Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mam talent (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194369)

Rybzor 29-11-2009 14:14

W mam talent wokaliści mają +1 do finału, bo Chylińska jest : P

Arfyd 29-11-2009 16:05

Ja oczywiście byłem za Clyde'm. Sam trenowałem freestyle ;P Swoją drogą wypowiadaliśmy się na jednym forum freestylowym :] Ale musiało trafić na Chylińską i +1 do finału jak to Ryba powiedział.

Jeszcze nikt nie skomentował faila żAKLINY?

domin3x 29-11-2009 17:04

kiedy finał? za tydzień? za dwa? za trzy?

CytrynowySorbet 29-11-2009 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 2696025)
Jeszcze nikt nie skomentował faila żAKLINY?

To to wielkie kolorowe coś wydające dziwne odgłosy?

Necromantor 29-11-2009 18:04

kto wogole teraz przeszedl bo mi jakos umknelo.. ?

Arfyd 29-11-2009 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2696127)
To to wielkie kolorowe coś wydające dziwne odgłosy?

Przebranego za "kobietę" ;(

@up
- Filipińczyk - śpiewak.
- Akordeonista :p

@Down

Widziałem, jestem pod ogromnym wrażeniem : o

Rafayen 29-11-2009 18:30

Czajcie na ten talent.. =)

http://www.youtube.com/watch?v=CqiPjm0KJ3A
http://www.youtube.com/watch?v=ukWUdD5YY1k&feature=fvw

i jeszcze fajna babka!

Emcess 29-11-2009 19:04

@up
nawet napisalem o tym temat, ale go usuneli : /

ale talent naprawde niesamowity.

Rybzor 29-11-2009 19:43

Nic dziwnego, że usunęli. Zakładanie tematu o każdym talencie było by trochę bez sensu.

A co do tej kobiety, to widziałem ją już dawno w różnych filmikach na necie itp ; p

Martka 29-11-2009 20:31

Wielbię Anię Gogolę za wykonanie piosenki Janis, w dodatku jednej z moich ulubionych.

Gdyby nie Ania Teliczan, to trzymałabym kciuki za filipińczyka. No niestety w tym wypadku lokalny patriotyzm przegrywa ;x

Btw., ciekawa jestem jakim cudem jeszcze nie wywalili Foremniak z jury. Jej pseudo profesjonalne opinie są tak żenujące, że za każdym razem, kiedy się odzywa moja twarz wykrzywia się w dziwnym grymasie. Zresztą chyba nie tylko moja.

Rybzor 29-11-2009 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martka (Post 2696277)
Btw., ciekawa jestem jakim cudem jeszcze nie wywalili Foremniak z jury. Jej pseudo profesjonalne opinie są tak żenujące, że za każdym razem, kiedy się odzywa moja twarz wykrzywia się w dziwnym grymasie. Zresztą chyba nie tylko moja.

Od niej nikt nie oczekuje profesjonalnych opinii. Niby, że aktorka i wokalistka są specjalistami w dziedzinie wybierania talentów?

Kuba raz zaprosił do swojego programu swoje dwie koleżanki z jury i ładnie wyjaśnił/powiedział o co chodziło podczas dobierania osób do programu i wcale nie było tam mowy o umiejętności wykrywania talentów.

Martka 29-11-2009 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2696283)
Od niej nikt nie oczekuje profesjonalnych opinii. Niby, że aktorka i wokalistka są specjalistami w dziedzinie wybierania talentów?

Kuba raz zaprosił do swojego programu swoje dwie koleżanki z jury i ładnie wyjaśnił/powiedział o co chodziło podczas dobierania osób do programu i wcale nie było tam mowy o umiejętności wykrywania talentów.

Nie oczekuje, a jednak na siłę stara się je wygłaszać. Co nie bardzo jej wychodzi.

Rybzor 29-11-2009 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martka (Post 2696293)
Nie oczekuje, a jednak na siłę stara się je wygłaszać. Co nie bardzo jej wychodzi.

Taka jest rola jurora, lol. A to, czy się na tym zna to już inna bajka która nie ma z tym nic wspólnego. Ma siedzieć i grać w pokera przy tym stoliku?

Niech juror nie mówi co myśli, a do finału biorą osoby, które nic nie pokazały talentu, za to mają jakąśtam' osobowość - to jest Twoja wizja tego programu.

Czarna_Mamba 29-11-2009 21:45

Owszem, Foremniakowa jest wkurzająca, ale przynajmniej zawsze podtrzymuje na duchu uczestników zarzynanych przez wojewódzkiego.

Leczekompleksy 29-11-2009 21:47

Foremniak ma taki głos, że WSZYSTKO co mówi, brzmi nieszczerze, a dodatkowo gada pierdoły. Kiedy jej słucham moje organy wewnętrzne zaczynają niemiłosiernie krwawić.

CytrynowySorbet 29-11-2009 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leczekompleksy (Post 2696354)
Foremniak ma taki głos, że WSZYSTKO co mówi, brzmi nieszczerze, a dodatkowo gada pierdoły. Kiedy jej słucham moje organy wewnętrzne zaczynają niemiłosiernie krwawić.

Zgadzam się, do tego strasznie długo mówi, przeciąga się, pewnie dlatego, bo potrzebuje czasu żeby wymyślić kolejne nieszczerze, dupoliżne (że liże dupę) opinie.

Berbatov 29-11-2009 21:58

Akurat wolę po raz 53960967134 usłyszeć "jesteś niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju" niż słuchać Chylińskiej, która ubrała obcisły strój gimnastyczny i z supermegarockówy zrobiła się dance, a mówi takiej Teliczan czy komuś tam, że był sztuczny, nie szczery. Wojewódzkiego miałem za inteligentnego gościa, ale z programu na program okazuje się głupszy od użytkownika Beh0lder.

Foremniak jest w sumie najbardziej obiektywna z tego całego grona. To nic że zza litrów samoopalacza jej prawie nie widać. Przynajmniej nie pierdoli głupot.

Martka 29-11-2009 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2696346)
Taka jest rola jurora, lol. A to, czy się na tym zna to już inna bajka która nie ma z tym nic wspólnego. Ma siedzieć i grać w pokera przy tym stoliku?

Niech juror nie mówi co myśli, a do finału biorą osoby, które nic nie pokazały talentu, za to mają jakąśtam' osobowość - to jest Twoja wizja tego programu.

Tylko zauważ, że opinie Kuby i Agnieszki nawet nie ocierają się o infantylność, czego nie można powiedzieć o opiniach Foremniak. Wypadałoby żeby jury coś sobą reprezentowało.

Ah, i nie ma to jak nadinterpretacja.

Argen 29-11-2009 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martka (Post 2696277)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leczekompleksy (Post 2696354)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2696361)
Zgadzam się, do tego strasznie długo mówi, przeciąga się, pewnie dlatego, bo potrzebuje czasu żeby wymyślić kolejne nieszczerze, dupoliżne (że liże dupę) opinie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berbatov (Post 2696365)
Akurat wolę po raz 53960967134 usłyszeć "jesteś niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju" niż słuchać Chylińskiej, która ubrała obcisły strój gimnastyczny i z supermegarockówy zrobiła się dance, a mówi takiej Teliczan czy komuś tam, że był sztuczny, nie szczery. Wojewódzkiego miałem za inteligentnego gościa, ale z programu na program okazuje się głupszy od użytkownika Beh0lder.

Ludzie, każdy z wyżej zacytowanych powinien otrzymać jakąś nagrode. Haha, jaki pocisk na jury, no padłem. Podbudowaliście moją szczerą nienawiść do tych sztucznych tworów telewzji.

Rybzor 29-11-2009 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martka (Post 2696367)
Tylko zauważ, że opinie Kuby i Agnieszki nawet nie ocierają się o infantylność, czego nie można powiedzieć o opiniach Foremniak. Wypadałoby żeby jury coś sobą reprezentowało.

Ah, i nie ma to jak nadinterpretacja.

Jury musi się uzupełniać. Jeden mówi w taki sposób, drugi krytykuje, a trzeci jeszcze coś innego. Gdyby wzięli 3 Wojewódzkich to to by nie było jury. Właśnie dlatego skład jest taki, jaki jest. Moim zdaniem wszyscy coś sobą reprezentują.

Ah, i nie ma to jak opieranie swojej opinii w 90% na braku sympatii do danej osoby i zero obiektywizmu w tej kwestii.

Angel of Death 29-11-2009 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2696432)
Jury musi się uzupełniać. Jeden mówi w taki sposób, drugi krytykuje, a trzeci jeszcze coś innego. Gdyby wzięli 3 Wojewódzkich to to by nie było jury. Właśnie dlatego skład jest taki, jaki jest. Moim zdaniem wszyscy coś sobą reprezentują.

Ah, i nie ma to jak opieranie swojej opinii w 90% na braku sympatii do danej osoby i zero obiektywizmu w tej kwestii.

Ale jej pseudo inteligentne i 'wysublimowane' wypowiedzi które się czasem zdarzają są zazwyczaj tak żałosne, tandetne i bezsensowne że naprawdę żal jej słuchać, przeplata je z jakimiś badziewnymi wstawkami typu "byłeś fajny, jestem kupiona" jakby była na poziomie przeciętnego 13 letniego tibijczyka. Dochodzą do tego jeszcze takie sztuczne 'spontany' jak np. wczoraj stanięcie na stole czy jakieś dziwne okrzyki innego razu, zbyt na siłę chce być fajna i IMO jej nie wychodzi, bardzo.
Przed MT miałem do niej neutralny stosunek, może nawet lekką sympatię ale to co tu pokazuje to dno.

Lasooch 30-11-2009 12:16

Ja może poruszę temat Chylińskiej całującej stopy Gogoli - odkąd Chylińska nagrała kawałek dance uznałbym całowanie moich stóp przez nią za obrazę.

@down: bo usta sprzedajnej 'artystki' nie są godne stóp moich całować.

Rybzor 30-11-2009 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2696577)
Ja może poruszę temat Chylińskiej całującej stopy Gogoli - odkąd Chylińska nagrała kawałek dance uznałbym całowanie moich stóp przez nią za obrazę.

A przeze mnie?!

Bo ja nie widzę związku!

@
Aha =/

VibulZiom 05-12-2009 21:57

No i wygrał Wyrostek :))

Geje przegrały - Hurray

Lotress 05-12-2009 21:58

Bardzo dobrze, dziwi mnie strasznie decyzja widzów... Wyrostek- rozumiem. Ale tych dwóch kastratów?

Czarna_Mamba 05-12-2009 22:02

Bardzo cieszy mnie wygrana Wyrostka. Lubię gościa. : D

Poza tym, strasznie podobał mi się Martinez, dobrze, że także na swój sposób wygrał. : ))

domin3x 05-12-2009 22:05

No, mi też się Martinez podobał, do tego oczywiście Wyrostek, ale na drugim miejscu widział bym Kaczorex'a, a nie hiphopowców operowych.

Lotress 05-12-2009 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2699512)
No, mi też się Martinez podobał, do tego oczywiście Wyrostek, ale na drugim miejscu widział bym Kaczorex'a, a nie hiphopowców operowych.

Podbijam, Kaczorex/Patenciarz/Kruk i Blacha.

Angel of Death 05-12-2009 22:15

Całe szczęście że nie Leguny, zgadzam sie w 100% z Wojewódzkim, są sztuczni, jakiś taki cwaniacki wkurvviający wyraz twarzy, niech wracają do domu i posłuchają sobie Tede. Wyrostek ok, gra jak opętany niewidomy i podoba mi się to ale nie wiem czy to było na wygranie MT, trudno mi jakoś wskazać mojego faworyta, po cichu w sumie liczyłem na Martineza, genialny półfinał, teraz mega zaskoczył i też mu to świetnie wyszło.

GargoinX 05-12-2009 22:15

Ja stawiałem na to, że w trójce będą akordeonista, patenciarz oraz lalkarz. Cieszę się, że jeden z nich wygrał.

CytrynowySorbet 05-12-2009 22:20

[sarcasm]Miałem nadzieję, że wygra jakiś śpiewak ;( [/sarcasm]

Ameriov 05-12-2009 22:37

Moja faworytka odpadła w półfinałach, bezjajeczni bracia i filipińczyk nie powinni być w pierwszej 3.
Akordeonista mógł ew. być za to, że gra z pasją... Mimo wszystko wołałbym, aby 2 miejsce zajęli chociażby Kruk I Blacha.

Tyle ode mnie.

Wylansowany 06-12-2009 08:36

Dla mnie text Wojewódzkiego, z któregoś tam półfinału:
"...mamy fatalny gust narodowy..." jest textem roku. (Koniec, kropka)

(teraz pozdrowienie ludowe) Khthnxhnxthnx bye

Ashlon 06-12-2009 09:37

Cieszy wygrana akordeonisty, naprawde sie postaral i zasluzyl na wygrana. Bezjajeczni wg mnie nie zaslugiwali na final, a co dopiero na miejsce 2. Jestem zadowolony, ze Martinez, pomimo 3 miejsca, dostal nagrode, tj. wyjazd na Filipiny - czyli tam, gdzie marzyl. Na drugim miejscu widzialbym Kaczorexa. No i fajnie, ze znowu, pomimo duzej liczebnosci, finalu nie wygral spiewak.

Neliels 06-12-2009 11:01

WIe ktos moze jak sie zwie ta piosenka co spiewal Aleksander Martinez? (ten filipińczyk)

Czarna_Mamba 06-12-2009 11:05

@up
The Final Countdown zespołu Europe : )

Tibijczyk222 06-12-2009 11:14

@Neleils
Nie znać czegoś takiego. Smutne :(

@Topic

Całkiem dobrze ,że wygrał Wyrostek ale profesjonaliści nie powinni jednak brać w tym udziału. Totalnym nieporozumieniem byli wg. mnie bracia małojajeczni w najlepszej 3. Jakbym to ja wybierał to :
1. Martinez
2. Tap DJ (ale go nawet w finale nie było :( )
3. Kruk i Blacha

Neliels 06-12-2009 11:20

Znam ale tytułu zapomnialam ;s

Rybzor 06-12-2009 11:21

Omujborze, wszystkie mity i legendy o wygranej śpiewaka padły już drugi raz z rzędu, Foremniak znowu była infantylna, no i w ogóle beznadzieja!!!!

A tak na poważnie, to całkiem fajny odcinek, chociaż któryś z półfinałów podobał mi się chyba bardziej. Szkoda tylko, że 2gie czy trzecie miejsce zajęły te bracia lamus, które śpiewają 300 koncertów rocznie jak roboty i nic nie dają od siebie z tych swoich występów. No i szkoda, że Ania Teliczan tak słabo wypadła, jak na jej fajny głos ;)

Aha i dopsuje się
@Neliels
lololololololololo

Neliels 06-12-2009 11:31

omg...
Czy ja gdzies napisalam ze tego nie znam ? <lol>
hah

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53.