![]() |
@up
Haha, Blessed Fra~ wita? Chociaż po commencie na tibia.com widać co innego. |
Shejq NAPRAWDE WIELKI respekt dla Ciebie za to ;)
|
Shejq dopiero sie odwazyl powiedziec co o nim mysli jak oddal passy, po hackach gdy przestal teoretycznie grac.
Rzeczywiscie zrobiles to w twarz, na polskim forum gdzie juz wiekszosc przestala zagladac i dopiero wtedy gdy byles juz teoretycznie hunted. W grze caly czas lizales dupe, pomagales im i byles ich ziom (z ich strony raczej piesek na posylki). Rzeczywiscie full respect 8o8o |
Cytuj:
Shejq dalej jest moim ziomem od lorroka, razem ogarniamy czasami :) |
Ale przyznaj Kaks, ze siedzisz tam z nami :)) łoroka ogarnami wszyscy razem ^^
|
Shejq to złodziej wiec taka suka nigdy nie zasługiwała na respect _/
|
Kuvok dedzik ;p a tu do Blessed Fraternity dolaczyli Zab'ster,Elven Jaris,Cinek Niszczyciel kto nastepny czyzby Rise reloaded? ktos cos wie szykuje sie cos grubego czy doszli dla beki?
|
że tak powiem KMWTW i PDK (dla niewtajemniczonych kto ma wiedzieć ten wie; pozdro dla kumatych)
fajny jestem nie? |
zajebisty ! XD
|
@bard~
Eee? KażdyMaWTymTrocheWiny i PiesDrapałKanape? |
napisal to z glupoty .. nie ma co podziwiac :D
|
Cytuj:
|
Noo, elita gra w WoWa, tylko Dawid coś się opiepsza
Zimny Lawio gzy 200 |
tak przy okazji, kobyl knight botuje na elfach... wieza i podziemia :P chętni do uwalenia może będą :D
|
Haha kobyl my po niego wpadlismy ale niestety wtedy nie botowal i duzo z nas padlo bo kopengas wpadlo ale to i tak byly noob chary ty za info
|
@up
CZŁOWIEKU JAK CZYTAM CO TEN SPAM OD CIEBIE TO MI SIE ZYGAĆ CHCE X( Wielki przywódca rebelii na forum sie znalazł... |
smyq gay, a mi od głupoty ciska..:(
|
Cytuj:
|
Hmm ciekawe skąd wiedzieli że pójdziecie po Kobyla...
|
|
Ej dzieciak za dużo sie 300stu naoglądałeś. Co ty chciałeś pokazać przez to ze fajny jesteś ?:(
|
Cytuj:
|
dzięki ab team .... za RSa... ;/ żaaal :((:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:( ;(;(;(;(X(X(X(
|
Neyle Darkeyes
Oct 11 2008, 07:56:58 CEST Killed at Level 76 by Zirkov and by Rony Clend Ginąć ; o |
Cytuj:
|
UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa BRAVO, kto gra teraz zirkovem?:cup:
|
Cytuj:
|
A czemu ty sie boisz wyjsc po ssie ? Ogarniasz kimkolwiek jestes !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wole tą wolność od 7 do 9 niż latanie za czarnym na każde zawołanie ; E walczyłeś przeciwko niemu, teraz z nim to jest śmieszne. Pozdro!
|
Cytuj:
miałem budzik na 7:30 bo dragi chcialem zajasc ale mi sie dobrze spało teraz zaluje . Wy jestescie mocni tylko w gembie nic wiecej... UDOWODNIJCIE WKONCU ZE COS POTRAFICIE I ZABIJCIE MNIE ALBO JAKIEGOŚ WYZSZEGO LVL NIZ 70. |
Brawo Kajoj!
|
Nie mam złych zamiarów, ale Morgana w moich oczach jest stracona i zabije kogo napotkam, nie potrzebuję fraga na jakimś 150 żeby być z siebie dumny ; / A już raz i tak Czoko byłeś online i jakoś nie padliśmy ; / Pozdro!
|
Czyli Ty "ogarniasz" Zirkovem ? HAH !
|
abcoki poraz kolejny pokazali farta swojego...
valrath owned na rsie [eplate, g legs, mms, sov, avenger, softy, boh, steel boots, demon helmet etc etc] |
Ma ktoś film jak zalicza glebę?
|
Cytuj:
|
Filmik jest ale nie wiadomo czy "Arx" bedzie cchial go umiescic
|
Kurde chętnie bym sobie obejżał z widoku osoby która 'złapała' loota : ]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |