![]() |
Nic sie niebedzie dzialo bo abo zaplacil 400k za cala gildie i wszyscy sa free... niema wojny
|
to po co xolorian sie rookuje?
|
bo sie wku.rw.ill?
|
A tak czekałem na pojedynek Xolo vs. Nonix Dark :] Chociaż teraz z CipBotem to cienko.
|
Jeszcze jedno do Azerisa... JESTEŚ BUCEM AZERISIE... I TYLE CI POWIEM... wszystkich kumplo w wala robisz... z Tetro sie kumplowales a potem? sam go dedales... a wcześniej w opisie miales... Tetro BRO :) hehe... To świadczy iż jesteś chyba rudy :P Jak widzisz nie tylko ja mówie że mnie ojebales, założę się że znajdzie się wiele innych osob które to samo powiedzą.
Swojego nicka w grze nie ujawnie... bo mugl bym zerwać hunta... Aaaa jeżeli już nie grasz azerisem to po huj sie wypowiadasz na temat kyry? Kyra od początku była zjebana. Prawda jest taka że każdy polak dołki kopał pod polakiem, potrafili sie zabijać, kraść itd... nawet ty miałeś noob chara co podjebywał lootbagi w ANK!!! Sam mi sie do tego przyznaleś, tyle że nei wiedzialeem że to akurat ty tą postacią podpieprzasz, potem sie zorientowałem po tym jak noob char szedł offline a ty sie nagle pojawiales albo odwrotnie... nigdy nie było tak że był i ty (azeris) i noob char online!!! Teraz już nie pamietam name tego chara.. mineło od czerwca pare miechów :p. Ale oliwa nie żywa lecz sprawiedliwa... JESTEŚ WIELKIM NOOBEM. A co do IP to IP może być zmienne, śremne, ciemne, sraczkowate... nie ważne... ważny jest host który sie nie zmienia... potym można wykryć czy ktoś sharuje.. jest to banalne proste w HUJ stron w necie jest takich co konventeruja IP>host hah... Azeris masz szczęście że nie mieszkasz tu gdzie ja... (wawa) Zaufać komuś = zawsze cię ojebie :P A foriuss czy jak tam mu... co wczesniej było pisane ze walknąl o 5bp hmm... o ile sie nie myle powiedział to tetro... Teraz do tetra: Czy ty jesteś małym dzieckiem majacym 10-11 lat? czy dla takiego lvla jaki miales czy masz... czy już nie masz, albo nei bedziesz miał to jest strata? Mamusia kupi berecik tetrowi pod choinkę jak napiszesz list do św. mikolaja... Kurde wiedziałem że tematu nie dokończę o tym... że polak polaka "zgwałci" kurwa ludzie paczcie na inne czy BR albo inne buce... (wiadomo kazdy polak ich nie lubi) tępią się nawzajem? NIE!! no sporadycznie :P Ale paczcie na to co wcześniej napisał azeris... że ASETO miał 2 ownerów i każdy sie nawzajem ojebał!!! Z tego co słyszałęm to AZERIS(3) Aseto(2) znali sie z RL... i potrafili ojebać się nawzajem!!! No czy to jest zachowanie ludzi żyjących w jednym kraju... w jednym miescie.. na jednym osiedlu? NIE!!!! TO jest dowód że polacy staja się najbardziej chamskim narodem!!!!!!! Ja mam best qmpla z którym (przyznam sie bez bicia) też sharowałem z początku kyry ale menie wałknął!!!! Tylko że przestał grać... A teraz ja ze względu na szkołę nie moge grać często przez studia. MORAŁ TAKI... LEPIEJ ZAUFAJ SZWEDOM BRAZYLIJCZYKOM NIEMCOM LUB INNYM ZJEBOM NIZ ZAUFAĆ POLAKOWI... Odnosi sie do mojego invita azerisa do mojego domku!!! Budze się rano a tu czysto... seeya :) |
up
@tetro to byl inny owner |
Hail Kyra ~~~~!!!!!!
|
chwdp-
chowaj windows do piwnicy czyli cos o ostatnich nalotach pał i sprawdzaniu czy jest pirackie oprogramowanie na kompach :> |
@maslomaslane
z takimi bykami cie na zadne studia nie wezmą |
Maslomaslane jak cos to mnie foriuss ojebal
powiadasz chodzisz na studia?niezabardzo chyba bo prezentujesz tu taki poziom kultury i ortografi ze az zal w dupie sciska |
Moothonost padl.... Kto next?? Xolo teraz sie pobawi:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
:baby: |
bys przeczytal 2 poprzednie strony to bys wiedzial, panie mądry
edit; oto wersja jaka jaka slyszalem; xolorian zabil mootha z nieznanego powodu, po czym razem z abo zrobil gildie. abo zaplacil 400k za gildie i są free (oprocz xoloriana). ten natomiast zaczal sie rookować, ale zabil przy okazji Royal Phiro, lecz dlugo sie nie nacieszyl po przybiegł po niego mooth. GL poj.eby |
Hail Kyra ~~~~!!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up skad to kurwa mozesz wiedziec ?
|
Smieszny jestes Lenrock czy jak tobie tam <lol> dojebujesz sie kazdemu o wszystko, zachowujesz sie jak bys wszystkie rozumy zjadl, ale forum jest do wypowiadania sie wiec masz prawo, ale nie jedz na kogos o byle gowno.
pozdrawiam |
o co zakład <lol2> ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
a ja dla zartow powiedzialem ze nigdy pewnie nie pil wodki, na co on odpowiedzial "chcesz sie zalozyc?" no jezeli w tym wieku sie pije to ja nic nie mowie |
Mam 15 lat pilem różne alkohole w tym wódke, browce, wino a nawet kiedys turbo cole (jabol + cola) no i? Mam kolegow o rok mlodszych ktorzy pili tez a 13 latkow ktorzy kiedys probowali vodki tez by sie paru znalazlo.
To straszne? Ide sie powiesic na skakance :'( |
kazdego sprawa to co robi, to jego zdrowie i zycie, bedziesz loic od 13 lat to dlugo nie pociagniesz, bedziesz cpal to tez dlugo nie pociagniesz, z wiekiem sie z roznyuch rzeczy wyrasta, mlody skoro chcesz przyszpanowac ze pijesz wodke, to ci moge pokazac focie znajomego 13 lat co wypil 150g wodki i co z niego zrobilismy.
osobiscie uwazam zakonczym ta klotnie o wodce bo to nie miejsce do klocenia sie o rl zyciu tylko miejsce to wypowiadania sie na temat naszgeo (mojego bylego) serwa. lubisz pic, pilesz rozne alkochole wejdz na ten http://www.chlanie.net/recenzje-inne.php?numer=550 adres i podziel sie z nami twoimi doswiadczeniami P.S. Dla mnei absynt jest najlepszy :D:D nawet dobzre zastepuje palenie:P ;) |
coś ostatnio moda na te skakanki ;) defroy pamietaj ze to nie ja zaczelem klutnie o tą wódke
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiem, że to troche po fakcie :p Pamietam jak zginął Tetro~ obok Djinów... Postów, że zginął jak noob było co nie miara... więc zastanawiam się jak nazwać śmierć 181 sorca Moon~ ??
|
Jak dla mnie to on niemial rzadnych szans =d
|
Cytuj:
GZ |
Powracam życzcie mi powodzenia na Ani;pp:cup:
|
robicie jutro z tego co slyszalem, ta ? no to gl. a widze ze xolorian expi :D
|
lol
taa witam chce zaprezentowac noobka ktory mysli ze jest pro :P
Skan Serson Character Deaths Nov 04 2006, 12:09:44 CET Killed at Level 35 by Johnny Woker and by Degan Bono Rozmowa z delifkentem ktory expil niemajac ih,uh ani mf Channel saved at Sat Nov 04 15:38:51 2006 15:27 Degan Bono [25]: Wiesz Ty padniesz Jeszcze raz 15:27 Skan Serson [33]: to zobaczymy 15:27 Degan Bono [25]: ja tu niegram mam wyjebane na to a mam fundusze na runy wiec wiesz :* 15:27 Skan Serson [33]: a ja mam brata 15:27 Skan Serson [33]: i on cie dednie 15:27 Degan Bono [25]: Wow Jaki lv?>:> 15:27 Skan Serson [33]: masz byc kolo 17 15:28 Skan Serson [33]: 77 15:28 Degan Bono [25]: lol 15:28 Degan Bono [25]: pojebany czy z policji 15:28 Degan Bono [25]: /.? 15:28 Skan Serson [33]: brat 15:28 Skan Serson [33]: powiem mu to 15:28 Skan Serson [33]: ze mowisz ze on jest pojebany 15:29 Degan Bono [25]: lol mam to tam gdzie ty mieszkasz ;p 15:29 Degan Bono [25]: Z tym bratem 15:29 Skan Serson [33]: zobaczymy 15:29 Degan Bono [25]: co zobaczymy?:> 15:30 Skan Serson [33]: cos zobaczysz 15:30 Skan Serson [33]: wczoraj tez jeden chcial mnie zabic 55lvl i placil 15:30 Degan Bono [25]: Musial glupi byc 15:30 Degan Bono [25]: zeby placic takim jak ty 15:31 Skan Serson [33]: mi nie tylko dla braciaka 15:31 Skan Serson [33]: bo jak nie to rok 15:31 Degan Bono [25]: O kurwa fajnie ^^ 15:31 Degan Bono [25]: Co tam ciekawego powiesz? zwieraczu :S 15:31 Skan Serson [33]: gowno 15:32 Degan Bono [25]: Fajnie ze expisz na ghost landzie znowu cie jutro scigne ;p i bedziezs tak samo bez uh ih ani mf 15:32 Degan Bono [25]: Gz 35sork bez niczego z 15:32 Degan Bono [25]: ;p 15:32 Degan Bono [25]: najsor 15:32 Skan Serson [33]: jak ty juz dzisiaj bedziesz mial 15lvl 15:33 Degan Bono [25]: chcesz sie przekonac ze nie? 15:33 Degan Bono [25]: JAk moga mnie ubic jak bede w Pz? kupowal runy ktorymi cie jutro uwale? 15:33 Skan Serson [33]: jak nie bedziesz gral to nie bedziesz mial 15:33 Degan Bono [25]: HIt the floor baby? 15:33 Skan Serson [33]: a jak cie znajdzie to masz 15lvl 15:33 Degan Bono [25]: ta 10 lvi mi spadnie? 15:33 Degan Bono [25]: ;p 15:34 Degan Bono [25]: za duzo ots'ow chyba jak dla ciebie ;p 15:34 Degan Bono [25]: ciezko w 1 sec sprasc na 15lv :O 15:34 Skan Serson [33]: spytaj sie vabregasa 15:34 Skan Serson [33]: czy tak nie bylo 15:34 Degan Bono [25]: wyjebane mam na niego ;p 15:34 Degan Bono [25]: ile masz lat? 15:34 Skan Serson [33]: 18 15:34 Skan Serson [33]: i w to nie gram 15:35 Skan Serson [33]: to jest kolegi postac 15:35 Skan Serson [33]: ale moj brat w to gra 15:35 Degan Bono [25]: a skad jestes? 15:35 Skan Serson [33]: a ja mam pasy do tej postaci 15:35 Skan Serson [33]: i wchodze 15:35 Skan Serson [33]: se 15:35 Skan Serson [33]: jestem z siemiatycz 15:35 Degan Bono [25]: k reportuje cie przyznales sie ze masz passy do czyjejs postaci 15:35 Degan Bono [25]: account sharing 15:36 Skan Serson [33]: niebadz tkai nierob tego 15:36 Skan Serson [33]: jak ten kumpel u mnie gra bo on nie ma neta 15:36 Skan Serson [33]: chuju ty glupi 15:36 Degan Bono [25]: Powiedz mi czy bilic ie w dziecinstwie albo moze niedorozwinienty jestes 15:37 Skan Serson [33]: i johnny woker yrz ma deda 15:37 Degan Bono [25]: rozmowa jak na poziome dzieciaka z 4 pdst 15:37 Degan Bono [25]: on tez ma na to wyjebane ;p 15:37 Degan Bono [25]: zreszta ma tu chara wiekszego lvem niz twoj brat ale Never mind 15:40 Skan Serson [33]: aha 15:42 Skan Serson [33]: masz deda i chuj 15:42 Degan Bono [25]: dobra to powiedz mi kiedy i jak to zrobi jak beede w depo 15:42 Degan Bono [25]: Moze jaksi GM?xD 15:42 Degan Bono [25]: dajesz mu dupy zeby ci pomagal ? 15:42 Skan Serson [33]: caly czs nie bedziesz w dp 15:42 Degan Bono [25]: pcha cie w ucho bo dupa juz za bardzo rozepchana?:S 15:43 Degan Bono [25]: skad wiesz? masz wladze nad mojim charem? 15:43 Skan Serson [33]: zobaczysz ze mam 15:43 Skan Serson [33]: Shackuje cie moj brat umie to mi pokaze i dedne ci tyle razy ze zobaczysz 15:43 Degan Bono [25]: ;o To be continued. Planuje go jeszcze raz sciganc btw wtedy tez ladnie padl ;p by 26sork and 24ed w 4sec |
jestes wiekszym pro noobem od niego :|
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |