![]() |
|
Kolejne gówno pewnie.
|
Cytuj:
Niekoniecznie ;/ Pasyw: Obrażenia przeciw Twisted Fateowi +100 %. Q (armagedon tfa) - strzela w przeciwnika dubeltówką, która wysyła 3 kule w kształcie stożka zadając podwójne obrażenia, Szansa na critical przeciwko TF rośnie o 200 %. W (rozbrojenie tfa) - Pasyw - zwiększa AS. Aktyw - rozsypuje karty wszystkim Tfom w pobliżu. E (stun tfa) - Natychmiastowo stunuje tfa. R (tyfy) - Robi salto z podwójnym akslem, wzywając pociąg/smoka/drugiego tfa który zabija tfa i wbija pentakilla (tylko na tfie) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ruszek, lepiej wróć do postów gdzie cytujesz kogoś i dopisujesz "+"
:s. |
Cytuj:
|
Cytuj:
:s Lepiej wróć do trollowania. |
Właśnie grałem vs TF. Dzięki niemu wbiłem sreberko ;)
Ależ to gówno jest. |
Gdyby Q TFa scallowało się z AD, byłby super. A jakby jeszcze dostał +25/50 zasięgu do auto ataku, to w ogóle byłaby bajka. Chociaż i bez tego AD TF jest naprawdę silny, tylko trzeba bardzo uważać na to, jak się ustawiać, chociaż z redem i umiejętnym kitingiem można spowalniać nie gorzej niż Ashe.
W ogóle AD TFem miałem swoją pierwszą pentę ;p |
2 ranki w dupe. Jeden przez to ze no w sumie ja zlamilem z jungli udyrem, ale tez bot pushowal nonstop nie moglem gankowac, a drugi przez to ze trungle w jungli ownowal nas jak chcial ;o
need kogos to mnie wyciagnie z tego gowna bo juz spadlem na 1200 ;x |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niestety riot przyjął taktykę "fix what is broken, leave what is up". Zresztą... tf ma masę rzeczy, a wiadomo, jak ma się czegoś dużo, to nie jest się zbyt dobrym w niczym. |
Cytuj:
Ale ja nie powiedziałem że nerf nie był dobrą rzeczą, tylko że boli bardzo ; d Teraz Tfem nie wiadomo jak właściwie grać, a przynajmniej nie widzę żeby ktoś miał jakiś dobry pomysł, jakim kiedyś było ap. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kod:
V1.0.0.123: |
No ale takie detale jak szybszy auto atak i większy MS są decydujące :P
Nawet sama zmiana jej auto ataku to wystarczający powód, żeby nią znowu grać :P |
Cytuj:
|
Noob jesteś sorbet, małe masz pojęcie, zamiast przytakiwać lepszym to pyskujesz jak dzieciak.
|
Cytuj:
Zobacz, to ja po akcie samogwałtu: http://img511.imageshack.us/img511/6...yourhands1.jpg :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |
|