![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Ha! Slayers? Przecież to antyk, ja oglądałem. Sailor Moon? Czy to miały być te jakieś czarodziejki z czegośtam po polsku? Jeśli tak to jedno z najbardziej dobijanych anime o których słyszałem. |
Ktoś oglądał Slayers? ;x
Btw. Sailor Moon suxi ;/ |
RTL 7 tu chyba każdy pamięta, więc te pytania są wręcz nie na miejscu xD
|
Ignoranci, a nową serię Slayersów oglądaliście ?? ^^
|
mozecie mi podac stronke z kerej moge sciągać piosenki z anime? bede wdzieczny
|
Cytuj:
Ciekawą odmianą po fantasy anime było Yotsunoha (thanks god only 2 episodes). Wracam do Inuyasha jednak, klasyk i mimo tego że oglądałem to miło wrócić do tego anime. |
Przez całe życie, jakoś tak nie bardzo interesowałem się mangą/anime (nie pociągało mnie to jakoś). Mimo że czasem coś tam się obejrzało, głównie to podobał mi się Shaman King (choć słyszałem o nim wiele niedobrego :P) Ogólnie jestem fanem świata warcrafta, więc przeczytałem te dwie części trylogii sunwell które zostały wydane (to podobno klimat mangowy), więc nawet trochę mnie zainteresowała manga :P i z chęcią coś bym jeszcze poczytał, więc byłbym wdzięczny gdybyście wskazali mi coś dla "żółtodziobów".
@Down Dzięki :) |
Skoro podobał Ci się Shaman King, możesz przeczytać mangę - akcja podobna w anime, ale są też inne wątki i lepiej rozbudowane - wprawdzie jest jeden znaczny minus, manga nigdy nie została ukończona, więc nie ma zakończenia
Ukryty tekst:
Great Teacher Onizuka - to by mogło być dobre na początek :D Cytuj:
|
Cytuj:
A ja skończyłem wszystkie chaptery które dotąd wyszły Kurohime i znów nie mam co robić ... Polećcie mi jakiś fajny Shonen plx ! :] |
@hando90
http://gendou.com/ |
@DDoS
no potrzebuje Soundtracki z Jigoku Shoujo ;p @Rayza Dzięki :* |
Cytuj:
II Seria - Slayers Next III Seria - Slayer Try IV Seria - Slayers Revolution @Hanndo, a to patrzyłem już wcześniej jak pytałeś i nie było na moich stronkach. |
My Bad, sory chodziło mi o Revolution które wyszło w tym roku bodajże ;p. Poza tym wymieniłeś wszystkie serie a napisałeś że obejrzałeś tylko 2 więc idzie się pogubić xD.
|
Cytuj:
|
KYAAA!!!!
jak tylko gadam z ludzi z grono o mokonie to jest tak extra xD a co to będzie w nocy? xD ja mam hentaie wziasc a Dziewczyny własny yuri show zrobicxDD @down podobno żeś spóźniony : p |
Cytuj:
Podobno to też dobre. |
Cytuj:
Za każdym razem jak czytam o Mokonie, to pierwsze skojarzenie to: http://img.photobucket.com/albums/v4...kona_12_1_.jpg |
u mnie to normalka napaliłem sie a rozmowa z ludzmi z grona Jeszce to polepsza a co z nimi bedzie w nocy w sleeproomie? 8D
|
Właśnie School Days skończyłem. I troszkę mnie zszokowała ta seria. Więcej w spoilerze bo nie chcę innym zabierać przyjemności (albo nie) w oglądaniu.
Ukryty tekst:
@Otakuma..... mówisz że mordowanie tentacli do barbarzyństwo? O co byś zrobił jakby czarna oślizgła macka wciskała ci się miedzy poślady? Pogłaskał byś? Obejrzyj chociaż jedno hentai z tentaclami jak chcesz się na ten temat wypowiadać. Ale wybaczę ci. Jesteś w tej materi niedoświadczony i możesz wyciągać mylne wnioski. A jeśli "Wejde mu w dup* jak najgłębiej" uważasz za uczucia to ja nie chce wiedzieć co tu uważasz za miłość.... Dobrali się Rayza i Otakuma. A ja też chce z wami posiedzieć w kabinie kibelka na mokonie! Nipah! Corgar Frizz |
@UP
Lepiej to dwa razy przemysl czy chcesz :D bo ja bym na Twoim miejscu nie byl taki pewien... : P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |
|