Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

[<:Wuberto:] 24-11-2005 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amas Impio
Keathor, sugerujesz sie ciągle jednym przykładem, wam nie raz zdarzało sie uciekać, a spojrz na tą pechową dla nas bitwe w ank co dostaliśmy po dupie? Było was 2x więcej..ciągle sie uczymy na błędach a wy? W pz niczego sie nie nauczycie..wg mnie chociaż powinniście próbować bo zachowujecie sie jak tchórze \=

hoho xD ciagle gadacie ze was jest malo 30 vs 20 i gadacie ze nie macie czasu zebrac ekipy ... i to jest zorganizowana gildia ? jak tak bardzo byscie chcieli tego open battle to byscie juz dawno walczyli a nie tylko "Turtle umieja 50 vs 30 i sie boja "

Keathor 24-11-2005 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amas Impio
Keathor haha, 22:30 Aeroxis: Fosfik chicken again :(, jak widać nie tylko my robimy z tego jak ty to mówisz 'afere' \; Nawet Turtlesi mają już tego dosyć więc nie gadaj głupot i nie rób dobrej miny do złej gry :)

PS. Skończmy juz tak gadać bezsensownie i przejdźmy do konkretów..

dobrze wiesz ze to jest fake -.-

Morximal 24-11-2005 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keathor
@Amas Impio

A co nic nie robimy? Kur**a mac juz nie moge wytrzymac... Mi Chodzi o to ze jak my sie wycofamy to wy kur**a robicie z tego taka afere ze szok a jak wy 2 czy 3 razy chcieliscie battle my poplynelismy na ank i dupa to kur**a kazdy wtedy cicho siedzial nikt nic o tym nie pisze... i tylko kazdy *******i ze idziemy sie bic jak na 10 wiecej na tamtym battle w ank bylo chyba 2 nas wiecej...

@Morximal

Zdazylo sie... wiele razy.. wyzej napisane masz.. teraz pewnie powiesz ze takie cos nie mialo miejsca -.-

Moze zdarzylo ci sie ale raczej nie na Arcania sorry keathor ale jak zyjesz zludzeniami to tak dlugo nie pociagniesz, nie bylo momentu kiedy bysmy uciekali z bitwy tymbardziej na ank

@up to nie jest po to zebys ty w to uwierzyl bo i filmik, screen i podpis prezydenta by nic tu nie dal bo i tak ty wiesz "swoje" tu chodzi o to ze my wiemy ze to nie fake i to nam starcza

Keathor 24-11-2005 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
Moze zdarzylo ci sie ale raczej nie na Arcania sorry keathor ale jak zyjesz zludzeniami to tak dlugo nie pociagniesz, nie bylo momentu kiedy bysmy uciekali z bitwy tymbardziej na ank

@up to nie jest po to zebys ty w to uwierzyl bo i filmik, screen i podpis prezydenta by nic tu nie dal bo i tak ty wiesz "swoje" tu chodzi o to ze my wiemy ze to nie fake i to nam starcza

Ty wiesz ja wiem.. nie ma o czym gadac

Amas Impio 24-11-2005 19:20

Fake fakem..Dobrze że wiesz jak Turtlesi piszą nam i się żalą że już mają dosyć wojny i chcieli by pokój..

@Wuberto: myślisz że wszyscy są na zawołnie?lol.. 20 minut nam wystarczyło zeby pogonić Turtlesów do pz :) (w 20 minut sie nas uzbierało 32.. i Turtle stwierdzili że lepiej będzie odłożyć walke.. bo.. 'lepiej nie ryzykować')

Keathor 24-11-2005 19:25

juz nie chce mi sie wypowiadac.. ja bede pisal swoje wy swoje, zaraz jeszcze jakis noob wyskoczy i bedzie w*******al swoje 3 grosze ze fosfik to fosfik tamto chociaz nawet nie wie kto to jest...

Medivh Shady 24-11-2005 20:14

Chicken czy nie chicken we fragach Turtle wygrywają. A co do bitw to czemu sami nie możecie zebrać się i czekać na nas .Sami o tym wiecie...

Gedd 24-11-2005 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
Chicken czy nie chicken we fragach Turtle wygrywają. A co do bitw to czemu sami nie możecie zebrać się i czekać na nas .Sami o tym wiecie...

lol moze dlatego ze jak my sie ustawimy to nagle "farylin musi spadac" i wy nie przychodzicie?

Amas Impio 24-11-2005 20:33

Medivh~ we fragach wygrywacie bo macie Fosfika chickena samoluba co karze wam siedzieć w dp i biega samotnie i wszystko co potrafi to spamować UE :) Ale kurde przed chwilą nie trafił z UE w Gil-Galad~ :P, albo jak mnie goniliście w poniedziałek to Fosfik strzelil SD w Sneracer Ostoher zamiast we mnie lol i w konsekwecij Nov 21 2005, 22:07:37 CET Killed at Level 44 by Fosfik.. hehe mam beke
A co do bitew..dobrze wiesz, że wczoraj na was czekaliśmy a wy po kolei 'puff'.. I plz nie pisz ze czekaliście na nas 25 min blabla~, jestem ciekaw ile szykowaliście tego massloga? Pół dnia? Nam wystarczyło 20 min żebyście sie wszyscy znaleźli w dp :(

:*

notop 24-11-2005 20:44

wchodzi baba do windy patrzy a tam schody...

Valais 24-11-2005 21:53

heh

przeciesz to logiczne ze jak zrobiliscie masslooga i odrazu na ank sie ustawiliscie to przeciesz odrazu sie nie teportniemy do ank i sie ustawimy kazdy musial z kads przybiec .. to bylo potrzeba troche czasu ;]

Morximal 25-11-2005 05:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
przeciesz to logiczne ze jak zrobiliscie masslooga i odrazu na ank sie ustawiliscie to przeciesz odrazu sie nie teportniemy do ank i sie ustawimy kazdy musial z kads przybiec .. to bylo potrzeba troche czasu ;]

@notop

Wchodzi notop do pociagu a tam wodka :D

notop 25-11-2005 08:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
@notop

Wchodzi notop do pociagu a tam wodka :D

wolalbym aby mi PKP podstawilo cysterne:D

Valais 25-11-2005 12:32

:d

ja bym wolal worek od ziemniakow palenia :D

Maciekk 25-11-2005 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Wacek
Witam, witam ^.^

Na poczatek taki rodzinny kawal;
Koles posuwa typiare, jedzie ja, jedzieee , wszytko dobrze bylo, znala dobre pozycje, po stosunku mowi do niej >> fajna jestes, dupke masz fajna, dobrze sie ruchasz ale CYCKI masz male. Po chwili laska mowi : TATO ale ja mam dopiero 6 lat <male zdziwko & ryba>:| !!! :o

Cya...

to chyba fragment poczatkowy familiady widziales moze uszatka ?

Master Wacek 26-11-2005 07:50

No pewnie, ze widzialem ;D a ty widziales "Sasiadow"? 8o

Dalacin Crawler 26-11-2005 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Wacek
No pewnie, ze widzialem ;D a ty widziales "Sasiadow"? 8o

omg to ma wiele wspolnego z aktualnym dzialem :P

Maciekk 26-11-2005 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalacin Crawler
omg to ma wiele wspolnego z aktualnym dzialem :P

no wiesz gdybys wiedzial o co nam chodzi....
sasiadow widzialem widzialem wszystko z tej stronki gdzie to tam jest :P

Dalacin Crawler 26-11-2005 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciekk
no wiesz gdybys wiedzial o co nam chodzi....
sasiadow widzialem widzialem wszystko z tej stronki gdzie to tam jest :P

pff
Dobra lecem do monopola skrzynke vodki kupic na wrozby :P

notop 27-11-2005 09:56

uwaga uciekajace kurczaki na TVN !! ide ogladac

Gidekab 28-11-2005 10:04

15:20 You see a dead human (Vol:10).You recognize Dark Kajko. He was killed by Gil-Galad Validus.

Name: Luxstar
Nov 27 2005, 05:13:32 CET Killed at Level 71 by Morximal and by Tagon Eloa

Aldius Ostoher
Nov 27 2005, 18:34:05 CET Killed at Level 106 by Valais and by Shyan Aurelius

Aldius Ostoher (*) Arcania Knight 104 -933,913

Kolejne male punkciki dla Ery.

Zastanawiam sie jak dlugo potrwa jeszcze ta wojna pozycyjna?? miesiac, pol roku, rok ?? Jezeli chodzi o ta wojne to wedlug mnie nie zadna ze stron nie bedzie wygrana. Z tej wojny wychodza tylko zwyciesko osoby ktore juz w niej nie uczestnicza. Najlepszym tego dowodem jest Bedek. Uczestniczac caly czas w wojnie nadal mialby ten sam lvl a w tej chwili zajmuje juz 2 miejsce na liscie:)

Pozdrawiam i powodzenia w dalszych zmaganiach :(

[<:Wuberto:] 28-11-2005 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab
15:20 You see a dead human (Vol:10).You recognize Dark Kajko. He was killed by Gil-Galad Validus.

Name: Luxstar
Nov 27 2005, 05:13:32 CET Killed at Level 71 by Morximal and by Tagon Eloa

Aldius Ostoher
Nov 27 2005, 18:34:05 CET Killed at Level 106 by Valais and by Shyan Aurelius

Aldius Ostoher (*) Arcania Knight 104 -933,913

Kolejne male punkciki dla Ery.

Zastanawiam sie jak dlugo potrwa jeszcze ta wojna pozycyjna?? miesiac, pol roku, rok ?? Jezeli chodzi o ta wojne to wedlug mnie nie zadna ze stron nie bedzie wygrana. Z tej wojny wychodza tylko zwyciesko osoby ktore juz w niej nie uczestnicza. Najlepszym tego dowodem jest Bedek. Uczestniczac caly czas w wojnie nadal mialby ten sam lvl a w tej chwili zajmuje juz 2 miejsce na liscie:)

Pozdrawiam i powodzenia w dalszych zmaganiach :(

mmm zastanawiam sie czy ez kiedys kogos zabije bez bota ? ;o moze ;)

Davo Aurelius Nov 26 2005, 23:56:50 CET Killed at Level 79 by a demon skeleton hyhy te dsy kiedys przebija we fragach Turtli i Ez xD

Valais 28-11-2005 18:15

;/

kiedy turtle wyskocza na jakis open ;/ ***owa wojna oni ciagle w pz ;/ omg

Valais 28-11-2005 18:18

;/

po co to przeciagac ;/ ta ***ana wojne kilka open battle i koniec wojny i szybko i wogule....

notop 28-11-2005 22:01

Cytuj:

po co to przeciagac ;/ ta ***ana wojne kilka open battle i koniec wojny i szybko i wogule....

........ wogÓle

friik 28-11-2005 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
........ wogÓle

Nie, bo "w ogóle" ..

Valais 29-11-2005 12:03

sua

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
........ wogÓle

wez sie od******* masz cos do mnie ?

[<:Wuberto:] 29-11-2005 13:29

Cytuj:

notop nic do ciebie chyba nie ma ; ] ale juz raz ci mowil o tym "wogule" i "wogóle" ;]

Siwy Rogal 29-11-2005 13:41

@Valais

Po co idioto po 3 min robisz nowego posta? Naucz sie edytowac.

Cool 29-11-2005 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwy Rogal
@Valais

Po co idioto po 3 min robisz nowego posta? Naucz sie edytowac.

Rozumiem gdyby tu można było nabijać posty, ale nie można to po co to napisałeś?? co cie obchodzi że napisał 2 posty i kogo to interesuje.Rozumiem jakby tu chodziło o to że nabił posta ale tu sie tak nie da i to ty napisałeś bezsensownego posta!!- :]

Keathor 29-11-2005 18:13

Cytuj:

Valais... Obadaj co ty robisz.. On cie tylko poprawił a ty po nim jedziesz... n/c

friik 29-11-2005 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cool
Rozumiem gdyby tu można było nabijać posty, ale nie można to po co to napisałeś?? co cie obchodzi że napisał 2 posty i kogo to interesuje.Rozumiem jakby tu chodziło o to że nabił posta ale tu sie tak nie da i to ty napisałeś bezsensownego posta!!- :]

Jeśli to ma być twój tok myślenia, to twój nick jest rzeczywiście adekwatny co do twojej osoby. Raczej mu chodziło o zaśmiecaniu takimi durnymi postami tego fora a nie nabijaniu w ich w licznik.

iron aepir 29-11-2005 18:50

era zero to jest dobra gildia sam nieras koo niej ludi pzechodze to same 131lvl,100lvl,101lvl,96lvl,56lvl, i takie i mam kumpla z rl tam ;)

Maciekk 29-11-2005 18:59

nienawidze polakow za ich bledny ort

@up
pisze sie nieraz

iron aepir 29-11-2005 19:08

ja tesz na arcani widze ze poswicili temat na server arcania bo same albo fortera kto ten temat stworzyl to jest i wie o co chodzi ja tesz na arcani X(

Gedd 29-11-2005 19:58

20:48 You see Kurcz Shady (Level 16). He is a knight.

lol czy to jest ta slawna wielka postac tego idioty co napisal ten artykul?

kurcz 29-11-2005 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedd
20:48 You see Kurcz Shady (Level 16). He is a knight.

lol czy to jest ta slawna wielka postac tego idioty co napisal ten artykul?

Heh tak to jest jedna z wielu postaci na Arcani :]Idioty? trzeba było napisać swój art. może był by lepszy :]

Dalacin Crawler 30-11-2005 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciekk
nienawidze polakow za ich bledny ort

@up
pisze sie nieraz

nie nawidze jak juz... omg

Harru 30-11-2005 09:01

kto na tej wojnie wiecej zyskal fosfik czy ez ?

friik 30-11-2005 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalacin Crawler
nie nawidze jak juz... omg

Hehehh.. "Nienawidzę" się pisze :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:09.