![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
dzieci;;;;
|
Olorion- Masz tylko 1 komurke, w ktorej cie zamykano jak byles mlody by nikomu nie przeszkadzalo to jak drzesz jape. :P
Fakt jest taki ,ze we wszytskim cie przewyzszam o milion lat. Poza spedzaniem czasu przed kompem na tibii i robieniem z siebie debila.:baby: KTHXBYE :) |
Ty mega bledzie, ciagle piszesz o checi dowartosciowania siebie widac masz jakies kompleksy 'w rel'. Ja nie ogarniam czemu najwiecej do gadania maja tu zawsze nic nie znaczace na serverze pizdy (jakies oloriany, saimony i inne sosny i modrzewie). Szkoda, ze jedynym sposobem na wybicie sie z tlumu jest wyzywanie na forum albo jak to kozak saimon robi- pisanie w dp na default o tym, ze ja, yooshi i pare innych osob po przegranej wojnie bedziemy mu placic! alez oczywiscie bo saimon jest tak wielki, ze nie omieszkam mu zaplacic w koncu on tyle znaczy!!!!1111ONE
I to nie jest tak, ze saimon wychodzi z dp tylko wtedy kiedy jest 30 DD online! akurat wtedy zawsze mama jest w domu i nie moze grac ;//// Taki ostatni motyw zwiazany z Saimonem. Kiedys jak wrocilismy z DB po dluzszej przerwie wielki Lord raczyl napisac : "pozwalam wam tu grac" Z malo czego tak sie smialem w tibii jak z tego ;) juz miesiac pozniej Saimon lizal dupke i musze przyznac, ze mu sie udalo wylizac do konca bo olalem chec dedniecia go! ale teraz saimon znow bedziesz musial zaczac wszystko od nowa :) |
a tak btw.
przyczail ktos ile Zuii (rl Huxego) siedzi online przez ostatnie dni? wstaje przed robota online wracam z roboty online w nocy wbijam zobaczyc co sie dzieje a Zuii online a ani 1 lvl nie wbil cos mi sie wydaje ze ktos tu botuje sd'ki dla DD to tak apropos bo moze ktos sie pofatyguje zabic boterka a co do Saimona to on z Sosna to wymiataja pamietaj niema to jak we 2 na 50+lvl nie ubic 30ed ale widze teraz ale wsumie MASZ FRAGA NA SPARCCO;O to co ja moge sie odzywac jak nigdy nikt nie byl tak dobry jak ty teraz xD |
nie klocic mi sie tu;/
Cytuj: Anum 21:12:51 jak ty chcesz być pg jak srasz 30 minut?! AHHAHAHHAA dobre xDDDDd |
Cytuj:
|
Cytuj:
sam dales propozycje zamieszczenia na owym forum twojego adresu niemoge co za pajac... i co ty w tym jakimś świebodzinie przyjedziesz po nas traktorem ;<? @olorion postanowiłem nie odpisywac na posty idiotow KTHXBYE pisdoo;s moze ty tez daj adres przy okazji ciulu;< |
@olorion
Bronisz jakiegos debila saimona i ciesniesz mi po no liferach jak mnie nawet nie znasz ... Jak bys nie zauwazyl to saimon tak sie cisnal z podaniem wszystkim adresu, po czym nie wiedziec czemu zrezygnowal. Moja dziewczyna to moja sprawa, moje zycie tak samo. Nie mozesz mi powiedziec ze jestem no liferem, bo mnie nie znasz, a jesli sie myle to podaj mi dowod na to ze jestem. |
Cytuj:
pozdro |
Znam Saimona z rl , i co z tego ze ma traktor?
Tez mam traktor tak jak on i czego sie wstydzic? Jakos w pole trzeba jechac. A ostatnio z sajmonem żesmy sie scigali po polu nimi. I nie widze powodu do smiechu z tego ze ktos mieszka na wsi i musi i ma pole na którym trzeba pracować... Zreszta pracujemy w wakacje a nie w czasie roku szkolnego :P A w tibie malo gram tera bo rok temu nie zdalem z piątej do szóstej za to i teraz chodze z saimonem do klasy. Na wsi mieszkają nawet najbogatsi, ci co chca uciec od zgielku u hałasu w miescie |
O widze pan zielper tez sie wypowiada... kolejny mistrz elokwencji :)
A czemu nikt mnie nie chce pobic ? :< Jestem grubym nouliferem i w dodatku jestem slaby i mam problemy z poruszaniem sie :( |
grubasów nie biję
|
"ok"
Z tego co slyszalem. Zyciu na wsi , zawdzieczacie bardzo wiele. Znam taka historie ,ze ty i sajmon ostatnio po raz pierwszy w zyciu widzieliscie piz@#$de na oczy. Podczas slynnego wyscigu traktorami obok was krowa machala ogonem na polu. I wtedy ja ujrzeliscie. Podobno trudno wam sie bylo opanowac ale pominmy pikantne sprawy tego wysigu :) |
Cytuj:
BERGER KOCHAM TWOJE TEKSTY <38o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehm żałosna już jest ta napinka ;p skończcie pierdolić all :D:D:D:D
Saimonku ty drogi ty tak co wojne pierdolisz xDDDD Jeśli już mam z kimś sie ustawiać o gre to tylko na piwko ;] Rzeszów Rybnik<333333333 Ale tak btw co to jest kurwa świebodzin? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj: