![]() |
kurrrwa jeszcze zanim wszedl update gdzies tak moze z poltorej tygodnia przed nie mialem lagow ani w nocy ani nad ranem a teraz pizda ciemna jebana w dupe
|
Witaj w klubie, a co do Twej postaci to ma w hoooy słaby mlvl, ja na 67 lv mam 17 magiczny :) A nie robiłem żadnych enchantów, ani tym podobnych ; )
|
jeśli to kogoś interesuje to 2-3 dni temu trzem kumplom z multi mineły lagi, oczywiście...ja mam nadal x) jak narazie od kupna pacca (20 dni temu) pogralem lacznie około 2-3 godziny w tym zaliczyłem 4 gleby x)) hehehe
A co do dziewczyn x) nigdy jakoś się nie fatygowałem o ich przychylność ale na kolana (w późniejszym wieku na bata) zawsze się pchały. Partnerke na bal gimnazjalny, połowinki, studniówke miałem bez kiwnięcia palcem. Gdzieś tak do 16 roku życia miałem w dupie dziewczyny, wolałem muzyke i sport (oczywiście jakąś tam przeprawę z przytulaniem/całowaniem miałem). A tak w 1LO poznałem świetną (a przy okazji śliczną, odrazu wpadła mi w oko, potem okazało się że kumpel ją niedawno poznał więc miałem łatwy start) dziewczynę, byłem z nią 2 lata, na koniec przyprawiła mi rogi. Po tygodniu chciała wrócić ale pozdrowiłem ją serdecznym s*******aj. Od tamtej pory miałem parę dziewczyn - średnia długość "związku" około tydzień. No i chciałem wam powiedzieć drogie dzieci że baby to są chuje i trzeba ruchać, jebać i nic się bać a jak jest okazja to skakać z kwiatka na kwiatek. Na poważniejsze związki przyjdzie czas po studiach (chyba że kto głupi to po zawodówce, głupi ludzie i tak jakoś bardziej są skłonni do monogamii i to się im chwali). Aha, istnieje jeszcze opcja "hard", dla emo. Poznajesz dziewczyne jesteś z nią, a w związku z tym że jesteś emo (czyli cieciem, przychlastem, pół-mężczyzną) ona cię rzuca po dwóch miesiącach dla kolesia z Golfem 2 albo 3 jak kolega pożyczy. Ona ci mówi że chce zostać twoją przyjaciółką (ta, jasne), a ty się na to zgadzasz i cierpisz katusze buehehe Co do 1 części (no i 2) - tak, żalę się. |
Cytuj:
Nie zgadzam się. Nie wszystkie. Wogle to jak ty możesz się wyrażać o dziewczynie jak o przedmiocie? ; \ @topic. Przez 2 godz. wogle neta nie miałem. Brawo ; ) Cytuj:
Czyli tacy normalni jak Xaviour i ty no i Litin też wydaję się spoko xd Najwięcej się udzielacie, ale można z wami normalnie pogadać, a nie tylko tibia, tibia, tibia. =.=' Wiem, że to spoko gra, ale pamiętajmy, że to tylko i wyłącznie "gra", a nie sens życia. |
Ja 16:11:29
ale bedziesz moją psiapsiółą? Ja 16:11:30 xddd Aae 16:11:35 no jasne ;d Kocham Cię Aae ! |
@up
Pedalki :] Nie macie powodzenia u dziewczyn to za chlopcow sie bierzecie ahaha ;] Dobra zal se sciagam jakis plik i 120kb's downoladu inagle spada 110 100 20kb's poznij znowu wzrasta do 120kb's nie no nie moge ;] Moze cos robia ?? Bo wczesniej albo mi sie scigalo 120kb's albo 20kb's :] a teraz lata haha ;] Wogle net mi tak muli gg sie samo wylancza... jak mam wiecej niz 2 strony na przegladarce to nie wczytuje strony wogle czasem nie wczytuje[...] Mam nadzieje ze cos robia i niech zrobia!! |
@Xaviour
Jaki debil ;d Skompromitowałeś mnie. xd Cytuj:
On nie ma ;d Ja go "wspieram" duchowo. : D Ja mam i się z tego cieszę. : ) Co do tego co napisałeś to mam dokładnie tak samo. Dopiero przed chwilą się zaczęło. |
: OO Mi tez wyjebalo gg przed chwilą, więc może coś w tym jest ; ddd
|
ja juz mam wylane w tego neta
nie ważne czy MM to naprawi czy nie i tak pod koniec umowy zerwe to |
@up
Racja. Może nie jestem tego świadom, ale przestaje myśleć o Tibii jako nieodłącznej części mojego życia. Co nie znaczy, że nie będe dalej grał. Oczywiście, że będe tylko z umiarem. Już nie myśle o lagach. Jak się skończą to się skończą i tyle. |
Cytuj:
Cytuj:
A co do tych co mnie nie lupjom. Jeśli wy myślicie, że ja tu jakąś wojnę chcę robić albo wam na złość to się grubo mylicie, ja was tu próbuję tylko sprowadzić na drogę trzeźwego myślenia, bo akurat wy macie problemy z MM, a inne osoby nie, więc po prostu nie ma sensu oceniać ich jak to robicie... Widocznie mają jakiś problem z którym póki co nie mogą się uporać. Na pewno nie ma tak że "siedzą i nic nie robią" bo są nad nimi jakieś siły wyższe które sprawdzają czy dobrze im idzie jako firmie. A człowiek nie jest idealny, czy nauczyciel na was klnie jak nie rozumiecie jakiegoś tematu, choć powinniście? Po prostu nie patrzcie na MM tylko od tej złej strony, proszę... Więcej grzechów nie pamiętam. PS: Ok usuwam podpis chcąc pokazać że nie jestem okrutny. |
@up
No dobra, ale nie musiałeś gadać takich rzeczy. Przychodzisz jako nowa osoba do "naszego" tematu i zaczynasz się wymądrzać i wyrażać się nie kulturalnie na nasz temat. Wyluuzuj meen. |
Nie mozemy? A to niby dlaczego ? Dzwoniac do nich i informujac ze maja problem, ze masz lagi itp. oni na to odpowiedaja "U nas wszystko jest dobrze wina lezy po innej stronie, my nie mozemy nic z tym zrobic". Nie rozumiem, jak mozesz mowic, ze mam dalej czekac bo oni to naprawiaja. Wez ogarnij caly temat i bedziesz wiedziec o co chodzi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Też go ignoruję, ale mi się nudzi, więc odpisałem.
=.=' ciekawe jak mogę go ignorować odpowiadająć na jego posty xd w takim razie już nie bd. Ignored. |
po prostu nie bede czyytał jego postów ;]
|
hah. od 15:00 do 18:00 wyłączyli neta u mnie
żall |
Ej, sueroski weź się zamień netami, bo na 10 lvlu się i tak mało lagi odczuwa :S
|
@up
no nie wiem xD |
od nie odczuje różnicy bo i tak sie prawie nie rusza xD
|
No dokładnie ; dd
|
Ja przed upem z 2 tyg nie mialem lagow.Od wczoraj mi laguje caly czas.Multimedia cos knuje na swieta pewnie jakas nowa oferta.
|
W dupie mam ich offerty :p
chce pograć w cq po ludzku -.-" Anie że ping mi wyskoczy 10.000 ...ichuj |
Skoro tak pogrywacie...
Bardzo dobrze, że MM wyłapuje takich nieudaczników jak wy co się do końca od internetu uzależnili, może jeszcze wyjdziecie na ludzi. NIE gram w Tibię. NIE chcę być gwiazdą. A skoro mówią, że wina leży po waszej stronie, to coś w tym jest, więc ruszcie śmierdzące tyłki i przyjrzyjcie się sprawie z bliska a nie "czekam az ta zua mm naprawi". A z okazji świąt życzę wam jeszcze większych laggów, może podniesie to nieco średnie iq w Polsce. |
@up
Weź idż i nie wracaj. Ja Ci osobiście życzę, żebyś dostał rózgę od Mikołaja. Zresztą co ja się tam taki n00bzoorem przejmuję. Miał być Ignored. Aha, a tutaj zamieszczam link do filmiku, który idealnie odzwierciedla twój poziom intelektualny : http://pl.youtube.com/watch?v=5J-feBCSXBw , a także : http://pl.youtube.com/watch?v=S6lQ0p...eature=related Chyba nie można linków dawać tak ? No sorry, ale to wyjątkowa sytuacja. |
@CytrynowySorbet
Czytając ten post, w miejscu pytań retorycznych, zastanów się nad nimi, ponieważ taki jest ich cel. 1. Jeśli nie grasz w Tibię to po co konwersujesz z nami na forum tibii.pl? Wytłumacz mi to. Bo jeśli naprawdę nie grasz to nie zaglądałbyś tak często do tego tematu. Mam 99% pewności, że grasz w Tibie i to więcej niż my wszyscy razem wzięci :) 2.Skoro wjeżdżałeś na mnie z powodu mojego nieudanego podrywu, to myślisz, że czyni Cię to takim, o którym myślimy, że jesteś super-zarywacz? Myślę, iż jest zupełnie odwrotnie, bo na pewno, jeśli byś choć raz zarwał do dziewczyny, to byś na pewno popełnił jakieś błędy i na 100% nie smiałbyś się ze mnie :) 3.Mówisz, że mamy gorsze IQ niż przeciętne polskie? Guzik, prawda ! Moje IQ to 136, a Aae'go to 147 (rozwiązywaliśmy test rok temu).Średnia polska to 80-90. Poza tym IQ nabywa się przy urodzeniu i tryb życia zmienia je bardzo nieznacznie, więc to, iż nie pogramy przez wakacje na pewno tego poziomu nie podniesie, a Twoje pewnie nawet obniży, bo skoro nie będziesz mógł grać, to będziesz się całymi dniami nudził, a to już obniża IQ :) 4. Mówisz, że mamy się przyjrzeć sprawie z bliska? Otóż wszyscy my, którzy tu piszemy mamy zamiar zmienić neta, gdy będzie to tylko możliwe :) Łyso Ci? Nie to było moim zamiarem. Po prostu napisałem czystą, szczerą prawdę w trochę dobitny sposób. Gdy pisałem o dobitnych słowach przypomniał mi się tekst piosenki Gurala <- "u" jest celowe (a raczej jej początek, pt. Nadzieja) Parę dobitnych słów… Do bitu… Nie bać się Nie dać się I zwyciężyć Pod obręczą Nad obręczą I na obręczy Nie bać się Nie dać się Nie bać się Nie dać się I zwyciężyć Pod obręczą Nad obręczą I na obręczy Nie bać się Nie dać się Z gównem nie jebać się <- Aluzja do użytkownika CytrynowySorbet Każdy dzień przeżywać jakby był tym ostatnim Dziękuję oraz pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.tibia.pl, oprócz CytrynowySorbet. /Xaviour |
Cytuj:
napisane z serca... Xaviour sam nie gram w tibie :P ale tu siedze twierdzi nawet o tym mój stan :> chce tylko popeczyć :P bo zostało mi pare 40-70lv |
Cytuj:
2. Nie pisałem że jestem super-zarywacz. Mówiłem już, człowiek nie jest idealny. Dobiło mnie tylko to, że nie mogłeś grać w Tibię to postanowiłeś zająć się życiem prywatnym (ofc nic mi do tego)... I to ja niby maniak? :S 3. Ok to jesteś mądry, pomyliłem się. 4. Zmieniajcie, są na rynku lepsi usługodawcy (nigdy nie widziałem żadnej reklamy MM np.) Łyso mi nie jest, lubię swoje włosy :X A skoro jestem gównem (czy mądrzy ludzie nazywają tak innych?), to sam fakt debatowania z gównem świadczy chyba o jakichś problemach o.0 Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Teraz doczytałem że jestes chłopakiem hrhrh a więc, drogi Patryku powiedz mi czemu wogóle udzielasz głosu o czymś o czym nie masz pojęcia (kwestia wieku). Jestem niemal pewnien że nie miałeś jeszcze dziewczyny (a gdzie tu mowa o partnerce!). Zresztą zobaczysz, przyszłość zrewiduje twoje poglądy i zaczniesz (niestety...) myśleć jak facet. Ja (na swoje nieszczęście) już w gimnazjum miałem przyjemność poznania blachar czy lodziar (13-15 letnie blachary, brzmi tragicznie ale taka rzeczywistość). A przy okazji, drogi Patryku, nie udzielaj się wogóle jeśli twoje zdanie w dyskusji ma brzmieć "Nie zgadzam się", "Zgadzam się" "Nie wszystkie" (można to zrobić w bardziej cywilizowany sposób)itd. skoro nie popierasz tego własnymi przeżyciami czy jakimiś sensownymi argumentamim wygląda to tak że 15sto latek neguje podparte argumentami i własnymi przeżyciami zdanie kogoś bardziej doświadczonego od siebie, a więc nie bądź żałosny. Aha, już się nie denerwuj że tak bardzo przyczepiłem się twojego wieku, w tej kwestii ma on zasadniczy oddźwięk. EDIT Sorbet problemy z mm to nie wymysł. Masz tu tekst napisany przez kogoś kompetentnego: http://www.wykop.pl/link/107415/jak-...st-ich-niemalo Ja na to forum trafiłem własnie za sprawą wyszukiwarki Google i problemów z MM. |
Cytuj:
Przy okazji: Za normalne uważa się IQ w granicach 84-116. Polska średnia to ok. 103 pkt. Przy okazji no.2 - gdzie wy ten "test IQ" rozwiązywaliście? W "Teletygodniu" czy "W Życiu na Gorąco"? Nie mam nic do ciebie (zresztą do nikogo tu nic nie mam) ale nie chwal się zawyżonym o kilkanaście pkt poziomem IQ. IQ na tym poziomie mają pisarze s-f którzy potrafią sami tworzyć całe światy i mitologie (oczywiście na kartkach papieru). Mam na myśli Herberta, Lovecrafta, Sapkowskiego czy nawet Tolkiena. A więc nie ubliżaj tym zacnym panom. |
Otóż ten test rozwiązywaliśmy, gdy był "Narodowy Test Inteligencji" w TVN. A parę rzeczy brałem z głowy, nie sprawdzając, więc przepraszam za błędy. :)
|
Cytuj:
rodzice w domu ? Mmm tak postanowiłem sprawdzić i lagów nie mam oO Nie samowite juz zapomniałem jak się tam chodzi bez lagów :) |
Taa, lagi już są :)
|
Cytuj:
Tzn. Chodzi mi akurat o tą jedną, bo nie miałem tylko jednej. Nie była ani blacharą ani lodziarą, a przestaliśmy ze sobą chodzić, bo po prostu już się nie kochaliśmy. Masz tu przykład, którego tak Ci brakowało. Może po prostu ty miałeś pecha, ale nie wyrażaj się tak. Aha. Ona była bardzo ładna. ; ) |
Kurde żeby MM zrobiła do ferii :]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcę pograć normalnie w tibię!!!!!!!!!!!!!! |
/\ Śnij dalej, przed upem jeszcze mogłem trochę chodzić... Zalllledd.
|
No ja już całkowicie straciłem nadzieje.
|
ja mam dalej lagi zaczynaja sie gdzies tak od 15 do 23 i od 23 do rana nawet nie ma lagow ... tak czy siak z takimi lagami postanowilem zrobic rycerza i skiluje a w tym lagi nie przeszkadzaja na dodatek nie sa juz takie durze ...
|
@up
Gz gry na noob-pvp :s @topic Żal, żal, żal XD Nie mam innych słów na określenie sytuacji, panującej w moim komputerze xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |