![]() |
Cytuj:
|
czyli ze co ? mowicie ze na Valorii jest cos takiego ze : "patrz pl paj boh ded go br rox" o , o ? bo troche tam wybotowalem tylko ze nie wiem jak jest z Hlvlami w stosunku do " hi, pl ?????????"
|
Cytuj:
|
nie obrazaj mnie oke? xd
|
co jak co, ale Ty Rafi nie nioe jestes odpowiednia osoba ktora powinna sie wypowiadac oO?
|
Cytuj:
|
teraz na kyrze to jest tak że ide ze statku (po rooku) i ded xd
a teraz to chyba więcej br w thais niż swe bo ciągle się pytają czy br ey do jakiej by tu gildi mógłby dojść 23 pall czy moze poczekac do 30 doradżcie plx |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sądzę, że zaszedłem dosyć daleko. ;) |
A takie pytanie. Właziłeś na początku w dupsko swe?
|
Cytuj:
Czy właziłem - sam oceń. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli sytuacja tak pozostanie to...
Good bye, Heretics! |
Ano ;P
Gniewko, masz jeszcze jakiegos chara na valorii ?:D |
Cytuj:
dziesieńć znakuf. |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2456831
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie gram juz... ALDORA <3
|
Też śmierdzi, bo legendy tego serwera już nie grają. ;/
kurwa, stary się robię... sentymenty. :< |
Co Ty gadasz, Nemtor, Friiko, wszyscy sa;)
|
Skoro mowice ze na valorii aby cos osiagnac to trzeba w dupsko wchodzic swe:confused:to jaki serv jest grywalny pvp oczywiscie bez wlazenia w zad nikomu bo to nie lezy w mojej naturze;)
|
Cytuj:
Wojna albo nic! |
:Dczyli można rzec polakom jeżeli wybieracie valorie do gry to uczcie sie szwedzkiego i zakupcie dużo wazeliny bo bedzie potrzebna8o8o8o:D:D:D:D
|
GnieFFko, kcesz mi powlazic w dupe, hehehheuheuehu?
|
Cytuj:
@ VALORIA: e pora rozruszać forum, i'm baaack. \o_ |
eh wielki gonzo widze kozaczy wszedzie :D
|
DOKŁADNIE VALORIANIE JEDZIEMY ;D ROZRUSZAJMY TE FORUM !
Pozdrawiam Coguar. |
No czesc...
|
Cytuj:
Pierwej synek dowiedz sie co to hipokryzja. A wiec ja nie jestem hipokrytą, a ty chyba jesteś pedałem w takim razie xD. |
Cytuj:
Cytuj:
stosowanie różnych, sprzecznych wzajemnie zasad moralnych przy różnych sytuacjach (np. wymaganie od dzieci, żeby nie piły alkoholu i jednoczesne upijanie się samemu) Pomyśl trochę, ćwierć-mózgi kapciu. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Hej!
Mam do społeczności serwera Valoria pytanko - czy jest jakiś dobry powód, aby tu grać? Jak się trzyma sprawa z expowiskami, na razie dla FACC, docelowo dla PACC? Wojny? Dużo random pk? Serwer przypadł mi do gustu małą ilością osób online i lokalizacją serwera w Niemczech ;-) Sam nie wiem, czy Selena, Valoria, Elysia, Iridia czy Hiberna? Podjęcie decyzji, na którym znów zacząć grę jest trudne... Piternet |
Cytuj:
Cytuj:
|
-cisza, stworca idzie!
-JESTEM WIEC, DZIECI GNOJU :D @Pieret, gralem na elysii, valorii, a takze selenie, wiec moge powiedziec Ci, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, oraz zalezy jak lezy. Chodzi mi tutaj o to, ze na Elysii i Valorii zaczynalem prawie, ze od zera, a na Selenie odkad wyszedlem z rooka bylem protectowany przez Homerun(czyt. rzadzaca gidlia). Wydaje mi, ze nie ma jakiejs wielkiej roznicy pomiedzy tymi swiatami, chociaz moze na Selenie w mniejszej ilosci jest PA, ale moge sie mylic, bo nie bylem zwyczajnym citizenem ;D @Gonzo mysle, ze jakos na dniach zaczne znow na Valorii tym moim msem na ktorego jeszcze nawet nie zalogowalem oO a mam go od miesiaca: P PoZdR@W!@m, Szynsky! |
Cytuj:
ps pało jak już mi lekarz pozwoli przejść na normalną dietę po operacji to idziemy podbijać wały. |
a kiedyz to bedzie ?
masz kogos na premmy teraz? bo ja nie do konca jestem pewien tych co mam. edit: wlasnie znalazlem pogryziony mikrofon i sluchawki buahuaha jebany pies... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
edit: Cytuj:
|
Kamil? :D no prosze, prosze ;P
a co do pacc, to jakies takie przyzwoite ceny? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |