![]() |
|
Sa fałszywi jak koty... troche zal ze z niektorych porzadnych ludzi robia sie zwykli debile ktorzy wierza we wszystko.. :P ale to nie moja sprawa xddd hah
|
70 % tej gry to są ludzie którzy nie mają honoru i oszukują więc dyskusja na temat honoru tutaj jak najbardziej nie potrzebna :)
Co gorsza to są polacy ;/ taka prawda Polska psuje każdy MMORPG :) |
@ GLaca
Wierze w siebie i w moją gildie, i wiem że nie powiedzieliśmy ostatniego słowa. Odnośnie non pvp to nie chce już tam wracać, pvp ma swoje uroki. Tak na marginesie to dzieckiem może ty jesteś ;] @ Anty kibic - Youen Ty nawet siedząc 15 h dziennie na kompie i botując miałeś problem by wbić 100 lvl przez pare miesięcy, a po każdym dedzie był lament " sprzedaje postać" Swoją drogą chce Cie sfragować :) |
Jak czytam niektóre wypowiedzi to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Po pierwsze nie rozumiem dlaczego Inshon porusza temat honoru, skoro oni chcieli wyjebać Dusk&WRA za plecami. Najbardziej mi się podobały słowa "Bush'a" jak się umawiał z Vision na Ventrilo. Zwidek powiedział mu, żeby przed akcją zajebać jakieś softy od kogoś z Dusków itd, a on na to, że ma plan i że niedługo połowa itemów furory będzie jego :]
Po drugie Tibia to tylko gra, tak jak piłka nożna z qmplami na boisku, też będziecie chcieli spizgać jakiegoś qmpla tylko dlatego, że strzelił gola? Relax, take it easy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak to bylo zpalanowane i to "liderzy Dusk i Wra" wam kazali tak powiedziec na ventrilo Vision zeby miec powod do wyjebania was z serwa... a wy posluszne pieski to zrobiliscie, wez sie zastanow czlowieku.
|
@up
Nie wiesz jak było więc sie nie wypowiadaj. Atmosfera jaką stwarzali ludzie z WRA mówiła sama za siebie. |
Ta furora robi sie coraz bardziej pojebana... To ejst tylko gra a wy z tego robicie rl life... Nie przesadzajcie... Moze zrobcie sobie ustawke na rl?? Moze wam ulży??A tak btw. Diablord skoro jestescie z vision to moze bys ten podpis usuna??;>
|
Bylo jak bylo ale Sauronuss ostro po Duskach i reszcie cisnal i to jest fakt :P Sam przy tym bylem to pamietam co mowil. Barles nie byl lepszy xD
|
Cytuj:
A ty kurwa zwykly frajer poprostu jestes.. Po twojej wypowiedzi jak ja przeczytalem to na smiech mnei zebralo. Czlowieku teraz piszesz na kogos a takie rzeczy sie pamieta, bo potem mozesz zachowac sie podobnie w stosunku do kogos innego. Nie zdziwie sie jak znowu sie role odwroca, albo cokolwiek sie pozmienia to zaplacisz za ta swoja wypowiedz ;] pzdr |
@up
No spoko moga ludzie i pamietac bo i tak zawsze place Karta MasterCard! |
Cytuj:
|
Lisek van liden
Jan 24 2008, 23:55:34 CET Killed at Level 141 by Mag Olimp and by Nefari hohoh bywa : / Pasterz the axemaster Jan 25 2008, 00:22:03 CET Killed at Level 201 by Kerston and by Masterr Surgee :/ |
Pasterz do piachu
Jan 25 2008, 00:22:03 CET Killed at Level 201 by Kerston and by Masterr Surgee |
gdzie sie tluka/tlukli?;>
|
Cytuj:
|
Koniec akcji :P
Royal Axe, Bohy i k-legi do kolekcji. |
[GUILD]Duskiness[/GUILD] > [GUILD]Academy of Duskiness[/GUILD]
[GUILD]We rule again[/GUILD] > [GUILD]Academy of We Rule Again[/GUILD] [GUILD]Vision[/GUILD] > [GUILD]Vision Academy[/GUILD] Każdy ma swój support najs :D @Saptus No dobra tym razem wam sie udało gratz :p |
Trudno , odrobie ;) nie 1 i nie ostani raz padlem , pozdroooo :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |
|