![]() |
Cytuj:
|
Mag będzie do 70-80 taki sam jak był 8o a potem się zobaczy :evul:
|
@Albertus
I taka powinna byc postawa Tibijczyka Z pewnoscia nie dopieka sorcom i drutom tak, ze beda walic z visa po ~70;) Gdyby wszyscy knighci i pale marudzili to Wam tez byloby ciezko:p @Elitek70 Wtedy skonczylbym z gra. @Nandakke Pamietaj, ze nigdy nie zadowolisz ogolu;) @topic Zauwazcie, ze duza ilosc sorcow jak i druidow uwaza, ze ulepszajac knightow i palkow Cipy robia dobrze. Jestem pozytywnie zaskoczony. |
Super
wreszscie COS DOBRE sie okaze !!!
niema ze sorc jebnie ci na hita kilka dragow z mort hura wreszscie sie zacznie uczciwie grac Knight Tez profesja gdyby nie on aniholatora by nikt nie zrobil Palladyn Czemu ma byc gorszy wszystkie update tylko szkodzily tym profesjom soule ;/ rody dla sorckow i druidow niszczenie spearow i ich upadanie i kradzieze small stonsow i knifeow Knight wreszscie moze sobie sam poexpic pallek tez a nie sorc Bardzo go lubie i druida ale bez przesady sorc najpotezniejsza i nie ma wogole pallow na non pvp moze sie zmieni ! |
Cytuj:
|
:s
Dobra zakonczcie tą gadke bo do niczego nie prowadzi xDD ^^ zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce ;).
|
OMg a spojrzcie na to z tej strony - jezeli wyjda new servery (Moze wyjda, moze nie, trzeba byc optymista :P) to duzo ludzi bedzie chcialo odwalic pg itp, ale jak do cholery teraz wybrac wlasciwa profesje jak oni wywróca wszystko do góry nogami? :|
|
Wchodzę na tibia.org.pl żeby zobaczyć jaki tam burdel a się okazuje że 15 stron tylko i każdy zadowolony a tu tylko marudzenie.
Do Sorców/drutów Mieliście swój update teraz nasza kolej i PYSK!!! |
Teraz wszyscy beda mieli rowno i bedzie cacy ! =D
Zal dupe juz sorkom sciska ? ;p |
Cytuj:
|
Super ciesze sie, CIPy pierwszy raz coś zrobili (ły?) dobrego od summer 2005 :D
Teraz beda na 1 update dobijac sorcow na drugim knoghtow ;D |
....
Sam jestes MS-em i sie ciesze , ciesze sie ze sorce/drudzi dostana po mordzie moze wreszcie nie bedzie "plagi sorcow nobow" ja sobie jakos poradze , ale "plaga" wymrze jak dinozaury :)
|
Cytuj:
No nic, ide na druida, narobie 7408593593267 bp uh, po update zanosi sie na taki wzrost popytu na uhy, ze i po 3,4k sprzedac sie na luzie da ;> |
Cytuj:
@topic Grałem sorcem swego czasu i zastanawiam się czy by nie wrócić na niego w tym update i spróbować swoich sił. |
!
@Update
Wkoncu coś dla nas (knightow i palów). Nic tylko dziękować CipSoft'owi. |
:)
Bardzo ciekawie zapowiada się nadchodzący update. Niestety, jak można było się spodziewać druidzi oraz magowie dramatyzują.... moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie... obniżą ataki, ale zpewnością nieznacznie, wkoncu niemożecie całe życie być najlepsi :p Oczywiście jest to update skierowany w kierunku knight/pall (sam jestem knightem i się bardzo ciesze B)) ale myśle, że będzie to z zyskiem dla was, blocker mający wyższy lvl jest bardziej wydajny, to samo patrząc w strone skili :)
Pzdr Gra'velo:] |
zbliza sie tibia 3D...Apokalipsa!omg...tibia 7.4 plx _/ :(
|
Cytuj:
|
Milten ja tylko sugeruje z ta rozdzka na morta, jestem knightem i sie ciesze, ze dodali nowe czary dla palka i knighta i ze wogole go ulepszyli ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To będzie tak ???
Naprzykład F Axe będzie od 40 lvla a Knight Axe np od 30 to bede wiecej hitac z Knight Axe niz z F Axe? Mam 30 lvl. Prosze o odpowiedz. |
@up
Tak, z broni na twój level będziesz bił mocniej niż z tej na wyższy. |
x
@2up
Nikt dokladnie nie wie, ale mysle, ze cos kolo tego. Albo po prostu nie bedziesz wyciagal takich hitow jak knight o 10lv wyzej z tymi smymi skilami. |
=)
IceGacus to chodzi o to żę jak masz 30lvl to możesz używać broń do 30 lvl (lub wyżej ale wtedy mniej walisz z tamtej lepszej) A czy będzie sie bardziej opłacało mieć lepszom od lvl czy gorszą to sie okarze po upadecie pozdr
KNIGHT was rox :( Spółczuje magom |
Cytuj:
ja sie ciesze ze blokerzy beda lepsi ale po co bedzie bloker jak nie bedzie siochera i shotera ( chyba ze palek ) bo zaden sorc i druid nie bedzei chcial isc na hunt jezeli bedzie waste 10 k na h |
Zobaczymy jak bedzie.
Do wszystkich którzy twierdza ze sorcem sie łatwo expi... Ludzie, czy was pojebalo? Kiedy zaczynalem grac musiałem bic 50 lvl uzywajac fsa, jak myslicie czy z 20 swordem to było łatwe? Jeśli chodzi o rożdzki, różdżka to gówno. Tym syfem nie da sie expic... Słyszałem (widziałem?) tu jeszcze wypowiedzi o tym jaki to knight ma waste, nie skomentuje tego... |
zauważcie na screenie ze jest tam jakaś gałązka płonąca... w koncu bedzie jakis fire club;D Bardzo podoba mi sie ten czarno-zielony młotek i axe z ostrzem wygladajoncym jak Ryj smoka;D Dragon Axe;D
Moze cluby troche dorównają innym broniom? Druidzi bardzo mi przykro z waszego "udupienia" moze w koncu bedzie wiecej ofert Uhow heh... Moze i ja swoim sorcem zaczne lepiej sprzedawać swoje HMM...Moze ktoś kupi bo 2 dni spamuje a nikt naweet nie zapyta po ile;( Mam kine i sorca i bardzo mi sie podoba to udupienie sorca bo wkoncu selne swoje runki;D i przyda sie mlvl czyli ze niebędzie exori??Tam było napisane ze było by mało potrzebne. Odpowiedzi ;poprosze:evul: |
Jak widac, malo konkretow na temat polepszenia paladyna no i nic ciekawego nam nie dodali, jak zwykle.
|
Cytuj:
AdAmSiK oni mówili o obecnym sorku a nie o tym z 7.4 o ile sie nie byle :) teraz sorki żeby wbić 40 lv wystarczy z tydzień może 2 max. A knightem żeby wbić 40 musisz skillwać parę dni żeby dobić jakieś skille (70/70) bo dla mnie osobiście to optymalne skille do 40 lv |
Ja tam mam nadzieję, że coś jeszcze dodają paladynowi, bo to co teraz było dotyczy głownie dodania rzeczy knightowi.
Świetnie byłoby, gdyby cipsoft dodał jakieś świetne cluby :] Tylko jednostki używają clubów, bo niby są do dupy a teraz powinni je o wiele wiele ulepszyć, żeby były lepsze od axów i swordów :P |
Cytuj:
To ma być wyrównanie profesji, a nie zrobienie z paladina i knighta "mega super powah" profesji. Chciałbym zauważyc, że druid nie ma najgorzej ze wszystkich profesji, często są zabierani na hunty żeby healowal "exura sio", co za tym idzie też sobie przy tym expi np. hydry. Napisałeś "Teraz knight znowu bedzie mial najwięcej kasy, a druid i sorc coraz mniej, bo przecież runy i mfy kosztuja. " A uhy nie kosztują dla knighta?8o Pomyśl... Jeśli uważasz, że ten update to zabicie druida i sorca, to moge to samo powiedzieć z wcześniejszymi updatami, że to było zabicie knightów i palków. Takie jest moje zdanie |
Wszyscy mowicie jak to szybko sorcem sie wbije lvl... a graliscie kiedys nim?
Wandy/rody w prawdzie sa przydatne, lecz nie znam expowiska zeby się dalo wyjsc na + przy expie 20k+/h.. Sorc i drut maja najwieksze waste na expie i jeszcze teraz im chca zmniejszyc obrazenia? Bezsens.. |
Upade
mysle ze ten upade przyniesie wiele korzysci B) ,wdlg mnie teraz sorcerer i druid sa duzo potężniejsi od knighta i paladyna ....... Ciekawe czy skile beda szybciej rosly ... :)
|
Cytuj:
|
Ja mialem 60 sorca powiem szczerze expi sie nim do bani.... ;/ Knajtem expi sie bardzo dobrze ale w duelu z dobrym sorcem nie ma szans :( Jak sorc ma dobre eq i da se full def to knajt mu gowno zrobi . Dlatego dobrze ze zwiekszaja obrazenia i dodaja nowe bronie (mam nadzieje ze te bronie beda mialy z 80atk :p
|
Cytuj:
|
....
update moim zdaniem ujdzie na questach trzeba sie bedzie troszke bardziej pomęczyc,skillowanie da w koncu lepszy efekt i zmniejszą sie te legiony noobow grających sorcem/drutem....chyba nawet dobrze ze pogorszą troche profesje magiczne,bedzie bardziej fair a nie jakis 10+ lvl sorc ubije 15 knighta nic prawie nei tracąc przy tym -.-
zresztą sam swoim noob-charem (9 lvl druid) pekowalem tylko knightow bo ich po prostu latwo bylo zabić do 18 lvl przynajmneij chyba ze mial slabe skille albo jak sie mialo troszke więcej manaskow i fieldow to 20 knighta tez sie dalo ubić w jakimś korytarzyku :) @oftop: I nie narzekajcie że nie ma kasy na pacca bo wszystko sie da zrobić -.- ja juz 2 pacca kończe za tibijską kase,szybko da sie uzbierać robiąc looty,pójść na elfy,popekować other charem albo posprzedawać jakieś śmieci... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |