![]() |
xD no no Gz dla Furory
A nastepnym razem nie pierdolicie ze sami ogarniacie charami bo to smiech na sali ;p |
Cytuj:
|
Dokładnie :)
Pora skończyć z monsterami (beczy) papa :( Całuje Kakej~ |
Kakej.. Jak to się mogło stać? Brak szacunku dla kogoś kto to zrobił.
[*] |
Żałosne -.-' mało jest 200 lvli którzy zostali haknieci i zrookowani? To tylko gra, nawet ostatnio stracilem chara <pozdro Kura> I co z tego? Gramy dalej. Nie którzy przestają grać a ci bardziej uzależnieni mają motywacje do pg nowego chara i to tyle na ten temat. Przykro z powodu niszczenia kogoś pracy ale cóż? Life is brutal.
|
Tyle osób potraciło chary, to może ktoś chce kupić 80+ EK z 85+ dniami pacc? :D
|
Przez ostatnie 2 miechy zabiłem bardzo dużo osób mających 10 - 35 lvle. Były to rózne powody, albo zabicie mojego brata, który dopiero zaczyna grac, albo po prostu PK, którzy mnie bili. Nigdy nie zabijam na free i tu mam pytanie.
Czy ktoś coś do mnie ma? Jestem od kogoś hunted? Proszę o napisanie mi na priv. PS. Nie róbcie sobie jaj! :P <dziś już miałem pewną akcję i prawie owned> Pozdro Dizt xD |
Cytuj:
|
@up
A Ty czemu nie grasz ?? Chara sprzedales ? |
Cytuj:
|
@Kakej
I tak wiem, że mnie nie opuscisz :DD |
Cytuj:
Jasne Antuś ;d ktoś musi Cie siohac na openie, a pozatym moją jedyną motywacją jest to żeby nie dac hackerowi(zapewne ktos z zydkow) satyksfacji ze pozybyl sie wroga, ooo nie ;] Całuje Kakej~ |
Wrócił z podwójną siłą!
~~:* :evul::evul::cup::cup:8oB)B) |
vasenrucha
Feb 25 2009, 05:01:26 CET Killed at Level 149 by Kenami |
Nie ma to jak kupowanie blessów na mc... Pozdro Papassijto :)
@Kakej I tak trzymac:D |
@Bardol
Vessmunrah .. :) Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 1, gości: 1) Antonioo Ciebie szkoła nie obowiązuje? xD |
I tak umie stawiac cegly wiec jak nie pojdzie raz do szkoly to nic sie nei stanie
|
Cytuj:
nie jakiegos tylko kakejka, drugie: Rogstah Feb 13 2009, 14:34:19 CET Killed at Level 209 by Kuvok and by Kakej Exoz Kinia Feb 13 2009, 14:31:28 CET Killed at Level 163 by Berig Mage and by Kakej Exoz trzecie: i nie mow mi, ze nie bo przeciez proste jest, ze zrobil to jakis zyd od was |
Cytuj:
jak sie zauczysz stawiac cos innego to zarobisz wiecej... |
Cytuj:
|
Banished: until Mar 27 2009, 08:06:08 CET because of account trading or sharing
i po wielkim powrocie :D Całuje Kakej~ |
Cytuj:
jak Cie hackneli w ogole? |
Kakej PRIV.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pacera (PACCERA) czemu nie jest tylko dla pacc ?
|
Cytuj:
Wyzwiska powiedz mi to z bliska Poczujesz jak się grubo pizga Ja jestem grubas ty jesteś cienias Czeka na ciebie kutas do zrobienia :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby: |
<lick>hahahaha, jaki diss XDDDDDDDDDD</lick>
Edit: Fajny jestem?????????????? |
chyba nie
|
Cytuj:
|
Oro na noobach.
|
Cytuj:
jakie staty? |
15x, Ty juz wiesz o co chodzi ;]
|
Cytuj:
juv(d)e wpierdol w pilke dzis... |
Jakies Fragi ?
|
Liverpool mighty wpierdol dostanie dziś
|
Dla mnie tam ulubiony klub to Unia Tarnow ;P
|
Cytuj:
JUVE PRZEGRA :PPPPPPP 2 bramkami jak nic |
Cytuj:
@edit Real to jeden z najbardziej znienawidzonych przeze mnie klubów, zaraz za Milanem i Arką ;D Głównie przez takich piłkarzy jak Ronaldo, w przypadku Realu, i Inzaghi - największa ciota i najbardziej znienawidzony przeze mnie piłkarz za jego styl gry ;p FORZA JUVE :cup: ;DDD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |