Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Nelvotta 24-01-2008 15:38

Sa fałszywi jak koty... troche zal ze z niektorych porzadnych ludzi robia sie zwykli debile ktorzy wierza we wszystko.. :P ale to nie moja sprawa xddd hah

Drimascus 24-01-2008 17:41

70 % tej gry to są ludzie którzy nie mają honoru i oszukują więc dyskusja na temat honoru tutaj jak najbardziej nie potrzebna :)

Co gorsza to są polacy ;/ taka prawda Polska psuje każdy MMORPG :)

Poul 24-01-2008 19:03

@ GLaca

Wierze w siebie i w moją gildie, i wiem że nie powiedzieliśmy ostatniego słowa. Odnośnie non pvp to nie chce już tam wracać, pvp ma swoje uroki. Tak na marginesie to dzieckiem może ty jesteś ;]

@ Anty kibic - Youen

Ty nawet siedząc 15 h dziennie na kompie i botując miałeś problem by wbić 100 lvl przez pare miesięcy, a po każdym dedzie był lament " sprzedaje postać" Swoją drogą chce Cie sfragować :)

Diablord 24-01-2008 19:41

Jak czytam niektóre wypowiedzi to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Po pierwsze nie rozumiem dlaczego Inshon porusza temat honoru, skoro oni chcieli wyjebać Dusk&WRA za plecami. Najbardziej mi się podobały słowa "Bush'a" jak się umawiał z Vision na Ventrilo. Zwidek powiedział mu, żeby przed akcją zajebać jakieś softy od kogoś z Dusków itd, a on na to, że ma plan i że niedługo połowa itemów furory będzie jego :]

Po drugie Tibia to tylko gra, tak jak piłka nożna z qmplami na boisku, też będziecie chcieli spizgać jakiegoś qmpla tylko dlatego, że strzelił gola? Relax, take it easy.

Barles 24-01-2008 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1860814)
Jak czytam niektóre wypowiedzi to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Po pierwsze nie rozumiem dlaczego Inshon porusza temat honoru, skoro oni chcieli wyjebać Dusk&WRA za plecami. Najbardziej mi się podobały słowa "Bush'a" jak się umawiał z Vision na Ventrilo. Zwidek powiedział mu, żeby przed akcją zajebać jakieś softy od kogoś z Dusków itd, a on na to, że ma plan i że niedługo połowa itemów furory będzie jego :]

Po drugie Tibia to tylko gra, tak jak piłka nożna z qmplami na boisku, też będziecie chcieli spizgać jakiegoś qmpla tylko dlatego, że strzelił gola? Relax, take it easy.

Jak to była rozmowa dla gleby... beke se z Vision kreciliśmy. Przecież na chłopski rozum to co mówił Sauronuss jest nierealne :p Ale, że liderzy WRA i Dusk nas nie lubili wykorzystali to aby ludzie nas karali. W sumie to było zaplanowane.. łatwo do tego można dojść po tym jak Vision szybko doszło do Dusk i wra.

Rasta-Vandetta 24-01-2008 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barles (Post 1860830)
Jak to była rozmowa dla gleby... beke se z Vision kreciliśmy. Przecież na chłopski rozum to co mówił Sauronuss jest nierealne :p Ale, że liderzy WRA i Dusk nas nie lubili wykorzystali to aby ludzie nas karali. W sumie to było zaplanowane.. łatwo do tego można dojść po tym jak Vision szybko doszło do Dusk i wra.

No to teraz Vision ma beke z was ;)

Tucz 24-01-2008 21:11

tak to bylo zpalanowane i to "liderzy Dusk i Wra" wam kazali tak powiedziec na ventrilo Vision zeby miec powod do wyjebania was z serwa... a wy posluszne pieski to zrobiliscie, wez sie zastanow czlowieku.

Poul 24-01-2008 22:07

@up

Nie wiesz jak było więc sie nie wypowiadaj. Atmosfera jaką stwarzali ludzie z WRA mówiła sama za siebie.

WielbicielTruuskawek 24-01-2008 22:32

Ta furora robi sie coraz bardziej pojebana... To ejst tylko gra a wy z tego robicie rl life... Nie przesadzajcie... Moze zrobcie sobie ustawke na rl?? Moze wam ulży??A tak btw. Diablord skoro jestescie z vision to moze bys ten podpis usuna??;>

Ratillt 24-01-2008 22:34

Bylo jak bylo ale Sauronuss ostro po Duskach i reszcie cisnal i to jest fakt :P Sam przy tym bylem to pamietam co mowil. Barles nie byl lepszy xD

Mbaton 24-01-2008 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratillt (Post 1861241)
Bylo jak bylo ale Sauronuss ostro po Duskach i reszcie cisnal i to jest fakt :P Sam przy tym bylem to pamietam co mowil. Barles nie byl lepszy xD

A ty kurwa zwykly frajer poprostu jestes.. Po twojej wypowiedzi jak ja przeczytalem to na smiech mnei zebralo. Czlowieku teraz piszesz na kogos a takie rzeczy sie pamieta, bo potem mozesz zachowac sie podobnie w stosunku do kogos innego. Nie zdziwie sie jak znowu sie role odwroca, albo cokolwiek sie pozmienia to zaplacisz za ta swoja wypowiedz ;] pzdr

Ratillt 24-01-2008 23:51

@up

No spoko moga ludzie i pamietac bo i tak zawsze place Karta MasterCard!

Diablord 25-01-2008 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WielbicielTruuskawek (Post 1861238)
A tak btw. Diablord skoro jestescie z vision to moze bys ten podpis usuna??;>

Fakt. Ostatnio nie mam zabardzo czasu na gre, więc zapomniałem zmienić podpis.

Bongozzpl 25-01-2008 01:00

Lisek van liden

Jan 24 2008, 23:55:34 CET Killed at Level 141 by Mag Olimp
and by Nefari

hohoh bywa : /

Pasterz the axemaster

Jan 25 2008, 00:22:03 CET Killed at Level 201 by Kerston
and by Masterr Surgee
:/

Slovik 25-01-2008 01:21

Pasterz do piachu

Jan 25 2008, 00:22:03 CET Killed at Level 201 by Kerston
and by Masterr Surgee

Grzechu_xD 25-01-2008 02:06

gdzie sie tluka/tlukli?;>

Bongozzpl 25-01-2008 02:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzechu_xD (Post 1861586)
gdzie sie tluka/tlukli?;>

outlaw camp

Grzeeesiu 25-01-2008 02:49

Koniec akcji :P

Royal Axe, Bohy i k-legi do kolekcji.

Sir_Elioth 25-01-2008 02:57

[GUILD]Duskiness[/GUILD] > [GUILD]Academy of Duskiness[/GUILD]
[GUILD]We rule again[/GUILD] > [GUILD]Academy of We Rule Again[/GUILD]
[GUILD]Vision[/GUILD] > [GUILD]Vision Academy[/GUILD]

Każdy ma swój support najs :D

@Saptus
No dobra tym razem wam sie udało gratz :p

lisekvl 25-01-2008 03:04

Trudno , odrobie ;) nie 1 i nie ostani raz padlem , pozdroooo :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00.