![]() |
Cytuj:
btw powiem wam tak że coś sie stanie niedługo jak pójdzie wszystko po myśli... @slovik fakt z tym kantorkiem przypaliliśmy ale kit ; p a Kolos from rodos ma trochę racji... ale slovik i tak dostajesz 50 ptk w lidze hools za napinkę na necie... zrób sobie flagę Władcy Neostrady ;] |
Fragment dead listy Draverika:
Kod:
Oct 11 2007, 01:44:18 CEST Killed at Level 94 by Gohan Oblivion |
@ Slovik
Wszyscy wiemy , jesteś hooliganem Lechii , tutaj mam pewien obrazek dotyczący ciebie ;)) http://img214.imageshack.us/my.php?i...apinaczwg3.gif Pozdrawiam |
Cytuj:
Stawiam, że nowego chara ^^ @ co do Cyrilusa i innych super ziomków wy dostaniecie po 100 pkt w lidze hooliganów ; ))) WŁADCY NEOSTRADY AAEAOOO ( tylko ja nie mam neostrady kuwa ;/ ) |
Slovik , powiedz ile masz lat , tylko szczerze prosze ; >
Jeśli jesteś prawdziwym kibicem Lechii , powinieneś jeździć na wyjazdy , angażować się w doping na meczach , z twoich wypowiedzi wynika tylko ze jesteś jedynie napinaczem (Człowiek podający się za Hooligana - kibica ) Peace ;) Btw , jeżeli jesteś kibicem chciałbym ciebie zobaczyć na meczu Lechia - Slask , będę tam Pozdrawiam |
Cytuj:
Nigdzie nie jest napisane ze tylko uzytkownik neostrady moze byc dzieckiem neo... to tylko takie okreslenie ;) |
Slovik, wiesz co? Twoje posty stają sie juz tak zalosne, ze odechciewa mi sie tu wchodzic, pewnie nie tylko mi..
Zawsze wyglaszasz jakies swoje bezsensowne racje GOWNO NAS TO OBCHODZI ZE JESTES KIBICEM LECHII Tak jak zawsze nie trawilem postow Khazula, to teraz wole jego posta niz Twoje bezsensowne wywody Pozdro kibicu |
Khazul roX! =PP B)
|
Wiecie co jest w tym najlepsze ??
Że mam ten dział jak i Furore w dupie i robie tutaj mega offtop. Mam w dupie wasze komentarze wobec mnie ;) |
Cytuj:
|
Pewnie sie tak przejmuje tym ze zostal zbesztany przez 90 % uzytkownikow ze chyba zamknal sie w sobie :(
|
Ehhh ... zamiast znowu wysmiewac sie z uzytkownikow wejdzcie w to :
http://forum.tibia.org.pl/showthread...=226633&page=1 - tam sie dopiero mozna posmiac xD. |
Cytuj:
|
@UP Jak offtop to off:D
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Lepsi jak slovik tutajB) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja jebie, Imargam i Tarrin zrozumieli, że wypisywanie postów z cyklu "ale jestem zajebisty kibol" to wiocha, ale Slovik widać jeszcze nie zrozumiał. Zajrzałem tu po długiej przerwie i widzę, że to był jednak błąd...
|
@up
O do Tarrina mam szacunek jako jedynego z Vision bo jest kibicem Lechii + ma w dupie imargama i spółke jak i tą gre ; )) LECHIA GDAŃSK! @down Kto to mówi ;( |
brak slow. twoja glupota mnie przeraza
|
Cytuj:
|
Slovik co post robisz sie bardziej zalosny .... .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zacznijmy od tego ze jestes albo tepa albo kolezanka khazula. po h*** go znasz buhahhaha nie rozsmieszaj mnie...widziala go na 1 meetingu i happy a khazul pewnie nie otworzyl do niej ust, wstydzil sie BO TO DZIEWCZYNA przeciez. on pewnie pierwszy raz gdzies z dala od mamusi najebal sie i wyprawiaj cyrki...no kill plx? śemanko:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Baxmen900 - najlepszy przykład dziecka forum coś kiedyś usłyszał przekręcił i teraz wypisuje swoje mądrości ;] |
A co przeszkadza ci to?
Borinem juz nie gram i nie jestem juz za dusk zadnym charem . Wkoncu to nie Vision mnie zhakowalo. A w ogole Taifun i inni juz pewnie nie maja zamiaru zrobic czegos na furorze, wiec po co bym slepym fanatykiem dusk??? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
17:05 Quil Naruto [58]: no to za kim jestes wreszcie bo Cie nie rozumiem stary?? 17:15 Shmaug [35]: Dusk ofc ale nie mow nikomu;p |
Kaffexo wez s*******aj z tymi urywkami napisalnej przez ciebie rozmowy. Sam zes to napisal majac w nadziei ze ktos z Vision na mnie zapoluje. Żal !
A tak na marginesie miszczu to ja w rozmowach nie uzywam skrotow typu ofc. I bys nie podawal sie za mojego rla, bo nie masz passow do Naruto. Zes mial do quil tarkanna i co? Jak cie rzekomo wkurzyl to padles nim hamsko i ojebales itemki. Wiekszego nooba od ciebie to niewidzialem. Sam grzales pz nevickiem, i tera myslisz ze inni maja dzielic twoj los. Wyp...dalaj na nerane ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chodzi mi o to, że dobrze dla Ciebie by było wiedzieć, z kim się przyjaźnisz, bo wątpię, żebyś popierała jego zachowanie. Pozdrawiam, Narrow vel Invisible'Andzia :) |
Cytuj:
HAHAHA ŻALED. Jak idiota sie wypierasz. Czemu w takim razie ukryłeś swoje chary na hidden Shmaug i Borrina? Moze masz cos na sumieniu?? |
Cytuj:
za to na rl zostaw portfel przy Khazulku, ciekawe ile z niego zniknie jak z postaci na ktore mial wpada |
Cytuj:
|
Cytuj:
I wlasciwie dlaczego to robisz? |
Idzcie sobie na priv, po co tutaj wypisujecie te wasze wzajemne żale ?
@Smerfu Wydaje mi sie ze na twoj portfel w rl strach by mu spojrzec nie pozwolił. @Hahym Nierozumiem toku myslenia takich jak ty. Dlaczego nie ? Ktos ciezko miesiacami na cos pracuje a ty to roz*******asz to w moment to o niczym nie swiadczy ? Swiadczy swiadczy... |
@dyskusja o borinie
Kogo to obchodzi kto za kim jest, zmieni cos jakis 35 ms w tej sytuacjii? lol |
jo tam gadacie...
POLSKA!!! @down Hej Borat GOL!! nie to jest chyba parodia... na stadionie światła nie ma... Khazul wiesz coś o tym :>> EBI SMOLAREK!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |