![]() |
Cytuj:
|
Kaziu jakis wyjatek :P a masz z neo??glupi zbieg okolicznosc wojna a tu lagi... ;S
|
Cytuj:
|
pod GH turtli Beachesy zadymę robią...
|
bicze w veno xD
|
Tak sie zastanawiam ... czy ci co poszli do Liar of Tigers wiedza ze maja byc miesem armatnim Beach, ktore ma dolaczyc w razie klopotow ? czy moze mysla ze to fajna gildia ktora bedzie neutralna w czasie wojny xDDDDD :lol: z takim lidershipem nie macie na druga opcje co liczyc :P
|
Cytuj:
a fasgika nie szanowalem nigdy i nic mu nie bede zawdzieczal dla mnie to wysoko lvlowy pionek i jego los mnie nie obchodzi .... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Aro~ sami wiemy jakie te głosowania były, często jak fosa powiedział odwrotnie do większości, to wszyscy następni zmieniali zdanie... i co to za głosowanie, gdzie tak czy owak, głos fosy miał być najważniejszy Fosie może i niektórzy mają co zawdzięczać, ale nigdy nie pogodzę się z faktem iż on mógł robić co tylko chciał, PAować itd a każdy inny musiał przestrzegać zasady. Sam powiedz, dzień dla swojego własnego rs'a, który polega na ubijaniu kogo się chce, to jest fun? |
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba ich mam za dużo... |
Cytuj:
ps. on doprowadzil do rozlamu w dpft?lepiej zadac sobie pytanie czym stalo sie dpft bo napewno to nie jest to co kiedys |
Cytuj:
nie no solo wygrał...beka Wiadomo ze dpft to nie jest to samo dpft co kiedys, wszystko sie zmienia, ownerzy jak i postaci.. no ale nie powiesz mi ze 'robiąc tak samo źle' jak inni fosfik chciał poprawic sytuację... bo jakby ruszył tyłek i pomógł, to mysle ze moglby liczyc na pomoc gdyby perry itd go lali... |
Cytuj:
Chłopie usiądz już z tymi tekstami bo bredzisz |
Cytuj:
pozdro |
Cytuj:
afro:P DPFT nie jest tym co kiedys i juz nigdy nie bedzie wszystko sie zmienia i z tego co piszesz to wydaje mi sie ze wina obarczasz za to polskich graczy z DPFT ale mylisz sie, nie moge wiedziec co sie dzialo wewnatrz waszej gildi, ale wiem co wyrabial fosa i jego kompani. Powiem na swoim przykladzie " blokowanie na of na warlordach przez Alidusa, Cisto okradanie z loota, slynne exp locki Farylina, o ktorych zostalem poinformowany dopiero po tym jak mnie ubili, wywalanie z expowisk, czesto tez bylem atakowany dla zabawy gdzie zostawiali mnie na red hp, wyzwiska itp. to ze gram tutaj jak i wiele innych osob zawdzieczam leszczowi, lukiemu, lindowi oraz innym graczom polskim ktorzy przeciwstawili sie wkoncu hunceniu wielu polskich graczy. ja jestem jednym przykladem a tych przykladow jest o wiele wieceje. |
nah moze nie wiem o wojnach tyle co ty, nie gram tak dlugo na jak ty ale dosyc dobrze znam arcanie, mam z kim gadac o tych starych dziejach wiec moge cos mowic. wcale nie jestem all knowing. poprostu mowie to co wiem i tego sie trzymam. badz dalej przydupasem i dupolizem fosy ale nie uwazaj sie tez za allknowyn bo wiesz tylko to co jest dobre dla twojego pana aka fosfika.
moze i ma dobre pvp ale to jest sprawa botów;](z tego co slyszalem a moge sie mylic) |
ale i tak wkoncu hiszpanie odpuszcz tylko milwin lya ktorzy chca grac bo tym razem fosfik ma za duzo przeciwnikow i zawsze beda mass logi na jego gildie do puty o nie przestanie tutaj grac ciebie arowix to nie bochodzi bo i tak nie expisz tutaj ale innych tak i pwenie po jakims czasie beda chcieli pograc a nie walczyc
|
i tu sie zgodze z toba xD gildia nawtet niezla duzo ludzi 100 + BTW oby wzieli udzial w wojnie dla dobra ich i nie tylko ich :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Name: Healer The Druid
Character Deaths Jan 13 2007, 18:51:41 CET Killed at Level 89 by Medivh Shady |
Cytuj:
|
gz Medivh :) ja przedchwila mialem przygode z 27 lvl ms , zaczol mnie bic ja sie odgryzalem az wkoncu zaczyna uciekac , to go gonie , a co ma skulla to go poklepie ;p (to sie dzialo w cave pod thais) dobiegamy do polnocnego wejscia do thais on skreca na wschod , uzywa strong haste i znika , ja exivam dochodze , patrze a tam temabib (lol) instyktownie uciekam ale temabib dobiega do mnie i mi bloczy droge , w tej chwili podlatuje tamten ms i mnie cisnie z sd'kow :P dobrze ze mialem mf bo bym padl :P no i to tyle wrazen na dzis odemnie :P widac ze low lvl tez "zyja" wojna pol-esp (glownie) ale zapewne ten ms byl noobcharem bo temabib po krotkiej dyspucie napisal mi: :"20:10 Temabib [100]: lol on his main char he can kill you easy" fajnie jest tak chwile sie zabawic ale ogolnie to waste $$ ;p przynjamniej bylo ciekawie :D sry ze to napisalem jak 12 latek ktory sie podniecil ale adrenalina robi swoje :D
|
jak zobaczylem bedka w dptf to mi sie rzygac zachcialo,mam uraz do tego czegos chyba na zawsze juz wkoncu ten arab(tera chyba perrym gra) jest lekko......inteligentny inaczej ;p
|
Aro na masslogach nie bylem, bo sypialem w tamtych czasach
ale w guildii bylem w ch...dlugo, jak nie main charem to 2ndem zasług mu nie ujmuję, ale ty też przesadzasz... nie chce sie klócic, bo wojna jest na polu bitwy, a nie w slowach na forum, jak to się niektórym myli. |
Bedurion
Jan 13 2007, 21:34:36 CET Killed at Level 200 by Carcelero Ostoher and by Elanor Simil |
OMG bedu owned
ciekawe czy filmik zrobili |
Jest jakis movie :)?
|
hehhe no coments :D
|
Nieźle ;-)
|
z tego co wiem beduronem gra teraz jakis arab co G umi ...
|
A nie mówiłem że Bedurion to bardzo ciekawa postać, zawsze był dobry w pvp:] . Pierwszy owner jako tako miał pojęcie jak grać knajtem(Glassek).
|
Cytuj:
|
Może jeszcze zdąży zabłysnąć pozytywnie w czasie wojny:p .
|
pierwszego Beduriona w akcji moznabylo zobaczyc na filmiku dodanym na video.google.pl wystarczy w wyszukiwarce wpisac dpft lub arcania juz nie pamietam ;p(dosc slaby film bez fragow) ale Bedurion byl 2 razy otoczony i 2 razy jakos uciekl :P
hmm a tutaj ten co gra Bedurionem ma w rekach grozna bron , ale nie umie sie nia poslugiwac ... |
Cytuj:
niewiem czemu tz wiem ale tego typa tak neinawidze jak nikogo innego |
Po prostu hp mu sie skończyło ...
|
Bedu sobie biega po edron jakby nigdy nic chyba nie wie ze jest war :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |