![]() |
e bob, ja w takiej g#wnianej wojnie jak ta, to wolal bym wylaczyc ekran, tak jak to zreszta zrobilem ;p
|
22:02 Ehf [99]: dostaly
22:02 Ehf [99]: kurwy 22:03 Ehf [99]: za swoje ;O |
Co to będzie 2 OB dla was.
|
lol Kurwa na naszych ob nie bylo 421938 Noob charow o,O chodzic sie nie dało lolololo jutro dalej walczymy spoko
|
Cytuj:
|
Mi sie tam grillowanie podobalo :D.
682678285.html - film :) |
Cytuj:
|
aldona _/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
keep dreaming Felix...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Shiel Sharin
Banished: until deletion because of using unofficial software to play uuuu boter ;> |
Goral Dave
Banished: until Apr 02 2009, 15:44:30 CEST because of using unofficial software to play uuu boter ;> |
boci to ma XD theos tez ban ;/
|
Shiel deleted :\... szkoda mi go :\
|
koszyk, z całym szacunkiem do was, ale po przegranej bitwie powinno się dać drugiej stronie odkupić blessy, bo to wygląda tak, jakbyście sie bali z nimi walczyć...
|
@up
chyba Cie pogielo, wiesz jaka to przyjemnosc ubic kogos bez blessow?:D |
no nie no mówicie tak, jakbyście sie bali
|
ktos jeszcze z int ban poza Drak Talek, Sonya, Meth, Goral, i Paulo~? ;p
|
ten cip cos mnie nie lubi, mam blackd, ng, elfa i ni chuja
|
emeryci, rencisci, chorzy psyhicznie i homoseksualisci maja premie
|
dubel post ksadksad
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie kminie po co nasze nooby mialby nas blokowac, wypychac i mwallowac? obejrzyj camy, a pozniej sie wypowiadaj kto tu jest hipokryta ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mar 03 2009, 14:59:51 CET [name chara] AccBan using unofficial software to play, account will be deleted in case of further rule violations! 30 days '''
http://i90.photobucket.com/albums/k2...whaahhhaha.jpg Kurwa !? |
lolek, ty bocie. btw sprzedaje były dom młodego (ten przed dp thais) pw albo list cadia nierro veno albo mgs w grze na keny arakes bd
|
Hahhahah :D
Felix 17:57:13 miesiąc grania na OTS :D Swieta prawda ;) |
Mar 03 2009, 14:59:51 CET Artie Nigon AccBan using unofficial software to play, account will be deleted in case of further rule violations! 30 days '''
/ |
@Ate
Masz rozmowe jak bemo chce ci podac moj nick zebys mnie dedl :D? Wrzuc ją o/ @topic Dobra bitwa |
nie 8o
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |