Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Szefik 16-02-2007 18:38

up

no a co maja cos lepszego do roboty.. ? moze chcieli sprowokowac Vision do ataku a Ci z tego nie skorzystali... no ale to juz ich wybór.

Tak miało być.. !

Antica vampire 16-02-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefik (Post 1271911)
no a co maja cos lepszego do roboty.. ? moze chcieli sprowokowac Vision do ataku a Ci z tego nie skorzystali... no ale to juz ich wybór.

Tak miało być.. !

nie chcieli sprowokowac , nie bylo nikogo z vision to poszli u*******ac na wspolnej , proste , sa w wojnie wiec mozna zabic :)

@vision

nie maja pomyslow i boja sie wyjsc na open z dusk , uwazam ze zaczynaja tracic kontrole :) nawet juz nie expia po nocach , why ? heh

Mroowa 16-02-2007 18:59

Ciekawe czy ty bys wyszedl na open z 279 msem. On ma polowe vision na sd.

Antica vampire 16-02-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroowa (Post 1271951)

tylko ze to nie ja sie napinam na forum jak polowa ludzi jakie to vision jest zajebiste , na snake attack , a na open czyemu nie wyjda? wiadomo nie maja szans , za male lvl,wiec to co ludzie pisza ze vision rox porownuja je do del toro? na jakiej podstawie , del toro walczyli w openac etc. a vision? zrobili pare snake <majac spy> i teraz wiesz hhardo rox , niech wyjda na open wtedy sie do nich przekonam poki co snake nic nie znacza :) moje zdanie

Nirt 16-02-2007 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroowa (Post 1271951)

Ta polowe na SD a druga polowe na UE

Zal

Idz lepiej dziecko na roty

Antica vampire 16-02-2007 19:51

imargam

czemu nie wyjdziecie z dusk na open skoro sadzicie iz jestescie wystarczajaco silni aby wyjebac ich z serwa , samymi snake ich nie wyjebiecie , moze ggdybyscie wygrali open , zaczelibyscie se expic.? Hm czekam na odp.

Bert 16-02-2007 20:38

Mysle ze gdyby wchodzilo w gre open battle w ktorym biora udzial tylko obie gildie to Vision by to wygralo i by sie wachalo stanac do walki... A tak ze niestety oprocz dusk~ jest od groma ich przydupasow to niestety jest jak jest :/ Takie jest moje zdanie

Nirt 16-02-2007 20:45

@UP

To sie mylisz.

Widziales kto chcial ob?
Nie bylo nikogo wiecej spoza DUsk~
Nawet nie wszyscy byli.

PRawda jest taka ze na poczatku gdy Vision mialo Spy w Dusk~ to robili co chcieli i wtedy zyskali opinie "niezniszczalnych" a w momencie gdy z gildi polecial spy nie sa wstanie zagrozic Dusk~.

Taka prawda i kazdy kto cos wie na ten temat wojny to wie.

Antica vampire 16-02-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1272153)
@UP

To sie mylisz.

Widziales kto chcial ob?
Nie bylo nikogo wiecej spoza DUsk~
Nawet nie wszyscy byli.

PRawda jest taka ze na poczatku gdy Vision mialo Spy w Dusk~ to robili co chcieli i wtedy zyskali opinie "niezniszczalnych" a w momencie gdy z gildi polecial spy nie sa wstanie zagrozic Dusk~.

Taka prawda i kazdy kto cos wie na ten temat wojny to wie.

no wiec wlasnie dlatego zadalem swoje pytanie w kierunku imargama , czemu nie wyjda teraz na opena , gildia na gildie , vision - duskiness , skoro sa tacy pewni i skoro to oni tu dominuja , snake attack nic nie swiadczy chociazby dlatego ze dusk musialoby siedziec po 24 h on line zeby byc w kazdej chwili gotowym na takiego snake a vision wybiera se dzien ,godzine i proste , tymbardziej ze dusk mialo spy wiec tymbardziej wygrana byla nie realna , przewidziane byly ich wszystkie ruchy wiec, proponuje zorganizowac open miedzy dwoma gildiami i wszystko bedzie jasne , uwazam ze na openie vision nie ma szans.

Raaell 16-02-2007 21:52

hahah za*****ta ta ""moja"" rozmowa z Has'ek

no ale nic, smiech to zdrowie ;)

Rev'ico 16-02-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antica vampire (Post 1272216)
no wiec wlasnie dlatego zadalem swoje pytanie w kierunku imargama , czemu nie wyjda teraz na opena , gildia na gildie , vision - duskiness , skoro sa tacy pewni i skoro to oni tu dominuja , snake attack nic nie swiadczy chociazby dlatego ze dusk musialoby siedziec po 24 h on line zeby byc w kazdej chwili gotowym na takiego snake a vision wybiera se dzien ,godzine i proste , tymbardziej ze dusk mialo spy wiec tymbardziej wygrana byla nie realna , przewidziane byly ich wszystkie ruchy wiec, proponuje zorganizowac open miedzy dwoma gildiami i wszystko bedzie jasne , uwazam ze na openie vision nie ma szans.

oj zdziwilbys sie , wlasnie sneaki moga doprowadzic vision do zwycięstwa , poniewaz jak kolesie popadaja pare razy na expie to w koncu przestana expic bo sie beda bac , lub sie wyplaca :)

sallceson 16-02-2007 22:01

@aphydion
wiesz katrila jakos sie nie udziela na forum wiec ciezko byloby go o cos pytac :) a ze imargam jest raczej aktywny na tym forum to pytania zwiazane z vision sa kierowane do niego, to chyba logiczne :) ewentualnie do barlesa :)

btw Na wspolnej maja duzy problem. :)
Cytuj:

At this time guild Avalon join to war against Na Wspolnej.
The reason is simple.
They are attacking us and they killed Dutka Plutka.

Signed Still.

Viexorinio 16-02-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bert (Post 1272139)
Mysle ze gdyby wchodzilo w gre open battle w ktorym biora udzial tylko obie gildie to Vision by to wygralo i by sie wachalo stanac do walki... A tak ze niestety oprocz dusk~ jest od groma ich przydupasow to niestety jest jak jest :/ Takie jest moje zdanie

Widać na kilometr że podlizujesz się Vision:) Zrozumcie ludzie że nawet jeżeli Vision będzie mocno wygrywać i wyjdzie expić a Dusk~ będzie szykowało snake'ki to Vision nie ma szans. W Dusk~ jest 280 master i 190 master. Takim powerem to oni mog± we dwóch robić snake attacki. Na open battle Vision też nie wyjdzie bo nie ma po prostu szans z 280 i 190 msem. Liczę na siarczyst± ripostę :evul:

Antica vampire 16-02-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphydion (Post 1272248)
Ale wy jeste¶cie nie pojęci i nie ogarnięci :confused: Open Battle już było 4:0 Dla Vision ;<

I w ogóle co to jest jaki¶ koncert życzeń do Ch|_|ja ? Wyjd± na open i na jak±kolwiek walkę kiedy im się będzie podobało a nie kiedy wy chcecie i żeby wam zainponować, i nie pytajcie się Imargama o takie rzeczy bo to Katrila jest Liderem Gildii

Skończcie pi3rdolić o tym na forum już ..

@Nirt Przydupasie, zapodaj swój rl name z Furorki bo strasznie się tu napinasz, i jak już Imargam wspomniał więcej tyle pi3rdolisz a Chuja się znasz i Chuja wiesz ;< .. Sorry za przekleństwa.

masz na mysli mass loga w nocy ? nazywasz to openem ? to widze mr wannabie jakie masz pojecie o wojnie,zreszta czego ja wymagam od zerowca z 11 lvlem , a tak pozatym mialem na mysli aby jedna ze stron zaproponowala drugiej opena gdzie beda obie gildie w pelnych skladach , na neutralnym terenie nie na edronie bo tam zazwyczaj vision chce i nie na ank gdzie chce tego dusk,udowodnijcie wkoncu kto jest lepszy bo poki co to przypomina zabawe w kota i mysz.

Pozdrawiam.

P.s nie chcialem Cie urazic ale w*****asz ucho. :) i nie mysl sobie ze jestem assliker bo jestem neutralny i moja ocena jest neutralna , wyrazam tylko swoje zdanie. PA

@viex

co do twojego postu , vision walcza o grac lub nie grac wiec co maja do stracenia ? niech wyjda na openika to daje im szanse expa i dominacji na serwerze bo jak widzisz to ze zrobia snake , duskiness odrabia lvl a niektorzy maja wyzszy niz prze dedem co oczywiscie prowadzi do tego ze dusk sa coraz silniejsi , pozdrawiam.

Kumulus 16-02-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 1272272)
@up

to ty sie napinasz ze swoim 11 levelu buraku

założe sie o krate browarów, że ten jego 11 level to noob char i jak by¶ podał swój nick "napinaczu" to by¶ już nie pograł :P
A Nirt to kolejny przydupas dusków -.-

Cyrillus 16-02-2007 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antica vampire (Post 1272307)
masz na mysli mass loga w nocy ? nazywasz to openem ? to widze mr wannabie jakie masz pojecie o wojnie,zreszta czego ja wymagam od zerowca z 11 lvlem , a tak pozatym mialem na mysli aby jedna ze stron zaproponowala drugiej opena gdzie beda obie gildie w pelnych skladach , na neutralnym terenie nie na edronie bo tam zazwyczaj vision chce i nie na ank gdzie chce tego dusk,udowodnijcie wkoncu kto jest lepszy bo poki co to przypomina zabawe w kota i mysz.

Pozdrawiam.

P.s nie chcialem Cie urazic ale w*****asz ucho. :) i nie mysl sobie ze jestem assliker bo jestem neutralny i moja ocena jest neutralna , wyrazam tylko swoje zdanie. PA

@viex

co do twojego postu , vision walcza o grac lub nie grac wiec co maja do stracenia ? niech wyjda na openika to daje im szanse expa i dominacji na serwerze bo jak widzisz to ze zrobia snake , duskiness odrabia lvl a niektorzy maja wyzszy niz prze dedem co oczywiscie prowadzi do tego ze dusk sa coraz silniejsi , pozdrawiam.

powiedz mi czy jak duski cos chca to tak musi byc?? NIE? (potem sa texty vision sie "boi") vision ma taktyke "partyzantcka" i ty jej nie zmienisz.. a ze duski sie nie pilnuja to chyba nie vision wina? a co do open po co vision ma wychodzic jak jest ich mniej z znacznie mniejszymi lvlami ? i nie mow ze nikogo z dusk na battleku nie ma ^.- btw ja nie wiem kto uciekal do dp na tym wedlug Ciebie NIE open battlu...

Antica vampire 16-02-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1272352)
powiedz mi czy jak duski cos chca to tak musi byc?? NIE? (potem sa texty vision sie "boi") vision ma taktyke "partyzantcka" i ty jej nie zmienisz.. a ze duski sie nie pilnuja to chyba nie vision wina? a co do open po co vision ma wychodzic jak jest ich mnie z nacznie mniejszymi lvlami ? i nie mow ze nikogo z dusk na battleku nie ma ^.- btw ja nie wiem kto uciekal do dp na tym wedlug Ciebie NIE open battlu...

no tylko to vision chce przejac kontrole nad tym serwem a snake atackami tego nie zrobia zreszta co widac juz teraz , odkad w dusk nie ma spy vision nic nie zrobilo :). teraz sa wyrownane szanse i uwazam ze moze byc ciekawie :) pozdro.

Cyrillus 16-02-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 1272374)
jestes zajebiscie inteligetny ... te twoje zarty i parodie :)))

wlasnie dzieki takim jak ty ten kraj wyglada jak wyglada 8o 8o 8o

udajesz wielce waznego a gowno wiesz o tej grze i piszesz bzdury 3/4 twoich postow to scierwo ... wqurwiasz ludzi chlopaku wiec wez na wstrzymanie idz na fajke ... albo umow sie z dziewczyna zamiast siedziec przed monitorem
...

a ty nie? ^.-

@down
przepraszam mistrzu sprobuje dostosowac sie do twojego poziomu i bede pisal tak jak ty ;<
@Anti~

co do tych spy sie przyczepiles?

Wigget 16-02-2007 22:47

@up

a ja nie ... jak chcesz ze mna pogadac to pisz to na moim poziomie a nie ograniczaj sie do 3 slowek

tyle z mojej strony

Kapucha 16-02-2007 23:06

vision ma szanse na open batle... nie chce nic mowic ale taifun nie apdl na sneaku tylko walsnie na openie... wystarczy ze beda sie trzymac razem w kupie i pokoleji ownowac duskow, albo podzielic sie na 2 grupy - wybierac cel na tsie - i sdkowac jedna osobe naraz, nikt nie przezyje 10sdkow co 3 sec a po 5 fragach w ten sposob zrobionych watpie zeby petro dalej walczyl wiec polegalo by tylko na "catch them and kill them" ;d ale do tego trzeba gilidi zlozonej z ludzi z bdb pvp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30.