Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Thornak 30-05-2008 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush_ (Post 2083772)
Może niech Interregrum wezmie sobie też jakaś pomoc .. np. z Celesty :J i wtedy nasz serwer doczeka sie openki hihi haha hihi haha

@up
Ormo nikt nie kupił, Ormo poszło za mna a Ja za Lamusinim.

.. a za elfbota placili 2x xDDD

.. Znam z celesty (nie gram tam ) kilku ludzi, z sporym doświadczeniem z wojen na Azurze i Amerze. : D
Filu wpadnij do Kolobrzegu na Browar :p

Wiatrak 30-05-2008 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpoconyKrystyna (Post 2084675)
a ja dzis najprawdopodbniej zaliczylem matematyke ! :cup:

A ja mam wakacje :D

notop 30-05-2008 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2083654)
Smiac mi sie chce z was , jak dalej zaprzeczacie sami sobie , smoku widac jestes skonczonym idiota albo zajebiscie slepy jak nie widzisz ze twoj team tez uzywa elfa , przyklad z jednej openy na ank

http://img47.imageshack.us/my.php?image=uo00006kj8.jpg

hm.. uwazaj bo wyjebiesz combo za 1059 i to na openie O,o

Sua lubie cie ale przestan pierdolic takie glupoty ze ustawiamy nooby itp bo kurwa sam jestes nie lepszy biegajac na tym swoim najwiekszym zomowcu podczas praktycznie kazdej akcji , a sam dajesz pasy jakiemus pionowi z hiberny ktory tez ma was juz dosc jak chce nam odpsprzedawac listy na was

hehhe juz ci na gg mowilem ze przed akcja edron bylem tylko 1 raz na najwiekszym zomowcu a wczesniej nie ja gralem nim wiec mow jak chcesz,tak czy siak tez cie kocham ;)

Szefie :) 30-05-2008 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush_ (Post 2084548)
Wiem wiem potem dam na youtube jako bonus do jakiegoś filmiku.. :P

a dodaj to cie rozjebie xDD

kamsz 30-05-2008 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2084717)
hehhe juz ci na gg mowilem ze przed akcja edron bylem tylko 1 raz na najwiekszym zomowcu a wczesniej nie ja gralem nim wiec mow jak chcesz,tak czy siak tez cie kocham ;)

wiec wnioskuje, ze byles na zomowcu w czasie akcji edron

how come sua i zomowiec razem online, zomowiec biega wokol nas, a sua z calym teamem jednoczesnie.. mm..

Cycumen 30-05-2008 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2083358)
dobra zamknij morde jebany szczylu inter pytalo kogos tam z lr ile czasu nam trzeba lr odpisalo ze do 20 min sie logna kiedy na vencie lr zebralo sie 50+ ludzi Inter wrocilo do pz pod pretekstem checi ob na edron gdzie 15 min wczesnie mieli byc ustawieni na ANK wiec nie wiesz to morda jebany noobie
co ty kurwa masz do tej hibrny ? przeszkadza ci jezeli nawet gra tam 5-10 ludzi od nich? dostajecie po dupie jestescie ciotami i spamujecie na forum a to ze inter sharuje uzywa elf bota to co do chuja pana? tak samo jest w inter jak i w lr wiec morda jebany przeszczepie .....

War Statistics: La Revolution [211] vs Interregnum [213]

A do dzisiaj myślałem że to jednak my wygrywamy :p

Fel'ixx 30-05-2008 18:26

sr double ...

Fel'ixx 30-05-2008 18:27

sr double ....

Fel'ixx 30-05-2008 18:27

sr tripple ...

Fel'ixx 30-05-2008 18:31

wojna to zal wes

Smokuu 30-05-2008 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cycumen (Post 2085451)

Ja tez o_o

Poll 31-05-2008 01:50

ale gówniany update idzie...nowe graficzki pierdułki żeby tylko mulilo bardziej kompa.- -
poszerzą amazon camp i orc land,wow...żal;p,dobrze że już nie gram;d...itak ta gra w tej chwili to jeden wielki bot.

Kendi 31-05-2008 08:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cycumen (Post 2085451)

lol co ty myslisz ze wojna polega tylko na fragach ?LOL fragi owszem sa jakas tam partia wojny ale nie swiadcza o tym ze ktos wygrywa a ktos przegrywa ....

Eti 31-05-2008 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2086505)
lol co ty myslisz ze wojna polega tylko na fragach ?LOL fragi owszem sa jakas tam partia wojny ale nie swiadcza o tym ze ktos wygrywa a ktos przegrywa ....

właśnie jak by spojrzeć pod wzgledem rl life to interegrum juz dawno wojne przegralo :d
ogladałem wczoraj rozmowy w toku o uzaleznieniach od gier i zastanawialem sie czemu tam dzieci z intermarsze nie bylo :/
mysle ze by sie nadali

Szefie :) 31-05-2008 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2086665)
właśnie jak by spojrzeć pod wzgledem rl life to interegrum juz dawno wojne przegralo :d
ogladałem wczoraj rozmowy w toku o uzaleznieniach od gier i zastanawialem sie czemu tam dzieci z intermarsze nie bylo :/
mysle ze by sie nadali

Czlowiek ktory kupuje chary za rl kase niepowinien sie wypowiadac w tej sprawie

Gallanonim513 31-05-2008 13:13

zgadzam sie z szefem. Zrobiles z siebie idiote poruszajac ten temat :)

Czubek^^ 31-05-2008 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2086665)
mysle ze by sie nadali

To jest najlepsze jak strona, która w danym momencie wojny dostaję po dupie, nagle odkrywa, że istnieje coś takiego jak "rl life". Napisz nam może jescze o imprezach, o tym ile lasek wydymałeś i ile wódki w siebie wlałeś.

Smokuu 31-05-2008 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2087059)
zgadzam sie z szefem. Zrobiles z siebie idiote poruszajac ten temat :)

Kupil jak kupil zeby sobie troszke pograc. I nie spedza 3/4 dnia przed kompem zeby wbic 200 k expa i powkurzac wroga albo czekac na jakas akcje :)

Koszyk 31-05-2008 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2087156)
Kupil jak kupil zeby sobie troszke pograc. I nie spedza 3/4 dnia przed kompem zeby wbic 200 k expa i powkurzac wroga albo czekac na jakas akcje :)

To ze są ludzie np. na vt nie oznacza ze są na kompie ;). A 200k expa zawsze cos w ciagu 5 dni, 1kk expa ;) gdyby kazdy expil w czasie tej wojny po 200k expa to bysmy powbijali okolo 18kk expa ;)

Fel'ixx 31-05-2008 20:00

http://images29.fotosik.pl/222/c025f0212e22a5b7.jpg
pierwsza w sezonie

Czubek^^ 31-05-2008 21:57

Noż kurwa crash tibi ja pierdolę kurwwaaaa

Viste 31-05-2008 22:04

Z tego co na tibia.com widze to przewaga interr znaczna oO

Koszyk 31-05-2008 22:14

Huh, wygrany open przez Inter ;)

Medivh Shady 31-05-2008 22:17

smoku widze ze znowu dostaliscie wjeba xD , czyzby wasz lider wam nie pomogl ??

Lafa 31-05-2008 22:20

Ile bylo kto wie ;p

Medivh Shady 31-05-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa (Post 2088221)
Ile bylo kto wie ;p

tyle ile napisales

Smokuu 31-05-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2088216)
smoku widze ze znowu dostaliscie wjeba xD , czyzby wasz lider wam nie pomogl ??

znowu ? rotfl w openach (ustawianych) jest "chyba" 2-2 takze nie pierdol :]
Lider padl, pare sekund drugi wiec zostalismy bez lidera. Ale do tamtej pory szlo calkiem niezle.
A ty Medi czemu nie kupisz sobie pacca i nie zaczniesz grac? Kazdy sie smieje z ciebie ze bedziesz sie bal przez pol roku robic cokolwiek Medivhem zeby chara nie stracic. haha chlopie to tylko gra. Zreszta twoi ziomale z Wroclawia mowia ze na nich w huj focha strzeliles, nawet na miska. I smieja z ciebie ze traktujesz ta gre jakby nie wiem co. Relax med. Mowili rowniez ze podajac powod dla ktrego nie poszedles z nami , bylo to ze bedziesz walczyl tam gdzie nie bedzie PA, jak to uslyszalem to malo co z krzesla nie spadlem, Przecierz sam ty takie PA odwalales, Zabilem ci kogos z kumpli to zaraz takie sapanie bylo ze omg, jakbys byl nie wiadomo kim. A mowia ale zaznaczam ze tak mowia ze bales sie tylko dlatego ze Luki mogl miec na ciebie listy, bo ty sie boisz o swoja postac. Get a LIFE medivh!! ;]

Przegrany open ale chyba nie az tak mocno, pare fragow wbilismy ;)

Medivh Shady 31-05-2008 22:42

jak widzisz mam faca i problem z karta wiec nie moglem wejsc , dziwne bo z miskiem normalnie rozmawiam o,o , to ze sie nie spotykam na rl z belka aresem i sua to nie znaczy ze foach na nich strzelilem no chyba ze w twoich oczach.

Tak czy siak wasz wyjebany lider wam nie pomogl i dostaliscie kolejnego wjeba o,o

Smokuu 31-05-2008 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2088264)
jak widzisz mam faca i problem z karta wiec nie moglem wejsc , dziwne bo z miskiem normalnie rozmawiam o,o , to ze sie nie spotykam na rl z belka aresem i sua to nie znaczy ze foach na nich strzelilem no chyba ze w twoich oczach.

Tak czy siak wasz wyjebany lider wam nie pomogl i dostaliscie kolejnego wjeba o,o

Ja ci mowie to co mi powiedzieli twoi ziomowie z WROcka:]
Wiec moze tu sciemy nie puszczaj co? No nie znaczy bo ty z domu nie wylazisz, ile razy maly byl czy ktos w wrocku i chcial sie z toba umowic to nigdy nie wychodziles,jedynie na sylwka ;> i nie wymyslaj tanich sciem k?.
Zreszta co moge pwoiedziec o liderze, nie bylo tego najglowniejszego najlepsiejszego, ale drugi byl i nie pomogl. :/ zreszta widze na tibiacom nie jest zle 31-20 wiec wam tez Luki nie pomogl nie pasc :p

Medivh Shady 31-05-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2088276)
Ja ci mowie to co mi powiedzieli twoi ziomowie z WROcka:]
Wiec moze tu sciemy nie puszczaj co? No nie znaczy bo ty z domu nie wylazisz, ile razy maly byl czy ktos w wrocku i chcial sie z toba umowic to nigdy nie wychodziles,jedynie na sylwka ;> i nie wymyslaj tanich sciem k?.
Zreszta co moge pwoiedziec o liderze, nie bylo tego najglowniejszego najlepsiejszego, ale drugi byl i nie pomogl. :/ zreszta widze na tibiacom nie jest zle 31-20 wiec wam tez Luki nie pomogl nie pasc :p

owszem nie wychodzilem bo nie mialem ochoty sie wtedy z malym spotkac o,o , jak juz koncowy wynik to 35 - 20 , o fosfiku i horuko juz nie pamietacie ? no chyab ze ich nie akceptujecie wiec uraru padl od suportera :P

a jesli chcesz wiedziec kiedy logne na meda to ci powiem 2 - 3 czerwca

i koncze rozmowe na dzisiaj bo i tak bedziesz wiedzial wszystko

Smokuu 31-05-2008 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2088284)
owszem nie wychodzilem bo nie mialem ochoty sie wtedy z malym spotkac o,o , jak juz koncowy wynik to 35 - 20 , o fosfiku i horuko juz nie pamietacie ? no chyab ze ich nie akceptujecie wiec uraru padl od suportera :P

ta ta wymyslaj sobie powody;) ciota i tak jest es .
Horuko nie jest u nas w gildi wiec go nie liczymy, :D:D
a wy zapomnieliscie o Juas AAth o,o

bemo 31-05-2008 23:09

to jest indywidualna sprawa czy ktos wychodzi na dwor czy nie i ciebie nie powinno to nic obchodzic, chcesz wychodzic to wychodz sobie i chuja to kogo obchodzi, w ogole wy*******aj bo twoja inteligencja tak poraza ze az w ryj dostalem i spadlem z krzesla bo mnie twoj kurwa razacy promien trafil idz do kuchni i zobacz czy cie tam nie ma verdururze zasrany

wojna @ gz

Szefoo 31-05-2008 23:10

@Smoku

Przegraliscie OB na którego tak czekaliście i terazżebyś nie wypad na głupka gadasz o jego RL życiu ? Jakbyś wszystko wiedział ;]

Fel'ixx 31-05-2008 23:14

i tak oto konczymy klotnie o zebraniu relacja 30 paladina z venor :)

Adow Adan 31-05-2008 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2088243)
Lider padl, pare sekund drugi wiec zostalismy bez lidera.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2088276)
Zreszta co moge pwoiedziec o liderze, nie bylo tego najglowniejszego najlepsiejszego, ale drugi byl i nie pomogl. :/

Hmm , sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz ze bylo 2 liderow , pozniej piszesz ze byl 1 i nie ten najlepszy . Zdecyduj sie lub popros 2 ownera zeby takich glupot nie pisal ;>

Fel'ixx 31-05-2008 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 2088344)
Hmm , sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz ze bylo 2 liderow , pozniej piszesz ze byl 1 i nie ten najlepszy . Zdecyduj sie lub popros 2 ownera zeby takich glupot nie pisal ;>

nie bronie smoka aczkolwiek wywnioskowalem z tego co napisal ze lider padl drugi zaraz po kims, chodzi o kolejnosc

Smokuu 31-05-2008 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 2088344)

mm zle sie okreslilem ,nie bylo tego glownego, byl drugi, a ten drugi co napisalem ze padl jako drugi to z kolei ten trzeci ktory jest od paru dni.:)
KpW ? :D

Smokuu 31-05-2008 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefoo (Post 2088326)
@Smoku

Przegraliscie OB na którego tak czekaliście i terazżebyś nie wypad na głupka gadasz o jego RL życiu ? Jakbyś wszystko wiedział ;]

przegralismy ale nie tak bardzo. A o jego Rl zyciu mialem napisac juz wczesniej ale nie bylo okazji ;) zreszta co cie to, o tobie nie gadamy, obronca ucisnionych wanna be?

bemo 31-05-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2088357)
przegralismy ale nie tak bardzo. A o jego Rl zyciu mialem napisac juz wczesniej ale nie bylo okazji ;) zreszta co cie to, o tobie nie gadamy, obronca ucisnionych wanna be?

ty jestes popierdaczony

A CO CIEBIE O JEGO RL ZYCIU IDIOTO> TO CO NA NIEGO NAJEZDZASZ

zal po prostu

Fel'ixx 31-05-2008 23:29

bemo widze sie boisz napisac popierdolony o,o

w chwili gdy to pisze slysze na vt 'kurwa znowu sie zarzygalem'

co do szefoo, jest to koks 30 paladin Fronside wprost z venor

co do wojny to jeszcze sie nei skonczyla aczkolwiek it expi z tego co widze

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02.