Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

botman 24-08-2006 19:46

Widać niezbyt mi chcesz wierzyc;] Twoja sprawa...

_~~!Hestoprites!~~_ 24-08-2006 21:52

Czy tylko mi sie tak zdaje czy Taifun padł 2 razy i ma 250 lvl Oo!! Współczuje Ci Taifunek xD

Słyszałem ( Nie potwierdzone) że Taifun kupił Magramiego za 2kk, aby 2 owner Taifuna mu bloczył i miał czym grac OOOOOOooooo ....

Pozdro

Terorysta xP 24-08-2006 21:52

Tak !

X( To niestety Prawda...

A taif to Oszust Poprostu ! :/

Sory Ze To Mowie ale tak jest niestety ;/X( X( X( X( tez nie moge patrzec na to Co Duski Robia Z Ludzmi na tym servie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

botman 24-08-2006 22:17

Taifun kupił magramiego, mialo byc za 2kk ale dał tylko 1kk -.- NIe umiesz czytac ? ^^ :o

Kajn 25-08-2006 00:00

Mogłeś zrobić filmik jak przekazywałeś postać do taifuna i podać go teraz do GM i dostałby bana ( jeśli masz znajomych gm i umiesz sie dogadać) ale screen gówno daje, łatwy do podrobienia to ci powiedzą.

erig.net

Taifun Devilry lost
-9,871,665 XP < to moglo zabolec :(

botman 25-08-2006 09:21

Mogłem zrobic...tylko skad mialem wtedy wiedziec, że mnie w chuja zrobią ? :(

Vampir Z Zaglebia 25-08-2006 09:31

Dobra, ale nawet jesli zrobili cie w *uja, co ci to da ze oglosiles to na forum? Chciales pokazac jak ci smutno itd.? Przeciez wiadomo ze nikt ci nie zrobi odrazu 100 osobowej ekipy i tak poprostu 'Wio na Taifuna'. No chyba ze chciales przekazac nam zeby nie robic z taifunem nielegalnych interesow :evul:

Kajn 25-08-2006 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez botman (Post 953491)
Mogłem zrobic...tylko skad mialem wtedy wiedziec, że mnie w chuja zrobią ? :(

Nie znasz zasad w tibi? Nie ufaj ludziom.. szczegolnie polakom.Byles glupi ze filmiku nie zrobiles, teraz bys powiedzial ze albo kasa albo filmik trafi do gm czy cos

btw. za ile ty kupiles magrami od 1 ownera?

botman 25-08-2006 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vampir Z Zaglebia (Post 953504)
Dobra, ale nawet jesli zrobili cie w *uja, co ci to da ze oglosiles to na forum? Chciales pokazac jak ci smutno itd.? Przeciez wiadomo ze nikt ci nie zrobi odrazu 100 osobowej ekipy i tak poprostu 'Wio na Taifuna'. No chyba ze chciales przekazac nam zeby nie robic z taifunem nielegalnych interesow :evul:

Właśnie to chciałem, żebyście wiedzieli kim jest "najlepszy" sorc w Tibii....

Provezano 26-08-2006 11:33

Botman mowiles ze Taifun dal mu 1kk przed pdate a nastepne po update z tego co pamietam to Magrami mial chyba wtedy pacc'a i mu sie nieskaczyl az do tej pory a na ss widac jak Magrami ma 100 soula to co robil runy?
Wedlug mnie to sciema,jesli sie myle to sorry:confused:

Masywny_Titania 26-08-2006 12:23

A moze to byl jakis noob char, nie Magrami? -.-

botman 26-08-2006 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Provezano (Post 955625)
Botman mowiles ze Taifun dal mu 1kk przed pdate a nastepne po update z tego co pamietam to Magrami mial chyba wtedy pacc'a i mu sie nieskaczyl az do tej pory a na ss widac jak Magrami ma 100 soula to co robil runy?
Wedlug mnie to sciema,jesli sie myle to sorry:confused:

Człowieku przeciez na ss jest widać, że ja z tego chara rozmawialem też z Magramim, wiec tego ss nie zrobiła postać Magrami!! MYŚL -.-

Provezano 26-08-2006 14:41

Masz racje SORRY!
Nie pomyslalem o tym ze to moze byc noob char:p

Anjja 27-08-2006 09:30

A ja kupilem Ima~ za 17,5 gp i po proste zaluje...nie mam ss bo nie potrafie robic...Botman ****ku takie dowody jakie ty podales sa smiechu warte!!!Co to za ss..??tam jest tylko 1kk i taif kolo w depo i na tolk chanel jakies pierdoly ktore ja moge soibe napisac!!!Proste:/ straciles postac bo zawsze byles NAPKIEM nawet jak kiedys widziales jakis filmik jak miales 70+ lvl i pisales komus na 100~ zeby Ci drzwi na Anni otworzyl myslalem ze sie poleje ze simechu!!!Jestes tepy i tyle teraz nie masz na kogo zwalic winy to sie mscisz:):)Wiec nara i milego tworzenia nowej postaci!!!NAPKU

Kaed 27-08-2006 14:30

Zawaliles jak Hu...:baby: :D

botman 27-08-2006 15:09

Ej to zrób dla mnie takiego ss jak obok ciebie stoi ima i pisze "jakies głupoty" na channelu..bede wdzieczny ok ? A tak btw : ja nie gralem na Kapi Pantera jesli o to ci chodzi ;]

_~~!Hestoprites!~~_ 27-08-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anjja (Post 957409)
A ja kupilem Ima~ za 17,5 gp i po proste zaluje...nie mam ss bo nie potrafie robic...Botman ****ku takie dowody jakie ty podales sa smiechu warte!!!Co to za ss..??tam jest tylko 1kk i taif kolo w depo i na tolk chanel jakies pierdoly ktore ja moge soibe napisac!!!Proste:/ straciles postac bo zawsze byles NAPKIEM nawet jak kiedys widziales jakis filmik jak miales 70+ lvl i pisales komus na 100~ zeby Ci drzwi na Anni otworzyl myslalem ze sie poleje ze simechu!!!Jestes tepy i tyle teraz nie masz na kogo zwalic winy to sie mscisz:):)Wiec nara i milego tworzenia nowej postaci!!!NAPKU

On kupił Magramiego bodajże na 135 lvlu....

@batman: pomyśl co czuł Spoxster tracąc 5 kk i itemy warte 2 kk i 165 Ms'a , i jeszcze gra w tibie ; d

Khazul 27-08-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _~~!Hestoprites!~~_ (Post 958522)

@batman: pomyśl co czuł Spoxster tracąc 5 kk i itemy warte 2 kk i 165 Ms'a , i jeszcze gra w tibie ; d

Spoxster nie stracił pieniędzy.

kostooch 27-08-2006 23:28

Cytuj:

chwilowo nie gra

Vampir Z Zaglebia 28-08-2006 09:45

Zaraz sie rozwinie temat: Co zrobił Spoxster po hacku?
pewnie to bedzie cos w stylu: co powiedział materazzi zidane'owi :>?

Sedrik 28-08-2006 21:11

omg

Botman who are u ?
kto wpadł na ten genialny pomysł ? piszesz ze sprzedaliście postać bo duski, pa etc. to co w końcu na realu piepszyliście ze taif~ nic do was nie ma a z niektórymi na hunty chodzicie.(tzn z duskami)
Pisze w liczbie mnogiej bo nie wiem z którym ownerem mam doczynienia.
Misiak miał dobre kontakty z magramim (dawnym ownerem) i chyba musieliście wiedzieć że nie jest lubiany przez dusków bo kupiliście go jakoś zaraz po wojnie.
Więc teraz sie nie żal ze duski od*******aja maniany z ludźmi.
Nie rozumiem waszego toku myślenia. Może mi wytłumaczysz. ?

btw.
na miejscu spoxstera bym sie zajął rl zyciem a nie dalej w tibie gra
już mu chyba tibia mózg zeżarła.

hapes1 28-08-2006 22:50

... no coz gildja Duskiness znow sie popisała, a właściwie Taifun~ przyjmujac w swe szeregi kumpla z rl a wlasciwie nooba, ktory dostal do dyspozycji wysoko poziomowa postac.... skoro juz to zrobiles to przynajmniej udzielil bys mu Taifun paru wskazowek odnosnie zachowania i regul panujacych na serwerze...http://img244.imageshack.us/img244/8...aminoobmg0.jpg
....a moze to tylko prowokacja i interesuje Cie sciagniecie z mojego noobchara kilkuset gp paymentu bo znow Ci brakuje kasy ;) :D ...
...nastepnym razem zrobie film...ale bedzie polewka...

botman 29-08-2006 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sedrik (Post 960097)
Botman who are u ?
kto wpadł na ten genialny pomysł ? piszesz ze sprzedaliście postać bo duski, pa etc. to co w końcu na realu piepszyliście ze taif~ nic do was nie ma a z niektórymi na hunty chodzicie.(tzn z duskami)
Pisze w liczbie mnogiej bo nie wiem z którym ownerem mam doczynienia.
Misiak miał dobre kontakty z magramim (dawnym ownerem) i chyba musieliście wiedzieć że nie jest lubiany przez dusków bo kupiliście go jakoś zaraz po wojnie.
Więc teraz sie nie żal ze duski od*******aja maniany z ludźmi.
Nie rozumiem waszego toku myślenia. Może mi wytłumaczysz. ?

btw.
na miejscu spoxstera bym sie zajął rl zyciem a nie dalej w tibie gra
już mu chyba tibia mózg zeżarła.

Eh na to twoja wypowiedz moge tylko tak odrzec - LOL ;)

Grzesiex 29-08-2006 13:52

@up
nie rozumiem :|

botman 29-08-2006 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzesiex (Post 960984)
@up
nie rozumiem :|

Czego nie rozumiesz ??

Zły Buhhasyn 29-08-2006 23:32

strzeżcie sie sharerzy i traderzy, ja powracam.
Przypominacie sobie Maj? HUhuahuHAuahu

Msl 30-08-2006 03:21

Cytuj:

Bo dla niego to tylko gra?

Sedrik 30-08-2006 07:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez botman (Post 960977)
Eh na to twoja wypowiedz moge tylko tak odrzec - LOL ;)

LOL to ja moge powiedzieć na to jak cie taif~~ oszukał B)

Fefin 30-08-2006 08:14

Lol to cala ta sytuacja:)I nie ma sensu o niej pisac bo nie ma dowow 100% wiec tyle wg mine na ten temat:)

Khazul 01-09-2006 01:53

wtf kurva polaczyc sie niemoge :<

yz0 01-09-2006 02:39

O bosze!" Disconected from server". I love cips.

kostooch 03-09-2006 02:49

---post deleted---

Khazul 03-09-2006 13:15

gretzky mens!

kobas 06-09-2006 00:53

furora

slaby serv ale gram nanim bo koledzy graja
kto zaklada tam postac niech nie ludzi sie ze pogra spokojnie (jestem tego swiadomy)

panuje 1 gildia kazdy chyba wie jaka.......

a tak pozatym to dajcie namiary na taifuna, bedzie konto zajebiste za free, 2 razy z dynki dostanie to odda wszystko... taki kozak na grze, wiem ze nietrzeba przenosic zycia w grze na rl zycie..........

no ale co zrobic ;p

mam nadzieje ze same h lvl nei maja tak jak zwidek 9 lat........ bo po przedszkolach niechce mi sie latac..........

;p

Skromny pacyfista 06-09-2006 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kobas (Post 975762)
kto zaklada tam postac niech nie ludzi sie ze pogra spokojnie (jestem tego swiadomy)

a tak pozatym to dajcie namiary na taifuna, bedzie konto zajebiste za free, 2 razy z dynki dostanie to odda wszystko... taki kozak na grze, wiem ze nietrzeba przenosic zycia w grze na rl zycie..........

no ale co zrobic ;p

mam nadzieje ze same h lvl nei maja tak jak zwidek 9 lat........ bo po przedszkolach niechce mi sie latac..........

;p

nobbb i to ty wlasnie masz 10 lat ; }

Khazul 06-09-2006 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kobas (Post 975762)

no ale co zrobic ;p

;p

no skoro oceniasz ludzi po glosie to lol moj kumpel z lo mial bardzo podobny glos ( mial tak przez cale gimnazujm, orz pierwsza klse lo) treraz glos mu sie zmienil. po glosie trudno ocenic ile kto ma lat. nie wyciagaj pochopnych wnioskow.

btw bedzie ktos na wcg w sobote?

opipa 07-09-2006 17:31

ostatnio ktos bawil sie itemami nie wiem jak bylo ale to w carlin i wywalil se demon shield 4k i knight armor i chyba loga dal i moj kumpel sobie to wziol ma teraz hunted od polowy carlin a gra sobie na 2 charze moge go podkablowac jaki ma nick jak ktos chce:D

Grzesiex 07-09-2006 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez opipa (Post 977474)
ostatnio ktos bawil sie itemami nie wiem jak bylo ale to w carlin i wywalil se demon shield 4k i knight armor i chyba loga dal i moj kumpel sobie to wziol ma teraz hunted od polowy carlin a gra sobie na 2 charze moge go podkablowac jaki ma nick jak ktos chce:D

widze, ze fajnie masz na chacie... kolegów sprzedawać :baby: weź chłopcze żuć się w gówno

Smerfu 07-09-2006 20:40

Cytuj:

A potem 2 polowa Carlin bedzie biegac za Toba?:p

Keel 07-09-2006 21:21

Cytuj:

No dawaj, mow zobaczymy jaki kumpel jestes.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26.