Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Doom Terror 13-09-2007 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1650060)
Pobierz VP3 Video Codec, też tak miałem...

Ti Ejcz Eks
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1650281)
Życie Życie jest nowelą...

Raz przyjazna a raz wroga ;o xD

abt wmv* szukalem jednego slowa aby je opisac hmmm niewaskieXD

Thuygioshok 13-09-2007 21:28

Co do SB przypomina mi się 5 2 dębiec
" jak nie splamić honoru, jak nie sprawić zawodu, jak coś zrobić dla zasady, jak poświęcić sie dla spawy.. u mnie zawsze dumnie choćby w trumnie"
to sie moze sprawdzic xd

Kurzep 13-09-2007 22:32

omfg 130+ mega^^ mam nadzieję, że będzie warto^^

Edit:
ee tam... all dostępne na tibiacams^^
btw, zrobilibyście jakiegos openika, masslodżka albo coś bo nuudnnooo:P

Doom Terror 13-09-2007 23:22

up* warto x]

jako ze sie nudze to sie bawie w bombaytv ;p satyryczny filmik o wannabecoolguys from arcania with pro ;p http://www.grapheine.com/bombaytv/in...a44670ba75143e

teraz filmik o Thuygioshok aka felix (sry cinu XD)
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...a4207dec4334aa

fikmik o moim pro ;o 10k forever ;/
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...47d6b4c00d442c

o tajnym planie Lamu ! (no offence ofc)
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...034505af4f80b2

o moim dzikim podrywie
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...a5bd280d2c7d39

ta wiem filmy zalosne,nasralem offtopem ale chce aby sie tu cos dzialo x0

Lafa 14-09-2007 00:53

Czemu nikt nie pisze o tym co zrobil Boroth ;o?

Poll 14-09-2007 01:17

Bo to śmieć,zresztą napisałem już na tibi.com,bo to dla ogólnej debaty.

Lafa 14-09-2007 01:19

to ten 1 owner nie moze zdobyc od 2 ownera passow ;p?

Poll 14-09-2007 01:25

główny owner sie wycofał nie ten drugi który się bił.a główny ma recka tylko no i to jego char jakby nie było

Lafa 14-09-2007 01:39

zycie to twary orzech, kazdy orze jak moze. btw boroth chce dojsc do sfory podobno d;i czy moze to jakos wpynac na pozycje sofry w war? i czy on sie juz wyplacil?

Poll 14-09-2007 01:54

nie wypłacił i nie sądze by było go stać na wypłacenie,chyba że ukradł troche kasy gildiowej jak mnie nie było,i dostał cash gildiowy.wsumie wszystko u niego możliwe.

Filush 14-09-2007 02:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1650808)
up* warto x]

jako ze sie nudze to sie bawie w bombaytv ;p satyryczny filmik o wannabecoolguys from arcania with pro ;p http://www.grapheine.com/bombaytv/in...a44670ba75143e

teraz filmik o Thuygioshok aka felix (sry cinu XD)
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...a4207dec4334aa

fikmik o moim pro ;o 10k forever ;/
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...47d6b4c00d442c

o tajnym planie Lamu ! (no offence ofc)
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...034505af4f80b2

o moim dzikim podrywie
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...a5bd280d2c7d39

ta wiem filmy zalosne,nasralem offtopem ale chce aby sie tu cos dzialo x0

Hahahaha, fajne filmiki xDD

...a o Borothie to sie nie wypowiadam.

Bartholomew 14-09-2007 09:41

@pol
a co on mial zrobic jak jest zero akcji, zadnych masslogow itp ? po co mial marnowac chara tylko dlatego ze tobie sie nie chce nic organizowac. ?

Medivh Shady 14-09-2007 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa (Post 1651014)
zycie to twary orzech, kazdy orze jak moze. btw boroth chce dojsc do sfory podobno d;i czy moze to jakos wpynac na pozycje sofry w war? i czy on sie juz wyplacil?

tak już sie wypłacił , po nim zgłosiło się jeszcze parę osób z prośba o wolność :P

Poll 14-09-2007 11:00

To nie jest dlatego ze nie chce mi się nic organizowac,ale z przyczyn technicznych czasem się nie da-ot pewnego dnia straciliśmy ventrilo na czas 2 dni.Potem mój kumpel byl w szpitalu,chyba ważniejsze dla mnie jest pojechać do kumpla niż wojna w tibi.Potem byłem na weselu,pozatym jeśli ktoś myślał że wojna się skończy w 5 dni,to chyba się grubo mylił.Pozatym ja jestem na tyle bystry że jak jest szpieg,to szpieguje w taki mało dyskretny sposób (nie wiem jak Wy znajdujecie takich dbeili,którzy tak szpiegują) że odrazu widać że macie contre.Akcje którymi ja dowodziłem mialy 100% skuteczności,ale ludzie nie rozumieją pewnych rzeczy,i choćbym powiedział 10 razy jaki jest plan,ktoś musi spytać "ej robimy coś?"--'.I tak cięzko jest pracować jeśli się nie jest no lifem siedzącym 24/7 przed kompem,a tak się składa że Sb do no lifeów nie należy,i trzeba dopasować godzinę żeby kazdemu pasowało,do tego problemy z ventrilo,i co i róż jakiś debilny szpieg utrudniajacy akcje.

Poll 14-09-2007 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1651087)
@pol
a co on mial zrobic jak jest zero akcji, zadnych masslogow itp ? po co mial marnowac chara tylko dlatego ze tobie sie nie chce nic organizowac. ?

ot dlatego ze to między innymi przez niego jest wojna,dlaczego ja mialem marnowac chara bo on padł?lol

pozatym pojecie "marnowanie charA",zawsze mnie to bawi,w tej chwili po updacie dla palków sorcow,chara o podobnych parametrach co lamus moge zrobić w 2-3 miesiace pg,pozatym wielkie marnowanie,jest jedna wojna,bedzie nastepna,jak bede bardzo chcial to itak bede gral na arcani,itak.dobitnie mnie smieszy roztargnienie ludzi nad swoimi tibijskimi postaciami,to tylko gra,niestety wiele osob tego nie rozumie.ot chocby boroth;d

Mordor 14-09-2007 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1651138)
ot dlatego ze to między innymi przez niego jest wojna,dlaczego ja mialem marnowac chara bo on padł?lol

pozatym pojecie "marnowanie charA",zawsze mnie to bawi,w tej chwili po updacie dla palków sorcow,chara o podobnych parametrach co lamus moge zrobić w 2-3 miesiace pg,pozatym wielkie marnowanie,jest jedna wojna,bedzie nastepna,jak bede bardzo chcial to itak bede gral na arcani,itak.dobitnie mnie smieszy roztargnienie ludzi nad swoimi tibijskimi postaciami,to tylko gra,niestety wiele osob tego nie rozumie.ot chocby boroth;d

"ot tylko gra" hhehe i kto to mowi, co robi mi takie najazdy za to tylko, ze nie chce w TEJ GRZE walczyc po jego stronie <lol>

Poll 14-09-2007 14:09

Czlowieku ja Cie nie chce po mojej stronie,chodzi mi o Twoje żałosne zachowanie,a strona nie jest moja,tylko była "twoja" kretynie.
a najazdy jasne ze masz,bo to co jeszcze dopowiadasz i kombinujesz oprócz tego że się wyplaciłeś,odszedłeś powoduje ze jesteś jeszcze bardziej gówno warty.

Legionista1916 14-09-2007 17:12

boroth zawsze dbał o swojego hara jak o dziecko wiec mnie to nie dziwi pokazal zachowaniem ze lubi isc na latwizne i nie lubi ryzyka jak cos juz zle idzie jakas mala przeszkoda to unika ja za wszelka cene nawet w tak zalosny sposob. szczerze mowiac gówno mnie to obchodzi bo nie znam cie w rl ale zeby lamusa tak potraktowac ehh.

