Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

wrogonastawiony 20-04-2007 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ormuzz (Post 1378140)
Dużo ludzi nie jest potrzebne patrz Dark Legion , Vision.. . Mając przeciwnik przewage i tak wygrywają LICZY SIE ZGRANIE~.

Nie znasz tej wojny od "kuchni" więc sie nie wypowiadaj, bo tu akurat fragi nie oddaja rzeczywistego obrazu tych bitew.

Matt_Fenatel 20-04-2007 16:53

Przyda sie 37 Elder z 45 mlvl'em? :evul:

Rob'ek 20-04-2007 17:00

Apr 20 2007, 15:48:00 CEST Killed at Level 60 by Kiiro

wtf kurwa !!??

tibia zone 20-04-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ormuzz (Post 1378140)
I tu sie mylisz miszczu pvp i war~ dasz all ip do naszego venta i będzie szpieg za szpiegiem~ Dużo ludzi nie jest potrzebne patrz Dark Legion , Vision.. . Mając przeciwnik przewage i tak wygrywają LICZY SIE ZGRANIE~. Wiadomo runki sie przydadzą więc Garinu~(oraz inni z naszych)|Thais

CyA !

Oni nie dostaną inva na vent, ale zawsze mogą pomóc jak będą online w trakcie akcji.

wr00n 20-04-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibia zone (Post 1378577)
Oni nie dostaną inva na vent, ale zawsze mogą pomóc jak będą online w trakcie akcji.

Ty grales na azurze, jaki byl tam twoj nick?

Waldo1910 20-04-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matt_Fenatel (Post 1378495)
Przyda sie 37 Elder z 45 mlvl'em? :evul:

Tak. Ślij uhy Kavare/Ankrahmun
SDki tez mile widziane

Pavvulonik 20-04-2007 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rob'ek (Post 1378508)
Apr 20 2007, 15:48:00 CEST Killed at Level 60 by Kiiro

wtf kurwa !!??

To jest niestety przyklad na to ze swe benda bic kazdego polaka 50 + ;( ;(

Vacek 20-04-2007 19:21

Napisalibyscie war declaration, war stats, zeby bylo wszystko ladnie x)

Paul84 20-04-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1378742)
To jest niestety przyklad na to ze swe benda bic kazdego polaka 50 + ;( ;(

ale oni tego nie widza, dalej wola myslec ze to piekny i cudowny swiat i ze napewno oni mieli jakis powod itp itd :D

Mispex 20-04-2007 21:24

Welcome to the Wannabe Kamikaze!
You have joined the guild.
No to zaczynamy:)

ahcarb 21-04-2007 01:37

Co do lidera to mam nadzieje ze rozsadnie wszystko przemyslisz. Nie mozna wyskoczyc z nimi na Open battle. Tylko i wylacznie snake attack i uciekac w dogodne kriowki w których Tengosy moga wchodzic wylacznie pojedynczo. i wykorzystujcie tutaj 8lvl do blokow tylko musza to byc zaufane osoby zeby logowaly gdy wejdziecie i uniemozliwili Szwedom wejscie.Nie mzoecie uciekac każdy w inna strone tylko wszyscy do jednej meiscowki (w grupie sila) Tengu będzie zmuszone do wycofania sie albo nabijania rs (czego raczej nie zrobia). Najwazniejsza jest organizacja jesli macie taka mozliwosc dajcie pasy ogranym w tibie ziomkom z reala ktorzy maja doswiadczenie(tak jak w przypadku VISON) Jeśli planujecie dluga wojne to duza role mogą odegrac tutaj wlasnie snake attack ktore nie pozwola im expic i odetna doplyw kaski ale bardzo wazne jest to aby nizsze lvl zaczeli myslec i nie kupywac od nich ani itemow ani nie sprzedawac im run to na pewno odegra kluczowa role. Bo kaska keidys się skonczy a bez kaski nie ma walki.:)

ahcarb 21-04-2007 01:40

Ja wprawdzie nie gram już tu ale namowilem kilku kumpli i gdy dostaneimy cynk to na pewno pomozemy (63knight, 37ms, 45ed, 19 i 22 sorc mylsicie ze nic? Przciewnie wiele można zdzialac nawet sorcem na 15 lvl czasem brakuje 1 magic walla żeby ubic, zawsze mozna uhnac kogos od nas, stojac gdzies za nim kazdy dodtakowy hit tez się przyda. X(

wr00n 21-04-2007 01:42

No dlatego ja kupilem g halke od arego ;]

wrogonastawiony 21-04-2007 08:56

Hehe czulem ze w pewnym momencie dolaczy jeszcze pare osóbek ;p
GL!

A teraz do wszystkich, ktorzy przez 74 strony tego tematu narzekali na szwedow, na to pa, na ten serwer - TO JEST JEDYNA I OSTATNIA SZANSA WIĘC POMAGAJCIE JAK TYLKO SIE DA ! Mamy ta przewage ze nas, POLAKOW jest więcej i nie żałujcie run, ludzie wyobrazcie sobie jak tengu bedzie dostawac po japie.. Mmmmm :D

Edit:
Z tego co pisze Silm wychodzi na to ze stare This is tez zamierza odegrac w tej wojnie male co nieco :)
Cytuj:

[...]Don't dissapoint them by staying neutral, this is now u can win, this is now u can be totaly free.

You can only be free if you have nothing to lose.
[...]
We have assemble our soldiers and we will do our part...

Luksus 21-04-2007 11:20

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pavvulonik 21-04-2007 11:55

Demon Ahmet
Apr 21 2007, 08:23:13 CEST Killed at Level 68 by Snustorr

Kolejna ofiara :/ ludzie niewychodzcie z pz bo dajecie zarobic swe X( .Oni zabija kazdego polaka od 40 lvla w gore poto zeby pokazac jacy oni silni i bezwzgledni a my niemozemy im dac takiej satysfakcji.Rubcie runy przed dp i dajcie dla jakiegos duzego lvla polaka ktory walczy kazda pomoc sie przyda swe maja w huj kasy sam mitzum moze im kupic blessy i runy a my takiego luksusu niemamy;(

Skramer 21-04-2007 12:01

Najlepsze będą sd'ki i explo.. uhy tez mogą być..

Co do Silma...
Poprostu obserwujcie skład Wannabe Kamikaze =DD

Rob'ek 21-04-2007 12:13

Co do kasy to wystarczy zobaczyc na ich domki... przykladowo mitzum ma 4,5kk, Xazez 3~kk. Wielu polakow nie zdaje sobie sprawy z tego ze polacy w razie przegranej nie maja zycia na tym serverze i nie biora udzialu w wojnie z powodu np "znam jednego z tengu i nic do niego nie mam", "a co oni mi zrobili"
nie pozostalo nam nic innego jak walka xD a wiec WSZYSCY polacy musza sie zjednoczyc :flaga_pl: Pamietajcie jak szwedow wymiotl Ojciec Augustyn Kordecki w 1655 roku?:mag: Chceli wjebac sie na Jasna Gore... a teraz chca sie nam na server wjebac :D :faceoff: TAKI HUJ :faceoff:

ahcarb 21-04-2007 13:06

Nie myslcie sobie tak ze nie bierzecie udzialu w wojnie bo szkoda postaci. Gralem tu dosyc dlugo i tak samo jak kazdy polak ktory byl w czolowce moge potwierdzic ze nie ma tu po co grac. Tengu fraguje i wyludza hajs z byle powodu.zreszta nie trzeba wielkiej intelgencji zeby sie domyslec ze skoro cala polska czolowka ryzyukuje tak wysoko poziomowe posatcie to jest po co i dlaczego to robic. bo nie garli oni dlatego zeby teraz sie zabawic w war. Przewaga liczebna nad szwedami to jedeny rodzaj naszej przewagi wiec trzeba to wykorzystac i nisko poziomowi gracze powinni spelniac zadania h lvl. Jest to ostania szansa na odratowanie tego serwa nie mozna jej zmarowac trzeba się zorganizowac i zjednoczyc sily z wszystkimi polakami ,retired i hunted by tengu. Inaczje bedize ciezko:o

ahcarb 21-04-2007 13:36

Pamietajcie Mitzum wam naobiecuje a potem bedzie was miał gdzies albo i nawet ubije także nie macie po co im się podlizywac i sprzedawac rodakow, jesli macie pro to pewnii musicie niezle bulic kaske Mitzumowi itp.. ale z kazdym lvl będą checli coraz wiecej i coraz wiecej sd or cash jak nie bdziecie placic to dead....Jesli mysliscie ze jestescie ich ziomami bo kogos ubli po tym jak mu daliscie znac ze ubil was to robia to dla lootu albo dla zabawy anie dla was. nawet jesli nigdy z nim nie gadales i dasz znac ze ktos kogos ubil to oni to wykorzystuja sami dobrze wiecie jak. Nie warto z nimi zawierac ukladow!!! Samek tez się keidys zdziwi.

Vrith 21-04-2007 14:11

@up ma racje chlopak DO BOJU !! WSZYSCY !!

robilem swojego chara rok i sie nie boje zaryzykowac i walczyc w wojnie bo walczymy o wysoka stawke :D

PS>---> Pozdro Mitzum (jezeli nas czytaja :D)

Rob'ek 21-04-2007 14:14

Demon Ahmet
Apr 21 2007, 12:52:46 CEST Killed at Level 68 by Przemus Jedrachowicz
and by Szekiera

No do kurwy nedzy... polacy to maja myslenie... ujebali 67 ek ;( (ktory dzisiaj padl od snustorra). Brawo... widze ze zbieracie kase na war... to kurwa gz- chlopak stracil 100k a wy nic nie zyskaliscie... w dodatku on pomaga. Przemyslcie...:(

Zbrozło 21-04-2007 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rob'ek (Post 1379810)
Pamietajcie jak szwedow wymiotl Ojciec Augustyn Kordecki w 1655 roku?:mag: Chceli wjebac sie na Jasna Gore... a teraz chca sie nam na server wjebac :D :faceoff: TAKI HUJ :faceoff:

Za duzo Potopu a za malo prawdy historycznej? Gdy Szwedzi najechali na Rzeczpospolita to WIEKSZOSC Polakow opowiedziala sie za krolem szwedzkim, a przeciwko Janowi Kazimierzowi. Za Szwedami byly takie slawy (zasłużenie czy nie) jak Jan Sobieski (przyszly krol Polski), czy wszechpotezni Radziwillowie. Dopiero po pierwszych znaczacych sukcesach stronnictwa Jana Kazimierza przylaczyli sie do niego.
Przenoszac to na grunt Tibii: czy takim sukcesem moze byc zabicie Zulina? Nie jestem pewiem bo krotko przed i krotko po padl Arefrius, Kavare i Elenros.
Do czego zmierzam: potrzebujemy jeszcze jakiegos zwyciestwa jak ubicie Mitzuma czy Nargoriela wtedy dopiero ci ktorym nie wystarcza walka o ideę sie przylacza bo uwierza w realnosc zwyciestwa.
Powodzenia!

Dypek 21-04-2007 14:23

....

Brak Slów chcialem wbic 70 i kleac razem swe ale skoro swe mnie zajebalo rano potem pl po poludniu to bardzo ciekawe rozwiazanie walki w wojnie padlem 2 razy stracielem 200k ktore mogly pomudz w wojnie ale.......

Freddd 21-04-2007 14:23

Nie no zajebiscie nie mieli kogo zajebac tylko polaka X( X( X( kurwa ludzie opanujcie sie zabijajcie szwedów a nie polaków i to w dodatku tych którzy chca pomóc w wojnie pomyslcie troche przez tego deda kolejny polak jest spora kase w plecy a wy huja zyskaliscie DEBILE I TYLE !!!!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X(

st1L 21-04-2007 14:24

Masa skuli biega.. noob charami kase na wojne zbieraja? Jak tak to szkoda ze Polakow tez zabijaja...

Hellraiser 21-04-2007 14:26

~
@@Xerena wojenka pls

Pozdro od wyżej umieszczonego channelu "Koperaland".

Dypek 21-04-2007 14:41

Oddajcie jakas czesc kasy chociaz na bleesy to sie wlacze do guild i bede walczyl na maxa bo juz mi mialo zalezy na grze i jestem ciekaw jak wytlumaczycie mojego deda pewnie (nie wiedzialem ze to pl ) a dobre wiecie bo razem robilismy banshee ...

Mefisto of Deth 21-04-2007 14:58

Oglądałem dużo filmów z wojen pl vs swe i w 80% polacy dostawali w dupe. Ale też oglądałem war który odbywał się wmieście ab'dendriel którzy polacy popisali się taktyką bardzo ładnie to zorganizowali i wyszło im to tzw atak z zaskoczenia aż miło było popatrzeć jak armia szwedów pada w kilka sekund chcecie więcej inf pisać do mnie a opowiem wam :] Myślę że można to i u nas wykorzystać.

Mispex 21-04-2007 14:58

Nic nie zostaje mi napisac tylko Sorka...
Ahmet padles bo tak wyszlo lduzie co byli na ventrillo przestali bic a ci co sie przypletali bili a ty sie skonczyles uhac gdybys sie uhal nie padlbys...

Pavvulonik 21-04-2007 15:28

Ja pierdole oddajcie mu chociaz kase X( .Dzis mi kolega mowil ze gm byl w edron i hampish z nim gadal a na koniec gm napisl ze Silm dostanie bana wtf?

Rob'ek 21-04-2007 15:49

X(
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1380092)
Nic nie zostaje mi napisac tylko Sorka...
Ahmet padles bo tak wyszlo lduzie co byli na ventrillo przestali bic a ci co sie przypletali bili a ty sie skonczyles uhac gdybys sie uhal nie padlbys...

Bartek no do huja... jak wala dla loota po to huj walic prawie 70ek... dla fraga! przeciez wiadaomo ze ma aola, w ten posob pogrzebaliscie 100k polakow, malo? starczyloby na jakis zgon szweda. BRAWO! robcie tak dalej jesli uwazacie ze to klucz do sukcesu X(

Freddd 21-04-2007 16:06

Nie no Mispex brawo rozumu X( X( wogóle pomyslales o tym ze taki lvl na 100% ma aol ?? a po 2 na huj zabic polaka który mógl by wam pomóc w wojnie BRAWO po prostu BRAWO niech zyje bezmyslnosc X(

W ten sopsób na 100% nie wygracie wojny jak swoich bedziecie zabijac

ahcarb 21-04-2007 16:39

Nom raczja bez sensu zabijac w tak waznym momencie swoich. Ale kłócic tez sie ni ma sensu było minelo trudno miejmy nadzieje ze inni wyciagna z tego wnioski. Musimy sie wszyscy zjednoczyc bo inaczej nie mamy szans. .

Skramer 21-04-2007 16:51

@Hellraiser

Pozdrowienia od ludzi z vent (^.^)

Demon Ahmet.. przeprszamy za twojego.. z osob ktore pkowaly (ok 20+) z 10 bylo na ventrilo.. my w wiekszosci przestalismy... ale nooby.. sry :(

Vacek 21-04-2007 16:55

Mantir za co biliscie Firawind i Ancient Horna?

ahcarb 21-04-2007 17:08

Swe nie koniecznie musza byc sprytniejsi to kwestja organizacji i dokladnego przemsylenia wszystkeigo a przedewszystkim skutkow. Przykład mamy na furrorze gdzie vison pokonal dusskow. Kto sie tego spodziewal? Chyba tylko Katrilla. To wlasnie jemu wszyscy zawdzieczaja zwyciestwo przewaga dusskow w lvl nad vison była tak samo duza jak i Swe maja nad nami. Lecz dzieki jemu wspanialemu dowodzeniu Vision obijelo panowanie na serwie. Ludzie z vision wlasnie jemu zawdzieczaja to zwyciastwo. Gral on tez na xerenie na jej poczatkach. Walsnei takich ludzi tu trzeba. Po za tym Nie ma sie co spieszyc tengu wczoraj nie expilo Trzeba zbierac ludzi ktorzy juz nie graja bo im juz na postaciach nie zalezy i moga sie poswiecic a jest ich tuaj duzo :)

TSmaster 21-04-2007 17:36

Demon~, to był wypadek, jedyne co pozostaje nam powiedziec to Przepraszam, mam nadzieje ze dalej sie nie zniechecisz :) i pojedziesz raz dwa odrobic to co straciles! Dalej wierzymy w wasza pomoc ;* pozdro

Dypek 21-04-2007 17:55

Mispex :
Nie przestalem sie uhac tylko mialem laga i nie gdybaj bo gdybym nie chcial plynac do lb nie zabil by mnie Snustorr a gdybym nie padl to nie szedl bym po bleesy do kazo
TSmaster:
Ciekawe jak mam grac bez bleesow postaram sie zarobic cos na dworach ale jak padne to lvl ladnie poleci w dol ..

wrogonastawiony 21-04-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ahcarb (Post 1380356)
Przykład mamy na furrorze gdzie vison pokonal dusskow. Kto sie tego spodziewal? Chyba tylko Katrilla. To wlasnie jemu wszyscy zawdzieczaja zwyciestwo przewaga dusskow w lvl nad vison była tak samo duza jak i Swe maja nad nami. Lecz dzieki jemu wspanialemu dowodzeniu Vision obijelo panowanie na serwie. Ludzie z vision wlasnie jemu zawdzieczaja to zwyciastwo.

Myslisz ze takie tengu jak popada to zostawia serwer ? Droga do zwyciestwa moze byc trudniejsza niz sobie to wyobrazasz :)
Btw nie wiesz co sie dzieje na furorze to pisz takich pierdół ;P A jak znasz to bylo dodac prawdopodobne spy no i mogles wspomniec o hackach. Fakt ze Dusk~ przegrywaja nie świadczy o tym ze zostawia serva ; )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41.