Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Dezerter_KTS 13-01-2007 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay (Post 1194489)
zaczela sie wojna i odrazu ludzie zaczynaja tutaj postowac;] Jak narazie spokoj, ja mam wielkie freezy ... zreszta duzo polakow tez

Z tego co wiem to tylko użytkownicy neo maja problemy... ja tam mam 0 laga... czasami minimalnie zalaguje ale ogólnie to czyściutko.

Sacredek 13-01-2007 16:56

Kaziu jakis wyjatek :P a masz z neo??glupi zbieg okolicznosc wojna a tu lagi... ;S

Dezerter_KTS 13-01-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sacredek (Post 1194568)
Kaziu jakis wyjatek :P a masz z neo??glupi zbieg okolicznosc wojna a tu lagi... ;S

Nie mam neo, ale mam Rybnet :P

Retukss 13-01-2007 18:02

pod GH turtli Beachesy zadymę robią...

Doom Terror 13-01-2007 18:16

bicze w veno xD

Filemon :> 13-01-2007 18:38

Tak sie zastanawiam ... czy ci co poszli do Liar of Tigers wiedza ze maja byc miesem armatnim Beach, ktore ma dolaczyc w razie klopotow ? czy moze mysla ze to fajna gildia ktora bedzie neutralna w czasie wojny xDDDDD :lol: z takim lidershipem nie macie na druga opcje co liczyc :P

Eti 13-01-2007 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1194153)
Taaa fosa nie jest juz tylko odpowiedzialny za trzesienia ziemi, gradobicie i koklusz. Wez ty sie lepiej zastanow dzieki komu grasz na tym serwie bo napewno nie dzieki aacie ktorego wtedy jeszcze nie bylo...pomysl kto dowodzil jak swe nam dupe lali. I nie piernicz o tym ze fosa wymyslil zeby huntowac tych co placili bo w dpft nic nie dzialo sie bez glosowania.

wszystko bylo glosowane a huncenie beduriona i perrego to bylo glosowane ? fosfik bez slowa zaczo lhuncic i zabijac ich bez zadnego powodu ...
a fasgika nie szanowalem nigdy i nic mu nie bede zawdzieczal dla mnie to wysoko lvlowy pionek i jego los mnie nie obchodzi ....

Aro aka papa 13-01-2007 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 1194897)
wszystko bylo glosowane a huncenie beduriona i perrego to bylo glosowane ? fosfik bez slowa zaczo lhuncic i zabijac ich bez zadnego powodu ...
a fasgika nie szanowalem nigdy i nic mu nie bede zawdzieczal dla mnie to wysoko lvlowy pionek i jego los mnie nie obchodzi ....

hunt perrego i beda to sprawa miedzy nimi wiec nie szukaj dziury w calym...a czy fosfika szanujesz czy nie jest malo wazne, dzieki niemu jestes na tym serwie i to jest fakt

Soul Hunter 13-01-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1195061)
hunt perrego i beda to sprawa miedzy nimi wiec nie szukaj dziury w calym...a czy fosfika szanujesz czy nie jest malo wazne, dzieki niemu jestes na tym serwie i to jest fakt

Sprawa między nimi? Przez to że fosie nie chcieli pomóc w ubiciu perrego i bedka, on znalazł powód by nie pomagać polakom przy noct~ itd, co doprowadziło do rozpadu dpft...mercy plz

Aro~ sami wiemy jakie te głosowania były, często jak fosa powiedział odwrotnie do większości, to wszyscy następni zmieniali zdanie... i co to za głosowanie, gdzie tak czy owak, głos fosy miał być najważniejszy

Fosie może i niektórzy mają co zawdzięczać, ale nigdy nie pogodzę się z faktem iż on mógł robić co tylko chciał, PAować itd a każdy inny musiał przestrzegać zasady.

Sam powiedz, dzień dla swojego własnego rs'a, który polega na ubijaniu kogo się chce, to jest fun?

Amirez 13-01-2007 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul Hunter (Post 1195094)
Sam powiedz, dzień dla swojego własnego rs'a, który polega na ubijaniu kogo się chce, to jest fun?

yyyy........ mmmmmm...... jest ?

Soul Hunter 13-01-2007 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amirez (Post 1195117)
yyyy........ mmmmmm...... jest ?

Jest :P ale nie dla tych zabitych, a przypadkiem to byli też moi qmple

chyba ich mam za dużo...

Aro aka papa 13-01-2007 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul Hunter (Post 1195094)
Sprawa między nimi? Przez to że fosie nie chcieli pomóc w ubiciu perrego i bedka, on znalazł powód by nie pomagać polakom przy noct~ itd, co doprowadziło do rozpadu dpft...mercy plz

Aro~ sami wiemy jakie te głosowania były, często jak fosa powiedział odwrotnie do większości, to wszyscy następni zmieniali zdanie... i co to za głosowanie, gdzie tak czy owak, głos fosy miał być najważniejszy

Fosie może i niektórzy mają co zawdzięczać, ale nigdy nie pogodzę się z faktem iż on mógł robić co tylko chciał, PAować itd a każdy inny musiał przestrzegać zasady.

nocta to jego rl i wylapal hunta klepal bys swojego ziomka z rl bo typ z pl ci tak mowi?lol...a zdanie zmieniali ci ktorzy mu ufali...+ jesli praktycznie solo wygrywasz war (mial 50% fragow w dpft) to mozesz robic co chcesz jak chcesz i kiedy...takie sa realia obecnej tibii

ps. on doprowadzil do rozlamu w dpft?lepiej zadac sobie pytanie czym stalo sie dpft bo napewno to nie jest to co kiedys

Soul Hunter 13-01-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1195138)
nocta to jego rl i wylapal hunta klepal bys swojego ziomka z rl bo typ z pl ci tak mowi?lol...a zdanie zmieniali ci ktorzy mu ufali...+ jesli praktycznie solo wygrywasz war (mial 50% fragow w dpft) to mozesz robic co chcesz jak chcesz i kiedy...takie sa realia obecnej tibii

ps. on doprowadzil do rozlamu w dpft?lepiej zadac sobie pytanie czym stalo sie dpft bo napewno to nie jest to co kiedys

Grasz już długo w tą grę i chyba nie powiesz mi, że wciąż wierzysz że ilość fragów odpowiada temu ile kto w wojnie zrobił... to że ktoś ma najwiekszą siłę sdków, dobrego bota i wpadają mu fragi to nie znaczy że sam wygrał tą wojnę...
nie no solo wygrał...beka

Wiadomo ze dpft to nie jest to samo dpft co kiedys, wszystko sie zmienia, ownerzy jak i postaci.. no ale nie powiesz mi ze 'robiąc tak samo źle' jak inni fosfik chciał poprawic sytuację... bo jakby ruszył tyłek i pomógł, to mysle ze moglby liczyc na pomoc gdyby perry itd go lali...

auron666 13-01-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filemon :> (Post 1194817)
Tak sie zastanawiam ... czy ci co poszli do Liar of Tigers wiedza ze maja byc miesem armatnim Beach, ktore ma dolaczyc w razie klopotow ? czy moze mysla ze to fajna gildia ktora bedzie neutralna w czasie wojny xDDDDD :lol: z takim lidershipem nie macie na druga opcje co liczyc :P

Chłopie usiądz już z tymi tekstami bo bredzisz

Aro aka papa 13-01-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul Hunter (Post 1195165)
Grasz już długo w tą grę i chyba nie powiesz mi, że wciąż wierzysz że ilość fragów odpowiada temu ile kto w wojnie zrobił... to że ktoś ma najwiekszą siłę sdków, dobrego bota i wpadają mu fragi to nie znaczy że sam wygrał tą wojnę...
nie no solo wygrał...beka

Najwiecej fragow w tym masa solowek...i calosc taktyki na spole z glide<---tak to fosa...wiesz ze niemam nic przeciwko tobie stary ale nie wypowiadaj sie w kwestiach o ktorych nie masz do konca pojecia bo cie tam nie bylo, wystarczy nam juz masa all knowing bartholoweow itp talatajstwa:P

pozdro

Gidekab 13-01-2007 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1195138)

afro:P DPFT nie jest tym co kiedys i juz nigdy nie bedzie wszystko sie zmienia i z tego co piszesz to wydaje mi sie ze wina obarczasz za to polskich graczy z DPFT ale mylisz sie, nie moge wiedziec co sie dzialo wewnatrz waszej gildi, ale wiem co wyrabial fosa i jego kompani. Powiem na swoim przykladzie " blokowanie na of na warlordach przez Alidusa, Cisto okradanie z loota, slynne exp locki Farylina, o ktorych zostalem poinformowany dopiero po tym jak mnie ubili, wywalanie z expowisk, czesto tez bylem atakowany dla zabawy gdzie zostawiali mnie na red hp, wyzwiska itp. to ze gram tutaj jak i wiele innych osob zawdzieczam leszczowi, lukiemu, lindowi oraz innym graczom polskim ktorzy przeciwstawili sie wkoncu hunceniu wielu polskich graczy. ja jestem jednym przykladem a tych przykladow jest o wiele wieceje.

Bartholomew 13-01-2007 21:00

nah moze nie wiem o wojnach tyle co ty, nie gram tak dlugo na jak ty ale dosyc dobrze znam arcanie, mam z kim gadac o tych starych dziejach wiec moge cos mowic. wcale nie jestem all knowing. poprostu mowie to co wiem i tego sie trzymam. badz dalej przydupasem i dupolizem fosy ale nie uwazaj sie tez za allknowyn bo wiesz tylko to co jest dobre dla twojego pana aka fosfika.
moze i ma dobre pvp ale to jest sprawa botów;](z tego co slyszalem a moge sie mylic)

Eti 13-01-2007 21:01

ale i tak wkoncu hiszpanie odpuszcz tylko milwin lya ktorzy chca grac bo tym razem fosfik ma za duzo przeciwnikow i zawsze beda mass logi na jego gildie do puty o nie przestanie tutaj grac ciebie arowix to nie bochodzi bo i tak nie expisz tutaj ale innych tak i pwenie po jakims czasie beda chcieli pograc a nie walczyc

KENDZIO 13-01-2007 21:03

i tu sie zgodze z toba xD gildia nawtet niezla duzo ludzi 100 + BTW oby wzieli udzial w wojnie dla dobra ich i nie tylko ich :confused:

Amirez 13-01-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KENDZIO (Post 1195213)
.... wojnie dla dobra ich i nie tylko ich :confused:

Tez uwazam ze trzeba walczyc dla dobra ich a nie ich

Aro aka papa 13-01-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 1195210)
ale i tak wkoncu hiszpanie odpuszcz tylko milwin lya ktorzy chca grac bo tym razem fosfik ma za duzo przeciwnikow i zawsze beda mass logi na jego gildie do puty o nie przestanie tutaj grac ciebie arowix to nie bochodzi bo i tak nie expisz tutaj ale innych tak i pwenie po jakims czasie beda chcieli pograc a nie walczyc

ke?........

Filemon :> 13-01-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez auron666 (Post 1195169)
Chłopie usiądz już z tymi tekstami bo bredzisz

lol jak to sie mowi historia lubi sie powtarzac, wasza gildia zostala stworzona po to zeby zebrac ilu sie da polskich high-lvli zeby nie dolaczyli do DPFT a gdyby ich taka mysl naszla to zeby wiedziec o tym za wczasu. Z tego samego powodu powstalo La Hermandad we wczesniejszej wojnie i jak sie sam przekonales bardzo sie to oplacilo. Btw. wypisywanie tekstow w Tibi typu 7k forever czy tam cos tego typu nie bedzie ci pomagac w spokojnym graniu no chyba ze chcesz dojsc do Beach (wlasciwie to sie dziwie czemu jeszcze nie doszedles ale jesli old 7k nie przekonaja wiekszosci do ciebie to dlugo nie pociagniesz w tej gildi).

Amirez 13-01-2007 21:10

Name: Healer The Druid

Character Deaths
Jan 13 2007, 18:51:41 CET Killed at Level 89 by Medivh Shady

Bartholomew 13-01-2007 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amirez (Post 1195235)
Name: Healer The Druid

Character Deaths
Jan 13 2007, 18:51:41 CET Killed at Level 89 by Medivh Shady

huehueheu, w koncu jakis dobry frag

Doom Terror 13-01-2007 21:46

gz Medivh :) ja przedchwila mialem przygode z 27 lvl ms , zaczol mnie bic ja sie odgryzalem az wkoncu zaczyna uciekac , to go gonie , a co ma skulla to go poklepie ;p (to sie dzialo w cave pod thais) dobiegamy do polnocnego wejscia do thais on skreca na wschod , uzywa strong haste i znika , ja exivam dochodze , patrze a tam temabib (lol) instyktownie uciekam ale temabib dobiega do mnie i mi bloczy droge , w tej chwili podlatuje tamten ms i mnie cisnie z sd'kow :P dobrze ze mialem mf bo bym padl :P no i to tyle wrazen na dzis odemnie :P widac ze low lvl tez "zyja" wojna pol-esp (glownie) ale zapewne ten ms byl noobcharem bo temabib po krotkiej dyspucie napisal mi: :"20:10 Temabib [100]: lol on his main char he can kill you easy" fajnie jest tak chwile sie zabawic ale ogolnie to waste $$ ;p przynjamniej bylo ciekawie :D sry ze to napisalem jak 12 latek ktory sie podniecil ale adrenalina robi swoje :D

notop 13-01-2007 21:54

jak zobaczylem bedka w dptf to mi sie rzygac zachcialo,mam uraz do tego czegos chyba na zawsze juz wkoncu ten arab(tera chyba perrym gra) jest lekko......inteligentny inaczej ;p

Soul Hunter 13-01-2007 22:05

Aro na masslogach nie bylem, bo sypialem w tamtych czasach

ale w guildii bylem w ch...dlugo, jak nie main charem to 2ndem

zasług mu nie ujmuję, ale ty też przesadzasz... nie chce sie klócic, bo wojna jest na polu bitwy, a nie w slowach na forum, jak to się niektórym myli.

Aro aka papa 13-01-2007 22:39

Bedurion

Jan 13 2007, 21:34:36 CET Killed at Level 200 by Carcelero Ostoher
and by Elanor Simil

Bartholomew 13-01-2007 22:48

OMG bedu owned
ciekawe czy filmik zrobili

Szefie :) 13-01-2007 22:49

Jest jakis movie :)?

notop 13-01-2007 22:54

hehhe no coments :D

Armonos Oroth 13-01-2007 22:58

Nieźle ;-)

KENDZIO 13-01-2007 23:07

z tego co wiem beduronem gra teraz jakis arab co G umi ...

Alucard89 13-01-2007 23:24

A nie mówiłem że Bedurion to bardzo ciekawa postać, zawsze był dobry w pvp:] . Pierwszy owner jako tako miał pojęcie jak grać knajtem(Glassek).

Soul Hunter 13-01-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1195552)
Bedurion

Jan 13 2007, 21:34:36 CET Killed at Level 200 by Carcelero Ostoher
and by Elanor Simil

Ja już się aż wstydzę komentować =/

Alucard89 13-01-2007 23:34

Może jeszcze zdąży zabłysnąć pozytywnie w czasie wojny:p .

Doom Terror 13-01-2007 23:35

pierwszego Beduriona w akcji moznabylo zobaczyc na filmiku dodanym na video.google.pl wystarczy w wyszukiwarce wpisac dpft lub arcania juz nie pamietam ;p(dosc slaby film bez fragow) ale Bedurion byl 2 razy otoczony i 2 razy jakos uciekl :P

hmm a tutaj ten co gra Bedurionem ma w rekach grozna bron , ale nie umie sie nia poslugiwac ...

notop 14-01-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alucard89 (Post 1195757)
Może jeszcze zdąży zabłysnąć pozytywnie w czasie wojny:p .

cos mi sie wydaje ze ja szybciej 6 w totka wygram niz on zablysnie chyba ze zablysnie tak ze wszyscy beda polewac z neigo

niewiem czemu tz wiem ale tego typa tak neinawidze jak nikogo innego

Armonos Oroth 14-01-2007 00:17

Po prostu hp mu sie skończyło ...

Cibeek 14-01-2007 00:27

Bedu sobie biega po edron jakby nigdy nic chyba nie wie ze jest war :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57.