![]() |
Mam problem z ćwiczeniem
:( mam 25lvl knight i skile 64/64 potrzeba mi skili 70/70 i lvl 30 gdzie moge je nabić PLX pomóżcie :Ork:
|
Cytuj:
|
Czy dam rade expic na dwarf guardach - 25 lvl pall skills 66/55 ? Piszcie plx - bede uzywal beltow, i chce expic tak na 3+ poziomie ;]
Szybko plx |
Knight
8 - 10lvl - polecam tu bić dwarfty oraz rotwormy 30/30 11 - 15lvl - ja tu bilem Ghule i Dwarfty Soldiery ale ja polecił bym trenić do skilli 5x/5x 16 - 20lvl - Na dobrych skillach ok. 60/60 można bawić się w small hunciki :p hehe najlepiej iść na Ghule (dużo hajzu leci :)) albo Dwarfty Soldiery od czasu do czasu można poboksować z cyckiem (nie chodzi mi o trening fist fightingu z kastetem :)) 21 - 30lvl - Tu można sobie poexpić i robić loot bagi na cyclopsach i beholiderach ... z jakimś kolegą knightem albo pallem (ewentualnie jakimś magiem) można skoczyć na draga na koniec skille powinny być ok. 70/70 (najlepiej więkrze :)) 31 - 40lvl - Jak mamy Pacca to można sobie poexpić w Cyclopolis, a jeśli nie mamy PACC'a to zostają nam kopalnie z Dwarftami Gouardami ewnetualnie BH na fibuli (tam można się nieżle dorobić) oczywiście na tym lvl'u nie obejdzie się bez waszych ukochanych smoków :) 41 - 60lvl - Tu mamy pare opcji : Cyclopolis, D-hell, Ankhrahmun, D-lair, Fibula, Ghost Land, a na koniec skille gdzieś kolo 8x/8x najlepiej 61 - 80lvl - Tu bawimy się z Dragonami ale na tych lvl'ach najlepiej blokować potworki np. DL albo necro :) oczywiście nie obejdzie się bez mojego ukochanego Cyclopolis albo D - Hell'u czasami przy dobrych skillach (90/90) można skoczyć na draga albo podrzynać gardła orcom w OF 81 - 100lvl - Sam nie wiem ale polecam D - Lair, OF albo poblokować demonki :) Mam nadziejie, że poradnik pewnego nOOb'a - Gburka Muchomorka się przyda :). |
Kolibeerek
[quote=Dobo]Utrapieniem tego forum są tematy "gdzie expić na..." =/
Cze tak sobie myśle gdzie ja moge Expić z moiml levelm i skilami 19 LeVeL a skille to szkada mówić Sworda 44 a sheldinga 40 ;( teras czeba coś z tym zrobic X( żeby mieć lepszy level powiedzie gdzie można po expić :) :) :) Prosze pomuszcie jak chcecie mnie wspomuc finansowo i sprzętowo w tibi to zagadajcie jestem z karlin Secury :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p A i jeszcze jedna ja jestem kinht :crusader: |
Up
Najlepiej teraz potreń bo skille masz ... co tu dużo mówić nie najleprze (;p) po treningu udaj się na ghule pod AB tam możesz sobie troche poexpić (a zwłaszcza pozbierać troche hajzu :)) na skillach ok. 60/60 i lvl 25 udaj się na cyc'e i tam exp (o kasie nie wspomne bo loot'y pożal się Boże)...
|
ok to moje gg moze pogadamy ?? 6234227 B) B) B)
jak dobrze i szubka trenowac sheldinga i sworda czym ?? |
a ja ?
Witam, mam knighta na 50 lvl skille 75 / 71 gdzie ja mam expic?
|
Cytuj:
|
Hmm..........
Skille : 36
LeVeL : 10 Profesja : Palladyn Magisk LeVeL : 4 -------------------------------------------------------------------------- Noi gdzie tu można nabic LeVeL ?? a i nie mam pacca :baby: |
Cytuj:
Ty lepiej 50 lub 60 dsita nabij i mysl o expieniu>.< |
Gdzie expic sorkiem na 32 levelu z 28 mglvl?? , jakies pomysly?
|
Jak masz pacc to fibula - szczegolnie twierdza mino :) Albo na ocs z blockerem (GS)
Jak chesz roy to na fibuli jest wypas resp (dla facc), z kluczykiem, wiec holota nie wchodzi :] A jak masz domek na fibuli... to miodzio - wieczorkiem zrobisz sobie foodbag tak po 90 ham i jest zapasik :] |
Cytuj:
|
Dzięki =]
Ale na securze jest tyle noobów ze ropuja guardy i jak podejdzie taki noob i mnie bloknie ;( ;( ;( więc jeszcze jedno od czego zależy Rojal palladyn od skilli czy levela
|
Jestem knight 17 lvl skile 69/64 eq: p set, crown helmet, k axe(moze bedzie f axe), dragon shield no i szalik i buciki a i mam 4 m lvl.I tera pytanie gdzie mam expic ?
|
Palladyn lvl 37 skile 73/59 :(
Nom, czekam na washe porady :D |
XxXxX
:) Profesja : Palladyn :)
:) LeVeL : 12 :) :) SkiLLs : 41 Distans :) :) LeVeL Mg: 6 :) EqipmenT :lucznik: Armor : Crown Legsy : Brak Buty : Sandały Tarcza: Dvarfen Hełm : Dark Amunicja : arrows Broń : Łuk Gdzie i jak Expić i Trenować __________________________________________________ _______________ |
Palladyn
Skile 74/59 :D Niemam PACCa ;( Wiec gdzie expic ? @Edit: Prosze o usunęcie tego posta, bo niezauwazyłem że wyżej już napisałem :) |
Na co mogę chodzić ze skillami 55/50 jako palek?
Co potrzebuje aby iść np do Orc Fortress i kiedy przerzucić sie na kusze?lvl 20 :confused:
|
Tera ja mam pytanie...
Czy moge chodzic na soldki z spearami w kazz?? (czasami se skocze na draga ;) ) Czekam na odpoiwedzi (skile w podpisie) |
(mam nadzieje, że nikt o to sie jeszcze nie pytał, dałem w "przeszukaj temat" "32" i nic mi nie wyszło)
Gdzie są jakieś dobre miejsca na exp dla knighta (level: 13, skille: 29 axe, broń: halabrada, pancerz: steel helmet, plate armor, plate legs, leather boots) oprócz kopalni z dwarfami? EDIT: Dedłem pare razy i skille spadły :( Teraz mam 30 axe. EDIT2: Po kolejnych dedach (czy ja kiedyś zrobię ten 14 level?) mam 29 aze, za to zyskałem plate legsy. |
Ja się nie bawie z rotami i minosami bo to jest troche nudne. Ja moim sorkiem (lvl 19 mlvl 25) chodze na smoki. Czasem sie to nir opłaca bo wale go z SD ale jak juz wyleci coś ciekawego to jest spoko. A i exp leci dość szybko. Zabiłem juz dużo bestii ale dedlem tylko 2 razy.
|
Mam skile
47/44 walcze toporami mam k-axe 16lvl 3mlvl. Na jakie potworki moge chodzić?? |
dwarfy, moze powolutku soldki (ale uwazaj)
to zalezy tez od twojego eq najlepiej potren do 55/55 i 4mlvl ;) i sam sprawdzaj gdzie ci dobrze btw. Ja tez bylem minox :D ale zostalem helixem :P |
Jestem knight 17 lvl skile 69/64 eq: p set, crown helmet, f axe, dragon shield no i szalik , buciki a i mam 4 m lvl i nie mam Pacca.I tera pytanie gdzie mam expic ?
|
Wiem ze sie powtoze ale mam problem!!!
Mam 13 lev knight skille 39/37 i nie wiem gdzie mam skillowac w ab bo na trolach
to jednak troche trwa. A pod ziemia na zachod od ab sa mino orki wariory dwarfy i spermany ale jest tam tlok i nie mam jak skillowac bo zaraz ktos przyjdzie i sie wpierdzieli. A jeszcze jedno czy knight mosze uzywac uh?? |
Krotkie pytanie : poradze sobie z 1 Fire Devilem ... bo w ghostalndzie jest fajne miejsce do expienia z ghoulami tylko ze co jakis zas pojawia sie ta fire devil i chce go zabijc a raz juz od niego padlem i jest przewrazliwiony moje skille to :
55/54 knight Lvl : 19 eQ : FS , Plate Set , Devils Helmet , Guardian Shield .... |
up @ jak masz uhy(4mglvl) to dasz rade , wiem o ktorym miejscu mowisz , schowaj sie za schodzy tak zeby to on dobie przyszedl
btw to niejest fajne miejsce :] a teraz ja :D Na czym expic 32 sorkiem z 39 mglvl Na czym epxic knightem 30 level 62/61(moge chyba dotrenic do 63/63:) Eqp(na obydwu taki sam ofcourse ;]:) Worior helmet,crown armor,plate legs,tower shield,FIRE AXE:D,I buciki (no i szaliczek oczywsicie zeby gardziolko oszczedzac) |
Gdzie expić skille 75/75 knight 32 lvl mlvl 5??Jeżeli znacie jakieś dobre miejsce to napiszcie jakie eq by się tam przydało na takich skillach.FACC
|
Cytuj:
Scaraby i katakubmy na ankrahmun. |
Jestem knight 17 lvl skile 69/64 eq: c armor, p legi, crown helmet, f axe, dragon shield no i szalik , buciki a i mam 4 m lvl i nie mam Pacca.I tera pytanie gdzie mam expic ?
|
Tabelka!
Tabelka <--link do tabelki pt"na jakim lev i skillach na jakiego monstera igdzie?"
|
Gdzie mógłbym spokojnie exepić (bez uzywania rónów) sorkiem z noble armor, plate legs, guardian shield, dark helmet, serpent sword z skliami 18/21
|
Cytuj:
|
:p
Cytuj:
|
knight lvl 13 skille 41/38 gdzie skillowac i expic ??
|
Jestem knight 17 lvl skile 69/64 eq: c armor, p legi, crown helmet, f axe, dragon shield no i szalik , buciki a i mam 4 m lvl i nie mam Pacca.I tera pytanie gdzie mam expic ? Ktoś mi wreszcie odpowie...
|
Z jakimi skilami...
Mógl by mi ktos napisac z jakimi skilami z GS na guardy??
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |