![]() |
Co mi wypadlo
Najgorsze co mi wypadlo to 2 wedki i luk :P . Wiem że to bardzo mało ale tyle mi najwiecej wypadlo :P.
|
mi wypadl raz knight axe i 2 razy dwarven shield mam dopiero 15 lvl wiec dla mnie to duzo
|
Mi knight legsy i drag shield... dobrze, że nie bohy :]
|
ja stracilem na zamku przez zerka 3 bp uh,1 bp hmm. ale mialem szczescie i jak wrucilem to lezaly moje zwloki i do tego znalazlem inne zwloki a w nich BIRGHT SWORD. :cup: :)
|
Strata
A mi P legs,700 gp i bp hmm. :evul: :evul:
|
:(
Mi najlepsze co wypadło na zamku koło Ab jak mnie blokneli to C-Legs C-Armor ale Też w jaskiniach jak mnie Guardy utukły to K-legi . . . Lecz już all odzyskałem :)
|
ja najwięcej stracilem na 12 lvl , poszedłem sobie na valkirie z bp uhh bo mialem 13 lvl zaraz i zaliczylem deda :/ poszedlem po bp ale juz ni bylo ...:P
|
Mi boszki wylecialy, ale byla szybka akcja ratunkowa i je odzyskałem :D
|
:( mi wypadl knight armor
mi wypadl podczas smierci knight armor,4k w bp ,serpent sword, i ;( mroning star tego ostatniego nie zaluje w wyniku straty tych zeczy stracilem okolo 15k
|
eq
a ja żem stracil fs'a na huncie :(
|
OJ wexcie to skasujecie bo bzdure wpisalem i nieumiem wqykasować!
SRY all X(
|
Pozyczone Mpa, naszczescie zabil mnie ten od kogo pozyczylem ;p
|
Heh ...
Tak se patrze jakie tu poprostu shity wam leca.... Mi jakies nooby zlurowaly pelno guardow a nie mialem 4 m lvlu ;/ I polecialy BoHy i C Set ;/// Czaisz? JAKIS BUG |
idę sobie z kazo do ab a po drodze 34 elder bije mnie hmm'ami. I piszę do kumpla: "jakis noob pk mnie bije z hmm". :) I tu widze żółte hp(połowa życia) i leca we mnie sd. "you are dead" X(
Poleciały plate legsy i buty , bp uh's , axe ring , i kilka hmm od wtedy nie gram w tibia z tego chara :P 8o |
Skillowałem
Straciłęm, plate set,dark helmet,spike sworda i guardian shield
|
Stratcie aola to pogadamy :P ja straiclem ale sie niezalamuje bo mam jeszcze 3 :D
|
ja straciłem c- legi i arma też crown
|
Był sobie crown set...
Poszedłem na GS i dorwało mnie ich 5!! Na dodatek zostal mi tylko jeden UH i dostalem w dupe :( . Mialem calego crown seta. Mialem... ;(
|
spike sword mi kiedys wypadl godzine po tym jak go kupilem
|
W moim przypadku najcenniejszego co mi wypadło podczas śmierci to Dwarven Shield i BP UHoof
|
a mi wypadl set caly jak rs se nabilem:c set,rh,bohy,p amulet 5 bp sd,2 bp uh,600 boltow:D
|
Najcenniejsze co mi wypadlo to byl moj przeukochany Spike Sword. Nie dziwcie sie, bo mam 14 lvl, jestem druidem. :mag:
|
:[
mi wypadł bp uhuw i 10K +loot o wartosci 8K i wypadl mi dragon shield i cromn armor przez dwóch JE***YCH PK X(
nick:Nupegi świat:Fortera profesia: Palladyn skille 62/58(dziś po deadzie 60/54) lyl 22(dziś po deadzie){MIAŁEM 23} mlvl 12 |
Ja jak padłem straciłem 5 grzybów(zbieram je) dla mnie one są warte bardzo dużo. :(
|
Ja w sumie gram króko... Najcenniejszą stratą jak o tej pory były dla mnie brass legsy, clerical mace i bp gfb
|
Ja jak trenowalem kiedys w kazo na dwarfach, to wyszedlem na chwile (doslownie na minute!). W backpacku mialem fire sworda, dark armor, dark helmet, brass legs. Przychodze, a tu: "You are dead". Wszystko stracilem :(. Na szczescie mialem w depo troche rzeczy na sprzedaz, kupilem sobie plate armor, dark helmet i brass legsy. Od kolegi pozyczylem 7k i jeszcze fire sworda dokupilem i jakos zyje.
PS. Moj pierwszy post na tym forum - i mam nadzieje, ze nie ostatni. |
hehe
Mnie jeszcze nie zabili, ale kiedys na cycach mialem 20 hp ;( ale ktoś mnie uhnął i ucieklem :cup: :cup:
|
Ja straciłem przy pierwszym dedzie: 7 bp hmm, bp sd, 3 bp uh, ponieważ byłem z kumplem na dragach i biłem sobie spokojnie draga z hmmków kolega bloker a nagle wyskoczył drugi oba na mnie combo..
Przy drugim dedzie: 3 bp sd, 2 bp uh, 4 bp hmm, bp explo, bag ff, time ringa, przez red skulla :/ |
Mi wypadło przez pier****** pk : k armor 5bp uh-ów i k legi ;( X(
|
Mnie podczas skillowania z kolega dopadl Redskull i wypadl mi noble arm i beholder shield. A gonila go jeszcze czworka innych gosci ;(
|
ja najcenniejszego podczas smierci straciłem plate armor jak mnie gs ubil nic cennego i oczywiscie bp a w nim pieniadze i runki:(
|
Hmmm no raczej z tych najcenniejszych rzeczy nic nie może genialnego wypaść bo mamy AOL'e nie???Ale W sumie to mi wypadł (nie nosiłem jeszcze aola) chyba vampire shield i Uhy.
|
;/
Ja moge z radoscia powiedziec ze najlepsza zecz ktora mi wypadla to buty zwykle ;p
|
Mi najcenniejszego wypadlo plate armor ;) a kumplowi podczas hunta jak przez przypadek wszedl na ank na respa 2 dl naraz wypadly Bohy, blue robe, 6 bp uh,
i kilka smieci. Na szczescie odzyskal to :) |
Ja maxymalnie stracilem c helmet <dziwne nie?:P> zawsze jak padalem to buty wypadaly;] ale c kask w hamski sposob z tego wzgledu iz 7 loornietych hunterow na headshota mnie zlozylo ;s;s;s. Wracalem z cyclo wchodze pod wyjscie przez gory na edron i sweety napis YOU ARE DED xD evul;]
|
:(
Kiedys stracilem wszystko... blue robe, knight legsy, bright swordd royal helmet, bohy i demon shield... niestety red skull..... X(
|
Mi nic cennego nie wypadło prucz crusader helmet.
Ale niedawno zabilem okolo40 lvl i wypadlo mu demon shild,blue robe,bp w kturym byl loot warty 10k i crown helmet.To zarazem był i długo bedzie mój najlepszy loot.:) |
eeeeeeee tam! mi na rooku cały eq wypadł a miałem:
chain armor hatchet legion helmet studded leggs copper shield bag (1.2 k) A WSZYSTKO TO W 5 SEC PO ZDOBYCIU 8 LVL i jak tu sie nie pociąć?! na szczęście zrobilem nowy char... B) |
plate armor
ledwo co na niego uzbieralem ide na cmentarz w carlin (trole) jakis n00b mnie zabil o glupie 3 gp z trola!! noi wypadl plate armor ledwo co kupiony :(
|
Cześć.
Ja ostatnio stracilem Fire Sworda i Dragon Shielda jednoczesnie :/ Na szczeście znalazł sie miły człowiek który mi to oddał :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |