![]() |
Cytuj:
A niby czemu :P |
@Drackmir
Wyglądasz jak mroczne połączenie Sama i Sarumana z władcy pierścieni :P (nie pytaj czemu, tak mi sie skojarzyło) :P |
@Shinjix
Oryginalne skojarzenie masz :D ale zapewniam Cię ze jestem naturalny a nie jakaś tam kopia ,,made in china'' :p @Arrivald Ty napewno cos o tym wiesz co nie ;s |
@Drackmir
Wypadaloby sie jednak umyc przed zdjeciem. |
Nie No bardzo Fajne Dziewczyny Graja W Tibie;) :p :D
A Dokladniej: Tana , D4nonk4, Sylvien, i Pauliqa B) Pozdrawiam;) _________ Spell~ |
Ciekawe, ile nerd'ów się teraz klei do monitora (zdjęcia Estrie, btw, wiecie, że jest taka prowincja w Kanadzie?:p).
|
A myślisz, że na czyją cześć ją tak nazwano? ;)
|
Eee tam, o Supermanie zrobili komiks, nakręcili kilka filmów i seriali, śpiewali piosenki i w ogóle.
|
Ba, ja mam swoj dzien w roku;]
|
A ja mogę polizać swój łokieć, koniec offtop'u chłopaki;).
|
@ Krzysztov
Bleee :/ Ty trzymasz w domu takie rzeczy? :l |
LoL, lame me? :|
|
Dlaczego MayGyver wyglada jak Jack Sparrow?
|
Cytuj:
|
A ja powiem, ze najlepiej wyglada Shinjix. Wyszedl jak taki gangsta.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siema Fusek ;] To ja dawny owner Queepera(do 56 lvl):) Btw.fajny zwierzak, co kolwiek to jest o.O
|
@Olorion:
Dziwnie jakoś na tym zdjęciu wyszedłeś... Wygląda jakbyś był w peruce :P |
On wyglada jak Jesus ;p
|
Cytuj:
|
@Up:
Hail Olorion! <loool> @Fusek: Fajnego kota masz. Czy to jest tygrys niewyrośnięty?:P |
to old Queeper 0wn3r
taa pamiętam ciebie;] all macie evul fotki ;] |
Cytuj:
@ Tana Fajny kapelusz. |
Liado, na tej drugiej fotce wyglądasz jak Kurt Cobain...
|
Olorion, długo zapuszczałeś włosy? ^_^
|
Cytuj:
|
Wszystkim napalencom, ktorzy sciagneli zdjecia misiuni i otworzyli rarka niech przeskanuja kompa jakims programem antywirusowym i ad-warem.
W rarze byl trojan;] |
Hah, Shinjix nie wiedzialem, ze taki z Ciebie mafiozo ;D, smieszne fotki :P, widze ze masz fajny ubaw podczas banowania nubz0row ;D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Evul Tibian = Abradab
Shinjix = Jack Osbourne ;), i Twój ojciec Senaroth ( zdjecie na MM jest ;) ) |
Ja to garniak góra dwa razy w życiu miałem, a że tak rzadko, to właśnie się uwieczniłem, haha ;)
|
hahaha, Grom jaki przystojniak ;D
Ja w takie coś w czerwcu bedę musiał wskoczyć <blee> |
@Shinjix
A to podobna ja jestem Evul ;) |
Ktoś jest tu deko metroseksualny.
|
Calduś :D Sweet tylko kiedy sie stykniemy na jakiś :browar: Pewnie niedługo będę w Iławie :P Mam nadzieje że Cię tam zobacze tak na żywo bo co mi po zdjęciu :blush:
|
@Togashi Yokuni
Śmiesznie wyglądasz w tym moro. Sorka, ale nie lubie kolesi cywili, co sie dla szpanu ubierają w moro, szczególnie desert :s. Pozer? @Tigerka Hiehie u was pogoda, a u mnie pada jak zawsze :P Pozdro i buziaki :* ! |
Cytuj:
|
@Grue
1) Hmm...skad wiesz, że jestem cywilem? Jesteś w 100% przekonany? 2) Lubie stroje typu camo, od pustynnych po tropikalne, jest to zabronione? Sorrka ale czasy komuny jakiś czas temu mineły. 3) Btw. Nie ubieram się dla szpanu, poprostu mam wlasny styl - niemogę? 4) W takim razie nie miales nigdy munduru na sobie, right? - byłbyś wtedy szpanerem :D 5) Uważasz, że śmisznie wyglądam? - daj swojego fotosa to pogadamy (no chyba, że dałeś,a ja go przeoczyłem). 6) Podobno interesujesz się militariami i wojskiem, jakbyś chciał się dowiedzieć czegoś użytecznego o tym to moge pogadać z Tobą na PW. |
Cytuj:
ustawa o mundurach + rozporzadzenie MON - u nas w Wwie za spacerek w takim stroju zandarmi odwoza na policje a ci pozbawiaja cie stroju + wlepiaja mandat;] Zreszta tak samo jak nie mozez sobie chodzic w stroju ratownika jezeli nie masz uprawnien. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |