![]() |
|
Almunia to jeden z gorszych kiperów Premiership, I agree with you, Slay!
|
Mowiło się, że Landreau ma przejść do Arsenalu. To ciągle aktualne?
|
Ploty. Wenger bardziej od stawiania na dziadków nienawidzi kupowania bramkarzy. Fabian i Almunia mu wystarczą.
|
Cytuj:
|
Ta a Barcelona nie gra najlepiej po pierwszej połowie 0-0 z Espanyol. Barca otrzymała już czerowoną kartkę a dokładnie Keita.
|
A Real 6:1.
Far$a 0;1 |
Czy mi sie wydaje, czy Real idzie na mistrza? Tak mialo byc, to moze akurat sie uda.
|
2:0 dla Espanyolu.
|
Czy to ta tak pieknie grajca balugrana,gdzie jak smialem zaprzeczyc ze nie jest faworytem do wygrania champions league to zara poszedl diss na mnie :<?
|
iedzialem wiedzialem wiedzialem!!! WIEDZIALEM ZE BARCA WTOPI <#
juz tylko 7 punktow dzieli nas od barcelony, a tym czasem wygrywamy 6-1. ALE SIE CIESZE XD down ciekawi mnie tylko czemu mu tak zle w tottehami szlo ; f edit OD TERAZ KOCHAM ESPANYOL <#3333333 |
dobra zmiana trenera Realu ;p na poczatku nie bylo duzych wynikow np 1-0 a teraz coraz lepiej ostatnio sporting gijon teraz betis (; jesli bedzie tak dalej farca zagrozona ;pp
2 runda bedzie dla realu. |
Cytuj:
Myślałem, że w końcu nauczysz się postować ;[ A Barcelona i tak wygra :P Remis Arsenalu <3 Porównanie Ibrahimovica do Rooneya... HAHAHA :D Weź pod uwagę, że Rooney gra teraz tak jak Gerard, okazyjnie biega po lewym skrzydle, a Ibrahimovic to taki czołgista na środku, który ma tylko strzelać. Rooney grał najbardziej wysuniętego za czasów EURO 2004, bo gdy przeszedł do Manchesteru musiał się cofnąć najpierw przed van Nistelrooyem, a później przed Sahą. Teraz ma przed sobą Berbatova. Jednym słowem - zjohowałeś! |
Kamil Stoch 4 pozycja, troche szkoda mi go gdyby skoczyl lepiej w pierwszej serii
|
Cytuj:
Sissoko przekozak! |
Cytuj:
I Barca wtopiła. |
Piekny dzien, Real do przodu, Barca plecy, jedynie Arsenal musial popsuc humor :<
|
Real Madryt 6-1 Betis Sewilla
Wrescie sie Huntek' rozstrzelał dziś 2trafienia : ) Raul Pięknie : ) , ''igła'' wspaniale : D no i ''it's OK Sergio Ramos is Here'' : ) no i F.C Barcelona 1-2 RCDEspanyol Barcelona!! Derby dla Pericos ... a juz myślałem ,ze Arbiter podyktuje Karnego Barclonie w 95min jak w pierwszym meczu xD Oby tak dalej Pericos ciesze sie ,ze Barcelona zaczyna odczuwać nasz oddech na placach ale bardziej mnie cieszy ,ze wreście Espanyol sie obudził. i zecznie grać jak na nich przystało : ) Real Madrid-Espanyol Barcelona-Recreativo Huelva Królowie Hiszpańskiej Piłki. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw: mój tysięczny post w temacie. |
Przyszedłem do domu, kilka minut gapiłem się w wyniki na livescore i zastanawiałem się czy to ja za dużo wypiłem czy tam jest błąd. Niestety druga porażka w lidze. Z tego co wiem to Barca większość meczu grała w 10 do tego kontuzja Abidala to po części może tłumaczyć porażkę.
|
Cytuj:
espanyol mądrze się bronił. dość wysoko grali. barca miala szanse na remis chociaż, ale messi i ice man zmarnowali sytuacje.. pique tez miał. miami wygrało z filadelifią :) umocnili się na 5 miejscu na wschodzie. |
nie rozumiem tylko, czemu pepe wpuścił puyola na lewe skrzydło, gdy kontuzję złapał abidal:s
sylvinho by sobie chyba trochę lepiej poradził, bo lewe skrzydło, po zejściu abidala, nic nie grało dziś |
Mnie cieszy, ze Valdes wraca do formy. Pierwsza asysta od dawna...
|
Cytuj:
Co do Realu to brawo, a do Barcy, to zaskoczenie^^. Rooney, Ibra? Oboje są świetni. Ble ble ble. |
Cytuj:
|
Derby to derby. Od kiedy interesujesz się piłką? A zresztą
http://img10.imageshack.us/img10/370...89e00ebaa2.jpg I tyle w tym temacie. |
Barca czuje oddech Królewskich na plecach, jeszcze niedawno byla pewna zwyciestwa w La liga, a teraz juz placz i szukanie wymowek.
|
Arsenal i Barca zagraja na koniec sezonu charytatywnie dla UNICEFu
|
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a jeżeli Pericos wygrają to tez bede szcześliwy ,ze Espanyol wreście oddala się od strefy spadkowej ,wiec jakikolwiek wynik w tym meczu mnie satysfakcjonuje ... |
Bramka CR7 <3
|
Cytuj:
jeszcze powiedz kto ze sztabu/pilkarzy powiedział, że Barca jest pewna trofeum? nikt? dziękuję. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie powiedzialem, ze ktos ze sztabu Barcy powiedzial, ze jest pewny zwyciestwa, ale na wielu forach, rowniez tutaj bylo wiele opinii, ze Barcy w tym sezonie nic nie zatrzyma, a jednak przewaga topnieje i morale spadaja. |
jak już mówiłem: sezon jest długi, kontuzję nieuniknione. nic nie jest pewne, ale chyba nikt nie zaprzeczy, że Barca w 1szej części sezonu miażdzyła. zarówno w hiszpanii jak i w europie.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |
|