![]() |
@Suv
To jest ironia? Jak piszecie "boty" to nie wiem czy chodzi wam o tibe ng lub cos podobnego czy o f1. Jesli ci chodzi o to drugie, to sugerujesz, ze wszyscy powinni sie uhac myszka? Czy o to pierwsze i sadzisz, ze ani na 100 levelu, "recznie", nie da sie wykonac? Cytuj:
Skad te negatywne nastawienie do botow, skoro sam uzywasz/les? Troche ciebie nie rozumiem, ale mam nadzieje, ze zle zrozumialem tego posta i w wielu miejscach jest ironia. |
Porównujesz lighthacka do UHbota ? Miałem na myśli Tibiaauto, TibiabotNG i inne takie. Kiedyś jak miałeś SoVa czy SCA byłes kimś, a teraz 105 rp robi Anni~ na bocie i wystawia Sova na sell >.> a jakiś kretyn ktory 30h na dobe siedzi na hydrach i okrada druidów kupuje tego SoVa -.-"
|
po prostu tibia jest zepsuta... z reszta w jakiej innej grze mmorpg jest taka cienka widocznosc jak w tibi... bez lh sie nie da grac -.-' a co do bota w tibi... dla mnie on jest lipny.. oni sie po prostu weszli i naciskali na pale hotkeya... zamiast chociazby zaatakowac potwora -.-"
|
fajne określenie, "na pale", zapisze to :o
|
Nie czepaijcie sie Suva on ma dobry program !
Wiem bo jak bylem z nim w Ojcach Rydzykach to on mi to mowil ze ma taki program ktory sam leczy daje swiatlo i jak sie strzela to zawsze trafi z sd do czlowieka i on mial ten program tez do robienia w nocy czarow elderem ptaakiem. Wiec zostawcie go w spokoju ^.^ |
Cytuj:
Ja porównuje...I Lighthack i TibiaAuto i cała reszta jest illegal wiec nie ma co pie***lić...Obydwoma programami łamiesz Tibia Rules. Więc uważam, że jeżeli przyznajesz się do używania LH to nie miej pretensji do tych którzy używają twardsze boty. Ja kiedyś sprawdziłem AutoExpa i stwierdzam, że taka gra jest bez sensu... Btw. Kiedyś na Askarze kupiłem Gianta za 120k. Teraz kosztuje pewnie 20k. Czasy się zmieniają... |
imo sharowanie lamie Tibia rules tak samo jak nadmierne pkowanie.
Czyli jesli ktoś źle podliczyl unjusty i dostał bana to jest taka sama ciotą jak sharer ? :* |
Well... Wiadomo, że nie. Też nie trawie dzielenia kont ale widzisz jest taka sprawiedliwość, że ten który nie policzył od razu zostaje ukarany a Ci którzy dzielą konto robią to do dziś :)
A na myśli miałem głównie to, że tak ostro ciśniesz ludzi którzy używają boty, a przyznajesz sie, że sam używasz LH. Przykład w Tibi: Jest sobie koleś który nigdy nie zainstalował na swoim komputerze żadnego bota, nie nawidzi tego bo dla niego to jest Nie Fair. I widzi Suva który lata z LH... Co czuje? Odp: To co Ty czujesz do tych którzy expią chodź ich nie ma przy kompie:D Przykład w życiu: Jest sobie koleś który sobie czasami wącha amfe i pali trawe, ale on nie uważa sie za ćpuna bo zna ludzi którzy walą heroinę i kokainę. ~Nie mam nic do Ciebie ale to troche nielogiczne, Pozdro~ |
:p
Co do tego nie udanego anniego.
Powinien on wygdalac tak xD http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10875 3 ms i 1 ed warto zobaczyc xD |
Haz, to anni z celesty ? Z Nerką i resztą ?:p
mhm, ten Twój przykład z rl coś mi tak nie pasuje, ja nie mówie, że jestem czysty, tylko że UHboty i tak dalej sa conajmniej smieszne i psują tą grę. A co do lighthacka, expisz sobie w tombie, nie widzisz rogów ekranu ale jedziesz, uciekasz przed banshee, wpieprzasz sie na licha który wychodzi z ciemnego rogu a z drugiego rogu ida 2 necro, których też nie widzisz. Fajnie ?;) |
Wiesz Suv... Ani razu nie napisałem że Lighthack jest zły, to jest taki "narkotyk miękki" a Cave Bot to już jest narkotyk twardy.
Tak jak Marihuana(Miękki) i Heroina(Twardy). Czyli za Lighthacka dostaniesz wyrok w zawieszeniu a Cave to już uuu odsiadka pewna:D Tak teraz świruje już z nudów ale Suv zakończmy temat bo Offtopic sie robi... 3eba sie dowiedzieć coś na temat wojny... Macie zamiar coś zdziałać czy nie ?(Pytanie do reszty.) |
Co do wszystkich programów lamiacych "tibia rules" macie tutaj dobrego kolesia. xD
15:29 Acentarius Tiveni [25]: Siema 15:31 Sill Funin [24]: jak lvl?? 15:31 Acentarius Tiveni [25]: Nie widzisz? 15:31 Sill Funin [24]: nie 15:32 Acentarius Tiveni [25]: jak masz imie chara to obok 15:32 Acentarius Tiveni [25]: w nawiasie 15:32 Sill Funin [24]: ale 15:32 Sill Funin [24]: niegram na citach' @ edit ciag dalszy... 15:46 Sill Funin [24]: nieweim z kad sciagnac cita |
Co do waszych dywagacji na temat LH i UHbota ... LH nie jest juz illegal bo...wiadomo czemu ... to samo z UHbotem ... niby jest ale watpie ze go ktos uzywa bo wlasnie chyba przez niego nie wyszedl anni tamtej grupce
@Misterio Masz ortografa w podpisie "denerwuje" sie pisze:p @topic War widze stanął w miesjcu ... wy pogłaskaliście NG... NG pogłaskało was .... i cisza...something more? |
Cytuj:
Omg zapomialem ze celesta to non-pvp (gafa?) :P Ale anni poszedl im super :D |
no tak poszlo im super bo jak Nerka walil mas res to demów nie leczyło...
|
Cytuj:
|
Nowy news....
wszsycy co mysleli ze mozna robic ostre pg solo style tak jak suv the dark magican... to teraz sie ostro zawioda... Cytuj:
|
perfidniasty fejk !
:o Cytuj:
|
cała prawda o suwje "o"
suv (18-05-2006 16:29)
tylko skoncze lekcje robic suv (18-05-2006 16:30) bo jestem zagrozony ;s Ja (18-05-2006 16:30) lol z czego suv (18-05-2006 16:30) ze wszystkigo ;OOOOOOOOOOOOOOOO |
czerstwe 8o
Cytuj:
a później...byłem z nim na DL huncie i otwierałem loota.. Cytuj:
|
lognij sie do RL pajacu
|
małe sprostowanie co do moich wypowiedzi na gg- musialem sie dostosowac do twojego poziomu suv, sad but true ;<
|
bo Twój własny poziom Cię przerasta :o
|
No wlasnie tez musialem mowic jak suv na gg ;< pozatym w ogole to klamstwo i fake'i :D ale gdzie moje texty o tym jak abrdzo lubie reagee?
|
Cytuj:
|
double :s :S ;s
|
lece spać, jak to Thor napisał..
Cytuj:
btw Cytuj:
aaaaa komu to zdjecie zajumales XD |
suv nie martw sie gorzej juz byc nie moze, nie bede juz odpisywac na twoje posty (swamp) trollu
|
ale żeś po mnie pojechal ; oo
otrzymasz nagrode w postaci bana za najglupsze posty along with your Lort Suv btw nie zmęcz sie hantlami ;-) kurwda moja lglowwa -.- |
Cytuj:
a z kozaczenia przed monitorem wyrosłem, tobie też tego życze ;) |
To ja juz sam niewim Suwie ze ty sam ze sabom rozmawiasz ?
bo ptak to przeciez Suv i Tjor masaker pro skater to przeciez tez Suv. widze pszeciesz Sam ze soba gadasz ? |
@up
nie skomentuje tego ale to jeden z najglupszych postow jakie widzialem ;d |
Cytuj:
cooo eyyy sam jestes gupi ja sie tylko pytam bo znam suva i niewiem czemu gada ze samym soba na zdjeciu bo przeciez Thor masacra by mu tak niepisal bo oni sie lubiom bardzo, bo sobie wysylali buzi i thor mu blokowal jakies potwory ^.- bo my bylismy wszyscy w ojcach rydzykach i ja wiem dlatego. gupku ty :/ |
i chce sie jeszcze zapytac skad wziac takiego bota jak ma Suv zeby przy okazji szarowal
przez ta tibie nie moge spac :/ ciagle o niej mysle ale mam slaby level i dlatego chce szarowac jak to ktos napisal zeby szybko miec dobry level. a wtedy poprosze Suva de magikana rzeby wziol mnie do swojej gildii albo pojde do Next Generation jak zrobie jakis dobry level moze 40 ? Co ? |
Cytuj:
|
Bencio suv nie pisze sam do siebie, mój błąd że wdałem sie w tą idiotyczną dyskusje :baby:
|
bencio te posty są głupsze od wypowiedzi Awo i Tjora razem wziętych :o GRATZ!
|
z tym sie akurat zgadzam, imo podpucha jakas...oby :\
|
xd
Może zmieńmy temat?:baby:
|
@up: 100 % racji.
Srry ale kogo obchodzą wasze rozmowy z gg i kłutnie kogo posty są debilniejsze ? ;S Takie rzeczy to PW sie załatwia a nie nabija posty. Tak jak wspomniał kolega nademną porozmawiajcie o czym innym ;S |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |