![]() |
Cytuj:
|
61 ek skille:72/70 eq:g armor,mystic blade,demon shield,crusader helmet,k legs.
Chodzi o szybka kase nie interesuje mnie exp:P |
gdzie mogę zarobic 20 lvl paladyn eq : plate legi, k armor, guardian shield, bohy, crown helmet.:);) z gory thx
|
@3up
dc, lootbagi na minosach, lootbagi na dwarfach. @2up dc, lootbagi na mint, ghostland, facc tomb, cyce na południe thais. @up dc, lootbagi na minosach, lootbagi na dwarfach. |
Gdzie dobrze zarabiac kase!
Najlepiej kasę się zarabia na elf Forest bez lot baga jak i z. Każde holy orchid(Elf Arcanist) to 2-4k w zależności od świata (na 30 royal sperach na 45lvl wynosiłem po 5-7 holy orchid co daje od 10-28k) lecą tam tez WOCE(2k Elf Arcanist) i heaven bloosom(kolo 200gp Elf Arcanist,elf ) można teraz tam wchodzić na dragi(są 3 na całym elf forest i resp każdego jest pojedynczy, wiadomo co z draga leci...(opłacalnie jest je zabijać na 45lvl dla każdej profy bez wielkiego waste) resztę capa można zapchać bowani z elfow lub crossbowami z dragow(z tego jedynie opłaca się robić lot baga ). najlepiej na elfach expi sie paladynowi w przedziale lvl 30-60 knightowi 45-70(można wcześniej na dobrych skillach i eq sorc/drut 33-60
|
gdzie zbierać kasę 27 druidem z paccem bez promocji, eq to Spirit Cloak , hat of the mad, dwarven shield, crocodille boots?
około 5k w banku, 25 m lvl |
A gdzie zarobie 165 rp?:D
gdzie zarobie dobrą kase (1kk+~) 165 - 170 rp : ):D
|
up polecil bym Ci dl(pod poh) ewentualnie hydry lub gs,y. Dziwie sie ze niewiesz gdzie zebrac kase na takim lvl...
2x up mino piramid lub mino miasto do 33 potem z tym rodem o lvl i ds,ami hunt dragow + frigo |
42 sorc Pacc, gdzie szybko zarobię ;>?
Proszę o szybką odp. |
gdzie zarabiać kase
Gdzie zarabiać kase 33master sorciem?
Z góry dzięki |
up,2xup tomby , mino piramida ,mino miasto( z log bagiem) ,elfy
|
Gdzie zarabiac dobrze kase i przy okazji dobrze expic 20 knightem na eq serepnt sword, knight arm, knight legs, steel helm, dwarvenka i leather boots?
Z gory wielkie dzieki ;) |
Cytuj:
@PUSZEKXD Jeszcze raz ponowisz po 100 odpowiedziach a poleci raport, nie wiesz co to znaczy @up. @up2. @up3. itp? -.^ |
Cytuj:
|
Gdzie mozna w miare dobrze zarobic Sorcem 20 lvl
(eq Plate Armor, Plate Legs, Crown Helmet, Dwarven Shield, Wand of Decay) Proszę o odpowiedź |
Cytuj:
Kopalnie koło Kazo. Wieża koło ab. Ghustland na ghulach bo na ds sie nie oplaca loot słaby B) |
76 Pall ze skillem 89 (Pacc)
z gory dziekuje |
@up
yala dragi z rsami ofc only exurka i masz profitando ;) |
@2up
Tak jak kolega up Ci powiedział do tego możesz też stone tomb, lizardy, djiny. |
Gdzie zarobić na lepsze eq kin pacc, p set, serpent sword? lvl 24
4mlvl, skille 70/70 Mam tylko 2k :/ moge mieć stealth ringa |
Idź na dc -1 tarantulki itd., lootbagi na dwarfach, minosach. Szkoda, że lvl nie poweidziałeś jak masz poniżej 40 weź misję na nose ringa.
|
36 Master Sorcerer
38 Magic Lvl. |
Cytuj:
|
Gdzie mam szarpać kase?
20knight skile 65/65 eq k set, crown helmet czy crus?, vampire shield czy jakiś inny shield? |
na moje oko w w thais na mino hell czy jak to sie tam nazywalo, choc mozesz miec problem z mino guardami wiec bym jeszcze postac ulepszyla
|
88 EK, bez bota.
Ważne, żeby nie było nudno. Na małpach umieram i na barbach też. Za dużo machania myszką coby gp zebrać. Chor raczej odpada bo wiecznie zajęty. |
@up
Stone tomb |
elo mam 100 rp szukam nowych miejscowek gdzie dobrze zarabiac i expic skile 89/72
|
50 EK 70/70 postman crus,golden armor,assasin dagger,mms,knight legs,steel boots,p ammy PACC
|
Knight 28lvl
skille: 54/52 eq: P legi, dragon shield, wyvern sword, K armor Prosze o odpowiedz :) |
@3up
dragi wszędzie, djiny, stone tomb, lizardy, małpy, war golemy powinieneś pojedynczo ogarnąć... Nie wiem co tam jeszcze, ale na tym lvlu sam powinieneś wiedzieć :confused:. @2up Małpy, lizardy, stone tomb za tp. @up dc -1 only, dwarfy z lootbagiem, minosy też z lootbagiem, roty. |
LvL:9
Profesja:Sorcerer Miasto:Thais Magic LvL:2 Eq: viking helmet,magic robe, no legs, leather boots, dwarven shield. (WoDB w depo) Aktualna ilosc pieniedzy: 500gp Świat: Zanera Mam mały problem, czy w tej chwili zbierać pieniądze na Fibula Key (bo tam zamierzam później expić - jak tak to gdzie ?) czy też zainwestować w EQ (chyba plate set?), więc pytam; Gdzie zbierać pieniądze (nie chodzi o lvl) ? Czy uzbierane pieniądze wydać na eq (jeżeli tak to jakie eq kupić) czy na Fibula Key ? |
Gdzie Mam zarobić ok. 50k w niewielkim czasie
Mam 33 lvl Knight Bez Pacc Eq: G armor , K legs , Medusa Shield , Bohy , Crown Helmet i Broń Noble Axe :) Prosze o odp. Bo bardzo mi zależy na tych 50k... |
gdzie szybko zarobić 10 k
8 lvl sorc eq: ta tiara z island of destiny, brass armor, plate legs, dwarfen shield, vand of vortex poradźcie który mlvl wbić itd. żeby zarobić szybko te 10 k |
32 lvl Druid z paccem m lvl 30
eq spirit cloak hat of the mad leather boots, dwarven shield, plate legs żebym zawsze wychodizł na + Może zrobić misje na foxa ? a jeśli tak to gdzie bić minosy? 50k do dyspozycji |
56 EK demon helmet,DSM,knight legi,p ammy,MMS,Relic sword,steel boots 70/70 PACC
Gdzie moge zarabiac ?? Siedze na barbach,kasa ladna ale sie nudza. Macie jakies pomysly? |
@up
żółwie lub małpy. ewentualnie jak chcesz możesz spróbować na dragi yalahar @up2 odpowie ktoś? |
:spam::spam::spam::topic::topic::topic::glupek::gl upek::glupek::ban::ban::ban:
|
Witam!!
Dobilem 50 lvl skile cienkie 65/62, nie mam jak skilowac (jak na razie). Moje eq: Crown helmet, crown armor, demon shield, knight legi, relict sword, boh-y. Szukam miejsca na szybka kase, mam postmana. Slucham propozycji. Odpada Mint. Z gory dziekuje!! |
Gdzie, zarobic przy jak najmniejszym waste
53 ek. Skille 71/68. Eq. Dsm/rh/bohy/vampirka/Relic Sword/g legsy/ p ammy Gdzie duzo zarobic? pacca mam, postmana nie.(mam w planach zrobic go jutro, lub pojutrze) Chodzi mi o baardzo duzo kasy, odpadaja minosy w yalaharah, boci tam 106 ek/24/7 Robienie lootbagow etc jak najabrdziej - 0 expa duzo kasy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15. |