![]() |
pewnie 20 do 10 :D
|
mysle ze kolo 25/15 kolo 12+ napewno padlo od nas
anyway gz dla kadisa ktory jak zawsze musial zajebac ue w srodku akcji ciekawe kiedy tego chuja zdeletuja za to ;/ |
Co do sua to nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co ale od okolo 2 tyg przychodzi na vent po akcji^^ chociaz siedzi na nim dosc czesto. Nie wiem jakie sa tego powody ale 200 ed by sie z pewnoscia przydal O.o A co do battla to szkoda ze mnie nie bylo:D Taktyczne ue cadia nierro wymiata;]
|
13:52 Lady Minhokas [128]: UTANI TEMPO HUR """ISTNA
żal. |
Nie powiem ze im sie nie nalezalo ,bo z tego co sie nasluchalem na vencie dpft to nie zachowywal sie ciekawie wzgledem niektorych osob ,ale ze to echo go rukuje to dla mnie lamerstwo , mam nadzieje ze skasuja istne jakos za to , jesli wie co mam namysli
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no po raz kolejny Felix rozgrywa dobr± taktycznie partię heh :P
|
swoj± drog± ciekawe je¶li minhokasa hacknał istna/echo, to powinni mieć jeszcze kilka charów m.in knight libertario czy co¶ takiego. fakt rookowanie nie było dobrym przykładem, ale ludzie dla gry trac± rozumy
|
kupi nowego
Odrazu odpowiadajac na posty ktore beda .. nie nie kupilem nigdy chara , i nie nie wydalem nigdy ani złotówki na t± gre |
Cytuj:
|
Cytuj:
a wczoraj bylem cala prawie akcje(nieliczac 5 min poczatkowych) |
i tak ich nie uzyjecie xd
|
Cytuj:
|
heh w sprawie listow to cipsoft aktualnie rozwaza propozycje taka, iz listy beda wazne tylko miesiac od jego napisania 8oX(
|
Cytuj:
Zalogowalem sie tutaj, poniewaz Sauron mnie o to poprosil, gdyz on sam nie posiada owego konta na tym forum. A wiec, Sauron sie pyta, za ile moglby 'odkupic' rzekomy list. Pyta sie rowniez, czy jest mozliwosc kupna tego listu za real kaske, bo niedlugo bedzie we Wrocku i ma wlasnie taka mozliwosc. @Sua. Na 'akcji' byles, tzn. nie do konca na akcji. Caly czas widzielismy Cie na carpecie svar. ____ Film z wczoraj : The first part : 208349688 The second one : 417949927 |
heh tak jak mowilem nie bedzie go musial kupowac bo beda one wazne miesiac od jego napisania :baby:
|
Cytuj:
|
ah amyslalem ze dopiero bedzie funkcjonowac, tak gdzies z 2 dni temu czytałem. cóż to nie jest idiotyczny pomysł, pełno ludzi w czasie hacków robi takie listy więc jest to troszke nie fair.
|
Cytuj:
Cip po prostu wie, ze ludzie sharuja konta, rozdaja passy i jezeli mieliby banowac wszystkich za to, straciliby 1/2 community Tibii. Wiec jak mowilem, w dupie maja czy osoba zostala hacknieta, czy nie, po prostu boja sie, ze straca wiecej ludzi. Takie moje zdanie ofc. Mozesz/mozecie sie nie zgadzac. |
Cytuj:
A co do minhokas to az tak mi go nie jest szkoda za to co robil , ale jak zaczeli z jednym to zapewne nie poprzestana na tym |
18:56 Small Stones Collector [6]: 00:32 SUA MEA HAS LOGGED IN. AHAHAHAHAHAHAHAHAHA PO AKCJI XD
sam zacznij walczyc a pozniej nabijaj sie z innych XD |
Cytuj:
Nie moge patrzec na to co ty piszes zmedivh, listy rece, to uzyj ich baranie kruwa chociarz ich nie macie,na nikogo na nic listow nie ma Narka |
Cytuj:
|
Cytuj:
@leon ciotek jak neiwiesz to niepsiz pierdol bo tylko uswiadamiasz wszytskim ze jestes kretynem ktory nic niewie a duzo gada. |
a ty jestes kretynem ktory nic nierobi a jeszcze wiecej gada
|
Cytuj:
a list jest , jak będzie chciał to niech się do netha zgłosi albo na tibi albo na gg |
00:56 You advanced from Level 115 to Level 116.
bariere przelamalem w koncu xd 5x mialem 115 |
Cytuj:
Kazdy ci pisze ze list ma waznosc miesiac a ty na*******asz o nim dalej . Jebie mnie co kupuje luki za gp ale tobie by mogl kupic troche zycia, bo z tego co slyszalem to nawet jak belka to ciebie przychodzi to niechces zwyjsc:) |
Cytuj:
|
Twój wkład w wojne nie jest warty tych 5 złotych nie wydaje mi sie że wydalby na Ciebie tak± sume.
|
e niee zrobi ci pg zebys mogl wyjsc na akcje i miec pewnosc ze bedziesz mial ten sam lvl co na starcie
|
W sumie widac na tym 2 recu ze Leon umie sie prawie leczyc :) I tylko czekaz sie Dpft zacznie wyplacac ......
|
nie bo do nich ma dojsc 1500 2900 luda
|
Jak by mial ktos dojsc to raczej juz by to zrobil ..... I zreszta trzeba byc idiota zeby teraz do DPFT dojsc widzac ze nic sie nei zdziala
|
no dokladnie maja juz dochodzic x czasu a jednak lipka ;p jedna prosba, bo chyba szary member DPFT moze tez cos powiedziec. wyjdzcie chociaz 1 raz na ankh pustynie, poporstu dla zabawy. ~znaczy postarajcie sie wyjsc bo rozumiem, ze slabo z aktywnoscia a w 10 osob nie wyjdziecie
|
Cytuj:
|
dla nich nie ma szansy bo luki pada 3x na opence:baby:X(:confused:8o
|
Cytuj:
@istna twoj wklad w arcanie niejest wart nawet 1 pln. |
a wy sie tu dalej spinacie ;dd ludzie ogarnijcie sie to tylko gra... nie warta nawet 10groszy,a wy tu o zlotowkach rozmawiacie;dd zal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |