Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

-Szary- 20-08-2007 15:13

szwedzi...

Moraxus 21-08-2007 16:40

FUCK SEX CUM
Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus

Luakszenko111 21-08-2007 18:52

Mnie w tibi wkuzra to ze jest tak malo miast dal facc i ze czeba byc od 1 lvl na rookgradzie bo tma to nuda jest i sa slabe potwory a jak juz rookgrad jest to to zeby z rookgradu na przyklad z 6 lub 7 lvl wychodzic na maina...Aha i jeszcze 1 ze jest tak malo oufitow do wybrania dla facc hociaz by dali jakis oufit taki jaki maja pacc

X3R3 21-08-2007 20:24

Polacy... Thiefy... Nooby... Oni nie zasługują na zaufanie!

--Cienius-- 21-08-2007 20:55

thiefy i jezyk polakow "som muj hoc pujc ic"

=Pekin= 21-08-2007 21:35

dzisiejsze tibijskie spoleczenstwo ;p dlatego juz nie gram xD

felek_xD 21-08-2007 21:53

Nooby kradnace expa...
hmm i nooby na forum podniecajacy sie panem reklama -.-"

Kimo36 21-08-2007 22:06

Noobbowaty sorc z 13 lev ofc z paccem.
A dokładniej to, że myśli, że jak ma pacca tozamita i jest lepszy od 40~~ kina facc -.-''

Nooby, Lurerzy, traperzy i hotkeye :D

Manis 22-08-2007 00:14

Mnie denerwuje to że jak lece sobie z lootbagiem to zawsze ląduje on w wodzie albo w depo jakiegoś jee...to znaczy głupiego nOObQ

(Tak wiem że mogę poćwiczyć rzucanie nim albo kupić głupi Pacc)

Hellraiser 22-08-2007 03:05

Na szybkiego,..

Ostatnio to mass logi n00b charów, i w ogóle, ten anty mage bomb niezbyt dobrze działa.

Micu 22-08-2007 09:12

Mało miast facc, Kolesie z kostką na dp "Los 100gp do wygrania MPA (przykład)"Rozwalanie polszczyzny "hoć ić pujc itp. dużo by pisać ;-) (oni się na tym lepiej znają)"Thiefci ... [br]udasy ;/ [SWE]try ;/
:blazen:

Camoorcha 22-08-2007 09:17

Polacy i Brazole, oczywiscie nie kazdy Polak i Brazylijczyk to noob, no ale bez przesady, zeby grac w tibie jesli sie nie umie nic napisac po angielsku.
A jesli chodzi o samą grę to soule; p

Moraxus 22-08-2007 14:10

..........

Martka 22-08-2007 14:26

Mało miejsc dla Facc, zapchany serwer, złodzieje potworków do treningu, blokowanie wejscia do depo (głównie Carlin).

Caex 24-08-2007 17:04

zbyt duży spadek skili po dedzie, pkowanie low lvli :(

Ujo 24-08-2007 17:13

faccowskie outy

hunter bez addonow wygląda jak pajac
knight bez addonow wygląda jak szachownica
citizen bez addonow wygląda jak pajac(też)
mage bez addonow jakoś ujdzie

wkurzają mie pacce trzeba byc głupim aby wychlac 90zł na 3 mievhy tylko po to aby polatać na scraby

mało rarow items po upade pewnie niedługo bedze spike sword na rooku do zdobycia i dragon scale legi z np:demodrasa lecz tylko pacc bedze mógł wylotować.

Czuko 25-08-2007 17:18

mnie krwa denerwuje te

[WIKI]PL ??[/WIKI]

Fylslenyox 26-08-2007 15:57

-.-

A mnie najbardziej to wq***a, ze ja se spokojnie trenie przychodzi noob 20 knight(candia >> Ratoslayer) i mi wszystko zabija... mam ochote wykastrowac!!!
Albo Hunce Sobie z kolega na Wyvie tam kolo veno pojedynczy i dosc szybki resp, zajelismy go pierwsi a tu nagle przychodza 46 i 41 pall i "ONI TU HUNCA". Zal mnie ogarnia... czemu nasz narod taki jest. Co ze mam 14 lvl i blokuje wyvki? Jestem KNIGHTEM i bede blokowal co mi sie zywie podoba... nawet ss'a zrobilem zeby Wam Pokazac -.-:

http://img84.imageshack.us/img84/3764/uo0020fp1.jpg

Wiecie co tu powiem??

ZAL.PL!

Liper 28-08-2007 22:46

PA, lagi i szwedzi ;D

Mortre 30-08-2007 02:32

Pewnie już to tysiac razy było ale bedzie jeszcze raz - mnie wkurza śmierc - a konkretnie za dużo skilli spada za dużo lvl'a i według mnie gracza bez czaszki powinien wypadac zawsze tylko i wyłącznie plecak a nie jeszcze jakas losowa rzecz czasami

dartra111 30-08-2007 08:13

No śmierci to przegięta sprawa, szczególnie jak wyleci nam jakiś wartościowy przedmiot ale... jak jestem pewny deda wszystko wkładam do plecaka i plecak daje do tego miejsca ze strzałą (czy czymś xP) w każdym razie pod prawą ręką (patrząc z naszej strony x]) i tam nigdy mi nic nie znikło ;]. ale na lvl, mlvl i skille nie ma sposobu :(

P.S. po dedzie zawsze możemy isc też po ciało, ale ktoś może nas uprzedzic ;]

Spec93 30-08-2007 15:19

Nie będę się rozpisywał :)
1.Dedy.
2.Laggi.
3.Kolejki.
4.Niektóre nooby ;)

Sir_Marekk 30-08-2007 15:24

Nareszcie ktoś zrobił taki temat , no więc tak :

-nooby
-thiefy
-gnojki co żucają śmieci na skrzynki pocztowe
-spamerzy
-BRAZOLE X(

i na koniec

-BRAZOLSKIE NOOBY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAHSASAKS ;(

nareszcie mi ulżyło ;P

Tristo 30-08-2007 16:02

Przedewszytkim pseudo "hackerom" STOP!
i dedy ofc.. wedlug mnie powinno sie zmniejszyc procent expa jaki tracimy..

Piotrek Marycha 01-09-2007 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dartra111 (Post 1630354)
No śmierci to przegięta sprawa, szczególnie jak wyleci nam jakiś wartościowy przedmiot ale... jak jestem pewny deda wszystko wkładam do plecaka i plecak daje do tego miejsca ze strzałą (czy czymś xP) w każdym razie pod prawą ręką (patrząc z naszej strony x]) i tam nigdy mi nic nie znikło ;]. ale na lvl, mlvl i skille nie ma sposobu :(

P.S. po dedzie zawsze możemy isc też po ciało, ale ktoś może nas uprzedzic ;]

niestety musze zburzyc twoją fantazje, bp/worki/parcele/wszystkie inne "pojemniki" wypadaja przy deadzie ZAWSZE

@topic: PA

Krwiopusz 01-09-2007 22:12

Averus pełni sie z tobą zgadzam że Brazylijczycy se pozwalają na za dużo i to oni najbardziej mnie wkurzają zabijają przyjemność gry, ale niektórzy są w porządku, ale niektórzy Polacy to sa jeszcze gorsi.

Piotrek Marycha 01-09-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krwiopusz (Post 1635283)
Averus pełni sie z tobą zgadzam że Brazylijczycy se pozwalają na za dużo i to oni najbardziej mnie wkurzają zabijają przyjemność gry, ale niektórzy są w porządku, ale niektórzy Polacy to sa jeszcze gorsi.

było grac na niemieckim servie :> wtedy bys mial problemy z polakami ^^

Chemi 02-09-2007 11:39

Ilość noobow na guardii jest wprost odwrotnie proporcjonalna co do ilości potworów.

Vert'ie 02-09-2007 13:38

Nooby, PK, PA, sprzedawanie przedmiotów po za wysokich cenach, złodzieje loota, h-lvle którzy myślą że oni "sterują" wszystkim co się dzieje na serwerze.
Przeładowane serwery, lagi i padanie na lagach :p .

aghaowyn_adinis 02-09-2007 14:50

Noobki w carlin i thais gdy mnie proszą o itemki.

marcin_1991 04-09-2007 17:20

1 update
2 kicki
3 lagi
4 noobs

Nimir 04-09-2007 17:24

Ja juz z Tibi zrezygnowałem:)

Po 1:
Twórcy patrza tylko na kase...
Po 2:
Ludzie sa tacy j******i ze brak słów...
Po 3:
WoW jest lepszy(polecam http://tod.sey.pl/)
Po 4:
Gm'i sa tylko od banów:)

I to by było na tyle:cup:

Kończcie z ta durna gierką:)!

Alanus Lutinum 04-09-2007 18:59

Hmmmmmm.... W tibii jest wiele rzeczy które mnie wkurzają są to np:
-Zbyt duża komercja, gra jest komercyjna i cipsoft robi tylko kasę
-Niskie IQ graczy-chodzi tutaj o masakryczną ilość gówniarzy oraz noobków, nie chodzi o ich lvl, ale narzekanie, okradanie, kultura osobista i cała reszta
-Ekonomia-ekonomia w tibii jest zepsuta, ludzie tylko sprzedają, a kupców nie ma
-Hakerzy. W tej grze hakerstwo jest bardzo rozpowszechnione, hakerem może być każdy dlatego trzeba się pilnie strzec, a czasami to nie wystarcza.
-Brak GM kiedy jest potrzebny. GM wchodzi raz na miesiąc na serwer, a czasem rzadziej. I tylko screeny robi z graczami, mało co robi.

Mortyr_Pixel 04-09-2007 20:17

to że jak się gra na engine to gra się zacina tam gdzie nad głowa są dachy i skały.

Nimir 04-09-2007 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mortyr_Pixel (Post 1639847)
to że jak się gra na engine to gra się zacina tam gdzie nad głowa są dachy i skały.

To Ci Ziomek machina siada:)
Dokup Ram'y albo zmień całego Box'a:)

Czarny ork 04-09-2007 22:13

Wy, nooby, polaczki, tempe 10 latki...

Irwin546 04-09-2007 23:29

co mnie w*****a?
nie dedy w końcu to gra, trzeba coś tracić prawda?
-udupiony pall &knajt
-udupiony mag & drut
-udupiony balans
-udupione PvP
-noooby
-ludzie którzy udają noooby
-ludzie którzy myśląże jak mają h-lvl to są mastah
-PACCany którzy myślą że są mastah bo im wujek coś kupił
-HAKERZY!
-dzieci neo
-dzieci błędów ortografi
-dźwięk :f!
-h-lvle którzy blokują resp
-PKerzy!
-i wieeele innych

oprócz dzieci neo dzieci PK, są całkiem normalni ludzie tacy jak sir zacker, czy master becken (obydwaj aldora)

McDec 04-09-2007 23:39

Mnie najbardziej wkurzają durni analfabeci, i cwaniaczki komputerowe aka Dzieci Neo -.-
I tacy debile którzy zakładają takie idiotyczne tematy

Salarigoth 05-09-2007 00:59

Chce zobaczyc co powiecie po tym poscie :
Nie lubie tekstow typu " NIE LUBIE NOOBoW SA STRASZNI KRADNA EXPA LOOTY ITP"
Po 1 w moim slowniku NIE MA czegos takiego jak noob i prawdopodobniej slowo jest calkowicie zbedne bo cos takiego nie istnieje ... Czekajcie czekajcie juz sie tlumacze . Powiedzcie mi przyklady nooba .
Pewnie zara jakis 15 sorc z harmonii powie "No stoi pod depo i mowi free items plx" to jest STANOWCZO newbie bo jeszcze nie wie ze nic nie dostanie .
Powiecie ze wyzywaja to sa debile nie nooby jak juz mi jeden koles powiedzal 6 druid w thais ktory sie rookowal " o wyzywasz widze chlopcze ostatnia deska ratunku" i zrozumialem ze to nie ma sensu , jak tu jestes to bardzo dziekuje ze tak poweidzales bo nikt mnie nie zna z rl i jest malo osob co slowami maja jaki kolwiek wplyw na mnie a to sie jem udalo . Powiecie No ci co kradna lootbagi dobra to sa thiefy.Teraz ci co sie wbijaja na resp i to nei jest noobostwo tylko to jest PA , czekam na propozycje wyparcia sie mojej teori a i jeszce zapomnialem jak koles lata zabral ci 20 expa ghoula i mowi HUAHUAHAUHAUHAUH unon stop to sie robi dla fazy beki itp i prosze mi nie mowic ze normlany czlowiek by tak robil BA a nawetnie normalny zeby tak robil .

Pozniej mnie wkurza PAPAPAPAPAPPAPAPAPAPAPAPPAPAP i jeszce z 3 k razy PA ostatnio expie stone za tp moim pallem widze wpada 88 ek na exp i mowi ze mam 1 min zeby wyjsc albo sie zwine na miejscu nie wyszedlem w 1 minute to mnie lal pozniej sie zwinolem 2 x na expie od 118 rp i 120 ek ( oddzielnie).
Nastepnie FACC ktore co kolwiek oczekuja addony,expowiska,miasta itp ludzie wy nie rozumiecie ze to jest durne gra bez pacc albo koles ujo. Napisal co to za sens wydac 90 zl zeby na scarabach expic teraz sie ciebie pytam czy na 12 + miastach ktore sa 15 x wieksze od tego thais twojego zasranego sa scaraby ? Czy nie warto se czasami wydac zebrana kase na addona ? czy pojsc na hunta z kolegami ? To po co ty grasz w tibie zeby expic ? brawo szpanuj kolegami ze masz 40 druida ja wole z kolegami isc na hydry ....
Nastepnie debile ktore mowia wkurzaja mnie kolejki i ze ktos mi sie wbija w exp na harmonii canadii arcanii neranie itp albo ze nie moge kogos zabic . Jakie trzeba miec IQ od 1 do 10 zeby tak poweidziec dobrowolnie wybierajac serw?
I najbardziej wkurzajaca rzecz to sa bledy ortograficzne bylo mowione ale nei wyrobie no prosze was jak widze bledy typu " som ho przyszlem poszlem hce ic icmy icemy tibija " to mnie gnie w pasie. Czekam na komentarze mojego posta z checia uspokoje paru debili.

Vil 05-09-2007 02:48

zapomniales o "hoć" i "jusz".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41.