Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Tylko Isara (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172601)

Sanada 27-06-2008 01:46

@Sanada
brud to ty masz w dupie i pomiedzy paznokciami. To w takim razie padnieszi od PoD i Odemnie :)[/quote]

Od ciebie nie padne ****u, kozaczyc to ty mozesz na podworku a nie na forum robisz z siebie kozaka a kazdy ma o tobie inne zdanie.Jak jestes taki mocny przed ss thais.(Jak nie zaspie)

kazo2 27-06-2008 11:59

zamknąć mordy tępe huje

Tendentooo 27-06-2008 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madriato (Post 2140919)
Zwykle tego nie robię , ale... S*******AJ : o

Strzałeczka :* :)

Wlasnie zwykle to robisz, czyli szczekasz na forum. Chociaz... na Twoim miejscu tez pewnie bym to robil gdyby mnie wyjebali z serva XD. Nie mozecie sobie pogadac na gadu tylko smietnik tutaj robicie?

ogoreek 27-06-2008 12:21

ssij pento = ssij tendento <3

hau hau miau miau

Vantax 27-06-2008 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siarczyslaw (Post 2142307)
@Guziczkuu
to na chuj rzucasz mi tymi smiesznymi nickami?
@Sanada
brud to ty masz w dupie i pomiedzy paznokciami. To w takim razie padnieszi od PoD i Odemnie :)

Masz racje, padniesz od PoD

PoD = Paj or Daj xD

Vantax 27-06-2008 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tendentooo (Post 2143122)
Wlasnie zwykle to robisz, czyli szczekasz na forum. Chociaz... na Twoim miejscu tez pewnie bym to robil gdyby mnie wyjebali z serva XD. Nie mozecie sobie pogadac na gadu tylko smietnik tutaj robicie?

Musisz tak pierdolić zamiast szukać nowego chara?:<

Madriato 27-06-2008 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tendentooo (Post 2143122)

Jest coś, o czym nie wiem? Z serva mnie nikt nie wyjebał XD

I od kiedy wiem, panie wszystkowiedzącapęto to na forum isary ( mówiąc o tym na tibia.pl ) zawsze był śmietnik O.o . I jeżeli zakończyłeś swoją 'karierę' z tą grą, to spieprzaj , bo Twoja osoba jak i posty są tu zbędne.

Chyba_nie_ty 27-06-2008 14:18

Arconz, Jezyk tesciowej to Arco Heas, ktory jebie PaD.

aRek here

Ekierka 27-06-2008 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chyba_nie_ty (Post 2143417)
Arconz, Jezyk tesciowej to Arco Heas, ktory jebie PaD.

aRek here

O.O //znaki//

lesny 27-06-2008 14:22

2x up. ocb chopie?

Guziczkuu 27-06-2008 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2143087)
zamknąć mordy tępe huje

Najbardziej inteligentny Kolega się odezwał ;*

Od początku forum to ty nie zamykałeś swojej mordy conajmniej na 5 tematów =*

Tendentooo 27-06-2008 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vantax (Post 2143248)
Musisz tak pierdolić zamiast szukać nowego chara?:<

O mnie sie nie martw :) Nawet jakbym chcial wrocic do tej gry to mam do czego, bo mam kumpli ktorzy wiedza o co w tej grze chodzi a Wy jestescie pionkami, ktore podczas wojny byly przydatne a teraz zostaje wam wyzywanie sie na forum XD

I to by bylo na tyle ELO

Sanada 27-06-2008 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tendentooo (Post 2144182)
O mnie sie nie martw :) Nawet jakbym chcial wrocic do tej gry to mam do czego, bo mam kumpli ktorzy wiedza o co w tej grze chodzi a Wy jestescie pionkami, ktore podczas wojny byly przydatne a teraz zostaje wam wyzywanie sie na forum XD

I to by bylo na tyle ELO

Wycie z ciebie ahha, pamietam jak z ciebie spadlo SCA jak rsa miales. Kto jest takim ułomem zeby SCA nosic na rs?

kazo2 27-06-2008 20:42

Gaxumi has paid and will not be touched.

Hahahah dawajcie Iqev, glazze itd teraz wasza kolej cioty hahahah

ogoreek 27-06-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2144477)

rhuehhuehuehue i tak nic z tego nie zyskałeś to kiego łype cieszysz?

Glazze 27-06-2008 22:18

Ojj dawno mnie tu nie bylo :D Widze ze znowu jakies przyglupy zaczely sie udzielac na forum i tylko caly czas sie bluzgaja.

@kazo2
Ciebie to juz chyba do konca popierdolilo. Jezeli myslisz ze ja zaplace za wolnosc to sie bardzo mylisz. To ze gaxumi zaplaci to bylo od zawsze wiadomo i nikt sie bardzo tym nie zdziwil a takze plakac nikt nie bedzie.

P.S. Pozdrowienia dla wszystkich psow ktore zaplacily.

Grzesiek-Magus 27-06-2008 22:21

SIEEEMANO !!!!!!!!!

Dawajcie SS'ki bo zmuła ; DDD

PS. Pozdro ALL

Ikev 27-06-2008 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2144477)

Buraku jebany nawet gdybym mial payment 2k to bym nie zaplacil. Daj mi swojego maina zoabczymy kto bedzie chcial placic jescze XDD

Madriato 27-06-2008 23:58

http://img401.imageshack.us/img401/3...aeshackbj9.jpg

Zamiast się ciągle się kłócić, to coś ode mnie ;)

JointxD 28-06-2008 02:24

Kurwa!
Siarczysław to Laxia -.-'
Chciał kupic od mojego sąsiada konto i wyszło podczas transakcji (z resztą nieudanej) ;]

Madriato 28-06-2008 02:56

Suuuuuuuuuper ; ) i kogo to obchodzi ? xD

gienio 28-06-2008 10:45

@ Glazze.

Coś Ci pingowanie nie wychodzi ;]

Siarczyslaw 28-06-2008 11:17

@Madriato
Tak jak sie umawialismy czekam w Niedziele o 13

Glazze 28-06-2008 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienio (Post 2145565)
@ Glazze.

Coś Ci pingowanie nie wychodzi ;]

HAHAHA Gaxumi wycie tylko z twojej inteligenji ktora jest ponizej normy ^^
Lepiej zajmij sie ta gromadka dzieci ktora kolo ciebie zawsze biegala jak na vencie siedziales
Krótko mówiąc żeby sie nie rozpisywać proponowałbym Ci sie jebnąć w głowe może lepiej ci sie zrobi.

A i jeszcze jedno. To że sharujesz chara z bratem już 3 lata i ma on 123lvl to tylko dzięki Athanielowi i jego dobrej duszy, która chciała ci pomagać jak wszyscy na ciebie najeżdżali. Bo gdyby nie on to obstawiam że miałbyś może z 80 lvl max.

To tyle z mojej wypowiedzi na twoj temat.

Pozdrawiam :)

P.S gaxumi pochwalisz sie co pisales dwa dni temu do Rywina? :)

gienio 28-06-2008 13:14

Glazzuś oj Glazzuś, gadać głupoty każdy może. Jak dla mnie jesteś za tępy aby prowadzićkonwersacje z tobą. Widzę jak ktoś próbuje sie do mnie 'dobić' hmm provider telenet? Dziwne.
Skoro bycie psem jest dla ciebie wypłacenie sie, to według mnie jesteś ograniczony. Nie każdy lubi grzać dupę w pz po przegranej wojnie tak jak ty. Ja wole czasem wyjść z depo i pozabijać jakieś stworki. No tak ale jak kto woli :]

Glazzuś :***********

Glazze 28-06-2008 14:08

Niestety dla Twojej informacji ja mam prace i nie mam czasu na gre, a tymbardziej jestem lojalny wobec moich przyjaciol i nie mowie jednego dnia ze nigdy nie zaplace a nastepnego wyplacam sie :)
Ale co ja bede porownywal siebie do chlopca ktory jak to kiedys ktos na vent powiedzial "mieszka chyba w domu dziecka"

Widze ze nie chcesz przyznac sie do tego co napisales do Rywina. Wiec ja to powiem bo Ty nie masz odwagi do wyjawienia prawdy :)
Wmawiales Rywinowi 2 dni temu ze jak to ty powiedziales "te psy nie zobacza nawet jednego mojego gp" a tu psikus i dupa sprzedana ;]

Niestety byl to moj ostatni post na twoj temat bo zal slow na ciebie.
Pozdro poćwicz...

Informacja z ostatniej chwili:
Jun 28 2008, 13:47:41 CEST Died at Level 123 by a frost giant :(

gienio 28-06-2008 14:26

Co mam poćwiczyć? Może mi jeszcze powiesz że uczyć sie od ciebie? ;]

Nie wiem co cie interesują moje sprawy rodzinne ale hmm nie jestem z domu dziecka, może ty jesteś i zazdrościsz że mam rodzinę? Według mnie jesteś żałosny.
Lojalność? Jak dla mnie to ty nie jesteś lojalny jadąc po mnie dlatego że sie wypłaciłem. Grożenie pingowaniem też nie jest na miejscu ;]. Jak byś nie zauważył gildi już nie ma a wojna sie skończyła. Chyba że ty tego nie widzisz? ;>

Glazze 28-06-2008 14:31

HAHAHA gax lojalny mam byc wobec ciebie? NIE ŻARTUJ!
Nikt cie pingowaniem nie straszyl tylko slyszalem ze u ciebie tam w Wejherowie ostatnio kicki neta sa, a to chyba nie zastraszanie, nieprawdaż? ;]

Blessy odkupiłeś? :) Pozyczyc ci 50k?

ogoreek 28-06-2008 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienio (Post 2145999)
Glazzuś oj Glazzuś, gadać głupoty każdy może. Jak dla mnie jesteś za tępy aby prowadzićkonwersacje z tobą. Widzę jak ktoś próbuje sie do mnie 'dobić' hmm provider telenet? Dziwne.
Skoro bycie psem jest dla ciebie wypłacenie sie, to według mnie jesteś ograniczony. Nie każdy lubi grzać dupę w pz po przegranej wojnie tak jak ty. Ja wole czasem wyjść z depo i pozabijać jakieś stworki. No tak ale jak kto woli :]

Glazzuś :***********

ty a nie lepiej wyjść sobie gdzieś, czy wolisz całe wakacje "pozabijać jakieś stworki" gz i tak trzymaj! a zdobendziesh upragniony 124 poziom w sóper gże tibija!!!!!!!111
ps. zapomniałem GOŁGOŁGOŁ 123 bo padłeś od pingera lol997

gienio 28-06-2008 16:46

Oj tak glazze nie groziłeś pingowaniem. Przestań pierdolić. Nie udało Ci sie, jaka szkoda ;]
To po co zaczynasz pierdolenie o lojalności? Póki wojna trwała nie wykupiłem sie. Niestety naprawdę znudziło mi sie stanie w depo.

@ogoorek
Tak jak leje i pizga udam sie na plażę i będe leżakował. Prosze Cie. Jest pogoda to nie ma mnie przed ekranem komputera tylko smarze sie na plaży ;]

Glazze 28-06-2008 16:56

Nikt Ci nie grozil. Widocznie nie potrafisz odczytywac pewnych slow ale to juz twoj problem. Trzeba bylo uczeszczac do szkoly. A nie tak jak sam to powiedziales zdac na farcie bo dziewczyna sie za ciebie wziela XDDD

Sprzedawaj sprzedawaj te itemy bo na pacc AOL i blessy nie bedzie ^^

POZDRO POĆWICZ :D

Vantax 28-06-2008 17:05

POZDRO POĆWICZ!

http://img371.imageshack.us/img371/3497/xdgy7.png

gienio 28-06-2008 17:53

Oj Glazze.. Kase mam ale sprzedaje te rzeczy bo są mi nie potrzebne ;] Po co mi Avanger skoro mam Sov'a? I dla twojej informacji zdałem z palcem w dupie z średnia ponad 3.5. Ćwicze Ćwicze, obóz zaczynam 10 sierpnia ;]
O moją szkołe sie nie martw Tatusiu? xD

Madriato 28-06-2008 18:11

Oj już zaniechać! xD przez takie pierdolenie to i ja mam problemy XD

Glazze 28-06-2008 18:11

HAHAHA
Zależy który to pisze :) konto na forum Tibii.pl też sharujecie. No masz racje 10 sierpnia to prawie jak jutrzejszy dzień ^^

Btw skoro masz kase to po chuj plakales do pewnej osoby ze musisz poexpic bo malo juz pacc i musisz zarobic na nowy? :D
Tak wiem prawda w oczy kole ^^

Ale ogólnie skończ już sie wypowiadać bo tylko beke nakrecasz na vencie :D

Ale nigdy nie zapomne tego jak wbijales na venta i w oddali bylo slychac Teleexpress, Klan albo M jak Miłość XDDDD
I tego jak zawsze plakales do Galada albo Molota że chce ci sorca zajebac ;)

P.S. Pilnuj limitu bo ja bede uwaznie spogladal na twoje poczynania i ewentualnie informowal odpowiednie osoby o nieprzestrzeganiu umowy :D:D:D

Gundrak 28-06-2008 18:15

POZDRO&POćWICZ

http://img519.imageshack.us/img519/8373/skuterqu7.jpg

ObroncaUcisnionych 28-06-2008 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glazze (Post 2146770)
HAHAHA
Zależy który to pisze :) konto na forum Tibii.pl też sharujecie. No masz racje 10 sierpnia to prawie jak jutrzejszy dzień ^^

Btw skoro masz kase to po chuj plakales do pewnej osoby ze musisz poexpic bo malo juz pacc i musisz zarobic na nowy? :D
Tak wiem prawda w oczy kole ^^

Ale ogólnie skończ już sie wypowiadać bo tylko beke nakrecasz na vencie :D

Ale nigdy nie zapomne tego jak wbijales na venta i w oddali bylo slychac Teleexpress, Klan albo M jak Miłość XDDDD

Ty tez byłabyś kurwo niczym gdyby nie to że do wojny wszedłeś. To samo Alneta Arco, Iqev i inne kurwy ;] Elo

Gundrak 28-06-2008 18:21

POZDRO&POćWICZ
http://img185.imageshack.us/img185/2148/kibelpu2.jpg

Glazze 28-06-2008 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ObroncaUcisnionych (Post 2146784)
Ty tez byłabyś kurwo niczym gdyby nie to że do wojny wszedłeś. To samo Alneta Arco, Iqev i inne kurwy ;] Elo

Nie dyskutuj :)

Pozdro Poćwicz z gaxumim ^^

Tendentooo 28-06-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sanada (Post 2144295)
Wycie z ciebie ahha, pamietam jak z ciebie spadlo SCA jak rsa miales. Kto jest takim ułomem zeby SCA nosic na rs?

Po 1 kto Ty jestes? po 2 Tendento padl 2 razy i w zyciu sca nie stracilem, a po 3 to forum gowno mnie juz interesuje. Milego wyzywania sie... : )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41.