Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Bandzioch 10-01-2008 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1835196)

Odswiezanie po raz setny tego samego tematu juz tylko nudzi, ale pewnie Anas "ELO BYLA NIEZLA BORUTA DEDNOLEM ALE SIE SMIALEM Z TEGO PRZEZ POL NOCYYYY" Kiro i spolka beda sie z tego smiac.

B) Ja tez sie bede smial, Berger rulez :cup:

Cytuj:

Arc raczej nie wygra, bo wiekszosc z was jest po prostu zadufanymi w sobie zjebami

musisz edytowac, machnełes sie, zamiast napisac nas, to wstawiłes was...

Neztas 10-01-2008 00:48

dzieci;;;;

berger 10-01-2008 01:01

Olorion- Masz tylko 1 komurke, w ktorej cie zamykano jak byles mlody by nikomu nie przeszkadzalo to jak drzesz jape. :P

Fakt jest taki ,ze we wszytskim cie przewyzszam o milion lat. Poza spedzaniem czasu przed kompem na tibii i robieniem z siebie debila.:baby:

KTHXBYE :)

Xandar Mac'Leod 10-01-2008 08:02

Ty mega bledzie, ciagle piszesz o checi dowartosciowania siebie widac masz jakies kompleksy 'w rel'. Ja nie ogarniam czemu najwiecej do gadania maja tu zawsze nic nie znaczace na serverze pizdy (jakies oloriany, saimony i inne sosny i modrzewie). Szkoda, ze jedynym sposobem na wybicie sie z tlumu jest wyzywanie na forum albo jak to kozak saimon robi- pisanie w dp na default o tym, ze ja, yooshi i pare innych osob po przegranej wojnie bedziemy mu placic! alez oczywiscie bo saimon jest tak wielki, ze nie omieszkam mu zaplacic w koncu on tyle znaczy!!!!1111ONE
I to nie jest tak, ze saimon wychodzi z dp tylko wtedy kiedy jest 30 DD online! akurat wtedy zawsze mama jest w domu i nie moze grac ;////

Taki ostatni motyw zwiazany z Saimonem. Kiedys jak wrocilismy z DB po dluzszej przerwie wielki Lord raczyl napisac : "pozwalam wam tu grac"
Z malo czego tak sie smialem w tibii jak z tego ;) juz miesiac pozniej Saimon lizal dupke i musze przyznac, ze mu sie udalo wylizac do konca bo olalem chec dedniecia go! ale teraz saimon znow bedziesz musial zaczac wszystko od nowa :)

Zwieshu 10-01-2008 08:23

a tak btw.

przyczail ktos ile Zuii (rl Huxego) siedzi online przez ostatnie dni?
wstaje przed robota online wracam z roboty online w nocy wbijam zobaczyc co sie dzieje a Zuii online a ani 1 lvl nie wbil

cos mi sie wydaje ze ktos tu botuje sd'ki dla DD

to tak apropos bo moze ktos sie pofatyguje zabic boterka

a co do Saimona to on z Sosna to wymiataja pamietaj niema to jak we 2 na 50+lvl nie ubic 30ed ale widze teraz ale wsumie MASZ FRAGA NA SPARCCO;O to co ja moge sie odzywac jak nigdy nikt nie byl tak dobry jak ty teraz xD

IridiaCarlinPk 10-01-2008 08:48

nie klocic mi sie tu;/

Cytuj:
Anum 21:12:51
jak ty chcesz być pg jak srasz 30 minut?!
AHHAHAHHAA dobre xDDDDd

Heram_Elion 10-01-2008 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yooshi (Post 1835124)
tak chce, podaj na forum.

tak nie mam co robic tylko pisac wszysktim na forum wpadnij do swiebodzina idaj mi znac to wyjde po Ciebie napierdole Ci i zdażysz wrócic tym samym autobusem co przyjechales bosheee jakie dziecko myslisz ze bys wpadl z anasem i byscie caly swiebodzin najebali? Byscie latali po tym przystanku...

Lisuu-aleniewrl 10-01-2008 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 1835320)
tak nie mam co robic tylko pisac wszysktim na forum wpadnij do swiebodzina idaj mi znac to wyjde po Ciebie napierdole Ci i zdażysz wrócic tym samym autobusem co przyjechales bosheee jakie dziecko myslisz ze bys wpadl z anasem i byscie caly swiebodzin najebali? Byscie latali po tym przystanku...

uhAhuahusahusahushu .... sasuhsahusbhuahsauhsass
sam dales propozycje zamieszczenia na owym forum twojego adresu
niemoge co za pajac... i co ty w tym jakimś świebodzinie przyjedziesz po nas traktorem ;<?

@olorion
postanowiłem nie odpisywac na posty idiotow
KTHXBYE pisdoo;s
moze ty tez daj adres przy okazji ciulu;<

Yooshi 10-01-2008 10:15

@olorion
Bronisz jakiegos debila saimona i ciesniesz mi po no liferach jak mnie nawet nie znasz ... Jak bys nie zauwazyl to saimon tak sie cisnal z podaniem wszystkim adresu, po czym nie wiedziec czemu zrezygnowal. Moja dziewczyna to moja sprawa, moje zycie tak samo. Nie mozesz mi powiedziec ze jestem no liferem, bo mnie nie znasz, a jesli sie myle to podaj mi dowod na to ze jestem.

Naro 10-01-2008 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1835288)
Ty mega bledzie, ciagle piszesz o checi dowartosciowania siebie widac masz jakies kompleksy 'w rel'. Ja nie ogarniam czemu najwiecej do gadania maja tu zawsze nic nie znaczace na serverze pizdy (jakies oloriany, saimony i inne sosny i modrzewie).

juz miesiac pozniej Saimon lizal dupke i musze przyznac, ze mu sie udalo wylizac do konca bo olalem chec dedniecia go! ale teraz saimon znow bedziesz musial zaczac wszystko od nowa :)

a mój Xandarek to nie często się wypowiada ale jak się wypowie to miło mi się czyta :)
pozdro

Pan_Olimpu 10-01-2008 13:20

Znam Saimona z rl , i co z tego ze ma traktor?

Tez mam traktor tak jak on i czego sie wstydzic? Jakos w pole trzeba jechac.

A ostatnio z sajmonem żesmy sie scigali po polu nimi. I nie widze powodu do smiechu z tego ze ktos mieszka na wsi i musi i ma pole na którym trzeba pracować...

Zreszta pracujemy w wakacje a nie w czasie roku szkolnego :P A w tibie malo gram tera bo rok temu nie zdalem z piątej do szóstej za to i teraz chodze z saimonem do klasy.

Na wsi mieszkają nawet najbogatsi, ci co chca uciec od zgielku u hałasu w miescie

berger 10-01-2008 13:26

O widze pan zielper tez sie wypowiada... kolejny mistrz elokwencji :)

A czemu nikt mnie nie chce pobic ? :<

Jestem grubym nouliferem i w dodatku jestem slaby i mam problemy z poruszaniem sie :(

Pan_Olimpu 10-01-2008 13:27

grubasów nie biję

berger 10-01-2008 13:47

"ok"
Z tego co slyszalem. Zyciu na wsi , zawdzieczacie bardzo wiele.
Znam taka historie ,ze ty i sajmon ostatnio po raz pierwszy w zyciu widzieliscie piz@#$de na oczy. Podczas slynnego wyscigu traktorami obok was krowa machala ogonem na polu. I wtedy ja ujrzeliscie. Podobno trudno wam sie bylo opanowac ale pominmy pikantne sprawy tego wysigu :)

Lisuu-aleniewrl 10-01-2008 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1835474)
"ok"
Z tego co slyszalem. Zyciu na wsi , zawdzieczacie bardzo wiele.
Znam taka historie ,ze ty i sajmon ostatnio po raz pierwszy w zyciu widzieliscie piz@#$de na oczy. Podczas slynnego wyscigu traktorami obok was krowa machala ogonem na polu. I wtedy ja ujrzeliscie. Podobno trudno wam sie bylo opanowac ale pominmy pikantne sprawy tego wysigu :)

BERGER KOCHAM TWOJE TEKSTY <38o

adnincv 10-01-2008 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1835547)

drogi lisuu ale nie w rl <ocb?:confused:>, drogi dwudziesto lewlowcu ktory lize dupe gdzie popadnie, prosze Cie grzecznie abys nie pisal w tym temacie bo mnie nosi jak patrze na idiotow Twojego pokroju, bej

Anum 10-01-2008 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1835310)
nie klocic mi sie tu;/

Cytuj:
Anum 21:12:51
jak ty chcesz być pg jak srasz 30 minut?!
AHHAHAHHAA dobre xDDDDd

A tyś skąd to wytrzasnął? :O Btw. a za mnie kciuków nie trzymasz :(?

Anas Kiro 10-01-2008 16:10

Ehm żałosna już jest ta napinka ;p skończcie pierdolić all :D:D:D:D
Saimonku ty drogi ty tak co wojne pierdolisz xDDDD

Jeśli już mam z kimś sie ustawiać o gre to tylko na piwko ;]
Rzeszów Rybnik<333333333

Ale tak btw co to jest kurwa świebodzin?

eeetanz 10-01-2008 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1835061)
borze duzo tego masz miedzy nogami chcialbym cie na rel spotkac :):)

Jestem naćpany, rozchwytywany - czaj to.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1835090)
@Heram hahahaha żal (weź człowieku pomyśl w ogóle co ty pierdolisz plz?:confused:)
A co do twojej "nietykalności" jak dd wygra to ja ci powiem, że napewno nietyklany to ty nie będziesz B) Ja też mam tam kolegów i myśle że jak coś to pomogą cie zapierdolić, bo taka z ciebie menda, większa nawet niż wsza łonowa a takich nalezy się szybko pozbyć.

signed: Usar

Cytujesz mnie a ładujesz po Saimonie przyjacielu

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1835157)
Przylecim do saimona w rl a on zacznie przez okno krzyczec : jutro fpadnijcie bo nimam esde mama mnie musi na bota puszcicz ;'<

ssajmon dawajta ten adres wszyscy czekamy;'<

Dedasz za nick.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morseton (Post 1835185)
Saimon albo jesteś taka szmata jakiej jeszcze świat nie widział albo robisz sobie jaja... Scyzoryk mi sie otwiera jak czytam twoje posty. Trzymajcie mnie ludziska... Ale sie ludziom pierdoli w tej głowie od "władzy"

DNO I WODOROSTY :/

Saimon czekamy na adres :* szykuj wyżerkę z bananów na fibuli.

"Anas to bylo wtedy teraz po wojnie jak DD wyrga bede nietykalny razem z sosna jak zaplacisz to mnie nawet nie tkniesz." - to mnie rozjebało ... ahahah nikt nie ma takiej władzy na iridi żeby nikt nie mógł ciebie tknąć - przykład bongo team :* hehe

Zaczynasz działaś mi na nerwy Vrellu, cały czas się napinasz na forum jaki to nie jesteś wspaniały bo wbiłeś trzy razy 100 level z 99, a do 99 grał inny owner, fajno co?

Cytuj:

stfu, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to albo zamknij ryj albo idz sie doksztalcic.

Skonczcie te pierdolone flame wary, one i tak wam gowno dadza. Yoshi, get a life, poszukaj sobie kolegow albo znajdz sobie dziewczyne zeby sie rozladowac, jestes brzydki, wszystko co potrafisz to grac w tibie to przykro. Zapisz sie na jakies sztuki walki albo pona*******aj w sciane, ale kurwa, przestan pieprzyc o jakies ustawce. Nawet gdyby ci podal adres, to albo nie mial bys jaj przyjechac, albo jakbys przyjechal to pokazalbys jakim mega retarded no liferem jestes, zeby mieszac jakas glupia gre z rel.

Taaaaaaaa, jestesmy tak samo glupi, brzydcy etc jak ty. Dowartosciowales sie? To wy*******aj expic.

Woooooooooo, placzacy grubasek znowu sie odezwal, niepowodzenia w grze postanowil sobie zrekompensowac po raz kolejny przypominaniem o wydarzeniu sprzed jakiegos roku.

Odswiezanie po raz setny tego samego tematu juz tylko nudzi, ale pewnie Anas "ELO BYLA NIEZLA BORUTA DEDNOLEM ALE SIE SMIALEM Z TEGO PRZEZ POL NOCYYYY" Kiro i spolka beda sie z tego smiac.

HAhJEAHAhEAHAHA o qwa, ledwo sie trzymam siedzenie, plz continue bo dawno sie tak nie usmialem.

Arc raczej nie wygra, bo wiekszosc z was jest po prostu zadufanymi w sobie zjebami, just like

jezuuuuuu, niezly z ciebie nerdzik

Anyway, pzdr few <3

Pozdrooooooooo<3

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1835225)
"Komurka", dude, biorac pod uwage ze sie z tego smialem za pierwszym razem to mogles skojarzyc, ze zrobiles mega blad.

Dowartosciowales sie? To najs, smieszy cie wymyslanie 'fajnych' historyjek dotyczacych innych ludzi? Tak? To trzymaj dalej. I tak, masz racje, gram w tibie po 20 godzin dziennie, expie sobie manualnie na zolwiach albo na larvach, jest mega fun. :)

polska _/

Widzi mi się ta część o manualnych rzuwiah ;]]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 1835320)

Bo czternastoletni gówniarz (14 jeśli nie umiesz odczytać słów które mają więcej niż sześć [6] liter) wyjdzie z nogą od stołu z jakiejś kanciapy z której jebie jak z murzyńskiego szałasu po deszczu i napierdoli 20 latkowi, ok.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1835348)
uhAhuahusahusahushu .... sasuhsahusbhuahsauhsass
sam dales propozycje zamieszczenia na owym forum twojego adresu
niemoge co za pajac... i co ty w tym jakimś świebodzinie przyjedziesz po nas traktorem ;<?

@olorion
postanowiłem nie odpisywac na posty idiotow
KTHXBYE pisdoo;s
moze ty tez daj adres przy okazji ciulu;<

Dedasz za nick.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan_Olimpu (Post 1835463)
grubasów nie biję

Berger nie jest gruby, jest dobrze zbudowany a jeśli śmiesz w to wątpić to grzecznie go zapytaj o wagę i wzrost a później porównaj to sobie z wynikami z książki od biologii bądź wikipedii.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1835547)

Ded za nick? Ostatecznie lokacje zmień..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1835620)
drogi lisuu ale nie w rl <ocb?:confused:>, drogi dwudziesto lewlowcu ktory lize dupe gdzie popadnie, prosze Cie grzecznie abys nie pisal w tym temacie bo mnie nosi jak patrze na idiotow Twojego pokroju, bej

No, dednij go za nick.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 1835657)
Ale tak btw co to jest kurwa świebodzin?

Świębodzin - wioska zabita dechami, jedyne rozrywki to pogoń za traktorem bądź walki kogutów, inne rodziny które znają się na elektryce i umieją podpier.dalać internet /z bloków bądź neostrade - jeśli to drugie to patrz temat "dzieci neo"/ grają w Tibię, a raczej shareują konta, aby ich syn mógł udawać kogoś na forum, bądź w samej pikselówce kim nie jest.

Idzie luty czas na luty ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Cytuj:

Duży kaliber, ja pociągam za cyngle
Patrz na mnie bacznie jak kujon przez pingle
Wykładam rap rozdaje jak cuksy Gierek
Zdejmuje sztruksy i zakładam uniwerek
Chcesz się zapisać? Plan na dzisiaj
Technika rolacji, kamuflacja przemytnicza
Kolokwium o opium wredne jak liszaj
Jak zazwyczaj bez praktyki nie zaliczam
Czesne, ja nie płace, chętnie wezmę
Gaża, dobre warunki dla niej stwarzam
Pensje, o to zawsze są pretensje
Spal je, tylko rozwój liczy się finalnie.
Aiiiiiiii?:D

Xandar Mac'Leod 10-01-2008 17:22

@ Naro
<333 pozdro menz!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17.