![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Knajt jesli nie jest 140+, to na open battle'ach sie przestaje przydawac. |
W twoim opise jest troche prawdy ale niezgodze sie np z tym ze jak niemam tarczy to shielding niewplywa na obrone!!.......Tak samo ze sorc ma lepsza obrone poniewaz ma tarcze niz pallek o.O cos ci sie chyba pomylilo poniewaz sorc praktycznie lata z b roble bo ma malo capa a palek co jakies 10-25 lvl zmienia armora. BTW koncze pisac w tym temacie cya noobku poczytaj sobie poradniki moze czegos sie dowiesz ty pier...... h... wkur..... mnie ku... jego maĆ
Kazda profesja ma wady i zalety.Knightem jest np trudno zaczac na nowym swiecie, palkiem trzeba troche poczekac na skile a sorcem praktycznie expi sie po wyjsciu z rooka ale trudnije jest potem.Na 150+ lvl postacie praktycznie niczym sie nierozniom np w szybkosci expa, odkrywaniu nowych terenow. PoZdRo FrOm Dm On HiBeRnA evul me plx!!! New World I come to you... PS.nie sluchajcie sie go kompletny noobek , widac to po nicku;]bb:baby: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A po drugie raported. Powod: wyzywanie. Niezle, 3 raporty na jednej wypowiedzi to calkiem dobry wynik. ;p Pozdro |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wiedzialem ze w tym temacie beda sie klocic ktora profesja najlepsza -.-
PS. Jestem elite :] |
Ja aktualnie gram Rookstayerem ;]
|
Jestem, bylem bede sorcererem. Na razie jestem ''na emeryturze'', ale kiedys moze powroce... Mam 43 level :P
|
Cytuj:
|
Oddałem głos na palka, bo wg. MNIE jest on najlepszą postacią pod wieloma względami.
|
Palladin,bo jest najbardziej uniwersalny:)
|
sonda mówi sama za siebie najpopularniejsz profesja to kinght ja jak wienkszoś reprezentuje ta profesje,możę ma mało czarów ale po co czary,lepsze od czarów są dobre skile a to mówi o nas jak fryzura o stylu praca o nas jacy jesteśmy itd..Dobre skile = szacunek od innych= łatwiej sie gra = masz ponad 100 lvl = można się domyślić,pacc
|
Gram palkiem (24lvl) druidem (21lvl) knightami (14 i 22lvl) i rookstayerem (none) prawie 16 lvl na ktorego oddalem glos gdyz gram nim najwiecej. Widze ze knight to najpopularniejsza profesja choc z tym chyba bym sie nie zgodzil gdyz ostatnio tym bardziej po updacie jest coraz wiecej drutow i sorkow
|
Cytuj:
|
Knight
Ja zawsze grałam KNIGHTEM i taką też odpowieć zaznaczyłam knightem gra mi sie najlepiej:)
GORĄCO WSZYSTKICH POZDRAWIAM |
Ja zaznaczyłem Sorca ale i tak nie wiem jak być Master Sorciem
|
Proponuje zaczac liczenie glosow od nowa bo ta sonda tylko zaciemnia obraz. Wiecej osob obecnie gra sorcami i drutami, a knight jest na pierwszym miejscu bo tak bylo przed update. Z osob ktore stworzyly swoje postacie po update przynajmniej 40% to sorce, drugie 30% to druty i dopiero pozostale 30% mozna podzielic pomiedzy palów i knightów. (z lekkim wskazaniem mimo wszystko na palów bo trening przestal byc atrakcyjny w czasach kiedy magicy uciekaja w lvlu swoimi rozdzkami)
Teraz malo kto na powaznie sie bierze za knighta. (pomijam ludzi na 20 lvlu bo to dopiero poczatek gry) Np na moim serwerze w kolejce na hydry stoi przynajmniej 10 druidów do leczenia i atakowania, a ciezko znalezc chocby jednego dobrego blokera. Ludzie ktorzy wczesniej grali knightami, teraz przerzucaja sie na sorcow i drutow ktorzy expia dosc szybko juz od 8 lvla i nie musza przejmowac sie wolnym przyrostem skilli. Gra postacia magiczna jest obecnie (paradoksalnie) latwiejsza niz knightem bo chociaz trzeba uciekac bijac mocniejsze potwory to jednak expi sie przynajmniej 5 razy szybciej od knighta. (mowa o lvlach 8-40) A slabe potwory i tak sorcowi wielkiej krzywdy nie robia, patrz: roty. (dla porownania knight musi siedziec na tych rotach bo nic lepszego nie zabije bez 60/60) Nawet jak ktos ma 70 lvl knighta to oplaca mu sie zmieniac postac bo w ciagu pół roku spokojnie dogoni i przegoni knighta sorcem. A pozniej sorc ma do wyboru 10+ expowisk podczas gdy knight praktycznie tylko jedno dobre. (elfy) Ewentualnie tomby, ale to juz często waste. (crympt shamblery rox) Po ostatnim update nie da sie sensownie grac knightem, Cipsoft napraw tą profesję. :( |
Od paru dni Elite Knight :p
|
Ja tam nie wiem, jaka jest moja postac
|
Heh
Ja JEstem Najcik :P
|
...
Ja preferuje druidow; p
|
druciarz
@Up
Ja też preferuje druidów :] Full Wypas :D PS: Nie wiem jak sie robi sondy. Może mi ktoś powiedzieć jak to sie robi albo dać jakiś link. Szukałem, szukałem i sie niedoszukałem... |
Ja Preferuje Knight ;]
Ale moją 1 postacią był Palladyn, myślałem że on się bije czarami i miecze :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Dopiero gdy mnie wyśmiali że Palladyn gra łukami a nie mieczami itp. to zmieniłem na knighta :D :D Dobry jestem no nie ? :D |
A ja najbardziej lubie sorca, gram sorcem i zaznaczylem rowniez sorca :D
A master moze na 30lv bedzie? :D |
Obecnie gram moim elderkem ale jak teraz stworzą nowe servy robie masterka bo druid i pal to trudniejsze do gry profesje :)
|
Obecnie gram rycerzem, ale wbije 50 poziom i zobacze co dalej. Może przestane... :P
|
Obecnie gram Sorcem, wiec zaznaczylem taka odpowiedz lecz gdy powstaną "NS-y" (Nowe Serwery) tylko nie wiem czy pojde na te teraz w zime, czy na wakacje, podejme sie zrobienia Druida. lub Knighta, bo knightem dobrze mi sie gralo :P, a do Druidów mam sentyment, przewaznie gralem na nowych serwerach drutem :P i wpisywalem sie w historie tych serwerow.
...Ale jestem skromny (^^.) |
jestem sorkiem
jestem Sorcerer polecam sorkow
|
Aktualnie - Knight...
|
Ja knight ;):sword:
ale robie tagze druta:mag: jak dla mnie ful wypas;];] |
Ja za to gram knightem i uwazam ze to najlepsza profesja 8o 8o
Ale lubie tez pallka :D |
Cytuj:
|
Jestem Druidem
siema moja postac to Lei Dawid :) mam Druida 17 lvl i 15 MLVL
Wiem ze cienko ale to muj 1 druid ;) ;) expilem do 17 lvl'a na fortecy koło AB ale nie na zerkach i tym podobnych ale to tylko połowa lvl potem Dwarf Dwarf Solidery i Dwarf Guardy ale bardzo żadko na dwarfach i soldach bo caly czas siedzialem na Guradach:] :] :] nawet fajny EXP |
Palek;pa tak po prostu chcialem spróbowac nim zagrac;pi mi sie udaje:D
|
Sorc
Ja jestem sorciem :cup: :cup: Kiedyś grałem druidem... Ale teraz przerzuciłem się na sorca. ;)
|
ja oddalłem fłos na sorca, lubie go, moi ziomkowie na nim grają.[CHAR][/CHAR]
|
Ja gram Druidem
A ja gram Druidem jest to bardzo fajna postać.
|
RP, bo ma najwyższy poziom z moich charów, najfajniej sie nim gra i ogólnie. ;)
|
Ja gram Magiem grałem wszystkimi profesjami, ale ta mi się najbardziej podoba.
P.S. Jeżeli ktoś by mi mógł dać linka z dobrym poradnikiem dla maga był byłm wdzięczny::) |
hyh
A ja jestem druidem level 34 mlvl 43 (prawie 44 ^^):cup: :cup:
jestem zdania ze druid jest lepszy od sorca i tyle :] co mi po UE, robieniu SD itd.? ja mam swoje zdanie Exura Sio "XXXX i do przodu :d 8o szkoda ze pacc sie skonczyl ;s;( ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |