Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Valoria (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=196)
-   -   Valoria Forum. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130866)

Gonzo 29-12-2008 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vanecth (Post 2398972)
Mówiliście że na Valori jest strasznie :) Wejdzcie na Kyre np. to jest wojna same rs chodzą :) a tak to na valori FACC to spokojnie jeżeli mówisz że jesteś no pl xd

Na Kyrze było na prawdę spokojnie w porównaniu do Valorii, przynajmniej za moich czasów (początki serwera). ;)

LoluU$ 30-12-2008 15:04

czyli ze co ? mowicie ze na Valorii jest cos takiego ze : "patrz pl paj boh ded go br rox" o , o ? bo troche tam wybotowalem tylko ze nie wiem jak jest z Hlvlami w stosunku do " hi, pl ?????????"

Gonzo 01-01-2009 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2400957)
czyli ze co ? mowicie ze na Valorii jest cos takiego ze : "patrz pl paj boh ded go br rox" o , o ? bo troche tam wybotowalem tylko ze nie wiem jak jest z Hlvlami w stosunku do " hi, pl ?????????"

nigdy nie zajdziesz daleko na Valorii bez włażenia w dupsko szwedom.

LightRafi 04-01-2009 21:41

nie obrazaj mnie oke? xd

Vatian 05-01-2009 12:20

co jak co, ale Ty Rafi nie nioe jestes odpowiednia osoba ktora powinna sie wypowiadac oO?

Achtung 05-01-2009 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2404523)
nigdy nie zajdziesz daleko na Valorii bez włażenia w dupsko szwedom.

Ty im właziłes mimo to daleko nie zaszedłeś;(

Vanecth 05-01-2009 18:55

teraz na kyrze to jest tak że ide ze statku (po rooku) i ded xd
a teraz to chyba więcej br w thais niż swe bo ciągle się pytają czy br
ey do jakiej by tu gildi mógłby dojść 23 pall czy moze poczekac do 30 doradżcie plx

LightRafi 05-01-2009 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2410329)
co jak co, ale Ty Rafi nie nioe jestes odpowiednia osoba ktora powinna sie wypowiadac oO?

mmm, a co uwazasz ze to co mówie nie jest prawdą?xD

Gonzo 05-01-2009 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Achtung (Post 2410638)
Ty im właziłes mimo to daleko nie zaszedłeś;(

Tak, dlatego jako pierwszy team po Hehe Wagojimem sprzeciwiłem się z Josephem Boundom (taka krótka rebelia w sumie, ale 2:5 było...), walczyłem po stronie Rebellion Tevevim (27:3, niestety dla Heretics), a no i dlatego walczyłem po stronie RD/Tzu Dystansowcem (w pizdu dla nas:trochę więcej dla nich).

Sądzę, że zaszedłem dosyć daleko. ;)

Vanecth 05-01-2009 21:40

A takie pytanie. Właziłeś na początku w dupsko swe?

Gonzo 06-01-2009 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vanecth (Post 2411313)

Właziłem jak właziłem. Owszem, pytałem się Magnusa czy do Bound mogę dojść (dwa razy - jak zacząłem grać, oraz jak się zaczęło Bound vs Thunder). Później latałem na akcje z Boundami (Bound vs Thunder) ale było to spowodowane ówczesnym ownerem Tatiosa (Alex'em, z którym kontakt mam do dziś) oraz huntem od Lazarus Kane'a, ktokolwiek grał tą postacią (Robin bodajże). Na tym moje 'włażenie' się skończyło. Od tamtego momentu zacząłem się trzymać z Tim'em aka Soeder i Nick'iem aka Daquandrix, i na tym skończyło się moje przyjazne nastawienie do Bound, a mój dead na fire devil'ach obok pustyni (po którym sprzedałem postać) tylko to umocnił. ;)

Czy właziłem - sam oceń.

Konduktor 08-01-2009 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2412254)
Właziłem jak właziłem. Owszem, pytałem się Magnusa czy do Bound mogę dojść (dwa razy - jak zacząłem grać, oraz jak się zaczęło Bound vs Thunder). Później latałem na akcje z Boundami (Bound vs Thunder) ale było to spowodowane ówczesnym ownerem Tatiosa (Alex'em, z którym kontakt mam do dziś) oraz huntem od Lazarus Kane'a, ktokolwiek grał tą postacią (Robin bodajże). Na tym moje 'włażenie' się skończyło. Od tamtego momentu zacząłem się trzymać z Tim'em aka Soeder i Nick'iem aka Daquandrix, i na tym skończyło się moje przyjazne nastawienie do Bound, a mój dead na fire devil'ach obok pustyni (po którym sprzedałem postać) tylko to umocnił. ;)

Czy właziłem - sam oceń.

No no, nawet twój avatar tresciwie odnosi sie do tego jakie panowały relacje miedzy tobą a szweduchami na valorii :]

Gonzo 08-01-2009 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konduktor (Post 2414725)
No no, nawet twój avatar tresciwie odnosi sie do tego jakie panowały relacje miedzy tobą a szweduchami na valorii :]

A Twój avatar mówi o tym, że jesteś hipokrytą. :|

Gonzo 13-01-2009 01:05

Jeśli sytuacja tak pozostanie to...

Good bye, Heretics!

LightRafi 13-01-2009 14:56

Ano ;P

Gniewko, masz jeszcze jakiegos chara na valorii ?:D

Gonzo 13-01-2009 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LightRafi (Post 2420277)
Ano ;P

Gniewko, masz jeszcze jakiegos chara na valorii ?:D

Nie.

dziesieńć znakuf.

Gonzo 14-01-2009 01:10

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2456831

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Vatian 22-01-2009 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vanecth (Post 2411313)

daj name chara, a my Ci wszyscy wejdziemy w dupsko

Gonzo 22-01-2009 02:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2431517)
daj name chara, a my Ci wszyscy wejdziemy w dupsko

spadaj na selene, dziadó. :*

Vatian 24-01-2009 03:03

nie gram juz... ALDORA <3

Gonzo 24-01-2009 03:23

Też śmierdzi, bo legendy tego serwera już nie grają. ;/

kurwa, stary się robię... sentymenty. :<

Vatian 26-01-2009 02:59

Co Ty gadasz, Nemtor, Friiko, wszyscy sa;)

Stefan68 20-02-2009 11:12

Skoro mowice ze na valorii aby cos osiagnac to trzeba w dupsko wchodzic swe:confused:to jaki serv jest grywalny pvp oczywiscie bez wlazenia w zad nikomu bo to nie lezy w mojej naturze;)

Gonzo 20-02-2009 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stefan68 (Post 2470960)
to jaki serv jest grywalny pvp oczywiscie bez wlazenia w zad nikomu bo to nie lezy w mojej naturze;)

Nie znajdziesz takiego. ;)

Wojna albo nic!

Stefan68 20-02-2009 17:56

:Dczyli można rzec polakom jeżeli wybieracie valorie do gry to uczcie sie szwedzkiego i zakupcie dużo wazeliny bo bedzie potrzebna8o8o8o:D:D:D:D

Vatian 24-02-2009 08:41

GnieFFko, kcesz mi powlazic w dupe, hehehheuheuehu?

Gonzo 09-05-2009 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2475707)
GnieFFko, kcesz mi powlazic w dupe, hehehheuheuehu?

to Ty mi w dupę będziesz właził "cfaniaczku" jak znowu będę pierwszy w kolejce do szatni, AEW!

@ VALORIA:

e pora rozruszać forum, i'm baaack. \o_

Trol'Trol 17-05-2009 01:40

eh wielki gonzo widze kozaczy wszedzie :D

Lord-Maslo 18-05-2009 01:41

DOKŁADNIE VALORIANIE JEDZIEMY ;D ROZRUSZAJMY TE FORUM !

Pozdrawiam Coguar.

LightRafi 19-05-2009 22:15

No czesc...

Konduktor 21-05-2009 04:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2414885)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja
Pierwej synek dowiedz sie co to hipokryzja. A wiec ja nie jestem hipokrytą, a ty chyba jesteś pedałem w takim razie xD.

Gonzo 22-05-2009 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord-Maslo (Post 2545632)
DOKŁADNIE VALORIANIE JEDZIEMY ;D ROZRUSZAJMY TE FORUM !

Pozdrawiam Coguar.

Kolejny PL w FMM? Wejdźcie czasami na Ventrilo. ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konduktor (Post 2547799)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja
Pierwej synek dowiedz sie co to hipokryzja. A wiec ja nie jestem hipokrytą, a ty chyba jesteś pedałem w takim razie xD.

Cytuję:

stosowanie różnych, sprzecznych wzajemnie zasad moralnych przy różnych sytuacjach (np. wymaganie od dzieci, żeby nie piły alkoholu i jednoczesne upijanie się samemu)

Pomyśl trochę, ćwierć-mózgi kapciu.

Konduktor 24-05-2009 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2548558)
[i]stosowanie różnych, sprzecznych wzajemnie zasad moralnych przy różnych sytuacjach (np. wymaganie od dzieci, żeby nie piły alkoholu i jednoczesne upijanie się samemu)

I to ma coś wspólnego ze mną mi powiesz? :D Chłopcze prosze nie ośmieszaj ty się, bo chyba nie miałes niewątpiwej nieprzyjemności mnie poznac...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2414885)

Sam z siebie zresztą wazona robisz xD

piternet 24-05-2009 19:55

Hej!
Mam do społeczności serwera Valoria pytanko - czy jest jakiś dobry powód, aby tu grać? Jak się trzyma sprawa z expowiskami, na razie dla FACC, docelowo dla PACC? Wojny? Dużo random pk? Serwer przypadł mi do gustu małą ilością osób online i lokalizacją serwera w Niemczech ;-) Sam nie wiem, czy Selena, Valoria, Elysia, Iridia czy Hiberna? Podjęcie decyzji, na którym znów zacząć grę jest trudne...

Piternet

Gonzo 24-05-2009 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piternet (Post 2550531)
Hej!
Mam do społeczności serwera Valoria pytanko - czy jest jakiś dobry powód, aby tu grać? Jak się trzyma sprawa z expowiskami, na razie dla FACC, docelowo dla PACC? Wojny? Dużo random pk? Serwer przypadł mi do gustu małą ilością osób online i lokalizacją serwera w Niemczech ;-) Sam nie wiem, czy Selena, Valoria, Elysia, Iridia czy Hiberna? Podjęcie decyzji, na którym znów zacząć grę jest trudne...

Piternet

Aktualnie jestem członkiem najsilniejszej gildii na serwerze, więc zapraszam, jak już stworzysz postać, wyślij nick na PW ;).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konduktor (Post 2550513)
I to ma coś wspólnego ze mną mi powiesz? :D Chłopcze prosze nie ośmieszaj ty się, bo chyba nie miałes niewątpiwej nieprzyjemności mnie poznac...

Już to kiedyś na tym forum mówiłem do kogoś (Horzym chyba?), ale pływasz w płytszym dołku intelektualnym, (nie) przykro mi. Nie widzę najmniejszego sensu z Tobą rozmawiać/kłócić się (raczej to drugie, kandydatem do rozmowy to Ty nie jesteś), już trochę z tego wyrosłem.

Vatian 25-05-2009 17:05

-cisza, stworca idzie!

-JESTEM WIEC, DZIECI GNOJU :D

@Pieret, gralem na elysii, valorii, a takze selenie, wiec moge powiedziec Ci, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, oraz zalezy jak lezy. Chodzi mi tutaj o to, ze na Elysii i Valorii zaczynalem prawie, ze od zera, a na Selenie odkad wyszedlem z rooka bylem protectowany przez Homerun(czyt. rzadzaca gidlia). Wydaje mi, ze nie ma jakiejs wielkiej roznicy pomiedzy tymi swiatami, chociaz moze na Selenie w mniejszej ilosci jest PA, ale moge sie mylic, bo nie bylem zwyczajnym citizenem ;D

@Gonzo
mysle, ze jakos na dniach zaczne znow na Valorii tym moim msem na ktorego jeszcze nawet nie zalogowalem oO a mam go od miesiaca: P

PoZdR@W!@m,
Szynsky!

Gonzo 25-05-2009 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2551004)
@Gonzo
mysle, ze jakos na dniach zaczne znow na Valorii tym moim msem na ktorego jeszcze nawet nie zalogowalem oO a mam go od miesiaca: P

PoZdR@W!@m,
Szynsky!

wbijaj to załatwię Ci wjazd na venta. ;)

ps pało jak już mi lekarz pozwoli przejść na normalną dietę po operacji to idziemy podbijać wały.

Vatian 25-05-2009 19:54

a kiedyz to bedzie ?

masz kogos na premmy teraz? bo ja nie do konca jestem pewien tych co mam.

edit: wlasnie znalazlem pogryziony mikrofon i sluchawki buahuaha jebany pies...

Gonzo 25-05-2009 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2551151)
a kiedyz to bedzie ?

Tak do 10 czerwca, jeszcze w szkole muszę sobie poradzić z 3ma zagrożeniami (wojna w Tibii i masslogi w środę o 3ciej nad ranem, eh, szit hepens ;)).

Cytuj:

masz kogos na premmy teraz? bo ja nie do konca jestem pewien tych co mam.

Zależy, gdzie masz hajs. Na Valorii bez problemu, codziennie na VT jest jakaś oferta pacca.

Cytuj:

edit: wlasnie znalazlem pogryziony mikrofon i sluchawki buahuaha jebany pies...

To Ty masz psa? ^.-

edit:

Cytuj:

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 2, gości: 0)
Gonzo, Monna
Monna?! 100 lat nie widziałem. ;o

Vatian 25-05-2009 20:15

Kamil? :D no prosze, prosze ;P

a co do pacc, to jakies takie przyzwoite ceny?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49.