Eizix 14-09-2007 17:19

lamus byl retired, my bylismy retired, gralismy juz sobie na selenie bo nas jebala ta cala arcania, a tu nagle boroth padl i placze, ze chce wojny, no wiec lamus pomimo tego, ze byl retired zrobil dla niego ta wojne, a tu co? boroth wbiles noz w plecy lamusowi, bo dla ciebie byla ta cala wojna. eh zalosne, tak to dawales grac koszykowi bo sam sie bales i przesiadywales z 14-15 latkami na lawce, a teraz jak boroth wyplacony to ty ciagle grasz. :D pierdolony tchorz i drugi leszczu

Szefie :) 14-09-2007 17:46

morda suki.. gadajcie sobie na priv -.-

Kiro 14-09-2007 18:07

Obrazajac nas, obrazasz siebie swoja inteligencja :>

Thuygioshok 14-09-2007 18:15

Doom Terror aka Piniu
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...73c7018962417c
@topic
:O
Boroth naprawde zaświecił xd

@Moruthanix Coron
bot plz?

Mordor 14-09-2007 18:44

Po pierwsze gram bo chyba musze splacic długo no nie?
Po drugie to nie ja płakałem o wojne tylko lamus zaraz po moim dedzie sam pierwszy do mnie zadzownil zebym wyszedl do neigo na dwor.
Po trzecie trzeba jeszce pomyslec kto wciagnal mnie w ta wojne, gdybym wiedzial ze tak bylo to wcale bym nie wchodzil do wojny - -'

Filush 14-09-2007 19:06

Tylko siedział byś cichutko jak Sfora i inne gildie. Jak na nich plują to myślą, że deszcz pada.

Thuygioshok 14-09-2007 20:12

i za to szanuje Filusha, bo mowi to co mysli i przewaznie to jest prawda ;d co do innych gildi to taak all placza "oooo dpft pa :<< cryyy", a nic nie zrobia jak jest okazja. nie licza AoR gdzie leader ed asslickergrom

@brum
ofc nie wyszscy w tych gildiach sa asslickerami xd

Lafa 14-09-2007 21:22

Chcialem dojsc do sb i chcialem sie lac ;p ale nie dostalem invite poniewaz powiedziano ze bede spy dla mego zekomego brata Boila...

jacke 14-09-2007 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa (Post 1651657)
Chcialem dojsc do sb i chcialem sie lac ;p ale nie dostalem invite poniewaz powiedziano ze bede spy dla mego zekomego brata Boila...

hanted :))

GallAnonim 14-09-2007 22:15

widocznie lamusini nie darzy cie szacunkiem i nie ufa Ci ;] ja mam niby ten marny 54 lvl ale sie na*******alem ;] ventrillo itp tez dostalem wiedzialem o kazdym mass logu wiec wiesz na szacunek trzeba zasluzyc i se go wyrobic;] ja bedac jeszcze w bastion of hope biegalem zajebac kazda osobe ktora do nas srala nie odchodzilo mnie to czy dpft sie przyjebie czy cos poprostu gdy jestem w jakies gildi robie dla niej wszystko ;].

po drugie nie wyzywajcie ciagle dpft od ciot lamusow itp . nie kazdy taki jest mam do pare osob z dpft szacunek nawet moze pare osob przeszloby do sb tylko boja sie bo wiadomo ze ryzyko jest wychodzic z najlepszej gildi na servie i ryzykowac to przegrana pozdro ELO RAP

Ka$z3r 14-09-2007 22:38

Przecież boroth miał 4 ownerów ta? xD

Zrozumiałbym, że zdradziłeś jakiegoś tam zenka jak tiuso etc. ale żeby zrobic taki numer dla rl kumpla, porażka! Ja osobiście dla rl kumpla tym rooka zaliczył i byłbym z tego zajebiście dumny(jak wjebałem rs w wojnie dpft vs. beach z full eq, ale gildia beach nie byla utalentowana xD), ale takie świństwo to wielka porażka!

Amirez 14-09-2007 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa (Post 1651657)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1651565)
i za to szanuje Filusha, bo mowi to co mysli i przewaznie to jest prawda ;d co do innych gildi to taak all placza "oooo dpft pa :<< cryyy", a nic nie zrobia jak jest okazja. nie licza AoR gdzie leader ed asslickergrom

@brum
ofc nie wyszscy w tych gildiach sa asslickerami xd

sam zoabcz chcial ktos walczyc nie dostal inva to co all co lamus nie da inva maja sami se akcje robic ?? a po 2 moze ktos nie chce war bo pasuje mu dpft i sadzi ze za Sb bedzie gorzej i po 3 nie kazdy placze

Mlodzieniaszek 14-09-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GallAnonim (Post 1651747)
widocznie lamusini nie darzy cie szacunkiem i nie ufa Ci ;] ja mam niby ten marny 54 lvl ale sie na*******alem ;] ventrillo itp tez dostalem wiedzialem o kazdym mass logu wiec wiesz na szacunek trzeba zasluzyc i se go wyrobic;] ja bedac jeszcze w bastion of hope biegalem zajebac kazda osobe ktora do nas srala nie odchodzilo mnie to czy dpft sie przyjebie czy cos poprostu gdy jestem w jakies gildi robie dla niej wszystko ;].

Jestes taki meski.... masz 54 lvl i jestes z SB na vencie JAAAAA.....

P.S. Czy jest ktos w SB komu jeszcze zalezy na grze pozniej i bedzie sie wyplacac? Pytam z czystej ciekawosci... :>

GallAnonim 14-09-2007 23:35

mlodzieniaszek to byla w pewnym sensie ironia nikt nie bedzie sie wyplacal bo wojna sie jeszcze nie skonczyla idioto myslisz ze tak latwo lamusini odpusci? jeszcze sie zdziwicie;]

Eizix 14-09-2007 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1651787)
Przecież boroth miał 4 ownerów ta? xD

Zrozumiałbym, że zdradziłeś jakiegoś tam zenka jak tiuso etc. ale żeby zrobic taki numer dla rl kumpla, porażka! Ja osobiście dla rl kumpla tym rooka zaliczył i byłbym z tego zajebiście dumny(jak wjebałem rs w wojnie dpft vs. beach z full eq, ale gildia beach nie byla utalentowana xD), ale takie świństwo to wielka porażka!

wow kajtek, 1 raz sie z toba zgadzam ;p

2 ownerow ma z tego co wiem, byc moze jeszcze jakichs ukrytych 2 ma? xD

Filush 15-09-2007 00:20

Ownerów ma(miał?) 2.
Co innego dostęp do jego konta ...

Mlodzieniaszek 15-09-2007 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GallAnonim (Post 1651868)
mlodzieniaszek to byla w pewnym sensie ironia nikt nie bedzie sie wyplacal bo wojna sie jeszcze nie skonczyla idioto myslisz ze tak latwo lamusini odpusci? jeszcze sie zdziwicie;]

Kocham ten poziom, powiedz swoje zdanie, zadaj pytanie i juz w oczach niektorych jestes idiota... ah szkoda slow

Carlito7 15-09-2007 00:39

Filush dobrze gada, polejcie mu barszczu xD

jacke 15-09-2007 02:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1652023)
Filush dobrze gada, polejcie mu barszczu xD

tez chce barszczu...

gienkos 15-09-2007 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1651102)
z prośba o wolność :P

NIECH ZYJE WOLNOOOOOOSC! WOLNOSC I SWOBODA! GDZIE PRZYEJZDZA MAMAAA I DZIEWCZYNA MLODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cup:

Thuygioshok 15-09-2007 15:04

Cytuj:

@pol
moj ulubiony spammer =] cos pokroju smokuu
jak to on wszystko wie i gdyby tylko mial takie mozliwosci jak lamus to wyszstkich by rozwalil bo jest supa madafaka, czlowieku jakby lamus rla nie mial;| powiedzial why nic nie bylo to daj na loos ;|

Bartholomew 15-09-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1652602)
moj ulubiony spammer =] cos pokroju smokuu
jak to on wszystko wie i gdyby tylko mial takie mozliwosci jak lamus to wyszstkich by rozwalil bo jest supa madafaka, czlowieku jakby lamus rla nie mial;| powiedzial why nic nie bylo to daj na loos ;|

nie obrazaj mnie, ja nie jestem pokroju smokuu. btw. nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek spamowal :O

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03.