![]() |
Miałem wrócić na Iridie, ale po przeczytaniu tego tematu poważnie sie zastanawiam czy to zrobić. :D Taaaa, iridia jaką zapamiętałem, świat wojen i PK zawsze tak było i chyba nic się nie zmieni. Dalej sie pada za byle niejasne sytuacje..........jak za starch dobrych czasów.
|
Cytuj:
@Xandar :( Nie poddawaj się bro ;* |
ale czy to nie jest smieszna ustalanie limitu exp dla polakow?? co oni sobie mysla ze co? moze ze jest moim ojcem i bedzie mi mowil ile exp moge zrobic a ile nie ile moge zjesc ciasta czy ki h*j?? Dlamnie to smieszne no ale co polacy moga zrobic jak moga tylko okreslana ilosc exp wbic a szwed moze i zrobic 3x wiecej. Szwedzi rosna w sile i nie mowcie ze tego nie widzicie
|
Pewnie znów wojna, bo przecież trzeba polepszyć średnią roczną=p Ale tak naprawdę to myślę, że narazie do wojny nie dojdzie, mam taką nadzieję. Xandara szkoda jeszcze niedawno gratulowaliśmy mu 100, a teraz padł =/
(Gibson nie, ale szykuje już fundusze na Ibaneza K-5 Jini =p) |
nadawanie limitow expa to przywilej ktory dostalo Arc po wygraniu wojnu ;s z tego co wiem to wiekszosc Polakow ma takie limity, nie tylko Ci 100+ ale kilku nizszych tez, np Lijo czy Grybol.
Xandar padl, ale majac na uwadze to w ile osob po niego przylecieli bronil sie niezle.. najbardziej mi zal Dwadwa, ktoremu nie pozwolili wbic 150 przez Huxym ... nie ma na to rady, mozna tylko sie podporzadkowac, heh mogliscie sie bardziej starac na wojnie :P Szczesliwego Nowego Roku ! |
Cytuj:
Także wszystkiego dobrego w Nowym Roku ;) |
Rany boskie.
Jesteście żałośni.
Z tego co mówicie, to szwedzi rzeczywiście są źli i nie dobrzy i biją. Więc czemu wy się ku*wa nie zjednoczycie? (mówię tu o 90~ których ów sytuacja najbardziej krzywdzi) Walczcie, bo macie przewage liczebną a to, w czasach gdy nie trzeba mieć aim'a i zajebistego pvp jest niewątpliwą zaletą. Wyciągnijcie wnioski z bitwy na Ank. Chociażby płacenie 5kk dla szwedów było kretyńswem. Taka ilość siana starczyła by na wyexpienie kilku 100~ sorców w krótkim czasie i bylby z tego jeszcze profit który mozna spokojnie przeznaczyc na wojne, ale nieeee. Mozna ich pokonac swoja wlasna bronia. PS. nie ladnie z waszej strony :S PS2. Nid help? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Thanks Pr23m~ |
xDDDDDDDDDDd
|
Stąd napisałem "Polaków" bo śmieszy mnie ten podział -.-
|
00:31 The dead of the plains of havoc are becoming restless!
00:39 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware! 00:41 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc! Jakieś screeny? mogło być ciekawie :) |
n00b raid, nie było nawet czemu ssów strzelać
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do Ogurasa (obecnego) to kupil postać, bo dziwne, zeby nie umiec blokowac hydr na 80~ lvlu i pisac, ze jest sie na hydrach 1szy raz =D |
Cytuj:
Thanks Pr23m~ |
Cytuj:
@up Na faccu byłem do 57lvl od tamtego czasu regularnie mam pacca :) A na hydrach pierwszy raz byłem na 65~lvl nawet pamiętam dokładnie loot (2rh, bohy, karm, 2wh);] Chyba gdzieś tu na tibia.pl jest ss u Valegarda (mojego rl) w domku z tym lootem. |
Cytuj:
|
heh
Cytuj:
"myslalem ze jak wy dostajecie expa to ja biore caly loot" <-- pamietasz? =D |
Cytuj:
|
o kur*a znowu bedzie jazda po danthorze... jak to lau napisal Arc-lickerze xD
|
Cytuj:
|
Lmao
Teraz to już Ciebie pamięć zawodzi/kłamiesz.
Podjebałeś loota i za to padłeś. (Zabiła Cie hydra ale to nam było na rękę, i tak mieliśmy Cie zabić.) Zresztą, sam wiesz jak było. Koniec tematu, bo i tak to nic nie da =D |
Cytuj:
|
Cytuj:
LoL bo w waszej gildi jest 5 szpiegow i chamow ktorzy nas wystawili na wojnie??? |
Heh dokładnie zgadzam sie z Jinikao :P
No sorki pozatym wątpie żeby wasza gildia była dla nich jakim kolwiek zagrożeniem |
nie uwierzycie, ale znalazlem ludzi ktorzy potrafia jeszcze bardziej zjebac open battle, niz wy ahahahah
czek yt ałt: http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/16060 open battle z Antici. enjoi |
Hmm, nie zwalili tylko przeciwnicy mieli zbyt wielka sile ognia
|
Cytuj:
Skierowales te slowa do zlej osoby :) obiecuje Ci ze tego juz nie zjebie pozdrawiam /Miniek |
Cytuj:
:) /Miniek |
@maddie - jesli nie potrafisz prowadzic open battle i nie masz pojecia o war nie wypowiadaj sie o innych.. lub przynajmniej zachowaj odpowiednia forme i nie wyslawiaj sie w ten sposob... !!
|
no coz, moze i mnie ponioslo, co Bez~ skutecznie mi wytlumaczyl, ale jak mozna nazwac ob w ktorym przegrywa sie, nie pamietam dokladnie, 1:6 ?
btw Magic, w ten sposob probujecie odciac sie od wszelkich komentarzy na temat tego co robicie/robiliscie a to po prostu niemozliwe. oczywiscie ze nie umiem prowadzic ob, nie mam extra pvp jak Mocny i pewnie tez nie mam pojecia o war. Ale wypowiadac sie moge. ;( /Maciek aka Maciej |
a ja niestety dzis padlem od arc ;/ a mialo byc dzis 60
Dec 28 2006, 19:01:33 CETKilled at Level 59 by Firenze Bellator and by Sesulo |
no to sie robi h4x0r... a padłeś za coś czy tak poprostu?
swoją drogą podobno powstaje jakaś grupa 60~ którzy mają zamiar lizać dupe arc ale nie wiem w jakim stopniu to polega na prawdzie:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:)
Panowie to sobie zobaczcie=> fakt nie jest to OB, ale akacja zajebista :D
Tak też idzie ubić 140ek w 1 sec. tylko trzeba mieć pomysł, taki jaki ma przechuja nemtor :D. http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/15676 signed: Usar |
Cytuj:
|
Max
Owszem to ta akcja i tu wychodzi na to, że jednak polak też coś potrafi ;].
signed: Usar |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44. |