![]() |
heheehhehehehehe :D
|
-Auroth
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing |
Cytuj:
|
80 ed solo 85 kina ciezko xD
|
największą ciotą to chyba był/jest sebarivel, wąsaty ciul który zawsze potulnie lizał dupę na forum.tibia.com, a jak WRESZCIE się zdecydował uczestniczyć w wojnie (został odrzucony przez swoich panów) to bał się wklepać nawet skulla tłumacząc to "a po co mam dawać fraga"? Jeżeli ktoś jest ciekaw jak wygląda seba to proszę na priv, chętnie dam jego fotkę klasową [masz ładne dziewicze wąsiska], bo chłopak tylko udaje geniusza i wielkiego kozaka mając klawiaturkę.
|
witam ja wam pomoge ocalic saphirę już założyłem postać nazywa się Eragon
Wasz szcerze, Shane ~ |
|
up nie ;/..............
|
Cytuj:
;;;;;;;;;;; |
pewnie slucha z komurky muzyczki :(
|
Cytuj:
|
uszami ??? przeciez rece masz zajete
|
no baaa ja juz 2 lata bez muzyczki w tibii :D a jak przedtem gram w cos innego to moge przez 1h miec sluchawki i sie nawet nie kapne ;
PS Przynajmniej w uszy cieplo ;D |
Widze ze u was tam w domu mrozy panuja !
|
siemka witam saphiranuw muglbym wam pomuc mialem kiedys knight 30 lew :cup:
|
Cytuj:
|
Dlaczego na tym forum nie moze toczyc sie dyskusja na powazne tematy albo chociaz majace sens ? Dlaczego ta dyskusja nie moze byc na wysokim poziomie ? Jak ktos to zoabczy to powie, ze same ciule, idioci i nooby graja na tej Saphirze i jeszcze chc ja ratowac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ojej! na takich hard monstrach expisz to kozak z niemiec jestes, ja bym sie bał w takich ciemnych zakamarkach szperac, ale jestes dobrjim poszukiwaczem złota:( |
Cytuj:
dzieki!! mozemy byc przyjaciollmiiii na 4ever B)B)B):cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
otuz to seseseses
kurwa seba nie spamuj |
Kensai leje na to co tam pierdolisz ;]
19:33 You see a dead human (Vol:10). You recognize Baissier. He was killed by Glikus. Feb 20 2008, 19:31:33 CET Killed Baissier at Level 36 ok Hail NOOB PK TEAM |
Cytuj:
|
@tao
wiem rze masz cienszkie zycie ze starom beholderem, ale odpierdol sie od josziego nom ; \ |
Twoj stary crypt ;] To raz, a dwa nie ja zaczałem sie do*******ac (;
|
kurde i czego kozaczysz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Huj jebac to, szkoda czasu na wadzenie się*, koniec kłotni ;]
* Wadzić się - po śląsku oznacza ono kłocic sie, krzyczec po sobie, miec spor |
20:04 Michal Hawk [21]: yoshi
20:04 Yoshi'San [80]: ? 20:04 Michal Hawk [21]: to ty jestes ten k..... na forum? 20:04 Michal Hawk [21]: co ci "wciepywalem" 20:04 Michal Hawk [21]: head here 20:04 Michal Hawk [21]: ? 20:05 Yoshi'San [80]: na to wyglonda 20:05 Michal Hawk [21]: to sry <rotfl> myslalem na poczatku ze to jakliis frajer a potwem zajarzylem ze ty 82 tez masz ;] 20:05 Yoshi'San [80]: 80* 20:07 Michal Hawk [21]: hi 20:08 Yoshi'San [80]: od poczatku doskonale wiedziales kim jestem 20:09 Yoshi'San [80]: wiec nie wiem o czym pierdolisz teraz 20:09 Michal Hawk [21]: nie wiedzialem ;] a z rfesdzta jebac to ;] 20:12 Yoshi'San [80]: Wiedziales bo zwracales sie do mnie na forum per 'yoshi' --------------------------------------------------------------------------------- Rozmówca przelogował sie na innego chara --------------------------------------------------------------------------------- 20:12 Yoshi'San [80]: Wiedziales bo zwracales sie do mnie na forum per 'yoshi' 20:12 Yoshi'San [80]: wiec nie wiem po chuj ta szopka teraz 20:12 Head'Bong [18]: pozniej 20:12 Head'Bong [18]: 4fun ;] 20:12 Head'Bong [18]: ta szopka jest po to bo masz 80 lewel i chcem ci sie podlizac wiesz ? ;] 20:13 Head'Bong [18]: ehhh 20:13 Yoshi'San [80]: Wlasnie tak to wyglada z mojej perspektywy 20:13 Head'Bong [18]: to zle na topatrzysz ;] 20:14 Yoshi'San [80]: A jak powinienem na to spojrzec? 20:14 Head'Bong [18]: oniektywnie 20:14 Yoshi'San [80]: oniektywnie? 20:14 Head'Bong [18]: yhy? 20:15 Head'Bong [18]: sry nie jestem w doma u siebie 20:15 Yoshi'San [80]: A nie przypadkiem 'obiektywnie'? 20:15 Head'Bong [18]: hujowo sie pisze 20:15 Head'Bong [18]: obiektywnie 20:15 Head'Bong [18]: a znasz takie wyrazenie jak oniektywnie ?" 20:16 Yoshi'San [80]: A jest takowe? 20:17 Head'Bong [18]: no wlasnie nie . . . . ;] 20:18 Yoshi'San [80]: Patrze na to obiektywnie i widze ze tlumaczysz sie tym ze ' nie wiedzialem ze masz 82 level' prezentujac tym samympostawe typowego pe el retarda dla ktorego jedynym wyznacznikiem jest level 20:19 Head'Bong [18]: omg 20:19 Head'Bong [18]: patrz 20:19 Head'Bong [18]: mowie ze na poczatku nie wiedzialem ze ten K... to ty jestes a potem zajarzylem ze masz 80 a tam tez cos takiego piszew lvl ;] 20:21 Yoshi'San [80]: Czyli patrzac obiektywnie na twoje zachowanie , gdybym, calkiem hipotetycznie rzec biorac . mial level nizszy od twojego , nie dostrzegl bys swojego bledu i nie przepraszal za aroganckie zachowanie? 20:22 Head'Bong [18]: tez bym przepraszal (; 20:22 Head'Bong [18]: znaczy wiesz nie pzrepraszal bym koelsia ktory ma 15 lvl i nigdzie indziej nie mial wiekszego bomto samo za siebie mowi;]ale jak ktos ma 25+ to cos o ttibi wie wiec wiesz 20:23 Head'Bong [18]: a w 80% jak jakis 16+ latek gra w tibie to na 15 lvl nie konczy wiec 20:23 Head'Bong [18]: mozna wnioskowac ze jezeli ten 15 lvl jest dlugo i innego chara b uie ma na koncie ze jest newbie albo nobem albodzieckiem neo 20:25 Yoshi'San [80]: zastanawia mnie jedna kwestia 20:25 Yoshi'San [80]: mianowicie 20:25 Yoshi'San [80]: jestem niezwykle ciekawy czy twoja postawa kieruje szacunek do mojego levela i potencjalnej wiedzy o tibii czyzwykle ,ze tak powiem kolokwialnie 'obsranie sie ze moge cie dojebac ' 20:26 Yoshi'San [80]: nie bierz tego do siebie, poprostu jestem ciekaw Niestety nie doczekałem sie odpowiedzi na ostanie pytanie , ponieważ mój rozmówca wylogował sie ; ////// |
Feb 22 2008, 19:40:22 CET Died at Level 34 by a stalker
|
@joszi
jakbys mial nub lew to moglby ci cisnac ile chce, ale jestes haj lew tzn ze jestes lepszy i w ogole strach sie bac : x BENDE BRAL CIE W AUCIEE RUDY JOSZI TY JESTES EKSTRAKLASA |
Cytuj:
|
@joszi
moja to moja tfoja to z plejboja bende jedzil po tfojej matce jak manuel po kanapce ;;;;;; |
Cytuj:
tfój wierszyk jest nieadekwatny do zaistniałej sytuacji. Innymi słowy, zamknij morde i zmień rurkowate sztruksy na dressy. |
@arc
tfoja stara jest piontym rzulwiem nindza |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |