![]() |
Cytuj:
nie wiesz nie gadaj -.- ja mysle ze ma 2.. |
Cytuj:
ja mysle ze ma 48 ownerow i sie zmieniaja co pol godzinki wiem bo expie na LARVACH a on zawsze zajmuje na all day i dlatego mam 8lvl :( ale i tak jestem fajny bo mam outfit pacc i wale kazdego pod depo :S c*** wam do jego ownerow? zastanowcie sie... jaka postacia sie fajniej gra? 100lvlem czy 50? 100 ;> wiec traktujac tibie poprawnie - tj. jako gre dajaca przyjemnosc - sharowanie nie jest zle, lecz wskazane dla tych którzy grają dla przyjemności. irytuje Cie sharing? why? 2 mozliwosci. 1. ****ica cie bieze ze jest o 2 pozycje wyzej niz Ty 2. w****ia Cie ze jemu sie przyjmniej gra niz Tobie taka jest logika. jezeli jestes maniakiem i traktujesz ta gre jako rywalizacje i zaspokajanie swoich potrzeb lub zwalczanie kompleksów z rla to Ci to przeszkadza, a jezeli tak nie jest to mnie przekonajcie ;] ja nie sharuje bo sie haka boje ;s <-- tyle na moj temat bo zaraz by sie zaczely posty ze sharuje i masturbuje sie w toalecie ... |
Cytuj:
gdyby kazdy taktowal Tibie jak tylko gre myslisz ze byloby tyle 150 + lvlow?? nie ma tak kupujesz pacca poswiecasz cala noc na doskonalenie postaci to juz nie jest tylko gra.. a co do Sharingu.. jest gra i ustalone sa reguly prawda? kazdy gra zeby w wirtualnym swiecie mogl jakos zaistniec i wcale mnie nie dziwi jesli on poswieca mase czasu na granie , a inna osoba łaMIĄc reguly robi to z 4x wiekszym efektem.. co do ciebie Kapucha stwierdzam fakt ze zapewne jestes kolejnym "Fanem" albo jak kto woli lozudupem Taifuna bronisz go zeby zobaczyl jaki jego piesek jest odwazny i broni swojego pana. |
nom wlasnie robi mu laske
a co do ciebie to uwarzam ze chcesz zaistaniec i byc na topie jako "ten nie pokorny". czytales moze poradnik pt. "jak być fajnym" ?? polecam dobrze Ci to zrobi ale tibia to jest gra! pojmij to jezeli nie wykracza to poza granice twojego abstrakcyjnego myslenia ;> rozpisal bym sie bardziej ale musze zaplacic taifunowi 20k zeby miec w podpisiku "pro by taifun" |
Cytuj:
btw. jak juz chcesz byc byc taki pro-ynteligentny to procz slownika wyrazow obcych zerknij tez do slownika ortograficznego. PS. A ty sobie zerknij do poradnika "Jak nie byc rozwydrzonym gowniarzem, przekonanym o swoim ogromnym intelekcie" jezeli takowy znajdziesz of coz( to tak odnosnie twojego kolejnego posta ) |
Cytuj:
Kurde tej stary, mam zly dzien i mnie jeszcze do tego wpieniles. Wisi mi to ze taifun moze miec nawet 666 ownerow, ale Ty uzyj swojego mozgu skoro tak sie znasz na abstrakcyjnym mysleniu. Ja sie znam dosc dobrze, wiec Ci przytocze kilka przykladow. Twoj sasiad kupuje sobie coca-cole, lyka sobie, mysli "fajnie, fajnie, bardzo dobry napoj" ale Ty sobie za ten sam pieniadz kupujesz cala kratke coli i to za ten sam pieniadz i tez se myslisz "fajnie, fajnie, bardzo dobry napoj". Bez porownania co? Moge Ci tez dac jeszcze jeden bardzo abstrakcyjny przyklad. Dajmy na przyklad ze jestem bokserem i niezle obijam kolesi. No, ale obije Ci twarz zamiast rywalo z ringu bo to bardziej przyjemne :D. I tak samo jest ze sharingiem, jeden woli sam, drugi woli z kims. Kazdy sam wybiera sciezke. No ale czasem jest to ciemna strona moc xD |
Cytuj:
|
Ups double post ;]
|
Cytuj:
Z tego co wiem to Rahim odszedl z wlasnej winny bo wisial all ludziom kase Np. mi 50k magramiemu 150k+ (moze i wiecej magrami mówił ze sporo długów miał) a czemu mnie huntowali???[Taifun&Imargam napisali ze jestem free od Duss xD] 8o |
Ja sadze ze ten nik Kapucha na tym forum ma cos wspolnego z twoja glowa... niewnikam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
naprawde dennie sie tlumaczy dlaczego ten server jest z***any. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=Kapucha]
jaka postacia sie fajniej gra? 100lvlem czy 50? 100 ;> wiec traktujac tibie poprawnie - tj. jako gre dajaca przyjemnosc - sharowanie nie jest zle, lecz wskazane dla tych którzy grają dla przyjemności. irytuje Cie sharing? why? 2 mozliwosci. 1. ****ica cie bieze ze jest o 2 pozycje wyzej niz Ty 2. w****ia Cie ze jemu sie przyjmniej gra niz Tobie Widzisz podam Ci przyklad ja gram sam swoja postacia duzo czasu jej poswiecam i Tibia dla mnie jest czyms wiecej jak gra to jest juz takie male uzaleznienie, i mam kolegow co maja podobny lvl jak ja tylko ze graja we 3 jedna postacia, wychwalaja to sie oni jaki to maja lvl ile to expa zrobili itd, jak zrobia 100 lvl predzej niz ja to napewno beda sie czuc za lepszych kazdy z nich przypisuje sobie ze sam ten 100 wbil. Ktos kto sharuje powinien byc tego swiadom a nie przypisywac sobie caly dorobek kolegow.(znam pare osob co sharuja i sa tego swiadome i nie zachowuja sie jak by to sami wklepali ten lvl niestety to znikomy %) A tak do tego jaka sie fajniej gra postacia to wole swoj 50 lvl jak 100 na wspolke z kolegami. |
[quote=Podroznik]
Cytuj:
|
Cytuj:
ja nikogo nie bronie omg przedstawiam moja opinie i tyle pozatym jezeli jestescie tacy inteligentni to czemu atakujecie mnei a nie moje poglady? to jest podstawa dyskusji. przyjzyjcie sie postom za kazdym razem jak ktos cos powie to go besztacie od nabow ;s to jest chore, przynajmniej mi sie tak wydaje... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tez rowniez czekam. dosmyslam sie ze jestes inteligentny wiec powinienes wiedziec ze dyskusja to tez wymiana argumentow. Wiec jak juz ich uzywasz Kapucha to opieraj je na autentycznych faktach inaczej nie bedziesz wiarygodny.
|
Furora!!!!!
Niby gra na nim duzo polakow ale to wiekszosi Same Nooby !!!
Furora Jest Z***ana Jak zaden inny Swiat !!!Gram na Furorze i jest To bardzo wkurzajacy i ciezki swiat!!! W miastach i wogole wszedzie pelno Red Skulli !!! Ludzie ich nie lejea! bo jest tylko Im protected by..... i same takie ! Tajfun to jush chyba wogole oszalal ! Zabija i huntuje All ktorzy za szybko expia !!!! Czy to jest normalne??? niech utrzyma wladze w normalny sposob a poprzez eliminowanie konkorentow!!!ogolnie Furora to jeden Wielki Z***any Tibianski Swiat ! Furora Sux !!! ale Sa tesh fajne strony:)tego serwera !!! ale ogolnie jest do Bani !! |
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: Furora ~!~ /\
| | | Czytajcie post Wyzej:) :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: X( X( X( X( |
@up zgadzam sie calkowicie dopuscic do wladzy polakow ... X( X(
|
pytanko..??
Czy noobki na 25 lvl Pall maja prawo zajmowac sobie w kopalniach 3 poziomy guardow zawsze od kiedy gram w tibie myslalem ze 1 floo 1 osoba i jest grtx a jak mi koles na 25 lvl mowie ze zajal cala jaskinie poziomy w dol to troche to w****iajace:/ |
ten serv jest fajny dla lizodupów i sharerów, proste
|
Cytuj:
Gdyby Szwedzi rządzili serwerem to byś pisał to samo, zamieniejąc słowo Polacy na Szwedzi. |
Cytuj:
|
Na tym polega istota funkcjonowania gildii. Jest jeden człowiek, który prowadzi podlegających mu ludzi.
|
@up
A tak sie faki fajny na morganie BYŁES |
Ktoś musi. ;-P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol jesli jest lider gildi to chyba samo z siebie wynika ze On zadzi On przewodzi grupie. Ja w swojej gildi niewyobrazam sobie ze ktos bedzie robil cos wbrew mej woli i jak robia to co ja powiem to jest szacunek i respekt dla lidera a nie ze mi dupe liza.(obecnie zzeklem sie stanowiska poniewaz pacc sie mi skonczyl, lecz nadal ja jestem prawowitym liderem).
btw. co to za gildia w ktorej kazdy sobie jest panem? anarchia totalna. |
Charnosi To po hugo huntujecie wszsytkich ktorzy szybko expia !!
??? czy uwazasz to za ferr?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyli tylko vice liderzy powinni sluchac lidera a inni nie bo niekumam :/ ? |
Cytuj:
Hehe...Zwierzus jest spoko liderem ;] Wszyscy mamy jakis tam szacunek do niego. Sam bylem liderem gildi przez ponad 2 lata i wiem ze to czasem zj3ban3 zadanie. |
Hmm
Ja to sie Wam wszystkim dziwię...
Ja grałem na tym servie w wakacje, gdy serv powstawał i uwierzcie mi że jedynym wymiataczem który mi imponuje był i jest Sarandiel. Mimo ze jest frajerem i chamem, nikt mu nie podskoczy. Umie sobie owinąć tych wszystkich frajerów od siebie z gildy wokół palca, i chyba nie ma takiej osoby na servie, która nie czuje respektu przed Sarandielem:/ A póki co to serv jest lamisty. Imargam np. zabił mnie bo powiedziałem mu że gra jak Warzywo i Plebs :D N/c Sarandiel r0x Reszta sUx |
@up
nom tylko ze tamten owner juz sprzedal tego chara i kto inny nim gra, albo gral bo ostatnio Sarandiel mial haka i powaznie postac sie oslabila :) Poprzedni owner z tego co wiem to gra chyba na Kyrze ale nie wiem jak mu tam idzie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |