![]() |
Dementia dicit:
Dahinsa> Pierwsze co pomyslalam o Twoim snajperze, to to, ze jest piękny. Zawsze podziwialam ludzi ktorzy rysuja obrazki tak paskudne (chodzi o cel zamierzony. nie zas o wykonanie, czy umiejetnosci rysowanika). Obrazek, w ktorym nie szczypales sie by ten gobalek wygladal na Super Model o spojzeniu Don Juana De Marco. On jest piękny w swej odrazajacej brzydocie. Tak jak i w przypadku 'ofiary' mojego poprzedniego komentarza, na Twoim miejscu popracowalabym nad anatomia. Do tego polecam wymieniony przez mnie wczesniej album (niestety jest cholernie drogi ;/). Przecież niewazne jak dziwaczny pomiot bodajże H.P. Lovecrafta narysowany bez przemyslanej i wystudjowanej anatomii wygladac bedzie jak bazgrol. Nie twierdze , ze Twoje dzielo to bazgrol, podaje jedynie skrajnosc, do ktorej sie nie zaliczasz jak najbardaziej. Spojzmy wiec moze na http://uk.games-workshop.com/tyranid...odex-cover.jpg na tym coverze Alexa Boyda, mamy coś, co w niezbyt wielkim stopniu przypomina czlowieka prawda? Ale przy tym nie wyglada jak zlepek przypadkowych atrybutow, krote autorowi wydaly sie byc ciekawe. Cala postawa, anatomia, naturalne opancerzenie i jeszcze wiecej, sa przemyslanie umieszczone w Tyranidzie. To wielka i trodna sztuka umiec stworzyc COŚ, co mimo iz nie powinno przypominac czlowieka, jest tak jak on, rownie logicznie zbudowane...
No i pragnęłabym dodać, ze bardzo ciekawie wyszla Tobie 'pukawka' :) Wyglada jak jaki muszkiet albo co... :D Choc osobiscie mam slabosc do garlaczy... Nie musicie zgadywac dlaczego ;p Ogolnie trafiles w moje gusta tym gobalkiem :D Wasza, -De. |
no to sie chłopek bardzo ciekawie wypowiedział :P hehehe
|
Cytuj:
Masz słabość do garłaczy? ??? no no... Dzięki za obiektywne podejście do mojej pracy, chociaż jeśli tak lubisz paskudne potworki... oby więcej takich komentatorek na tibijskich forach! Zdrówko! :] |
Cytuj:
|
czlowiek z kapusta przepadl po drodze...
dobry.
to ja poprosze o jakies komentarze od profesjonalistow lub nie . . . abo fajnie sie potem konfrontuje wlasne wyobrazenia z opinia innych. http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=454 |
Cytuj:
no po prostu miodzio, sama prawda spływa z Twoich ust, uważam że powinnaś zasiadać w komisji oceniającej prace 8o , a co najdziwniejsze przecież wogóle się nie znamy a tak dobrze rozumiemy, jak jakieś bratnie dusze czy co.... :p PS: następny huncik to będzie dragonek, weż jakiegos amuleta czy wisiora, no i azbestowy hełm. Dahinsa |
Cytuj:
|
Dobra, może wiele osób myśli sobie, że skądś to mam, sama też tak bym pomyślała. Nie liczę na wygraną, bo nie mam żadnych szans xD. Zresztą rysowałam dla przyjemności. Ale bym grzecznie prosiła o komentarz. Co z tego że ze mnie śmierdzący glutowaty newbie - spróbować zawsze można xP. Ym Em Om. http://img89.imageshack.us/my.php?im...pfriend5gx.png
Doobra wiem że beznadzieja... Ale próbowałam xD. |
Plagiatom - Stop
8o Noobki i ludki od plagiatow nie maja szans, siedze w "zabezpieczenaich" troche czasu i stwierdzam ze ludza sie ci co plagiaty powoduja albo sa poprostu poj...
:baby: podoba mi sie "1" niestewty PLAGIAT, ale jest wedlug mnei najleszpy (coz przez deibli zycie takie ejst) |
Cytuj:
sorry mój błąd Ty siedzisz przecież w 'zabezpieczenaich' ..... |
A ja siedzę i siedzę, myślę i myślę, że może teraz pora na konkurs na wiersz? W końcu bym miał jakiekolwiek szanse;p
|
Cytuj:
a tak serio to całkiem dobry pomysł, lecz sądzę, iż admini, modkowie czy organizatorzy denerwują się takimi pomysłami....w końcu to oni fundują nagrody...jeżeli ktoś ma pomysł i fundusze to może się zgłosić do administratorów forum i będziemy mieli i więcej konkursów i więcej pacców (lub innych nagród) :D |
Cytuj:
Wampirek jest niezły, wygląda troche jak emerytowany ćpun z przerostem górnych kłów, a jakie palceeeeeeeeeeee, palce pianisty, pewnie nieźle zapierdziela na klawiszach, wróże karierę na konkursach szopeńskich. A może to lord Waldemord tzn Voldemort z IX części HP pt. Harry Potter i poszukiwacze zaginionej siarki. ??? Ta bestia rozpłaszczona u jego wampirzych stóp jest jeszcze lepsza, przypomina mi potwora z filmu "Braterstwo wilków" - Bestia z Gevodan - auuuuuuuuuuuu... To tyle na poważnie a teraz bedzie do śmiechu . . . ;( Rysunek bardzo mi się podoba chociaż jest baaaaaardzo smutny, wywołuje u mnie wspomnienia z dzieciństwa, kiedy pierwszy raz ugryzłe... ale to nie ma związku z temtem. Wspaniale zrobione cienie na fałdach szaty , na skórze czy też pancerzu bestii, na ścianach, być może troche za ciemne ale rozumiem że taka miała być atmosfera, mroczna i nostalgiczna. Jedyne do czego bym się przyczepił to oczy pana nieumarłego - mogłyby być troche bardziej wyraziste, a nie takie przymglone i troche nijakie. Myślę że na luziku wygrasz PACCa na jakieś dwie godziny i pół koszulki ;) Oby moc była z tobą i twoim ołówkiem a twoja gumka niech nigdy nie pęknie. Komentował Prof. dr nieskutecznie rehabilitowany Jan Maria i 2 rogi z łysej głowy! |
Praca Limenu = Killer ;)
|
Dementia dicit:
Wiersze? O Dobrzy Bogowie! Zerknijcie na moj podpis.. A juz nie musicie sobie wyobrazac CO takiego bym wymyslila :D
Wasza, -De. |
W Koncu Sie Doczekaliscie Na Komentatorskie Combo :p
Cytuj:
:evul: tak to fakt ze fajnie sie konfrontuje wlasne wyobrazenia :P co do calokshtaltu nie jest zle, praca ma swoj klimat, po uno wempajr jest dziwnie podparty :P(on siedzi w jakiejs malej klidce ? ) , ogolnie shczerze nie mam sie czego czepic, co do kriczera (smoka) zgadzam sie w calosci z blackiem, a jezeli chodzi o rog to wydaje mi sie ze to chyba blur i z leksha z nim przesadzilas :D ja go zawshe uzywam do zatushowania :p (jezeli w ogole mam potrzebe <skromny> hehe ) ale ogolnie to praca ciekawa Cytuj:
co do tej pracy to hmm....wyglada na shybki rys. tzw "5 minutowa lekcyjna praca" w sumie hmm pracy brakuje rozbudowanego swiatlocienia, proporcje siadaja, brakuje shczegolow rysuj rysuj rysuj caly czas rysuj a potem bedziesh widziec efekty :D <obietnica> ale jest dobrze ;) Cytuj:
to fajnie mash :D wyobraz sobie wiersh na koshulce albo na kubku :confused: a zwlashcza jak ktos walnie jakis wiersh o zapisie symultanicznym BUEHEHEEHHEE ktorego nawet nie mash pojecia jak przeczytac, to z leksha nie ciekawy pomysl i nie realny poniewaz wyobraz sobie ile wtedy bedzie plagiatow ? ZADNEGO bo kto PISHE WIERSHE O TIBII wiec nic ciekawego nie bedzie sie dzialo jak nie bedzie plagiatow i ile bedzie moze jedna lub dwie podstrony z wiershami (ale zabawa) :evul: |
Mi punkt 13 pasi nie mam 11 zapisow z mojej pracy (balem sie zeby jakis blad nie wyskoczyl i nie skasowalo ;])
|
a moja praca jest such TRU, ze jakby mi ktos powiedzial zeto plagiat to bym sie chyba zesral ze szczescia, ze ktos uwazataka prace za profesjonalna ^^
btw. a nawet jesli by ktos tak uwazal.. Kartka jestbrudna, a prace profesjonalne zazwyczaj sa robione na czystych :p No, i doklejane nogi sa, bo kartulenki zabraklo na buciki ^^ JAk dzisiaj patrze na ten rysunek to misie podoba ;d |
Cytuj:
"chodzi mi o to ze pracka jest zdecydowanie za mala jezeli chodzi oczywiscie o pracke tworzoną :P "? Nie pojmuje chyba o co chodzi z ta pracka tworzona =P Ogolnie pracka jest spora tylko zmniejszona zostala, bo do 250kb na photobucket obrazek moze miec ^^' =>lenistwo xP A co do piersi to bywaja rozne rozmiary xP Chodza po swiecie i naturalne szczuple "e-cups" jakby poszukac =P (ale tego cienia to sobie nie wybacze >o<) Cytuj:
(Czasem jak cos w ogole nie chce wyjsc to ciagne do pokoju siostre i kaze jej sie ustawic tak jak postac ktora rysuje- pomaga nieco xP) A ogolnie to dziekuje za komentarze i obiecuje poprawe ;P <edit> Ta praca mi sie podobala od poczatku :D http://www.members.lycos.co.uk/lukasz0004/ice-sword.jpg nie jest to przypadkiem wizualizacja z windows media pleyera? :P |
Cytuj:
:P no fakt to chwilka w PSie ale wiesh nie uzyskash takiego fajnego cienia jak kredkami :Pco do kolorkow to fakt mozna je troshke podrasowac :D , co do rozmiaru to chodzi mi o sama prace właściwa, ale fakt to photobucket (sorry :P), a jezeli chodzi o piersi to hmm....tak wiem wiem ze bywaja roznorodne rozmiary ale tej pani by bardziej pasowaly male piersi :P ale coz hehe zostala bardzo chojnie przez Ciebie obdazona :evul: ,ale pracka mi sie podoba :P |
Hmm z tego co zauwazylem to o komentarz trzeba poprosic ;P a wiec ->
http://www.forum.tibia.pl/showthread...&page=65&pp=10 (3 od dolu o ile sie nie myle) @gorthang Mozna prosic o direct linka do twojej pracki? chetnie sam zobacze a nie chce mi sie przeszukiwac calego forum, z gory dziekuje :) |
Dementia dicit:
Cytuj:
Malwina Użarowska na swoich kursach CreativeNLP mówi uczestnikom "Postaraj się skutecznie, wlasnie teraz, przypomniec sobie cos, na czym Ci bardzo zależy. Możesz w tym momecie, gdy masz ten obraz w swojej wyobrazni, wsluchac sie w swoje mysli ktore mowia Tobie, "muszę mieć czas, miejsce i pieniadze na narzedzia ktorymi bede usprawniac moja umiejetnosc" i poczuc jak zmniejsza się realność osiągnięcia upragnionego celu, bowiem najpierw musisz pokonac ciezka drogę. Ale obracajac sie i spogladajac na osiagniecie tego, na czym Ci zależy z zupelnie innej perspektywy, mozesz uslyszec wlasne mysli ktore mowia Tobie "Chce miec to, na czym mi zalezy. Co musze zrobic, by to osiagnac?" i teraz zapewne czujesz jak droga wydaje się łatwiejsza a swiadomosc jasno okreslonego celu z niesamowita predkoscia zbliza Ciebie do niego, gdyż tak jak w przypadku malarstwa, mistrzowie mowili swoim uczniom od wiekow "od ogołu do szczegolu" co sprawialo ze czuli się malując,wspaniałe obrazy w transie przypływającej weny twórczej , tak jak teraz Ty - zblizeni do jasno okreslodego celu, co sprawiało że czuli się spełnieni twórczo. Kiedy już zapamiętasz ten stan bardzo dokładnie, z każdymi szczegółami, byc moze za pięć sekund, byc moze teraz, decyzja nalezy do Ciebie, mozesz zaobserwowac jak za kazdym razem, kiedy podnosz olowek i przyciskasz go do kartki, tworzac najrozmaitrze linie, rosną Twoje umiejetnosci w takim tempie jakie jest dla Ciebie zadowalające i jeszcze bardziej..." No ale wracajac do tej reakcji lancuchowej to jak juz wyzej zostalo wspomniane, Patrzac na cel, widzsz cala droge, a to pozwala Tobie łatwiej ja pokonac. Nieprawdaż? I nawet nie chcesz widziec moich rysunków sprzed paru lat.. Wtedy tez myslalam ze nie pokonam anatomii :) A co do 'pozowacza' to bardzo dobry pomysl. (ja tez takiego mialam! :D ) Poradzisz sobie! Przeciez KAŻDY czlowiek posiada WSZYSTKIE potrzebne zasoby do zmiany. (Tylko nie każdy je widzi :) ) Wasza zaspana jak jasny, cholera, gwint -De. "I need some sleep You can't go on like this I tried counting sheep But there's one I always miss" (Shrek II Soundtrack - Eels - I Need Some Sleep) |
organizatorzy: Czy moglibyście usunąć posty bez zdjęć, z samymi komentarzami, itp bo przeglądanie prawie 70 stron i to z pracami różnej wielkości (od linku do prac, które trzeba ogladać w kinie lub na rzutniku) jest trudne i męczące :( a i napewno łatwiej się wyłapie plagiaty ;)
komentarze ---> post: 48, 118, 143, 163, 304, 389, 398, 403, 454, 463, 490, 550, 580, 613, 632, 660, bez zdjęcia ---> post: 90, 164, 212, 242, 251 ?, 313, 342, 367, 447, 487, 502, 533, 535, 551, 552, 571, 587, 597, 611 ? , 628, 647, posty zbanowane itp: 95, 96, 98, 104, 108, 130, 131, 137, 217, 246, 261, 309, 429, 620, niedziałające 'linki': 117, 168, 520 (522, 523) ?, 397 --- jaki Ty masz ekran, bo chyba pobiłeś wszystkich z wielkością obrazka :D nie ujełem tutaj prac, które nie sądzę by były na 'poziomie'.... a także daje wskazówkę dla ludzi, którzy mają komputer XXX calowy...zmieńcie rozmiar obrazka, np: programem: IrfanView (wystarczy wejść w opcje ->zmień rozmiar obrazka i dać na około 800) i odrazu będzie się lepiej oglądało zdjęcia :D <program łatwo znaleźć w google.pl> |
Cytuj:
wiec tak....jezeli smoka zrobiles sam to naprawde Ci fajnie wyshedl tylko uwazam ze mogles go ujac w innym kadrze, po za tym tlo to shczerze mowiac nic shczegolnego kilka filtrow w Photoshopie, po za tym ta ramka z napisow "Tibia.pl" troche zbyt kontrastuje z wnetrzem dlatego dziwnie to wyglada i uwazam ze bez niej by o wiele lepiej wygladalo :P, najbardziej podoba mi sie smok :D |
Hej, w tibie już nie gram ale tak co jakiś czas odwiedzam, ten konkurs to porażka, ilośc ciekawich prac można na palcach policzyć ! większość to chała bądź niedokończone shity. A 50 % tych fajnych to poprostu przerysowane z jakiejś gazety/ gry / strony itp.
Nie staracie się, w porównani uz tym co było na konkursie z przebieraniem się. Miłego grania, cya. |
;]
|
No KITajec nice job :p
|
praca
nie wiem czy o to chodzi ale komentuje moją prace, bo nei zdążylem tego zrobić przy wysylaniu, a nie wiem jak sie robi [edit] bo jest nowym użytkownikiem forum
Na rysunku chciałem pokazać żart jednak niewiem czy jeston a tak śmieszny i podalem wzór nowego outfita, jednak zauważyłem w nim male podobieństwo do stroju Nameczanina z Dragon Balla :p Jeśli nie wiadomo o co chodzi to ten "Prezzes" używa czaru (poprostu sika ) na FE, na drugiej czesci rysunku ten koleś sobie zapina rozporek i prosze bez skojarzeń :p chyba to wszytko, wiem że nie wygram ale dałem to dla wielkiej frajdy i do (mam andzieje) rozbawienia innych :] Pozdrawiam :) |
kapusciany serial
Blacko >>> Dzieki za komentarz. Rog roztarty w photoshopie, przyznaje sie, zdemaskowales mnie : D Tla mi zbraklo, poszlam na skroty. (Brzmi lepiej niz na latwizne)
Dahinsa >>> To ja zamienie 2 godziny pacca na 10 dodatkowych centymetrow koszulki , co by chociaz do pepka mi siegala. Gorzej jesli to bedzie dolna polowa, badz sam tyl/przod. ; ) Interpretacja jest pierwsza klasa. Bryndii >>> Wampir siedzi w klitce, dziwnie podpierajac sie, wspomina swoja narkotyczna przeszlosc. A kriczer, smok, zwierz moze faktycznie zbyt udziwniony, bo sam siebie nie przypomina czyli bone beast. btw podoba mi sie Twoja praca. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A TO WERSJA DLA LUDZI POZYTYWNIE NASTAWIONYCH DO ZYCIA tzw. "wersja pocieshna" mojej pracy http://img145.imageshack.us/my.php?image=looty4ps.jpg |
xD
Cytuj:
|
Mój faworyt thornik, jego praca po prostu świetna !
http://i14.photobucket.com/albums/a3...rnik/dteam.jpg |
Sorry, ale jestem za głupia, żeby sobie odpuścić xD
Proszę o ocenę : http://img89.imageshack.us/my.php?im...pfriend5gx.png |
Cytuj:
co do tej pracy to hmm....wyglada na shybki rys. tzw "5 minutowa lekcyjna praca" w sumie hmm pracy brakuje rozbudowanego swiatlocienia, proporcje siadaja, brakuje shczegolow rysuj rysuj rysuj caly czas rysuj a potem bedziesh widziec efekty <obietnica> ale jest dobrze |
Dementia dicit:
Cytuj:
Wasza, -De. |
Cytuj:
przeczytalem Twoj post, ale i tak wiem swoje :P i pozostane przy swojej teorii, "każdy mistrz musiał ćwiczyć". Wiem widzac to po sobie ze im wiecej rysuje tym lepiej mi to wychodzi, gdybym duzo nie rysowal to bym nie doshedl do terazniejshego poziomu moich umiejetnosci, wiec rysuje dalej i mam to zamiar robic non stop :evul: |
Parsley'ka @
eee.. Kubizm? :3 Topic. "LUDZIE! UWAGA! G*** LECI!" Czyli- Oto link do mojej pracy: http://img388.imageshack.us/my.php?i...iapllow1qh.jpg Oceńcie krytycznie i ostro. Wiem jak rysuje i sam sie potrafie ocenic, ale interesuje mnie wasze podejscie emocjonalne. ZMIESZAJCIE TO Z BLOTEM! >] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:07. |