![]() |
|
Cytuj:
+1 do argumentacji, no naprawde ;-)))) |
,,This a dog eat dog world Jesus please holla back'' ; ]
Down@ Stare mhroczny synu wojny ; ] Szataniu ! pryhadziu my cie pragniu! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@spider z parkour mana zamieniasz sie w nacjonaliste? Jak tak bardzo nie znosisz cyganow to podskocz im, zobaczymy jak cie w grupce otocza i zgwalca. |
Cytuj:
ps. Parkour mi przeszedl, gdy poszedlem do lo :) Od roku kulturystyka. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mistrzu cietej riposty<3 Chill Dog, go to smoking the chronic ty down, ;< Looz Anal terror ziomie : < Down down Imma king on hood. O mnie sie nie martw, musk jeszcze działa za to twoj jest za mocno poskreczowany bulimiku |
Ty up, przestań udawać murzyna, bo jesteś tylko śmieszny.
|
Cytuj:
Korona Ci musk wycisnęła przez uszy, Rycku. |
Nie wiem co śmieszniejsze, czy parkourowy nacjonalista, czy nigga anty-rasista.
|
Smieszne jest to, ze łasuch-bulimAN, nie wie co to swarzyca.
Ale nic nie przebije Ryłka ktory jest zarosniety jak Czubaka z gwiezdnych wojen <3 DO IM STOP? NOT IM A HOT HUASHAS, you made my day<3 down@ lózer gaga ;] |
Przestań się lansować angielskim i wciśnij taki biały krzyżyk w prawym górnym rogu ekranu.
|
Cytuj:
|
@up
powinien leżeć na swoim miejscu* lepsza wersja Jak zwykle kłótnia, "tru elipsiarny metal team vs kilku innych , nuda ... |
Cytuj:
|
I tak najlepsze sa trupy, zimne.. podgnile... truuuuuupyyyy....
Bambuko - AAARRRRR! cze. |
Cytuj:
|
A księża na księżycu, a ziemia dla ziemniaków, ta. ; ]
|
Więc widzę, że wszystkim nam przyświeca ten sam, szczytny cel; wojna o wolną Polskę!
|
Cytuj:
Co ty myslisz ze agresja tylko u cyganow wystepuje? @Koronowany Rycek Co ty piszesz w ogole? Obracam sie w srodowisku murzynow-pseudogangsta codziennie i moge ich lepiej zrozumiec niz ciebie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |
|