![]() |
|
Acc buyer.
|
a ile taki ms kosztuje ciom eneris?
ja nie musze kupowac, niechby mi k***a tylko ich nie kasowali :/ |
6kk <za krotka wiadomość>
|
oro oro troszki za bardzo sie w polakow wgryzli ale lepsza przegrana openka niz zadna w czasach obecnego pvp :>
zydy jakiegos combo bota maja, tak raszowac to nie w stylu tych wszystkich ferskingów i innych szwedzkich nobów http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=171815 dla tych co nie widzieli :D |
slabe ob ostro val rozniesli d;
|
Val i tak jest lepsze od tych ugrzecznionych szwedów
btw u nich teraz zima jest czy snieg pada ze ich tyle na openke przyszlo? |
jak wam sie podoba nowa nazwa typu servera Open PvP ?
|
Cytuj:
rok szkolny xd |
ja to teraz na non pvp bym poszedł bo jest lepsze od Open pvp
|
Cytuj:
bedzie sobie mozna przez ludzi na wylot przebiegac czy jak |
od teraz na npvp bedzie mozna skakac :p
|
Cytuj:
|
pasowaloby jeszcze rozwiazac problem noob charów na openkach, poniewaz z racji ich ilosci nie mozna ich pou*******ac, a czesto moga zdecydowac o tym kto wygra;/ na no pvp jakos tak zrobia ze nie bedzie tego problemu a na open pvp ? enfo ma ciekawie :D 2 magow pierdolnie ue i problemu nie ma ;>>
|
e tam noobachary sa wazne na ob i jak niby mieli by roziazac ten problem do 100 lvl nie mozna wyjsc na pustynie ? ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tez nie mam pomyslu jak pozbyc sie problemu nobcharow.. wiem tyle ze sa w*****ajace i to bardzo. to ile gildia potrafi sobie ogarnac ludzi do nobcharow z innych swiatow nie powinno decydowac o tym kto wygrywa openki. powinni zrobic cos ze mozna u*******ac te nobchary podczas openki.. ale nie mam na to pomyslu jak to mozna by sensownie rozwiazac, i raczej nie wyjdzie nic takiego |
jakies areny do walk maja byc moze tam nie bedzia noob charow
|
ciekawa jak bedzie wygladac taka arena ? bo ja se to jakos wyobrazam jako taki wielki kwadrat gdzies na mapie :D
|
jak dla mnie powinino byc to duzo sqm z np. schodami i zeby nie bylo wyjscia dopuki nie padna wszyscy z przeciwnej gildi : D
|
powinno byc bez schodow, zwykly duzy kwadrat i obie strony powinny decydowac czy char moze wejsc czy nie, np. leaderzy obu gildii moga wejsc i wpuszczaja lub nie chary przeciwnej gildii, a zeby sie nie wybijali zanim kazdy wejdzie by mogly byc takie jakby szatnie z pz przed walka :D
i mogliby dac jeszcze limit charow zeby bylo po rowno, np. przed openka sie ustala czy 30 vs. 30 itd. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |
|