![]() |
Tos chyba nie na czasie bo teraz podlaczenie xboxa do neta ban na 99% nawet jak grasz w orginaly a masz przerobke no ale twoj xbox rob co chcesz baj de lej teraz nawet dyski blokuja
|
mam Arcade'a wiec w/e, niech sobie blokuja dyski. Mam jeszcze 2 free konta do plejania na XBL, wiec kasy tez nie strace. A jak zbanuja to trudno, bedzie plejanie tylko na singlu. 1.5 roku X nie byl podlaczany do sieci i jakos zylem, wiec po ewentualnym banie tez plakac nie bede.
|
Jak Wam się nudzi to zawsze możecie ze mną pograć w Aiona na prywatnym serwerze Infinity <3
http://i47.tinypic.com/esloq9.jpg Ciekawe czy widać screen =D |
A ja pogrywam w "Gears of War", które kupiłem za 9,99zł w Biedronce. :P
Tylko, cholera, próbowałem już trzema kontami Liva jakoś włączyć, żeby przez neta grać, ale nie potrafię. Chyba zrobię 4 konto na xlive, żeby to zadziałało. Ale czy zadziała to wątpię szczerze. :/ |
W Polsce są problemy z tym, albo po prostu nie działa.
Ja pocinam trochę w Dirta 2, ale musze jeszcze Dragon Ejdza skończyć, a w MW2 dopiero 56 lvl : P. Spora kolejka. |
Cytuj:
|
Mnie się podoba. Zrobił na mnie ogromne wrażenie. Nie jest nudno, dobry model jazdy, kolorowo, ładnie, zróżnicowane tereny itp.
Dirt 1 nie specjalnie mi się podobał, za to dwójka przypadła mi do gustu. |
Już działa. ^.^ Usunąłem stary, offlinowy profil, utworzony jeszcze za czasów GTA 4. :D I mogę już normalnie na necie pykać. :P
|
Cytuj:
|
XLive, działa tez pod Games for Windows Live. :P Jak chcesz założyć konto Games for Windows live, to musisz wejść na xbox.com i tam założyć. Trochę to długo trwa, ale jest spoko. :)
|
Halp me !
Kupiłem se nieśmigany Gears Of War za dyszkę i tu jest problem. Instaluje mi się już pół godziny, komputer dziwnie charczy, nie wiem co może być powodem (no chyba nie to że jest z biedronki ?). Wam też się tak długo instalował ? |
Ta gra tak ma.
|
To ile się to będzie instalowac ? O_o Odpaliłem jeszcze raz, bo myślałem że coś jest nie tak <facepalm>.
|
Ja swą wersje raz po ok 20 min wyłączyłem, za 2 razem włączyłem i poszedłem do sklepu, po powrocie już się zainstalowało.
|
@Ruszek
Zostaw instalację sam na sam z komputerem na 5 do 10(15?) minut, i idź pooglądać telewizję, lub skocz do sklepu po Colę, bądź cokolwiek. Powinno się zainstalować. :P |
|
Ej Ryba ty wpisujesz w youtubie Modern Warfare 2 i ogladasz randomy tosz to chore
|
Cytuj:
Instalowało mi się 1,5h ... Ale gierka kozacka ;d |
Cytuj:
lol. |
@up
Widze dragon age'owy wymiatacz :P Pytanie -> Oplaca sie kupic? Odrazu mowie, ze na ps3 :p |
Zagrać? Warto... Czy kupić? No nie wiem. Ja nie kupuje gier bez multi.
|
Cytuj:
Odnośnie DA: Ja bym brał nawet w ciemno. RPG z BioWare'u może być co najmniej średnie, o słabym nie ma mowy. |
I tak tez zrobie :p
Dodatkowo mam dwa pytanka : 1) Tekken 6 - gral ktos?Jako, ze na ps3 mam tylko dragon balla z typowych bijatyk 1v1 hotseat myslalem nad tekkenem. 2)Jakakolwiek wyscigowa gra? Bo nie mam zadnej, a z kumplami czasami by sie popykalo :p @up Dzieki Tobie BioWare na spole z EA i empikiem zarobilo 280zl na edycji kolekcjonerskiej xd Teraz przetestujemy owe cudo, relacje zdam pozniej :P(jak bd zle wysylam Ci gre z paragonem i moim numerem konta):) |
Cytuj:
2. NFS Shift jest świetny. Muszę go chyba sobie znowu zainstalować mimo, że przeszedłem : P. Jak nie NFS, to Forza Motorsport. Mega dobra ścigałka. (nie ma tej gry na PC) |
@DA:Origins:
Kupiłem w ciemno, nie żałuję :P Chociaż na początku miałem problemy z opanowaniem 4. postaci... Zawsze zostaje poziom trudności łatwy xd W końcu gra się dla przyjemności. @down: No, tylko u mnie zawsze Wynne traci jakoś szybko manę, nie wiem czemu :( < ofc. w taktyce wyłączyłem niepotrzebne umiejętności > |
Cytuj:
|
No i mamy zapowiedzi od Lucasarts. Osobiście strzeliła mnie *****ca - liczyłem wreszcie na wskrzeszenie sagi Jedi Knight i zapewnienie rozrywki multiplayer na wysokim poziomie starym i nowym graczom. Ale nie - lepiej kontynuować grę, która była porażką - The Force Unleashed.
@down Ktoś? Przecież TFU było na liście rozczarowań roku (tej samej, na której Spore zajął pierwsze miejsce). |
Cytuj:
|
Od kumpli w szkole słyszałem o tym że ma być jakieś DLC do CoD'a 6, czy ktoś wie coś na ten temat?
I jak ktoś grał to czym się różni Band Hero od Guitar Hero Wt? |
Cytuj:
Hmmm, obecnie pogrywam w Hellgate: London. Właściwie wciąga jak Diablo, nie wiem dlaczego metale tak narzekają na to w necie xd |
łooooooo potęga właśnie ściągnąłem demo god of war 3 jesus mastah kurwa ja pierdole jeszcze z szoku nie wyszedłem pre-order będzie jak nic. x-gówniarze mogą jak zwykle ssać bo nie zagrają w tą epicką grę :cup:
|
Niedługo wychodzi update do TF2 - nowe bronie dla solda i demo, crafting (rps? lol), achievementy
Oj będzie się grało |
Już sam motyw w Demo Vs. Sold był świetny, mógł ładnie zmotywować do grania preferowaną klasą. Craft pewnie będzie ciekawy, unlocki: dziwne/nieprzydatne/OP ale nie będzie źle. Osiągnięcia pewnie znów zmiotą <33333
|
Tak sie zastanawiam, co bedzie z tym craftem. Z broni ma sie wyciagac jakies itemy *.*
@down ej wlasnie, jak jakas czapke jeszcze zdobyc? Bo mam tylko ghostlu gibusa, jego zdobywalo sie chyba przez dominacje. A inne? Tylko fart? :<. Bo mam juz chyba z 5 zegarkow dla spy i z 5 dla meda tych syrin...cos ;( @edit NOWA BRON DLA DEMOMANA! http://teamfortress.pl/artykul/demoman-close-combat-kit |
Czapki też będzie się dało robić \o/
|
Pierwszy DLC do Left 4 Dead 2 wiosną 2010 - nowa kampania, nowy tryb co-op, nowa broń palna i ręczna, postacie z L4D1! Giggity.
@down Się nie znasz, o. |
Wowowo, jeszcze tylko kilka miesięcy i będziesz mógł postrzelać jedną bronią więcej w przeciętnej grze. Nie wytrzymasz tego czekania!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |