![]() |
|
nic wiecej jak pogratulowac dla Justys setki ;D
|
Te listy na WK sobie odpusc, szkoda brudzic rece.
|
Cytuj:
|
Chlopaki jutro zmienia sie wiek w moim profilu to wiecie oczekuje jakis goracych zyczen :PP
Nie zawiedziecie mnie prawda ??:D |
Cytuj:
|
Jutro wielkie derby Rzeszowa, wybiera się ktoś :]??
|
Cytuj:
Ta :). Dzis kolezanki jutro moja :PP @Hajdas Nom smutna prawda xD. |
@Up
DUPA CI SPUCHNIE!!!! Na Na Naa! xD Time to party... ;) |
Cytuj:
Ja raczej nie;P Moze Galdi [Indooorrrr na forum] |
Ta wybieram się.
BTW. [CHAR]Zevs Mighty Thunder[/CHAR] |
:o czyżby pierwszy Polak w NS?;p
|
Biedne dziecko.
|
fri frag? <znaki><znaki>
|
Czyzby kto odzyskal Zevsa ?:> Czy moze ten maly chlopczyk doszedl do NS :D?
|
I tak Zevsa na opence jescze nie widziałem ;pp
@Hanys: Najlepszego w dniu 18 urodzin xD |
[CHAR]Xuzoun[/CHAR]
[CHAR]Beru Senwin[/CHAR] [CHAR]Tamapu[/CHAR] Zevs sie zaczyna rozkrecac ;> |
no to chyba dzieciak nie wie co zrobil przeciez aliance ma listy na zevsa....
henkie~ juz dostal bana za sharing acc |
Cytuj:
Dziekuje;*;*;* Dupa juz sina i rowno puchnie :PP. Btw. A wojowniq to nie polak?? |
@up
Naj, a co do Wojownika to sprzedal go chyba bo pytal mnie na gg ile moze dostac za niego xP Nikt nie zauwazyl chyba ze Zevsio przy okazji doszmacil kolege z guildi xD ~Tyrael Razerius~ |
11:42 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Folari. He was killed by Kajzezoze. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Beru Senwin. He was killed by Zevs Mighty Thunder. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Tamapu. He was killed by Tyrael Razerius. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Cromak. He was killed by Wayon Gotin. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Herr Krigare. He was killed by Zevs Mighty Thunder. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Arieswar sumo. He was killed by Xuzav. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Zekiv. He was killed by Aabla. 11:42 Aabla [98]: utamo vita 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Belart. He was killed by Zevs Mighty Thunder. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Marcin-Bartas. He was killed by Rikser. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Iron Nostradamus. He was killed by Xuzav. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Alrig. He was killed by Rikser. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Oli'oi. He was killed by Rikser. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Xuzoun. He was killed by Ziruks. LOL ?... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |
|