![]() |
zycie?
Cytuj:
Jakos sie tym nie przejolem-zycie Draz szukal powodu zeby mnie zabic to zabil-gila mnie to czy padlem za zabijanie czy za insutlowanie Igragorna- a co do niego to taki kozaczek z niego ze jak walczylem z nim to odrazu pol wanted po mnie lecialo-a tak sie zarzekal ze mnie solo pojedzie a tu prosze,czysty tchorz;) Powodzenia zycze ludziska-czas juz na mnie-czas podrozy do Polski odwiedzic ludzi:) Franco |
Grimm
May 17 2006, 14:48:15 CET Killed at Level 103 by Sandra Magnus |
Cytuj:
Albo grał ten owner, co to zabijać potrafi. xD Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do ostatnich deadów Radzikka i sprawy z Shanozem- wydaje mi się, że w swoim poscie (http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1234795) Radzikk zawarł wiele, jesli nie całą prawdę. |
pytanie czy mówimy o Sandrze jako o osobie czy o Sandrze jako o charze.
ktos urzył sformułowania ze te 2 "czynniki" musza zawsze isc ze soba w parze? co do postu radzikka to juz zakrawa na pewna regułe. Draz zabija kogos z swoich - na forum leci wszruszajaca historyjka o lojalnosci, oddaniu, poswieceniu i przyjazni - o złamanym sercu, zawodzie potem walka z niesprawiedliwoscia i tyrania draza - bierna lub czynna. a na końcu i tak kończy sie gestem który draz gdzies wymyslił na forum a ktory bardzo mi sie podoba " klekiem i ucałowaniem pierscienia na dłoni władcy " taki generalnie krotki stereotyp tak samo jak bajki o konczeniu z tibia- goscie koncza, 2 tyg i wracaja, graja miech, koncza, 2 tyg i powrot - a za kazdym razem porzegnania, wylewanie łez i setki podziekowan i topiców na forum ludzie wiecej dystansu- to tak jak by ko kazdym fragu podczas gry w CS'a przerywac rozgrywke i przeprowadzac ceremonie pogrzebowa |
grimm zrobil pz locka na xaviourze
sandra i jameha walnely double ue i koniec bajki a to ze bylo to przed upem to czysty przypadek |
May 17 2006, 22:04:30 CET Killed at Level 108 by Drazharm
and by Ake zfraguje Cie Aleksy za Radzika .... przysiegamX( |
Cytuj:
W tym poscie na tibia.com mowilem o lojalnosci wobec innych z wanted. Wszystko bylo zajfajnie do czasu gdy ktos nie zabil komus "noob chara" Przeciez w ten sposob wynikl dym z Falzerem itd. Koles leader WA wkrecil sobie jakas bajke ze moj znajomy ma cos wspolnego z wyszczeleniem go na pacc. Moim zdaniem poprostu dal dupy, zaufal i zostal wyszczelony jak noob. W kazdym poradniku dotyczacym tibi napisane jest ty nie ufac podczas kupowania pacc. Koles stracil jakies bohy i poszedl na PA zeby sie odegrac, zabil mojego noob chara i za to padl. Oczywiscie Draz uniusl sie hnorem i chcial udowodnic jaki on jest zauwielbiam jeść bananyisty. Gtz ze poradzil sobie ( z pomaca ~10 osob) zabil 108 knighta i co najlepsze zrobil to bez swojego ukochanego Tibia auto na ktorym bije lvle. GTZ! Rozwalaja mnie wstawki na wated gc channle typu: 10:28 Drazharm:%ta hmm 21:47 Abu Loppez:% ta manafluid Oraz najlepsze: (na trade) 11:19 Dragoholikus:%ta hmm |
Cytuj:
pif paf Drazharm |
Dla tych ktorzy nie wiedza o co chodzi:
1. Pare tygodni temu koles kupil mi pacc, ktorego oplacilem z mojego noob chara. 2. Koles najprawdopodobniej ugadal sie z kims innym na kupno pacc bo do mojego noob chara napisal jakis 30~~ lvl z pytaniem czy to prawda ze ten pierwszy kupil mi pacc. 3. Potwierdzilem to i na tym skonczyla sie rozmowa. 4. Ziomus chyba chyba zostal wyszczelony i all wina spoczela na moim noob charze, ale nikt o tym mnie nie powiadomil ani nic. 5. Wczoraj bez przyczyny (z mojego punktu widzenia) zabilii mi noob chara. 6. Odplacilem sie tym samym zabijajac Sir Fredrick William Durst. 7. Po chwili zjawil sie Draz z swoja ekipa, rzucil haslem ze mam placic i po parominutowym poscigu w ~~10 osob udalo im sie mnie trapnac. 8. Zabili mnie. 9. Dzis draz utrzymuje, ze pisal, ze Sir Fredrick William Durst zaplaci, ale w wyniku tego ze zaczalem uciekac (haha powinienem stac i dac sie odrazu zabic) musial mnie ubic. Prosze o komentarze :D |
Uhmm czyli to nie Wanted wygrywa wojne jak narazie tylko ich smieszne boty?. Dzieciaki nie umia kliknac uhem na srodek ekranu ehaeu? Albo sie denerwuja jak trafiaja z sd 1 raz na 20 prob heuaehuhaeueauhHUEAhueUHa
Trzeba sie tym zajac :D P.S Ja juz kiedys sie wypowiedzialem, ze El Drazito jest fajny jak kogos potrzebuje, a potem olewa sprawe. Teraz wygral wojne wiec zaczyna was traktowac jak smieci bo nie jestescie mu juz potrzebni. Wiec nie dajcie sie mu omamiac. Tak przemyslcie to na zdrowy rozsadek. |
Radzik kazdy wie ze Draz to kawal swini i chama, ale z tymi %ta mana fluid to przegiales.Skoro mowisz ze oni uzywaja bo tak jest to fakt potwierdzam to badz konsekwentny co ty myslisz ze tobie sie nie raz zdarzylo na gch wyskoczyc z %ta manafluid juz nie mowie o sathanie albo shanozie ktorzy manasami czasem tak gch spamowali ze 2 minuty przewijania gch bylo.Fajnie to wyglada jak kogos oskarza grupa ludzi co sama jedzie ostro na czitach troche konsekwencji albo lepiej wogole siedz cicho ty czysty czlowieku.
|
Cytuj:
Pozatym ci ktozy to uzywaja poprostu niecha meczyc reki waleniem z hmm w potworki 10bp hmm znam ten bol. Pozatym chyba kazdy noob potrafi trafic siebie manasem wiec nie ma oczym gadac. |
Cytuj:
|
trzeba wystrzelic Draza w kosmos jak najszybciej i nic wiecej nie gadac !!! on sie tylko smieje ze nikt nie moze mu dac rady i tak jak po ostatnim jego blaganiu w poznaniu dalej zaczal odpier****. trzeba wkoncu skonczyc epoke draza na azurze. zalatwic go i nie dac mu nigdy juz wiecej mozliwosci plakania o mozliwosc dalszego grania tu.. Tak jak to ujol w swojej wypowiedzi najwyzsza Prawda "Draz to kawal swini i chama" ja sie z tym zgadzam w 100%. On tylko ludzi potrzebuje wtedy jak na czyms mu zalezy itp. zreszta po co ja bede tu sie rozpisywal skoro kazdy wie o co kaman, tylko jedni juz o tym wiedza, drudzy jeszcze mysla ze draz ich kocha, trzeci wola sie nie wpierniczac a czwarci to tak zwani Drazoludki i im juz nikt nic nie wmowi, zawsze beda jego psami
pozdro 600 |
Cytuj:
No no Draz przesadza wide ^.- Radzikk no co czekasz dawaj upoblikuj to bedzie jadka na Azurze xD Draz del~ by uh Bot (macro) :S heuhuehue Tak jak to Raul powiedzial " pif paf Draz~ " :D Tak jak to juz inny zaowazyli Draz~ potzrebuje tylko do war ppl po war na all lejie .. No ale mi sie zdaje ze war sie jeszcze nie skaczyła ;S jak z Wanted juz Grimm padl by Sandra i sie ta porcja szybko nie skaczy hehuheuhueh xD Bedzie jazda jak all swe wrocia i Wanted rozgromi buahuhahau ale juz to jest nie mozliwe ;( wiekszosc na kyre wrocilo |
@Gargusiekk
po co dof? po co szwedzi? wanted samo sie zniszczy :) |
Kazdy z nas z NG wiedzial ze Draz to kretyn i po dluzszej nieaktywnosci naszej gildi zacznie wybijac swoich, wiec postanowilismy poczekac i zobaczyc co sie stanie... I BAH
Padl bogu ducha winnego Radzikk, za kolejny powod wyssany z palca. Tak dalej Aleksy :blazen: P.S @Wanted members Wiedzcie ze predzej czy pozniej was spotka ten sam los :) NG niedlugo wraca na Azurke i zacznie byc bardziej aktywne, czas pokaze. Pozdrawiam |
ale Draz sam z siebie wystarczajaca ilosc razy nie padnie :)
|
Cytuj:
No niby ta ale wtedy to troszku potrfa a po co czekac odrazy niszczyc xD @Nosso To bylo pewne ze Draz zacznie swojich zabijac bo wkacu musi swoje new bociki testowac xd A tak na powaznie wiedzialem ze cisza na Azurze dlugo nie potrfa i ze Ng wroci tak jak zawsze w najlepszym momecie i zas bedzie jazda na calego ;] GL :D Ja lecim grac swoim Aresikiem na Kyre no jak zapewnie draz wie co sie dzieje tam tez jest huhohu war xD only 100+ lvl i to duziooo MS ;p beda good akcje ;s See you leater ;] A ,a bym zapomnial Pozdro For Nosso and Shanoz |
ehm...
Cytuj:
Zycze wam all wielu lvli etc etc-pozdrawiam all ludzi ktorzy mnie znaja-szczegolnie ekipe Norrlands i Riders of the Storm:) Franco De'Lago-believer:) Dozobaczenia kiedys :) |
ehm...
Cytuj:
Odwazne slowa-zobaczymy czy beda takie same w czynach przeciw Smiesznemu Drazowi:) Aha i pozdro dla ciebie Draz-mam zamiar sie wybrac do ciebie z Hegiem na rl mam nadzieje ze sie nie boisz i otworzysz nam drzwi-bo slyszalem ze Benisario pocalowal klamke tak sie go bales;) Franco De'Lago |
Cytuj:
|
Jedno co mnie zastanawia po uodate to fakt ze depo jest tak zapchane jak nigdy wczesniej i to takze przez hlvl, ciekawe dlaczego...
Moze powodem jest brak bota i niektorzy juz zapomnieli jak sie runek uzywa i czekaja spokojnie w dp az ktos zrobi nowego bocika pomocnika ^^ |
Cytuj:
@up Moge sie zalozyc ze 80% tych co siedza w pz bo nie maja botow to Wanted i ich cudna akademia :D |
Sathan urzekla mnie twoja historia.Ja sie nie czepiam ze uzywasz auto bota uzywaj se ile chcesz ale nie pisz mi tu farmazonow ze jestes czysty bo to smieszne.Ile razy dostawales na gch opierdziel za spam %ta manafluid bo wiazanke na 30 wierszow zes puscil,wiec skoncz pitolic.Jedyny ktorego nie widzialem na bocie to Melon z tej waszej nowej gildii chyba ze jest na tyle rozgarniety ze nie mial gch otwartego ,a reszta z was z tych co byli w wanted to wszystkich was reka chyba boli bo co chwila szlo %ta...
|
Cytuj:
muheheehehehhe-owned dzieki za rozbawienie przed moim wyjazdem stary oskar dla ciebie :P Ubaw po pachy i to za zupelna darmoche heheheeh;P Pozdro Franco |
ja juz od półtora roku na tym samym bocie jade i nie wazne czy tibia suite czy tibia auto i tak twierdze ze lepszego bota od mojego nie ma!
moj bot nazywa sie mx510. |
Cytuj:
|
@Melon
zgadzam sie z Tob± :P @Mebi Nie spodziewalem sie po tobie tego :P <tygrysku> |
wanted need to die -.-
j****** drazharma glupiego szczeniaka ktory wykorzystuje wiare do walki a pozniej ich eliminuje za lvle |
Glupi jest tez to kto daje sie wykorzystac :)
|
asslickers are everywhere just take a look
|
Bazyl nie kozacz tak :p
|
Nie kozacze :)
@ Raul de Azura Wszystkiego naj ziomu¶ :* |
Cytuj:
|
Bac?
do cafe sie nie bał wejsc :P a tam to przeciez jak w paszcze lwa jak bysmy sie uparli :P:P:P |
draz logujacy sie do tibi
http://i8.photobucket.com/albums/a49...ia/TibiDog.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |