![]() |
noob troche dziwny nick zawolac do niego "noob choc tu noobie"!
|
Nie wiem czy już gdzieś było, nie chce mi sie przeglądać ponad 70 stron tematu, dlatego jak się powtarza to do kasacji...
Koleś się nazywał "Toksyczny Odbyt" (Danera) jak go z kumplem zobaczyliśmy to ze śmiechu oparskaliśmy monitor :D , nawet nie wiem czym to było spowodowane... na rooku widziałem jeszcze jakiegoś gościa o niku "Świerzbiąca grzybica" czy coś w tym stylu, nie jestem pewny. |
Z Aldory:
"Postacdorobieniajajwgrze" "Pogromca parowy" "Tuiuiuiuiuiu" "Pokonamy Fale" "Wujek Zdzislaw" "Zrob Mi Druta" :flaga_pl: "...to co przezylem to moje i nikt mi nie odbierze to co zdobylem to bronie bo w to najbardziej wierze pytasz kto ja jestem mow mi Polak wiekszy jaki znak moj dwie zacisniete piesci , sila i bunt ,prawda i bol zawarte w tresci, chcecie przeczyc przeczcie , nie wierzycie to lepiej uwierzcie mam zaslugi w swoim miescie, w gescie jednosci wzniescie swoje piesci..." :flaga_pl: |
Mareczek bez Jajeczek - Berylia
Pogromczyni Niewiernych - Berylia General Kurt Cobian - Berylia |
[quote=Damek]
Dwa kilogramy ziemniakow << czy cos takiego QUOTE] dokladnie to Dwa Kilogramy Ziemniakow a pozatym odwal sie od mojego uh makera co? :> aha mam jeszcze Zapomniany Talerz Daj mi zagrac Nie mam Eqp Nielubie cie Neaeab all deleted z zachciangi gm'a xD |
Lepszy jest : Kupazmaslem
|
ja znam:
Zdzichu Gazownik(galana) Zdzichu Krupniok(galana) Siusiak(galana) |
Cytuj:
|
Ja mialem takie nicki
- Juzio-dobre serce - ignacy opona - po prostu zenon Edit: I jeszcze widzialem nick: Robie uhy bo mi sie nudzi i widzialem kolesia co sie nazwal kapucha mielona :P |
Na Arcanii :
Miastowy Partyzant Okoliczny Partyzant Na Shanerze : Pogromca Malyh Gryzoni (czy jakos tak). |
hehe
to ja moze dam :
Miesozerny misio yogi - Guardia :D |
To najpierw mało orginalne imie mojego UH'makera:
Chce Robic Uhy Tego gościa widziałem na rooku: Losowa Kupa Na mainie: Marichuana banana wszystkie nicki pochodzą z Pandorii |
;(
Cytuj:
A tak poza tym ciekawy nick to - Rets a me mag - Coś dla spostrzegawczych :D Czytając od tyłu daje nam "Gamemaster xD" Postać niestety została zdeletowana, razem z Tomaszem gejaszem ;( A tak na marginesie to postać mojego kolegi... tz. postacie :confused: |
Cytuj:
|
A ja znam takie:
Wy***any przez Stado Murzunow (Celesta) Kmieciu Zadymiarz (Julera) Poklikany (Julera) - moja postać Nie wiedzialem co napisac (Titania) Guard of Guardia (zgadnijcie jaki świat :]) |
Podam Wam paru "ziomali":
-Fredzio parowa -Babcia Kiepska -Pampers Mocy -Dzieci plodze na jednej nodze -Kotku psi ku.tas(Istnieje postac Kotku hlvl) -Pan Pieluszek -Ku.tafon trimera C ya ;) |
Ja widzialem takie:
- Glodny Trampek - Teacher of Maths - Cieply Lodzik - Magiczny Sutek - Wal sie na ryj pedale glupi - Masz Uhy |
najgłupszy nick jaki zobaczyłem to "twuj ku*as" :D heh
|
[IMG]http://tibicam*********/tyhwbijkwemnie.JPG[/IMG]
Nik: Ty ***u wkladaj kutwasa we mni Moze nie jest to nik na rooku ale i tak warto pokazac :D |
Zbieram Kartofle <-Refugia
***ajnoga <-Refugia @Down: Mam inny nick w tibii lolQ :) |
@up
Wyświewasz się z cudzych nicków, a sam masz wcale nie lepszy... |
Kilka głupich nicków, z Jamery i nie tylko.
Tomko palladyn
Rycerz'smierci Pogromca Bestji Alkoholik Marian Dymasz Marte\ Dimas Artus/ kiedy najsilniejszy na jamerze byl Dimas Arte Krol Bezdomnych General Klops Roz***und Kalifornijski Maciek legendarny palladyn Maciek palladyn tibi Dam ci banana Galaktyczny cycek Galaktyczna bagienna syrena Demoniczny bonk Porysowana maja Ponu’raczek palladynowaty Galaktyczny becks Adrian prosty Kamcio of jamera Lukasz knight of jamera Mamut pogomca yeti Piotrek killer knight Zboczony Kiler Master dziki belchatow Bartek wlazowski tunning styl <---to mnie dobija Wujek zdzisiek Zdzisiu pogromca Kur va Siwy of de sorrcer Sorcer fullwypas Dzielny murzyn Paris zabijaka Gremlin zabijaka Sir rysko zabijaka Bialy murzyn Giant marek Jakobs wielki Cwiru zabojca Knight’mateusz Pedzacy kamas Elo moto ble Leszek miler Zgnily grzyb Kicek lodz Adrian zdobywca pierwszy Krzysiek of olsztyn Może chcesz uhy Sterta zelaza Mistrzu Sorcerer Master Maly Budda Galaktyczny Tomeczek Kozuch Sorcer Orc Master of Jamera Elitarny Huzar Wymormca Crioth Mateusz mag nekromanci Demoniczna-Dziewczyna Ferdek Mocny Mateusz postrachem Dzielna Wojowniczkaa Ponury kanalrz Bbrabiacz lasek sir lord of kufa Chudopacholek Kwahu Kamil Lord Miki of jamera Zenek ostrowiec Sir Pedzio Gwalciciel Piekna Panienka Paduszkowiec Pedzacy kamas Pedzacy Kamasik Galaktyczna Bagienna Syrena Galaktyczna Zamrazarka skladak radek laska przyszlosci druid wasylek krzysztof odwazny belladona kibellake Myszeczka miki master jelen belchatow Jakobs Wielki lord miki of jamera Master Demon Krakowa galaktyczny mag Jakobs Wielki Krzywa Lacha Arapacha Pogromca Stworow Kapi kolega pila Knight slazak of dragon Kuternoga Syberyjska Lordzik Bajbo patryk andre master master jelen belchatow Składowisko Lizidupiec rycerz oktawian Miluska Paulina /zebrane przez Hieya i Sidava:] |
Skrecik syn Skretusa(dał mi hmm :) )
A Moczomajtka poznałem, przez to, zenapisałem, że ma głupi nick :D |
Plyta chodnikowa-Arcania
|
Ozzy Pijak- Aldora(znajomy :D )
|
Ja widziełem kolesia o nazwie "Ztuningowany Traktor" (danera)
|
konopie indyjskie- honera
|
Trochę sie teraz nazbierało tego :) .
Po pierwsze: gildia Pęknietych na Honerze. Pęknięta Sosna, Pekniety Tymek, Pekniety Lewy itd. itp. Jeszcze z Honery: Strzalocholik Kmietek of Honera A z Astery: Nawiedzona Kaczka Wytwornia Czarow(mój kumpel:P) Edit: A, i jeszcze Grzybica stup(albo stop), która jest na Honerze;P |
kamasutra
panel podlogowy dlugi ogur pierwsza miesiaczka komarom stop zielony zoltodziob sikawka moczydolek proszek omo intelligent dwaj ostatni to znajomi xD wiekszosc na selenie;p a ja: latajacy cholender x |
Niech ktoś dotknie Dead =/
|
Honorowy Dawca Głupich Nicków (czyli ja) przedstawię kolejne gÓpie nicki...
Animowany Druid Kapitan Planeta Kartoflana Gloria Śmierci Viesniack Brudna Stopa Egzotyczna Druidka Hip Hop The Palladyn Myszoklad Noname Rycerz Ogniwo Galwaniczne Pupilek Krystalicznego Knigta Krystaliczny Knight(moze uzywa tibigg czy cos.. czy po prostu ma fana;]) Spaczony Swiadek Jehowy Waligrucha |
Ja widzialem takie nicki
-obi wan bez nogi :) -Niemoge wybrac nazwy (to muj nick) -Deadnij tego po lewej |
ja tez znam kilka...
Np. Jestes'lolem (saphira) Kurde (secura) Noob (julera) o.0 Kopytko Przystojniacha (berylia) lajno konia (saphira) ... |
j ja tez znam paru
Lodzki Menel, Marcin smierdzaca skarpeta, Masz Zianie, Stary rybak Jon, Sensej of Luszczyc(iridia) Stary ziemniak, Bajkaa, Kakensiora Wielka(moja siorka ), Maly Cycek, Yla, Szef Szpon(harmonia) |
ja widzialem
Nie po twarzy Prosze mnie nie bic Truskawkowy dzem |
jalojalo
na***a...żul |
Według mnie Zgwalce Cie i Trzyjajowy gargulec ;)
|
kolorowe kredki*
Noob* |
Halo tu policja (Xantera)
|
lol
13:26 You see Syn runicznego wytrysku Thora (Level 15). He is a druid. He is Guard of the Warriors People. 8o
13:26 You see Mistrz zygow (Level 23). He is a master sorcerer. :cup: 13:28 You see Binky zwany bufonem (Level 13). He is a knight. 13:28 You see Like Toy Sorcerer (Level 20). He is a sorcerer. :D 13:29 You see Master-stojak (Level 31). He is a master sorcerer. He is Vice-Leader of the Warriors People (Protected by Yugekomi). 13:29 You see Knurofix (Level 27). He is a druid. 13:30 You see Szalony Spirytus (Level 60). He is an elite knight. He is Prince of the Independent Realm (Devil). 13:30 You see Lolomaniek (Level 15). He is a sorcerer. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38. |