![]() |
Scott
Wez wyjdz i nie wracaj |
Cytuj:
EVULLLLLLLLLL nasle na Ciebie gnoma;/ |
PKowanie! Jutro, tj. niedziela czasu polskiego o godzinie 19! Tak, 19, gdyby ktos nie doslyszal. Tak, to wtedy, kiedy ogladamy dobranocki, jemy kolacyjke i idziemy spac... Lecz nie tym razem! Zaczynamy:
-Jedna (1) zasada = Sluchacie sie mnie, a gdy strace kontakt- wladze przejmuje osoba wskazana przeze mnie, badz rozmawiacie ze mna, zza swiatow :) -Nie chcesz- nie przychodz, terminu nie zmienie. -Przygotuj sie, na 60% narazasz swoja postac na smierc, nie bedzie to smierc ani kliniczna, ani naturalna. -Wez se soba: Runy: Hmm/SD, Uhy/Ihy. Bolty, jezeli jestes knightem, tez mozesz pare ich wziasc, aby wspomoc dzielnych paladynow. Miecz/Topor/Palke. Parcel, nie zuzyty, lecz nowy- za 15/10 gp, razem z labelem w ktorym wpisujesz swoje imie/miasto ktore zamieszkujesz. Takze mile widziane poty, fire bomby, zuzyte parcele... Ale najwazniejsze, przynies sile i honor. -Miejsce spotkania= Carlin. Nie musisz miec pacca, aby sie tam dostac, a miasto zna chyba kazdy tibijczyk. -Prosilbym, aby nie przeklinac bez powodu. -Przydalaby sie jedna osoba oprocz mnie, ktora krecilaby filmik- tibicam. Przygotujcie sie na moc wrazen! Prawdopodobne miejsca, w ktore wyruszymy- tak... Kopalnie dwarfow! Reszte rzeczy omowimy na miejscu, PACC wymagany nie jest, aczkolwiek miloby bylo gdyby ktos mial zrobionego postman questa. Mam nadzieje, ze sie uda. Trzymajcie za nas kciuki. Jezeli chcesz sie dolaczyc- Pisz do mnie- """Sileen""" Bede na Was czekac godzine przed terminem ;) |
Alez ladnie napisales. A nie lepiej Dwarven Bridge, skoro chcesz isc na kopalnie?
@Scotty & Iomer Gz nice PK :-) |
Omg co strategia...
Gz chodzenia spać o 19;] |
Cytuj:
@zalfik to bylem ja ... i... kolega iomera xD a iomer nas tylko krytykuje |
@raczej wstawania o 11 w niedziele, przez troche inna strefe czasowa ;)
Na forum tibii.org zglosily sie 2 osoby, zawsze sie dolaczy takze dwoch moich kolegow, z ktorymi czasami pkowalem... Nie ma chetnych? :'( |
To co jest? Gdzie sie w koncu spotykamy? Jak Was rozpoznam?
|
Okay, nagralem filmik z wypadu. Bylo dobrze, wypadly jakies k legi, dosc sporo run. Niestety, (a raczej na szczescie) film trwa az 2 godziny, co sie przeklada na 3,5 mb. Na tibicams nie da sie uploadowac az tak duzego filmiku. Wlozylem go wiec na rapidshare.com, chyba kazdy sobie poradzi ze sciagnieciem.
Link daje tutaj: Kod:
http://rapidshare.com/files/16060561/Selena-Odpadki.rec.html |
Random mass pking jest fajny tylko jak sie pkuje 15 lvlami bo wtedy jeszcze to idzie jakos ogarnac, jak ci tam wpadnie kilku wyzszych to bedziesz mial takie zamieszanie ze szok, kazdy leci na loota itd. Nie lepiej zebrac ekipe samych ziomow i isc po tajniacku?
|
Nie ma co, chlopaki i tak sie postarali a mi tam loot zwisa... No, moze te k legi nie... ;P Ale znowu potrafili nawet walczyc, nie?
|
pk
Pk nie było złe troche długo nam się zeszło a gdyby nie Puge to pewnie by¶my nie skończyli :D
|
Piekny red skull. Tylko te Nocturny wredne sie napatoczyly. Loot niewazny. Chetnie jeszcze zainwestuje pare gp w takie pk bo bylo zajebiste. Jutro wrzuce swoj filmik :P
|
To co, za miesiac znowu? ;pp
|
Co to za akcja na "HG" dzisiaj byla??
A z tym pk za duzo lazenia ;/ ci ktorzy nie pekowali mogli chociaz expic na kopalniach bo nie bylo zabardzo kogo ubijac.;) Wogóle pusta ta selena =( |
Skoro tak chcecie pekowac... to zapraszam :) Zglaszac sie do mnie osoby z 15mlvlem+, palkowie ze skillem 50+ oraz knightci lv 30 lub skille 60+/60+. Najlepiej z PACC. Zabijemy kilku szwedow. Miedzy innymi Reny Karde/John the Smasher/Kaby(rs!)/etc. Kazdy noob char ma miec:
scale arm, dwarvenka, wand/miedz/kusza, plegs, (5 sd, 2 uh, 5 mf, 1 mwall <- sorc), (bp uh, 5 hmm <- knight), (5 hmm, 5 mf, 200 bolt <- pal). Do tego kazdy moze miec jakies garnki, food, etc. Nie bedziemy uzywali vnt/ts, jedynie prv chat, ze wzgledu na to, ze licze na spore zainteresowanie, a dokladniej... chcialbym widziec ~30 osob w teamie. Pierwszy cel - proponuje Renego Karde. Pisac mi tylko w grze. |
@Maca
Chetnie, moge isc na sileen. Kiedy taka akcja mialaby sie odbyc? |
Jako ze wstalem zeby sie napic bo mnie suszy :
Makavely you is total noob ! ide spac |
Dobranoc ;SSS
|
|
Cytuj:
A Kaby jest spoko zostawcie chłopaka ;) |
Zgadzam sie z Iomerem ale on ma dobre pomysly wiec pewnie cos z tego wyjdzie
ale jest taki motyw tez ze Iomer moglbys wkoncu wejsc na vt albo sie zalogowac bo dawno cie nie bylo a tylko krytykujesz zrobiles sie jak stray wyjadacz ,ktory nie ma sily walczyc wiec klapie dzibem ale i tak cie kofam:p |
Co do Kabego nie tobie to oceniac bo w wojnie im pomaga wiec jebie mnie to czy jest w Cruoise czy nie ale pasc musi.Moze zmadzrzeje i przestanie blokowac statki etc.
|
Cytuj:
|
Dzieki za cieple slowa. Aczkolwiek nie uwazam sie z PVP mastah. To bylo moje pierwsze "powazne pk". Ciesze sie ze moglo sie podobac. A co do tego, ze nie padly wyzsze lvle: chyba widac bylo, ze bylismy zadni krwi i bilismy praktycznie kogo popadlo.
A jesli chodzi o Puge'a to czym mam sie przejmowac skoro to noobchar. Zreszta mam jeszcze 2 inne na 20+ i 30+ lvlach, wiec zero do bani. Red skull sliczny prawda? :> |
Bring it ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
What did I do to any from Ultimation, I don't like many people from Cruoris, and they don't like me...The only people I like are Karde's and Puge...:confused: |
Cytuj:
|
Jakim kutwa cudem jakis ło¶ sie tutaj znajduje????
Kaby get the hell outa here and never show ur face again here!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wezcie przestancie odwalac jakas szope, nie widzicie ze to jakis polak robiacy se jaja? Skad mialby zrozumiec i sie nas spytac o co chodzi. LOLL _/ pl |
O.0.To meże ja tez sie przydam do jakiegos wiekszego pk;].Mam 41 ed z 41 mlvl;].Jak cos pisać na forum albo na gg 6040768 ;]
|
Cytuj:
If you pl's hate me so much, then I'm gonna give you a reason to hate me... You will see a different Kaby from now on. |
brad ;o !?
If thats you leave me msg on msn ! :p And also if thats you, ignore them ;@ ! |
Cytuj:
Btw, who are you? o.o |
Kaby Teh Forum Spammmmmmmmerrrrrrrrrrrrrr ! Using Pl Translator :o !
|
Heh. Can You Kaby just explain why do You do that?
And sry for my insult before. I was angry cuz I heard that some Swes etc come here to see our eq, to PA us (Polish players I mean). |
Cytuj:
Btw. yo Kaby xd |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |