![]() |
@up:
Ale mi się za bardzo nie chce tego robić ;( |
Freeza dostałem,ok.odczekałem 2 minuty i wyrzucenie z gry
włączam jeszcze raz.wpisuje dane ale gdy dochodzi do pinu(Tak do pinu)komp sie resetuje. Czy jest sposób na to. |
@Kuraj
To jest eventowa czapka z EuropeMapleStory. Screena z nią zamieściłem na tym forum całkiem niedawno Def: 30 Jump: 10 Speed: 10 Tylko że 10.05.07 o godzinie 7:00 znika ;( @Majin Dobre są te potworki na których expisz? (Pytam czy dla ciebie są dobre) |
Tak są dobre, ale szybko hp leci.
|
14 lvl warrior :D Sprzedam jakieś tam ore. Można się zgłaszać w grze 'matiiii' Broa, channel2. ;)
@down Nawet jak się pisze z kimś? Nie widziałem.:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
geez po dłuszym zastanowieniu,i dobiciu 25 lvl lucznikiem(ale dobry lvl nie?) robie wara lub maga jeszcze nie wiem nick podam pozniej....
DOWN:dokladnie 21:00 co do minuty ;p |
Cytuj:
|
Mam takie pytanie jak myślicie kogo lepiej zrobić pagea czy spearmana?
Mam już 14 lvl :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzisiaj zrobilem Party Questa ;) co z tego, że nie trafiałem King Slima, chociaż sam zabiłem Curse Eye xD Loocik to Blue Bamboo Hat (15def, str+3, 25lvl). Odradzam robienia Party Questa na 21lvlu - ciężko było trafiac Ligatory nawet ze sniper potionem :/ |
Cytuj:
Wiem tylko, że spearmen podobno jest najsilniejszy, a Page z początku słaby, ale potem wymiatające skille ma :P |
@Anarion
http://www.basilmarket.com/show/guid...ior_Class.html Proszę, masz tu porównanie klas warriora. Po angielsku ofc. |
uprzedzając jego pytanie. Nie dla ciebie nie ma po polsku męcz sie po angielsku albo translatorka uzyj.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki za linka do porównania klas a z angielskim se poradze
|
No wbiłem dzisiaj 2 lvle na PQ (byłem leaderem i miałem dobry team)
Loocik: - Scroll 10% Dex for gloves - Emerald Earrings - Red Cross Earrings - Ores - 50 Mana Elixir Już sobie kupiłem EQ na 25 Tutaj porównanie jobów wojownika po polsku: http://maple.superhost.pl/profesje/wojownik.htm Ja wybieram Fightera |
@zoliax
www.translatica.pwn.pl - IMO najlepszy. Bardzo rzadko używam translatorów, ale jak muszę, to tylko ten. |
Cytuj:
@up Nawet najlepszy tłumacz, nie zapewni tego, co człowiek... Taki tekst niby da się zrozumieć, ale często można się pogubić. ;] @edit Słyszeliście? Plotka głosi, że chcą wywalić za drzwi europejców z globala, bo niby mamy swoje eMS... może zaraz linka wsadze(forum sleepywood?)... No lipa, niektórzy Polacy mają ~130... żal tracić postać... Link, link!!11onejeden MapleStory Global block Europe @down Pozwać ich? Przypuszczam, iż wątpię. ;d |
żal tracic tyle kasy na nx dlatego jag by to zrobili to mozna pozwac ich. No chyba ze przeniosa postacie i to razem z itemkami nx ale to by bylo nie fer.
|
A panowie nie słyszeli o takiej opcji jak przeniesienie postaci na eMS? Nie może być inaczej, bo Nexon miałby piekło.
2 urodziny Mapli... Ech. Double drop i exp, to jest ważne. Składać zamówienia na maple itemy! ;)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit A może i nie... a może i tak... chyba coś źle przeczytałem, ale tak czy inaczej patrżąc na tamte posty, nie wydaje mi się, żeby taka opcja miała zaistnieć. :P @down No tak, nie przeczę... ale Wizet to Wizet, nie wiadomo co im do łowy przyjdzie. ;] Choć to przynajmniej rozwiązałoby mój dylemat: grać na gMS czy na eMS? Oto jest pytanie! :P Ale i tak żal byłoby mi się rozstać z moim wojem. ;p |
Cytuj:
|
Przeciw temu że na nas wygnają z Globala (ale ze nas wygnaja ale przeniasa konta) mam taki argument: Kiedy ludzie, ktorzy nie powinny grac na SEA, zakładali swoje konta mieli juz wlasne wersje maple albo przynajmniej wersje global. A kiedy my (Ci starsi gracze, ale licze nas jako ogół europejczykow) zakladalismy konta na globalu nie bylo jescze europe wiec tym samym nie mielismy wlasnej wersji maple. Poza tym global to global czyli dla całego świata. To mówilem JA Yashima.
@edit Nadrill w tej samej minucie odpisaliśmy :P |
na którym świecie najlepiej grać? tzn. na którym gra najwięcej polaków itd.
albo na jakim wy gracie zara ściągam gre i zakładam warriora |
NA WINDIE! Ja tam gram (I nawet Nadrill tez). Jak juz zrobisz postac to pisz do Dofis.
BTW: jak teraz nie uruchomisz maple to sie nie przejmuj. Patch trwa do ok. 12:30 |
Mój plan: lootować do oporu Maple Kandayo, Claw i zarabiać później nieziemskie kokosy... ;]
A gdy będzie double exp, wybiorę się na flyeye, na których będę robił 8%/10 min... |
Ja do oporu bede siedzial na wild boarach i loocil wszystkie maple itemki!
|
:d
Tak tak zapraszamy na Windie moj nick sokol17
yashima a co noewgo bedzie po tym updacie bo ja gram dopiero tydzien a juz 29lvl :d |
Wątpie w to, że konta zostaną przerzucone. Global to global każdy może tutaj grać. Wyobraż sobie wrzucenie wszystkich Europejczyków na jeden server, kocioł niewyobrażalny... Nie ma mowy bez zgody. ; )
|
Cytuj:
|
Super! Lecimy expic!
|
Cytuj:
@co do eventa Pewnie i tak siostra będzie większość czasu eventowego siedzieć. :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |