![]() |
Cytuj:
a to ze ojebales allkena na 700k? to tez loozik i dalej z nim gadasz? ;d przecie to tylko gra , to na huj kradniesz pixelowe pieniadze!? |
Cytuj:
wlasnie mowie, ze od poczatku jestem z Tengu wiec ocb? nawet na Varene z nimi bylem B) @up, nie ja ojebalem Allkena |
Cytuj:
|
heusheusheus znowu Octal mnie ganiało z Bodin Gran na czele...
PvP ? Gorzej niż "moja mama" :D |
Ayako Tai prawie padł przed SS brakowało 1 SDeka :(
|
Oj cos czuje ze swe na ob predko nie wyjda jak do Sygnery dodac Xerenian March to ulala :D Xerenian March ma 42 Membersow i sredni lvl 63 :D
|
Właśnie z kolegą ubiliśmy Dwóch dupolizów Tengu prosze bardzo :)
21:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize Van Hunter. He was killed by Raquilo. 21:16 You see a dead human (Vol:10). You recognize Pit Hunter. He was killed by Raquilo. Zadowoleni :) |
Te buraczki mialy do nas wąty, ale nie zwyklem znizac sie do tego poziomu wiec nawet o nich nie myslielismy, tak czy siak grats ! ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
o open battle mozecie sie martwic tylko i wylacznie wy ze znow sie osracie i nie wyjdziecie;< Jakbys nie zauwazyl 70% xereny jest z nami(look filmy z nie doszlej "openki") Mitzum napisal ze bedziecie walczyc to czekalismy...no wiem wasz "bog" Nomsi wyjechal wroci to na pewno wygracie...NIE:( btw. 23:09 You advanced from Level 90 to Level 91. |
Cytuj:
Chyba ci sie cos pojebalo.. jedym mowisz inaczej i na forum inaczej piszesz |
Cytuj:
|
Mefisto of Deth~
a masz moze filmik jak ich zabiles? a ty Dypek? Nieprobuj dupy lizac bo kazdy juz ma o tobie zdanie.. ale sczerze.. jesli niewidziales ze kazdy z twoich postów jebał które do ciebie są szapnerskie:) to jestes uposledzony Pzdr |
I stało sie to na co wszyscy czekali.. walczy juz chyba cały serwer ;p
Jakby ktos chcial powalczyc ze szwedzkimi rasistami a raczej nie przyda sie w walce przeciw octal/tengu to moglby pomóc nam.. 40+ ^,^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Varses sam lizesz dupcie podaj mi przyklad w ktorym ja komus sie podlizuje ??
I ciekawe jakie maja o mnie zdanie -.- jak na 99% nawet nie wiesz kto ja jestem w grze |
so przedstaw sie ;]
|
Podlizywanie sie mialo wnikac z postow na forum a nie z gry choc w grze ja sie nikomu tez nie pozlizuje ;p a ja to Demon Ahmet ;) dla tych co nie wiedza :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
have fun! with ur true friends ^^ |
Po co po angielsku piszesz ? O.o
Rozumiem, ze chcesz byc elo elo ziom ale ci nie wychodzi... =( |
upz... sorry Dypek z dlugozimkiem mi sie pomylil ehh sorrka^^
|
Cytuj:
|
b2s. nie widze sensu w tych waszych kłótniach. A jeśli chcecie się kłócić to mam taką jedną prośbę... Zróbcie to w Tibii bo nie kazdy ma ochote czytac to a tam to sie nawet zabic mozecie ;p
@moderator: Czy wyzywanie/obrazanie innych graczy jest dozwolone:> |
Cytuj:
ej rozumisz po polsku?ej pl? |
Cytuj:
|
[quote=Dlugozimek;1553834]Jesli ja jestem uposledzony, to pokaz mi swoja twarz Chetnei sie posmieje.Nie szpanuje bo poco? przed toba?Nie lize dupy bo poco ?[/QUOTE
Moze niejestes uposledzony ale jak nie to o ciebie zle swiadczy;/ bo tak to mial bys troche rozumu i nie pisal takich glupot jak pisales charem "Zima'Druid" a co do Mojej twarzy jest normalna;/ i ladnie wybuchles z tym textem to pokaz mi swoja twarz? posmiejesz? sie? chciales byc fajny? nie udalo sie .. moze 1 osoba cie polubila ;) co wyjechala z Textem elo ziom widze ze jestes cool moze zagramy na jednym swiecie tzn z pamieci to napisalem Pozdro |
Elo. Mam takie pytanie. Opłaca się zacząć grać tutaj na Xerenie?
Wiem tyle, że dużo Tengusów teraz nie gra, Octal wielkich szkód nie wyrządzają, i teraz polacy robią PA. Więc jak radzicie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszystko oczywiście dla "lepszej" Xereny :p |
O tych Polaków, to nie mam co sie martwić raczej ^^ chodziło mi tylko o ogół
|
Cytuj:
Poki co widzimy jak serwerem rządza szwedzi - pa w najczystszym wydaniu, ponizanie, u niektorych tez rasizm... tego to nie zauwazyles =( |
Kogo to obchodzi... powiem szczerze.. tengu/octal i koledzy chca byc fajni na forum.. ze o na openke nie wyszlismy bo mamy rl life itp.. smiech na sali..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a Tak wogule jesli chodzi o Xerene wystarczy ze masz mózg i bedziesz neutralnych we wszytskich sprawach będzie lajt :)) |
I co to za kolejny sukces? 3 fragi , brawo!
|
Wow Gz Wow 3 Fragi Yeah! :o
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |