![]() |
Cytuj:
|
@Kiks
OK! @Dzed Nie mieszaj nalewek z piwem i szampanem! - klucz do braku zgona ;D. A ty nigdy nie zgoniles? XD Kutasy na policzkach po imprezie u marts :P @Sigg Moze lepiej tak? |
Cytuj:
pozdrowienia |
Ciri - ty lepiej wpadaj w ktorys dzien do mnie i do rzeznika do elektrona :D:D:D
Daj znac na kom jak bedziesz wpadal ;p;p;p;p bo chyba masz moj numer ;) |
Cytuj:
|
@Marihuans
Ty do elektrona chodzisz oO :P Mma niedaleko z chynowa :D można by się umówić na jakiegoś brona :P @Ciri Weź ja z Tobą więcej nie pije!!:P Tak zezgoniłeś że masakra, nie wiedzieliśmy co z Tobą zrobic :P @Yavi A juz się bałem że Rzeźnik powróci!!:D W sumie DO wrocka tez bym mogł wpaść na małe co nie co :D Pozdro all :D PS. Jed, Ty się z ta pizda na czole, co sobie garnkiem nabiles, nie pokazuj xD |
Hahaha...
Jacek... To była metalowa miska, nie garnek. Zresztą... Po co to wspominać? xD @ Kraw... O tym też nie wspominaj lepiej... xD @Topic Mastah hackero Tegax ma chyba problemy techniczne, bo spóźnia się z terminem kończenia kariery Wanted... :P |
Dobra starczy tych dyrdymałow, 'imprezowicze' :P nie robcie tu czatu
|
Cytuj:
|
Aj tam jak już piszemy głupoty to na maxa.Wiecie ze tegax to Chuck Norris ojebał cale wanted ale tak że nikt sie o tym nie dowiedział. :o
|
Xajaki owned
Oct 08 2007, 17:54:17 CEST Killed at Level 127 by Sir Scud Kaka and by Judofix butcher |
Cytuj:
|
6 deadow, a teraz wymar, kurde :p
|
Cytuj:
|
Xajaki padl tylko przez nieudane pojscie w dol :(
|
http://img230.imageshack.us/my.php?image=hahae8.jpg
cos sie chyba szykuje skoro DOF sie zaczyna logowac nie tegaxik naabku ;) |
Cytuj:
Wez stary wyjdz i zamknij drzwi za soba. |
Cytuj:
@Down Za batona bo głodny byłem |
Cytuj:
|
Eldon ma wakacje od Tibi
|
Yavi nie sprzedał chara, to bullshit jest ... nie wiem w sumie po co on tak wkręca ...
A co do Eldona ... mógł skakać po sklepach ank i by sobie zebrali ludzi ... zamiast tego wolał wbić bana. ; o Cóż - lepiej dla nas. ; ) Mało brakowało później, żeby Simon Nilsson się wyglebił ... dostał paraliż i serię sd, ale ze 3 osoby go biły niestety jedynie, a nie miał pz locka ... i zwiał. : ( Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
ban jest lepszy niz frag, a Eldon ma juz final warning teraz
pozdro |
Nie ma jak to robic za przynete :( zaraz zliczymy fragi :) hahahah!
|
To nam wanted zrobilo z dupy obwarzanki ;D
|
jezus masakra ;D
|
Cisza przed burza... Total owned Hahhaa !!:D
Marjola i Shanoz owned too |
No cóż, ładna walka chłopaki ;)
|
Wanted zaszalało... ;] Jak dobrze naliczyłem, 16 osób po stronie Punishers padło.
|
Cytuj:
|
Yavi
to cos innego... lepszego... i znow combo leader... peszek |
:D I bez ng by all padli. Pozatym NG nie da sie zrobic perfekcyjnego combo, tak jak można to zrobić odliczaniem.
|
Cytuj:
Jeden walnie i reszta sama leci. |
Bayter
Jak wy nawet nie wiecie jak liczyc do 5? przynajmniej bylo smiesznie na ventr :D |
Huh pogrom jakich mało dzisiaj :D aż mnie dupa do tej pory swedzi
|
19:2. dzieki za walke <3
a korsarz znowu na crossie :D |
Ma ktoś filmik może ?
|
Cytuj:
@Down Ty lepiej schowaj narkotyki bo nalot Ci na chatę zrobią ;p |
Chlopaki wy chyba musicie kupic bota bo nie dajecie rady zabic 100ms :o
|
Cytuj:
Fea wiesz skąd jest Bayter ? Jak sie łatwo domyśleć jestem z Tychów, a Bayter z Bogatynia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |