![]() |
Lol
2:0 w dupe
janas juz na stolku dlugo nie posiedzi |
dostalismy w dupe -.-
pod koniec meczu mialem wrazenie, ze sport pomylili wogole zajedwabiste mialem ogladanie meczu, pierw mi kablowe wyjebcylo, potem jak juz znalazlem antene, to znow wlaczyli... @on-topic ladne ssy, dajesz do $t0oFQi ;P ciaO |
Gratz Bezel Lvlka... dajesz do setki :]
|
u.u
http://i20.photobucket.com/albums/b2...ja4/UO0258.jpg
Mama robi coraz lepsze kazania ... |
@ Bezel
Gz, czekamy na setke. Pytanko, jak ustawic winampa tak jak ty masz ? Bo gdy sobie go tak schowam i 'nacisne' na tibie to mi sie chowa znow :| |
Gratz uU 1 left wbijaj szybko i potem Dhq i Anni :O ;] Pozdro:]
|
Powiem jedno 5 literowe słowo : GRATZ !
Bezel jedziesz ... 100 już na karku :D Hoho ^^ . ~Metal . |
bezel jedziez jedziesz w poniedzilaek cos mi sie zdaje ze zlokamy nowego ss z napisem you advanced form 99 to 100 lv
gz 99 :d |
Cytuj:
|
Gratz ;] Juz niedlugo i bedzie 3 cyfrowy levelik :D
Pozdro |
Cytuj:
Bezel poskromiony przez własną matke ; d. |
hrhr a tu takie cus..
http://i74.photobucket.com/albums/i2...sak/UO0259.jpg |
Bezel ze strzałami chodzi nawet na Demony ... :p
Gz for you :) |
nieno bezel gz banana staf fajny item pall rox:D ale teraz rzadze na sorcu :P
|
Coś w stylu Bezela geja! xD! :*!
Oszukali nas , Bezel ma rh X( a my Crusy?! :D http://i42.photobucket.com/albums/e333/Gutekr0x/CHq.jpg Thx g@y:* |
:o gratz staffka xD dawaj do 100tki ;p
|
no Bezel ladnie ladnie xD
ssy wyjeb.... , prosze o more =] |
Banana staff to jakiś wartościowy item? Jak zbierałem kokosy do domku to wypadły mi 2 i oddałem newbom w dp. Co do screenów to ładnie expisz ale zapamiętałem ciebie jako osobę ktora dała sie zabić ~35 druidowi/sorcowi na ~75 lvl co nie świadczy o tobie zbyt dobrze ;P .
|
UP@
Jak to mowia, nikt nie jest doskonaly, bywa ;) @Topic@ Bezel 100'wka ;> Gogo |
Yo Yo.
Bezel mam nadzieje ze nie zapomniales jeszcze o mnie i poinformujesz mnie kiedy bedziesz robil ss'a z setką tak zebym tez byl na nim :) |
Cytuj:
@Banana staffa moj kumpel sprzedal za 6k :],poza tym niezle deco @Cziz mam nadzieje ze bedziesz online,chociaz na gg. @Misiek nawet biegne.. 80% more :/ |
Cytuj:
Oj Ciechan ty liżesz dupe Del'toro na Isarze nie wiem jak dla innych, ale jak dla mnie to dobrze o tobie nie świadczy ;) @Bezel Twój temat oglądam od dawna i jakoś bardzo mi sie spodobał. Gratz all lvls i skilli i dawaj do setki. :] |
@Rodman:
Boli cie to, że doszedłem do Del'Toro? Nie liże nikomu dupy, z resztą to nie twoja sprawa. Nie byłeś taki pyskaty jak jeszcze grałeś tym twoim śmiesznym knightem. Zanim coś będziesz chciał powiedzieć nabij przynajmniej ten 40 lvl. Nie spamujmy tematu Bezelowi... |
Cytuj:
congratulations |
Cytuj:
Palek sd-.- http://i19.photobucket.com/albums/b1...-el/UO0261.jpg |
Gratz SD ;] ale palek i tak cienko bije :PP.
Ile % do 100 lvlka ;] ? Pozdro |
Cytuj:
hehe "Bezel is in da house" powiedzonko prawie jak z battle of the year . |
Z tego co widze to prawie cala tibia.pl czeka az bezel nabije 100 lvl ;_)
P.S; nawet z00m!11111 |
Hehe :) a niedlugo bedize moj advanced. You advanced from level 35 to level 100. ? :P
|
No obejrzalem caly topic i to akurat tuz przed setka ; )
|
Ty to masz pecha do tych sd :P
walnij z 450 i bedzie dobrze xD czekam na seteczke :-) |
założyłem sie z bratem że nabijesz 100 lvl do środy plzzz nie zawiedz mnie :baby:
|
@Topic
Bezel jedziesz 100 ;> Fajnie się ogląda ssy ;)) |
Gz Bezel :) Jedziesz z lvlami , super ss'ski itp. i to mi się podoba :))
|
Cytuj:
|
jutro nabij plzzz bo 30 zł strace :) btw. ile ci brakuje??
|
Cytuj:
Bezelowiec jak nie wbijesz 100 to cie ten kolo z krzeslem napadnie xD Enjoy |
hrhr 31% ide na korbe,bywac ;p
|
Już chyba z pół forum czeka na Twoją setke:DD
Jedziesz Jedziesz!!!:D |
Heh pierwsza osoba którą tak dobże znam z 3 cyfrowym lvlem Gz bro pamietasz mnie jeszcze na gg żadko cos piszesz juz niegram w tibie raczej nie wruce ale zawsze mozesz na mnie liczyc gg or phone jeszcze raz gz 100 lvla bo pewnie mnie niebedzie jak go wbijesz
Yours Eldon~~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |