![]() |
|
Cytuj:
|
@UP
Nie miałem sylwka tylko taką większą Imprezke :P A dziś odpoczywam przy THC :P :) |
cool wannabe :)
|
Cytuj:
KCESH BYC MOJIM KOLEGOU? |
@up
Nie ja nie niemam takich kolegów jak ty i nie poszukuje mi starczy to co mam xD Ty tez jesteś super :cup: hahaha |
Cytuj:
@Błąd w pisowni zamierzony. Wyjdź, nie trzaskaj drzwiami oraz nie zrób przeciągu. |
Cytuj:
10 znakow |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHHA LEJE. Człowieku co ty gadasz? 1L na łeb hhahaha chyba szampana pikolo ja po 0,7 na dwóch juz grubo mam i juz cięzko z mysleniem racjonalnym.... :P shejq wie o czym mówie :D:D troszke po samochodach mi sie pobiegało . |
Cytuj:
widzę ze sobie cenisz odpocząć xMaGiCx fajny jesteś podpiszesz mi się na klacie ???????:> |
Jestem sklonny uwierzyc ,ze ktos wypil 1 l wodki ale tylko jesli bylo to w przeciagu jakiejs dlugiej imprezy. Ja np. wypilem cos kolo 0.7 w ciagu jakis 10 h (na sylwka) przy czym duzo jadlem i tanczylem ,a nie mam ani super mocnej glowy ani nic takiego. Dlatego 1 L wodki to nie jest cos niemozliwego ;p Aczkolwiek oczywiste jest ,ze ten typ jest idiota i pewnie ma 16 lat i spi po 2 karpackich i poprostu was prowkuje ;) To tyle na temat % wracamy do spraw wojny ;p
|
@Kafar
Lubie Cie :) Nie mam 16 lat tak grubo 16+ :) Nie padam po 2 xD Ja jestem za zostawieniem tego tematu już. Impreza trwała od 15 do ok 24-1 ;P |
Dalej robisz z siebie debila, ok.
Wracając do wojny... Czego nie wyszliście jak Beny padł :( |
a kto to beny ? ktos od nas wogule ?
|
Wasz kolega z ab pk teamu :<
|
Wielka strata ; F Wam mainy zabijali i gó*no robiliście..
|
Cytuj:
kogo obchodzi zdanie kupionego noob charka :P Wielki zabijaka |
[CHAR]Don Qu[/CHAR]
Apr 28 2008, 16:08:52 CEST Killed at Level 123 by [CHAR]Ekox Serilvary[/CHAR] and by [CHAR]Master of Lightnings[/CHAR] Sad :( |
1) Czy ekipa AB'D jest powiązana z NPNP? (to pytanie do NPNP)
2) Jaka jest ich taktyka? Czemu im tak latwo idzie? Widzialem ich tylko raz sciagneli mnie do pomocy jak zamkneli sie na hellgate. |
Cytuj:
|
Bobinaitor hacked czy co? xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:28. |
|