![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up to nie jest po to zebys ty w to uwierzyl bo i filmik, screen i podpis prezydenta by nic tu nie dal bo i tak ty wiesz "swoje" tu chodzi o to ze my wiemy ze to nie fake i to nam starcza |
Cytuj:
|
Fake fakem..Dobrze że wiesz jak Turtlesi piszą nam i się żalą że już mają dosyć wojny i chcieli by pokój..
@Wuberto: myślisz że wszyscy są na zawołnie?lol.. 20 minut nam wystarczyło zeby pogonić Turtlesów do pz :) (w 20 minut sie nas uzbierało 32.. i Turtle stwierdzili że lepiej będzie odłożyć walke.. bo.. 'lepiej nie ryzykować') |
juz nie chce mi sie wypowiadac.. ja bede pisal swoje wy swoje, zaraz jeszcze jakis noob wyskoczy i bedzie w*******al swoje 3 grosze ze fosfik to fosfik tamto chociaz nawet nie wie kto to jest...
|
Chicken czy nie chicken we fragach Turtle wygrywają. A co do bitw to czemu sami nie możecie zebrać się i czekać na nas .Sami o tym wiecie...
|
Cytuj:
|
Medivh~ we fragach wygrywacie bo macie Fosfika chickena samoluba co karze wam siedzieć w dp i biega samotnie i wszystko co potrafi to spamować UE :) Ale kurde przed chwilą nie trafił z UE w Gil-Galad~ :P, albo jak mnie goniliście w poniedziałek to Fosfik strzelil SD w Sneracer Ostoher zamiast we mnie lol i w konsekwecij Nov 21 2005, 22:07:37 CET Killed at Level 44 by Fosfik.. hehe mam beke
A co do bitew..dobrze wiesz, że wczoraj na was czekaliśmy a wy po kolei 'puff'.. I plz nie pisz ze czekaliście na nas 25 min blabla~, jestem ciekaw ile szykowaliście tego massloga? Pół dnia? Nam wystarczyło 20 min żebyście sie wszyscy znaleźli w dp :( :* |
wchodzi baba do windy patrzy a tam schody...
|
heh
przeciesz to logiczne ze jak zrobiliscie masslooga i odrazu na ank sie ustawiliscie to przeciesz odrazu sie nie teportniemy do ank i sie ustawimy kazdy musial z kads przybiec .. to bylo potrzeba troche czasu ;]
|
Cytuj:
Wchodzi notop do pociagu a tam wodka :D |
Cytuj:
|
:d
ja bym wolal worek od ziemniakow palenia :D
|
Cytuj:
|
No pewnie, ze widzialem ;D a ty widziales "Sasiadow"? 8o
|
Cytuj:
omg to ma wiele wspolnego z aktualnym dzialem :P |
Cytuj:
sasiadow widzialem widzialem wszystko z tej stronki gdzie to tam jest :P |
Cytuj:
Dobra lecem do monopola skrzynke vodki kupic na wrozby :P |
uwaga uciekajace kurczaki na TVN !! ide ogladac
|
15:20 You see a dead human (Vol:10).You recognize Dark Kajko. He was killed by Gil-Galad Validus.
Name: Luxstar Nov 27 2005, 05:13:32 CET Killed at Level 71 by Morximal and by Tagon Eloa Aldius Ostoher Nov 27 2005, 18:34:05 CET Killed at Level 106 by Valais and by Shyan Aurelius Aldius Ostoher (*) Arcania Knight 104 -933,913 Kolejne male punkciki dla Ery. Zastanawiam sie jak dlugo potrwa jeszcze ta wojna pozycyjna?? miesiac, pol roku, rok ?? Jezeli chodzi o ta wojne to wedlug mnie nie zadna ze stron nie bedzie wygrana. Z tej wojny wychodza tylko zwyciesko osoby ktore juz w niej nie uczestnicza. Najlepszym tego dowodem jest Bedek. Uczestniczac caly czas w wojnie nadal mialby ten sam lvl a w tej chwili zajmuje juz 2 miejsce na liscie:) Pozdrawiam i powodzenia w dalszych zmaganiach :( |
Cytuj:
mmm zastanawiam sie czy ez kiedys kogos zabije bez bota ? ;o moze ;) Davo Aurelius Nov 26 2005, 23:56:50 CET Killed at Level 79 by a demon skeleton hyhy te dsy kiedys przebija we fragach Turtli i Ez xD |
;/
kiedy turtle wyskocza na jakis open ;/ ***owa wojna oni ciagle w pz ;/ omg
|
;/
po co to przeciagac ;/ ta ***ana wojne kilka open battle i koniec wojny i szybko i wogule....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
sua
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Valais
Po co idioto po 3 min robisz nowego posta? Naucz sie edytowac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli to ma być twój tok myślenia, to twój nick jest rzeczywiście adekwatny co do twojej osoby. Raczej mu chodziło o zaśmiecaniu takimi durnymi postami tego fora a nie nabijaniu w ich w licznik. |
era zero to jest dobra gildia sam nieras koo niej ludi pzechodze to same 131lvl,100lvl,101lvl,96lvl,56lvl, i takie i mam kumpla z rl tam ;)
|
nienawidze polakow za ich bledny ort
@up pisze sie nieraz |
ja tesz na arcani widze ze poswicili temat na server arcania bo same albo fortera kto ten temat stworzyl to jest i wie o co chodzi ja tesz na arcani X(
|
20:48 You see Kurcz Shady (Level 16). He is a knight.
lol czy to jest ta slawna wielka postac tego idioty co napisal ten artykul? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kto na tej wojnie wiecej zyskal fosfik czy ez ?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:09. |