![]() |
Cytuj:
Ehh z całym szacunkiem ale Wy bez Hiberny połowy z 90 nie załapalibyście... Przykre ale prawdziwe... Co wam daje nawijanie "Wojna jest skończona !" ? Jakaś satysfakcja ? Jestem przekonany że zdajecie sobie sprawę że pier*olicie bez sensu ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
costs: 310 gp restores on average: 750 hit points A wcale nie bo 750 xDDD |
Cytuj:
17:58 You see an amazon shield (Def:32). It weighs 62.00 oz. o,o |
Cytuj:
|
Nawet w elf bocie musi byc jeden lider ,który robi cos wiecej niz rusza strzałkami ,a u was nawet jeśli na wszystkich charach nie gra hiberna to z tego co widziałem na ob to oni raszują i robią całą robote.Ale i tak czy tak
lepiej wygląda to z strony LR ostatni ob jaki dodał Youffie jaki Interregrum sie rozbiegło ,a ekipa z 5 osób z LR latała i dobijała po kolei. |
Cytuj:
|
Damoon
Apr 09 2008, 13:03:51 CEST Killed at Level 188 by Panov and by Skin Bzyk :( |
oo niezle, jak padl?
|
fukslo sie na pewno xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ded damoona mozna bylo nazwać prowokacja o.O
|
niewazne w jakiej gildi bylby takich zydow trzeba tępić, gnębić, jeździć po nich aby nauczyli się szanować swoich
|
Niedlugo interegrum kupi sobie nowe klucze do elfbota i beda lepsze fragi.. :P ormo chyba juz blackdem wymiata to teraz czas na ich super hiper kumpli bociarze
|
Cytuj:
sam sie trapnol ;P nie trzeba bylo go az tak strasznie gonic , nastepnym razem zanim zacznie tam uciekac niech otworzy sobie wczesniej dziure na wrl :> |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Elfbot i tibiabot ng sa darmowe .. co dla niektórych : P ..aa co do blackda to sie juz kiedys wypowiedziałem na ten temat i nie mam zamiaru powtarzać. @Fayter Weź zrób jakies normalne konto - niewygodnie sie czyta jakies cytaty. |
latwo cracknac ng lub elfbota to nie jest jakas filozofia
|
Jakoś nigdy nie widziałem jeszcze żadnego cracka wystawionego na public :P (co nie oznacza, że ich nie ma).
Co do crackowania to jest to filozofia .. siedzialem pare ladnych dni :S |
Cytuj:
padl z swojej gupoty,nie 1...i na bank nei ostatni raz;) a co do hiberny pogadajcie se,chociaz tyle mzoecie a szczegolnie lubie txt "hiberna grala tym i tym i tym charem..g wicie ale se spamujecie,i to jest piekne;) |
Nie bedzie Ci do smiechu jak 1/4 LR dostanie bany za to ze 'sharuje' postacie z ludzmi z hiberny ;)
|
22:29 Warning! The murder of Vlarex was not justified.
22:29 Warning! The murder of Kloone was not justified. Kurwa ile typów mozna zabijać ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://i184.photobucket.com/albums/x...t/fail2eo3.jpg |
Cytuj:
synku :( a jak zajelo ci to 2 dni to n/c a fragi huh pierwszy raz ormo zabilo 80 + ?? afkowal czy internet kick ?? hahahshahahsh |
Cytuj:
BTW. Guess who's back ? =) |
Cytuj:
a co do pana wyzej " niedlatego wymienilem ich zbey nieprzeczytali bo znaja moje zdanie ale akurat oni sa najwieszymi spontanami w lr @koszyk gdyby babcia miala wasy bylaby dziadkiem;) |
Cytuj:
|
chyba sie przylacze do pkowania z ormo moim mega zajebistym sorcem, bo na tej arcanii za duzo nowych graczy sie porobilo i trzeba troche odstraszyc
|
Zomo to boterzy ,którzy trapoli z pomoca Dpft wiec wogle sie nie odzywaj
utleniany pizdziku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
boze ten meksyk to totalny retard :FFFF
Cytuj:
elo ziom koks mash racje taka akcyja jechamy go w tube 30min haushduhaubo ma durze hape wiesz to taki koksiasz usmyzero lvlel no nie wiec go tak bijemy asz tu pacze onma red ahsahshshshssshshsshshshsshshshs no to bach go puch z ruszczki i ded normalnie padl super tak apdl peirwszy 80ty lvl :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak, Ormo teraz zabiło pierwszego 80+ ale on nie afkowal :S. |
wy*******aj brudasie?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |