![]() |
25 najt, 60/60, gdzie expić bez waste? Chcę odrobić straty po hack'u.
|
Gdzie moge expic drutem na 30 levelu i 39 ml.Ile czego wziąć.Prosze o odpowiedzi
|
cyklopy
pisałem już temat ale zniknoł;(;(;(;(;(
dam rade cyklopowi najtem 16lvl skille57-57 eq king axe antice shield czy jakoś tak plate aromoro plate legsy nno i ile morze mnie nartraz bić mam3 magicznaylvl |
Cytuj:
czymaj odległość musisz iść do mount sternum koło thais |
x
@ktos15
Spoko dasz rade, nie biez wiecej niz 2. @uczen teofilka Guardy, cyklopy, mino (uwazaj na magi) Ps: zakladajac, ze bez pacc |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pytanko
sluchajcie mam pytanko gdzie moge expic i czy daje rade dwarfowi guardowi mam 26 lvl sorca 27 mlvl na asterze EQ: crown armor,crown helmet, plate legi, meduza shield, WoCE .
pytamie brzmi 1. Czy dam rade expic na dwarfach guardach. 2. Gdzie radzilibyscie mi expic.(narazie robie to na cyckach kolo thais niedaleko kaz) :] |
Odp
Przemol ić do Dark Katedral albo do minotower lub guardy -- dasz rade weź manasy i jedziesz :miecz::2handed::king::berserk::wiking::sword: (tam gdzie chodzisz w mount streum to duzo nobków chodzi i resp wybijajom) pozdr
|
Odp
Verious ic do Dark Katedral tam szybko lvl wbijesz i Dużo leci brass armów (150gp) <kosztuje szybko kase zarobisz :)) :P :D 8O pozdr
|
ej elite frau ty grasz na refugi tak? to powiedz na czym ty expisz
acha i dzieki za POZDRO teraz sam wysylam ci pozdro!!!:o:o:o8o8o8o:]:]:p;):) |
Cytuj:
Pisany na moim drugim koncie... |
Dam rade zabic na 33lvl ze skilami po 77 i z kolega na 32lvl Benshee??
|
Czy pokonam draga?
Czy na 22 levelu pokonam draga?? Mam 54 w distansie mam do dyspozycji mfy. Powiedzcie ile boltów/mfów zejdzie. Jak bedzie bardziej oplacalne- z blokerem czy bez?? plx odp.
|
Cytuj:
Pozdro @down Ja utluklem na 16lv, wystarczy uhac sie co runde. Proponuje resp w kanionie kolo kaz. |
15 paladyn 60dista : Czy pokonam draga z boltami + hmm? Mam 2x dragon necklance
p.s wiem ze waste uh ( dla sportu ) |
Cytuj:
nie odpowiedziałeś mi na pytanie-lepiej z blokerem czy bez :) |
x
Cytuj:
Bez blokera wez pol bp uh lub ~1,5bp manaskow, i lecz sie co runde. I znowu 0,5bp hmm starczy. Mysle, ze w obu przypadkach runek/manaskow jeszcze zostanie, ale zawsze lepiej miec wiecej niz mniej. |
Cytuj:
|
Bądź na ukos... Mniej uha w pogotowiu... Włącz utamo i idź na kanion kolo kazzo
nie będzie problemów. |
Cześć! Jestem tu nowy :] ,ale do rzeczy...
Mam druida (jestem troche słabym graczem;() 14lvl,5mlvl! czary:exura,exura gran! EQ:solider helmet,scale armor, chain legs, leather boots, dwarven shield, moonlight rod! Jakiemu potworowi dam radę samemu (ewentualnie z pomocą kolegi sorca z lvl,mlvl i EQ mniej więcej takimi samymi jak moje)??? PLZ!! Pomocy!! __________________________________________________ _______________ Best solo: minotaur guard :cup: Best team: brak :confused: gram solo :p |
Dasz rade dwarf soldkowi i rotom :)
|
Cytuj:
Tak sie zawsze martwię że jak pójdę na jakiegoś potwora lepszego bo myślę że dam radę to podejdzie i ded :kat: a dam radę mino archerowi :elf:,Carrionwormowi lub ds'owi(jednemu):confused: ??? |
Cytuj:
Archerowi hmm raczej dasz rade ale na twoim lvlu nie probowal bym go solowac szybko cie sciagnie na dista i po tobie :P Carriona sciagniesz bez problemu :D fajnie sie na nich expi Ds z odpowiednia rozdzka dasz rade ale chwila nie uwagi i sie zlozysz:) Pozdro Frezerk |
Czy z 27 lvl druida pacciem eq: g-armor, crown shield, knight legs,crown helmet dam rade solo dragowi. A jak tak to jakie runy i ile i ewentualnie jakiego summona;);)
|
Cytuj:
Dodam że ten mino archer to jeden na małej przestrzeni 2x2 jest(zamek evelbone<--nie wiem jak to się pisze) i zawsze moge zwiać (ale w pobliżu zerker jest i mnie lekko poćwiartkować może tym swoim toporkiem). A co do carrionworma to gdzie mogę go znaleźć? A jak na Fibuli to jak mogę do nich bezpiecznie dojść?? |
Dam radę?
Jestem paladynem, ale nie mam jeszcze kuszy ani łuku. Mam 10 lvl 29 dista, 23 club fighting(walę mace(att 16 def 11)) i 30 shieldingu. Czy dałbym rady zalatwic orca warriora, elfa i orca naraz bez broni dystansowej? A jeśli nie to kiedy?
|
Cytuj:
jak bedziesz miec juz cos na dystans to raczej dasz rade ale powinienes troche podbic skilla albo i nawet nie jak umiesz dobrze manewrowac i uciekaw ewentualnie B) |
Nie wiem czy takie pytanie juz byłó ale czym dam rade Demon Skeletonom na 17lvl Sorkiem jeśli tak to co polecacie mi zabrać.Chodzi mi o pojedyncze sztuki występujące przy ghostlandzie.;)
|
Musiał byś przed nim uciekac , ale jest to ryzyko że poleci hit za 100:evul: jakis mały lag i ded
|
N którym lvl-u na hydry w 2???
Mam Kolege z 110 lvl druida i nie wiem który musze miec level zeby isc z nim bezpiecznie na chydry. J sam jestem palladynem i mam 40 lvl i nie iwem czy to wystarczy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam sorca 13 lvl i 9 mlvl narazie i chce wiedziec kiedy bede mogl isc na Demon Skeletony znaczy ktory lvl, z czego bic i najlepiej jakie eq gdzies mniej wiecej B)
|
Co do draga z Tym sorciem to nei dasz rady
Dalbys rade od 27 lvl jak mozesz summonowac demon skeletona. Co Do knighta To bys zbloczyl draga ze skillami 60/60 ale to by bylo tracenie tylko uh. Co do teamu na gsa to byscie nie dali rady |
Cytuj:
Co do eq to wypadalo by kupic dobra tarcze i armor w razie gdyby ds podszedl do Ciebie. Ale jesli bedziesz dobrze bil z VORTEXA, bedziesz umiejetnie uciekal :D to nie bedzie takiej potrzeby Ale tak w ogole to huncenie dsow jest niezbyt oplacalne |
Interesuje mnie masowy hunt na Elf Fortress bez elf arcanist
EQ: k set, warrior helmet, vamp i f axe Skille: 50/50 Dam rade czy musze skille troche w gore dac? |
Up.
Z takimi skillami to idź na roty -.-... A nie na EF. |
Czy moge huncic na gsach(zeby sie zwracalo)Team:bloker 42 knight 72/70 demon shield ,bs,dosc dobre eq ; shoters 40 sroc,40 mlev(z hmm),44 pall.
74 dyst (bolty,power bolty).?? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |