Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze ¶wiatów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Franco 15-05-2006 16:58

zycie?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos
Co prawda nie sa ta fragi z wojny, ale z nia sa zwiazane...
May 14 2006, 14:52:16 CETKilled at Level 85 by Urbexx
and by Shanoz Paef Baal

Franco De'lago: May 14 2006, 21:19:27 CET Killed at Level 132 by Drazharm

Otwieram temat, nie robic sobie tu chatow i wyzywanek bo posypia sie ostrzeznia i bany

Jakos sie tym nie przejolem-zycie

Draz szukal powodu zeby mnie zabic to zabil-gila mnie to czy padlem za zabijanie czy za insutlowanie Igragorna- a co do niego to taki kozaczek z niego ze jak walczylem z nim to odrazu pol wanted po mnie lecialo-a tak sie zarzekal ze mnie solo pojedzie a tu prosze,czysty tchorz;)

Powodzenia zycze ludziska-czas juz na mnie-czas podrozy do Polski odwiedzic ludzi:)

Franco

Mebius 17-05-2006 16:49

Grimm
May 17 2006, 14:48:15 CET
Killed at Level 103 by Sandra Magnus

Ise~ 17-05-2006 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mebius
Grimm
May 17 2006, 14:48:15 CET
Killed at Level 103 by Sandra Magnus

Pewnie afkował, bo nie wierzę, że Sandra z jej PvP by go solo zabiła ... ^.-

Albo grał ten owner, co to zabijać potrafi. xD

Pozdrawiam ...

Gimlos 17-05-2006 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~

Pozdrawiam ...

Wypowiedzial sie mistrz pvp, ktorego z ~2-3 miesiace temu zabilismy ekipa majaca sd+exori combo rowne ~400 hp i jeszcze wyrzucil nam caly eq i 3 bp uhow. Co ty wiesz o pvp Sandry? A Grimm nie afkowal, biegal z pz lockiem po PoH

Qual 17-05-2006 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~

Pozdrawiam ...

Tak trudno sieknac ue? heuaheu

Qba =] 18-05-2006 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual
Tak trudno sieknac ue? heuaheu

Sandra jest osobą/ osobami, dzięki którym wiemy, że niemożliwe nie istnieje:D

Co do ostatnich deadów Radzikka i sprawy z Shanozem- wydaje mi się, że w swoim poscie (http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1234795) Radzikk zawarł wiele, jesli nie całą prawdę.

Cors Ent 18-05-2006 02:30

pytanie czy mówimy o Sandrze jako o osobie czy o Sandrze jako o charze.
ktos urzył sformułowania ze te 2 "czynniki" musza zawsze isc ze soba w parze?

co do postu radzikka to juz zakrawa na pewna regułe.

Draz zabija kogos z swoich - na forum leci wszruszajaca historyjka o lojalnosci, oddaniu, poswieceniu i przyjazni - o złamanym sercu, zawodzie
potem walka z niesprawiedliwoscia i tyrania draza - bierna lub czynna.
a na końcu i tak kończy sie gestem który draz gdzies wymyslił na forum a ktory bardzo mi sie podoba " klekiem i ucałowaniem pierscienia na dłoni władcy "

taki generalnie krotki stereotyp

tak samo jak bajki o konczeniu z tibia- goscie koncza, 2 tyg i wracaja, graja miech, koncza, 2 tyg i powrot - a za kazdym razem porzegnania, wylewanie łez i setki podziekowan i topiców na forum

ludzie wiecej dystansu- to tak jak by ko kazdym fragu podczas gry w CS'a przerywac rozgrywke i przeprowadzac ceremonie pogrzebowa

fea_umarth 18-05-2006 05:22

grimm zrobil pz locka na xaviourze
sandra i jameha walnely double ue i koniec bajki
a to ze bylo to przed upem to czysty przypadek

Raul de Azura 18-05-2006 09:28

May 17 2006, 22:04:30 CET Killed at Level 108 by Drazharm
and by Ake

zfraguje Cie Aleksy za Radzika .... przysiegamX(

Radzikk 18-05-2006 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Draz zabija kogos z swoich - na forum leci wszruszajaca historyjka o lojalnosci, oddaniu, poswieceniu i przyjazni - o złamanym sercu, zawodzie
potem walka z niesprawiedliwoscia i tyrania draza - bierna lub czynna.
a na końcu i tak kończy sie gestem który draz gdzies wymyslił na forum a ktory bardzo mi sie podoba " klekiem i ucałowaniem pierscienia na dłoni władcy "

W tym poscie na tibia.com mowilem o lojalnosci wobec innych z wanted.
Wszystko bylo zajfajnie do czasu gdy ktos nie zabil komus "noob chara"
Przeciez w ten sposob wynikl dym z Falzerem itd.
Koles leader WA wkrecil sobie jakas bajke ze moj znajomy ma cos wspolnego z wyszczeleniem go na pacc. Moim zdaniem poprostu dal dupy, zaufal i zostal wyszczelony jak noob. W kazdym poradniku dotyczacym tibi napisane jest ty nie ufac podczas kupowania pacc. Koles stracil jakies bohy i poszedl na PA zeby sie odegrac, zabil mojego noob chara i za to padl. Oczywiscie Draz uniusl sie hnorem i chcial udowodnic jaki on jest zauwielbiam jeść bananyisty. Gtz ze poradzil sobie ( z pomaca ~10 osob) zabil 108 knighta i co najlepsze zrobil to bez swojego ukochanego Tibia auto na ktorym bije lvle. GTZ!

Rozwalaja mnie wstawki na wated gc channle typu:
10:28 Drazharm:%ta hmm
21:47 Abu Loppez:% ta manafluid

Oraz najlepsze: (na trade)
11:19 Dragoholikus:%ta hmm

Raul de Azura 18-05-2006 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radzikk
W tym poscie na tibia.com mowilem o lojalnosci wobec innych z wanted.
Wszystko bylo zajfajnie do czasu gdy ktos nie zabil komus "noob chara"
Przeciez w ten sposob wynikl dym z Falzerem itd.
Koles leader WA wkrecil sobie jakas bajke ze moj znajomy ma cos wspolnego z wyszczeleniem go na pacc. Moim zdaniem poprostu dal dupy, zaufal i zostal wyszczelony jak noob. W kazdym poradniku dotyczacym tibi napisane jest ty nie ufac podczas kupowania pacc. Koles stracil jakies bohy i poszedl na PA zeby sie odegrac, zabil mojego noob chara i za to padl. Oczywiscie Draz uniusl sie hnorem i chcial udowodnic jaki on jest zauwielbiam je¶ć bananyisty. Gtz ze poradzil sobie ( z pomaca ~10 osob) zabil 108 knighta i co najlepsze zrobil to bez swojego ukochanego Tibia auto na ktorym bije lvle. GTZ!

Rozwalaja mnie wstawki na wated gc channle typu:
10:28 Drazharm:%ta hmm
21:47 Abu Loppez:% ta manafluid

Oraz najlepsze: (na trade)
11:19 Dragoholikus:%ta hmm

Najszcze¶cie jestem "wzorowym uczniem" i czytam lektury. Motto Konrada Walenroda: (niedokladnie)S± dwa sposoby walki, trzeba byc jednoczesnie lisem i lwem.
To tylko kwestia czasu kiedy polowa z wanted przywita sie z banem za uzywanie bota. Wystarczy opublikowac moj zbior screenow channela.

na co czekasz :D
pif paf Drazharm

Radzikk 18-05-2006 11:00

Dla tych ktorzy nie wiedza o co chodzi:
1. Pare tygodni temu koles kupil mi pacc, ktorego oplacilem z mojego noob chara.
2. Koles najprawdopodobniej ugadal sie z kims innym na kupno pacc bo do mojego noob chara napisal jakis 30~~ lvl z pytaniem czy to prawda ze ten pierwszy kupil mi pacc.
3. Potwierdzilem to i na tym skonczyla sie rozmowa.
4. Ziomus chyba chyba zostal wyszczelony i all wina spoczela na moim noob charze, ale nikt o tym mnie nie powiadomil ani nic.
5. Wczoraj bez przyczyny (z mojego punktu widzenia) zabilii mi noob chara.
6. Odplacilem sie tym samym zabijajac Sir Fredrick William Durst.
7. Po chwili zjawil sie Draz z swoja ekipa, rzucil haslem ze mam placic i po parominutowym poscigu w ~~10 osob udalo im sie mnie trapnac.
8. Zabili mnie.
9. Dzis draz utrzymuje, ze pisal, ze Sir Fredrick William Durst zaplaci, ale w wyniku tego ze zaczalem uciekac (haha powinienem stac i dac sie odrazu zabic) musial mnie ubic.

Prosze o komentarze :D

Qual 18-05-2006 11:15

Uhmm czyli to nie Wanted wygrywa wojne jak narazie tylko ich smieszne boty?. Dzieciaki nie umia kliknac uhem na srodek ekranu ehaeu? Albo sie denerwuja jak trafiaja z sd 1 raz na 20 prob heuaehuhaeueauhHUEAhueUHa

Trzeba sie tym zajac :D

P.S Ja juz kiedys sie wypowiedzialem, ze El Drazito jest fajny jak kogos potrzebuje, a potem olewa sprawe. Teraz wygral wojne wiec zaczyna was traktowac jak smieci bo nie jestescie mu juz potrzebni. Wiec nie dajcie sie mu omamiac. Tak przemyslcie to na zdrowy rozsadek.

Najwyzsza prawda 18-05-2006 12:05

Radzik kazdy wie ze Draz to kawal swini i chama, ale z tymi %ta mana fluid to przegiales.Skoro mowisz ze oni uzywaja bo tak jest to fakt potwierdzam to badz konsekwentny co ty myslisz ze tobie sie nie raz zdarzylo na gch wyskoczyc z %ta manafluid juz nie mowie o sathanie albo shanozie ktorzy manasami czasem tak gch spamowali ze 2 minuty przewijania gch bylo.Fajnie to wyglada jak kogos oskarza grupa ludzi co sama jedzie ostro na czitach troche konsekwencji albo lepiej wogole siedz cicho ty czysty czlowieku.

Sathan 18-05-2006 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Radzik kazdy wie ze Draz to kawal swini i chama, ale z tymi %ta mana fluid to przegiales.Skoro mowisz ze oni uzywaja bo tak jest to fakt potwierdzam to badz konsekwentny co ty myslisz ze tobie sie nie raz zdarzylo na gch wyskoczyc z %ta manafluid juz nie mowie o sathanie albo shanozie ktorzy manasami czasem tak gch spamowali ze 2 minuty przewijania gch bylo.Fajnie to wyglada jak kogos oskarza grupa ludzi co sama jedzie ostro na czitach troche konsekwencji albo lepiej wogole siedz cicho ty czysty czlowieku.

Nie uzywam autobota ani nicmeu temu podobnych zeczy.
Pozatym ci ktozy to uzywaja poprostu niecha meczyc reki waleniem z hmm w potworki 10bp hmm znam ten bol. Pozatym chyba kazdy noob potrafi trafic siebie manasem wiec nie ma oczym gadac.

Sierput 18-05-2006 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan
Nie uzywam autobota ani nicmeu temu podobnych zeczy.
Pozatym ci ktozy to uzywaja poprostu niecha meczyc reki waleniem z hmm w potworki 10bp hmm znam ten bol. Pozatym chyba kazdy noob potrafi trafic siebie manasem wiec nie ma oczym gadac.

Zalosny jestes. Niemal kazdy wie ze 90% wanted jedzie na botach ale co tam, idziemy w zaparte:)

Raul de Azura 18-05-2006 15:49

trzeba wystrzelic Draza w kosmos jak najszybciej i nic wiecej nie gadac !!! on sie tylko smieje ze nikt nie moze mu dac rady i tak jak po ostatnim jego blaganiu w poznaniu dalej zaczal odpier****. trzeba wkoncu skonczyc epoke draza na azurze. zalatwic go i nie dac mu nigdy juz wiecej mozliwosci plakania o mozliwosc dalszego grania tu.. Tak jak to ujol w swojej wypowiedzi najwyzsza Prawda "Draz to kawal swini i chama" ja sie z tym zgadzam w 100%. On tylko ludzi potrzebuje wtedy jak na czyms mu zalezy itp. zreszta po co ja bede tu sie rozpisywal skoro kazdy wie o co kaman, tylko jedni juz o tym wiedza, drudzy jeszcze mysla ze draz ich kocha, trzeci wola sie nie wpierniczac a czwarci to tak zwani Drazoludki i im juz nikt nic nie wmowi, zawsze beda jego psami

pozdro 600

Gargusiekk 18-05-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura
na co czekasz :D
pif paf Drazharm

No no Draz przesadza wide ^.-

Radzikk no co czekasz dawaj upoblikuj to bedzie jadka na Azurze xD Draz del~ by uh Bot (macro) :S heuhuehue

Tak jak to Raul powiedzial " pif paf Draz~ " :D

Tak jak to juz inny zaowazyli Draz~ potzrebuje tylko do war ppl po war na all lejie .. No ale mi sie zdaje ze war sie jeszcze nie skaczyła ;S jak z Wanted juz Grimm padl by Sandra i sie ta porcja szybko nie skaczy hehuheuhueh xD Bedzie jazda jak all swe wrocia i Wanted rozgromi buahuhahau ale juz to jest nie mozliwe ;( wiekszosc na kyre wrocilo

Eldyn 18-05-2006 16:48

@Gargusiekk
po co dof? po co szwedzi? wanted samo sie zniszczy :)

Nosso Mc'Furry 18-05-2006 16:59

Kazdy z nas z NG wiedzial ze Draz to kretyn i po dluzszej nieaktywnosci naszej gildi zacznie wybijac swoich, wiec postanowilismy poczekac i zobaczyc co sie stanie... I BAH
Padl bogu ducha winnego Radzikk, za kolejny powod wyssany z palca.
Tak dalej Aleksy :blazen:

P.S
@Wanted members
Wiedzcie ze predzej czy pozniej was spotka ten sam los :)

NG niedlugo wraca na Azurke i zacznie byc bardziej aktywne, czas pokaze.

Pozdrawiam

Raul de Azura 18-05-2006 17:00

ale Draz sam z siebie wystarczajaca ilosc razy nie padnie :)

Gargusiekk 18-05-2006 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
@Gargusiekk

No niby ta ale wtedy to troszku potrfa a po co czekac odrazy niszczyc xD

@Nosso

To bylo pewne ze Draz zacznie swojich zabijac bo wkacu musi swoje new bociki testowac xd

A tak na powaznie wiedzialem ze cisza na Azurze dlugo nie potrfa i ze Ng wroci tak jak zawsze w najlepszym momecie i zas bedzie jazda na calego ;]

GL :D

Ja lecim grac swoim Aresikiem na Kyre no jak zapewnie draz wie co sie dzieje tam tez jest huhohu war xD only 100+ lvl i to duziooo MS ;p beda good akcje ;s

See you leater ;]

A ,a bym zapomnial Pozdro For Nosso and Shanoz

Franco 18-05-2006 17:51

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
@Gargusiekk

Hmm.Shanoz czy mnie oczy nie myla czy ty jestes przeciwko swojemu wybawcy-nie dalej jak z miecha temu stwierdziles do mnie ze za drazem wszedzie pojdziesz ze to tylko on ci pomogl -wrecz sie zapierales ze nigdy go nie opuscisz a tu prosze jaka zmiana.Nie tam zebym sie czepial stary no ale sam to pisales w jednym ze swoich postow zreszta na priv channel tez mi to pisales-no ale nic jesli stary jest tak ze zmieniles zdanie na temat tego cwoka to wielkie Gz dla ciebie i twojej ekipy za przeciwstawienie sie Drazowi-nic tylko Hail dla Boom Fight

Zycze wam all wielu lvli etc etc-pozdrawiam all ludzi ktorzy mnie znaja-szczegolnie ekipe Norrlands i Riders of the Storm:)

Franco De'Lago-believer:)

Dozobaczenia kiedys :)

Franco 18-05-2006 17:53

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radzikk
Dla tych ktorzy nie wiedza o co chodzi:
1. Pare tygodni temu koles kupil mi pacc, ktorego oplacilem z mojego noob chara.
2. Koles najprawdopodobniej ugadal sie z kims innym na kupno pacc bo do mojego noob chara napisal jakis 30~~ lvl z pytaniem czy to prawda ze ten pierwszy kupil mi pacc.
3. Potwierdzilem to i na tym skonczyla sie rozmowa.
4. Ziomus chyba chyba zostal wyszczelony i all wina spoczela na moim noob charze, ale nikt o tym mnie nie powiadomil ani nic.
5. Wczoraj bez przyczyny (z mojego punktu widzenia) zabilii mi noob chara.
6. Odplacilem sie tym samym zabijajac Sir Fredrick William Durst.
7. Po chwili zjawil sie Draz z swoja ekipa, rzucil haslem ze mam placic i po parominutowym poscigu w ~~10 osob udalo im sie mnie trapnac.
8. Zabili mnie.
9. Dzis draz utrzymuje, ze pisal, ze Sir Fredrick William Durst zaplaci, ale w wyniku tego ze zaczalem uciekac (haha powinienem stac i dac sie odrazu zabic) musial mnie ubic.

Prosze o komentarze :D

Odwazne slowa-zobaczymy czy beda takie same w czynach przeciw Smiesznemu Drazowi:)

Aha i pozdro dla ciebie Draz-mam zamiar sie wybrac do ciebie z Hegiem na rl mam nadzieje ze sie nie boisz i otworzysz nam drzwi-bo slyszalem ze Benisario pocalowal klamke tak sie go bales;)

Franco De'Lago

Mebius 18-05-2006 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Melon
h*y wam wszystkim w d*pe
tyle z mojej strony B)

bierz mnie tygrysie :)

Zwieshu 18-05-2006 19:59

Jedno co mnie zastanawia po uodate to fakt ze depo jest tak zapchane jak nigdy wczesniej i to takze przez hlvl, ciekawe dlaczego...

Moze powodem jest brak bota i niektorzy juz zapomnieli jak sie runek uzywa i czekaja spokojnie w dp az ktos zrobi nowego bocika pomocnika ^^

Nosso Mc'Furry 18-05-2006 20:02

Cytuj:

OWNED auhauhauhauaha xD

@up
Moge sie zalozyc ze 80% tych co siedza w pz bo nie maja botow to Wanted i ich cudna akademia :D

Najwyzsza prawda 18-05-2006 20:14

Sathan urzekla mnie twoja historia.Ja sie nie czepiam ze uzywasz auto bota uzywaj se ile chcesz ale nie pisz mi tu farmazonow ze jestes czysty bo to smieszne.Ile razy dostawales na gch opierdziel za spam %ta manafluid bo wiazanke na 30 wierszow zes puscil,wiec skoncz pitolic.Jedyny ktorego nie widzialem na bocie to Melon z tej waszej nowej gildii chyba ze jest na tyle rozgarniety ze nie mial gch otwartego ,a reszta z was z tych co byli w wanted to wszystkich was reka chyba boli bo co chwila szlo %ta...

Franco 18-05-2006 20:44

Cytuj:

muheheehehehhe-owned dzieki za rozbawienie przed moim wyjazdem stary oskar dla ciebie :P

Ubaw po pachy i to za zupelna darmoche heheheeh;P

Pozdro
Franco

Cors Ent 18-05-2006 21:38

ja juz od półtora roku na tym samym bocie jade i nie wazne czy tibia suite czy tibia auto i tak twierdze ze lepszego bota od mojego nie ma!

moj bot nazywa sie mx510.

Mebius 18-05-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
ja juz od półtora roku na tym samym bocie jade i nie wazne czy tibia suite czy tibia auto i tak twierdze ze lepszego bota od mojego nie ma!

moj bot nazywa sie mx510.

ja jade na a4 techu a i tak wymiatam :P

Kolton 18-05-2006 23:06

@Melon
zgadzam sie z Tob± :P

@Mebi
Nie spodziewalem sie po tobie tego :P <tygrysku>

Smichael 18-05-2006 23:34

wanted need to die -.-
j****** drazharma glupiego szczeniaka ktory wykorzystuje wiare do walki a pozniej ich eliminuje za lvle

Kolton 18-05-2006 23:41

Glupi jest tez to kto daje sie wykorzystac :)

Smichael 18-05-2006 23:44

asslickers are everywhere just take a look

Melon 18-05-2006 23:47

Bazyl nie kozacz tak :p

Kolton 18-05-2006 23:49

Nie kozacze :)

@ Raul de Azura

Wszystkiego naj ziomu¶ :*

Drazharm 19-05-2006 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
Odwazne slowa-zobaczymy czy beda takie same w czynach przeciw Smiesznemu Drazowi:)

Aha i pozdro dla ciebie Draz-mam zamiar sie wybrac do ciebie z Hegiem na rl mam nadzieje ze sie nie boisz i otworzysz nam drzwi-bo slyszalem ze Benisario pocalowal klamke tak sie go bales;)

Franco De'Lago

moze Beni sam powie co robil u mnie, a nei wymyslasz historie wyssane z palca. czemu niby mialbym sie go bac? nie cen innych swoja miara ty lamusie

Cors Ent 19-05-2006 02:12

Bac?
do cafe sie nie bał wejsc :P
a tam to przeciez jak w paszcze lwa jak bysmy sie uparli :P:P:P

photobucket 19-05-2006 07:48

draz logujacy sie do tibi
http://i8.photobucket.com/albums/a49...ia/TibiDog.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08.