![]() |
Cytuj:
Filu wpadnij do Kolobrzegu na Browar :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
how come sua i zomowiec razem online, zomowiec biega wokol nas, a sua z calym teamem jednoczesnie.. mm.. |
Cytuj:
A do dzisiaj myślałem że to jednak my wygrywamy :p |
sr double ...
|
sr double ....
|
sr tripple ...
|
wojna to zal wes
|
Cytuj:
|
ale gówniany update idzie...nowe graficzki pierdułki żeby tylko mulilo bardziej kompa.- -
poszerzą amazon camp i orc land,wow...żal;p,dobrze że już nie gram;d...itak ta gra w tej chwili to jeden wielki bot. |
Cytuj:
|
Cytuj:
właśnie jak by spojrzeć pod wzgledem rl life to interegrum juz dawno wojne przegralo :d ogladałem wczoraj rozmowy w toku o uzaleznieniach od gier i zastanawialem sie czemu tam dzieci z intermarsze nie bylo :/ mysle ze by sie nadali |
Cytuj:
|
zgadzam sie z szefem. Zrobiles z siebie idiote poruszajac ten temat :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Noż kurwa crash tibi ja pierdolę kurwwaaaa
|
Z tego co na tibia.com widze to przewaga interr znaczna oO
|
Huh, wygrany open przez Inter ;)
|
smoku widze ze znowu dostaliscie wjeba xD , czyzby wasz lider wam nie pomogl ??
|
Ile bylo kto wie ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lider padl, pare sekund drugi wiec zostalismy bez lidera. Ale do tamtej pory szlo calkiem niezle. A ty Medi czemu nie kupisz sobie pacca i nie zaczniesz grac? Kazdy sie smieje z ciebie ze bedziesz sie bal przez pol roku robic cokolwiek Medivhem zeby chara nie stracic. haha chlopie to tylko gra. Zreszta twoi ziomale z Wroclawia mowia ze na nich w huj focha strzeliles, nawet na miska. I smieja z ciebie ze traktujesz ta gre jakby nie wiem co. Relax med. Mowili rowniez ze podajac powod dla ktrego nie poszedles z nami , bylo to ze bedziesz walczyl tam gdzie nie bedzie PA, jak to uslyszalem to malo co z krzesla nie spadlem, Przecierz sam ty takie PA odwalales, Zabilem ci kogos z kumpli to zaraz takie sapanie bylo ze omg, jakbys byl nie wiadomo kim. A mowia ale zaznaczam ze tak mowia ze bales sie tylko dlatego ze Luki mogl miec na ciebie listy, bo ty sie boisz o swoja postac. Get a LIFE medivh!! ;] Przegrany open ale chyba nie az tak mocno, pare fragow wbilismy ;) |
jak widzisz mam faca i problem z karta wiec nie moglem wejsc , dziwne bo z miskiem normalnie rozmawiam o,o , to ze sie nie spotykam na rl z belka aresem i sua to nie znaczy ze foach na nich strzelilem no chyba ze w twoich oczach.
Tak czy siak wasz wyjebany lider wam nie pomogl i dostaliscie kolejnego wjeba o,o |
Cytuj:
Wiec moze tu sciemy nie puszczaj co? No nie znaczy bo ty z domu nie wylazisz, ile razy maly byl czy ktos w wrocku i chcial sie z toba umowic to nigdy nie wychodziles,jedynie na sylwka ;> i nie wymyslaj tanich sciem k?. Zreszta co moge pwoiedziec o liderze, nie bylo tego najglowniejszego najlepsiejszego, ale drugi byl i nie pomogl. :/ zreszta widze na tibiacom nie jest zle 31-20 wiec wam tez Luki nie pomogl nie pasc :p |
Cytuj:
a jesli chcesz wiedziec kiedy logne na meda to ci powiem 2 - 3 czerwca i koncze rozmowe na dzisiaj bo i tak bedziesz wiedzial wszystko |
Cytuj:
Horuko nie jest u nas w gildi wiec go nie liczymy, :D:D a wy zapomnieliscie o Juas AAth o,o |
to jest indywidualna sprawa czy ktos wychodzi na dwor czy nie i ciebie nie powinno to nic obchodzic, chcesz wychodzic to wychodz sobie i chuja to kogo obchodzi, w ogole wy*******aj bo twoja inteligencja tak poraza ze az w ryj dostalem i spadlem z krzesla bo mnie twoj kurwa razacy promien trafil idz do kuchni i zobacz czy cie tam nie ma verdururze zasrany
wojna @ gz |
@Smoku
Przegraliscie OB na którego tak czekaliście i terazżebyś nie wypad na głupka gadasz o jego RL życiu ? Jakbyś wszystko wiedział ;] |
i tak oto konczymy klotnie o zebraniu relacja 30 paladina z venor :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Hmm , sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz ze bylo 2 liderow , pozniej piszesz ze byl 1 i nie ten najlepszy . Zdecyduj sie lub popros 2 ownera zeby takich glupot nie pisal ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
KpW ? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A CO CIEBIE O JEGO RL ZYCIU IDIOTO> TO CO NA NIEGO NAJEZDZASZ zal po prostu |
bemo widze sie boisz napisac popierdolony o,o
w chwili gdy to pisze slysze na vt 'kurwa znowu sie zarzygalem' co do szefoo, jest to koks 30 paladin Fronside wprost z venor co do wojny to jeszcze sie nei skonczyla aczkolwiek it expi z tego co widze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |