![]() |
W mam talent wokaliści mają +1 do finału, bo Chylińska jest : P
|
Ja oczywiście byłem za Clyde'm. Sam trenowałem freestyle ;P Swoją drogą wypowiadaliśmy się na jednym forum freestylowym :] Ale musiało trafić na Chylińską i +1 do finału jak to Ryba powiedział.
Jeszcze nikt nie skomentował faila żAKLINY? |
kiedy finał? za tydzień? za dwa? za trzy?
|
Cytuj:
|
kto wogole teraz przeszedl bo mi jakos umknelo.. ?
|
Cytuj:
@up - Filipińczyk - śpiewak. - Akordeonista :p @Down Widziałem, jestem pod ogromnym wrażeniem : o |
Czajcie na ten talent.. =)
http://www.youtube.com/watch?v=CqiPjm0KJ3A http://www.youtube.com/watch?v=ukWUdD5YY1k&feature=fvw i jeszcze fajna babka! |
@up
nawet napisalem o tym temat, ale go usuneli : / ale talent naprawde niesamowity. |
Nic dziwnego, że usunęli. Zakładanie tematu o każdym talencie było by trochę bez sensu.
A co do tej kobiety, to widziałem ją już dawno w różnych filmikach na necie itp ; p |
Wielbię Anię Gogolę za wykonanie piosenki Janis, w dodatku jednej z moich ulubionych.
Gdyby nie Ania Teliczan, to trzymałabym kciuki za filipińczyka. No niestety w tym wypadku lokalny patriotyzm przegrywa ;x Btw., ciekawa jestem jakim cudem jeszcze nie wywalili Foremniak z jury. Jej pseudo profesjonalne opinie są tak żenujące, że za każdym razem, kiedy się odzywa moja twarz wykrzywia się w dziwnym grymasie. Zresztą chyba nie tylko moja. |
Cytuj:
Kuba raz zaprosił do swojego programu swoje dwie koleżanki z jury i ładnie wyjaśnił/powiedział o co chodziło podczas dobierania osób do programu i wcale nie było tam mowy o umiejętności wykrywania talentów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niech juror nie mówi co myśli, a do finału biorą osoby, które nic nie pokazały talentu, za to mają jakąśtam' osobowość - to jest Twoja wizja tego programu. |
Owszem, Foremniakowa jest wkurzająca, ale przynajmniej zawsze podtrzymuje na duchu uczestników zarzynanych przez wojewódzkiego.
|
Foremniak ma taki głos, że WSZYSTKO co mówi, brzmi nieszczerze, a dodatkowo gada pierdoły. Kiedy jej słucham moje organy wewnętrzne zaczynają niemiłosiernie krwawić.
|
Cytuj:
|
Akurat wolę po raz 53960967134 usłyszeć "jesteś niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju" niż słuchać Chylińskiej, która ubrała obcisły strój gimnastyczny i z supermegarockówy zrobiła się dance, a mówi takiej Teliczan czy komuś tam, że był sztuczny, nie szczery. Wojewódzkiego miałem za inteligentnego gościa, ale z programu na program okazuje się głupszy od użytkownika Beh0lder.
Foremniak jest w sumie najbardziej obiektywna z tego całego grona. To nic że zza litrów samoopalacza jej prawie nie widać. Przynajmniej nie pierdoli głupot. |
Cytuj:
Ah, i nie ma to jak nadinterpretacja. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ah, i nie ma to jak opieranie swojej opinii w 90% na braku sympatii do danej osoby i zero obiektywizmu w tej kwestii. |
Cytuj:
Przed MT miałem do niej neutralny stosunek, może nawet lekką sympatię ale to co tu pokazuje to dno. |
Ja może poruszę temat Chylińskiej całującej stopy Gogoli - odkąd Chylińska nagrała kawałek dance uznałbym całowanie moich stóp przez nią za obrazę.
@down: bo usta sprzedajnej 'artystki' nie są godne stóp moich całować. |
Cytuj:
Bo ja nie widzę związku! @ Aha =/ |
No i wygrał Wyrostek :))
Geje przegrały - Hurray |
Bardzo dobrze, dziwi mnie strasznie decyzja widzów... Wyrostek- rozumiem. Ale tych dwóch kastratów?
|
Bardzo cieszy mnie wygrana Wyrostka. Lubię gościa. : D
Poza tym, strasznie podobał mi się Martinez, dobrze, że także na swój sposób wygrał. : )) |
No, mi też się Martinez podobał, do tego oczywiście Wyrostek, ale na drugim miejscu widział bym Kaczorex'a, a nie hiphopowców operowych.
|
Cytuj:
|
Całe szczęście że nie Leguny, zgadzam sie w 100% z Wojewódzkim, są sztuczni, jakiś taki cwaniacki wkurvviający wyraz twarzy, niech wracają do domu i posłuchają sobie Tede. Wyrostek ok, gra jak opętany niewidomy i podoba mi się to ale nie wiem czy to było na wygranie MT, trudno mi jakoś wskazać mojego faworyta, po cichu w sumie liczyłem na Martineza, genialny półfinał, teraz mega zaskoczył i też mu to świetnie wyszło.
|
Ja stawiałem na to, że w trójce będą akordeonista, patenciarz oraz lalkarz. Cieszę się, że jeden z nich wygrał.
|
[sarcasm]Miałem nadzieję, że wygra jakiś śpiewak ;( [/sarcasm]
|
Moja faworytka odpadła w półfinałach, bezjajeczni bracia i filipińczyk nie powinni być w pierwszej 3.
Akordeonista mógł ew. być za to, że gra z pasją... Mimo wszystko wołałbym, aby 2 miejsce zajęli chociażby Kruk I Blacha. Tyle ode mnie. |
Dla mnie text Wojewódzkiego, z któregoś tam półfinału:
"...mamy fatalny gust narodowy..." jest textem roku. (Koniec, kropka) (teraz pozdrowienie ludowe) Khthnxhnxthnx bye |
Cieszy wygrana akordeonisty, naprawde sie postaral i zasluzyl na wygrana. Bezjajeczni wg mnie nie zaslugiwali na final, a co dopiero na miejsce 2. Jestem zadowolony, ze Martinez, pomimo 3 miejsca, dostal nagrode, tj. wyjazd na Filipiny - czyli tam, gdzie marzyl. Na drugim miejscu widzialbym Kaczorexa. No i fajnie, ze znowu, pomimo duzej liczebnosci, finalu nie wygral spiewak.
|
WIe ktos moze jak sie zwie ta piosenka co spiewal Aleksander Martinez? (ten filipińczyk)
|
@up
The Final Countdown zespołu Europe : ) |
@Neleils
Nie znać czegoś takiego. Smutne :( @Topic Całkiem dobrze ,że wygrał Wyrostek ale profesjonaliści nie powinni jednak brać w tym udziału. Totalnym nieporozumieniem byli wg. mnie bracia małojajeczni w najlepszej 3. Jakbym to ja wybierał to : 1. Martinez 2. Tap DJ (ale go nawet w finale nie było :( ) 3. Kruk i Blacha |
Znam ale tytułu zapomnialam ;s
|
Omujborze, wszystkie mity i legendy o wygranej śpiewaka padły już drugi raz z rzędu, Foremniak znowu była infantylna, no i w ogóle beznadzieja!!!!
A tak na poważnie, to całkiem fajny odcinek, chociaż któryś z półfinałów podobał mi się chyba bardziej. Szkoda tylko, że 2gie czy trzecie miejsce zajęły te bracia lamus, które śpiewają 300 koncertów rocznie jak roboty i nic nie dają od siebie z tych swoich występów. No i szkoda, że Ania Teliczan tak słabo wypadła, jak na jej fajny głos ;) Aha i dopsuje się @Neliels lololololololololo |
omg...
Czy ja gdzies napisalam ze tego nie znam ? <lol> hah |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |