![]() |
|
@gro frizz
hahaha! tym razem obronie sie nie tentaclami, a moich haremem :3 (nie,nie chłopaków zwierząt ani tentacli) lol...już 2 teamy mam na funekai XD... |
Cytuj:
|
Ogląda ktoś Asu no Yoichi?
|
@Tompior
U mnie Rapid/MU to ostateczność gdy na Torrent nie ma. Dobijało mnie dodawanie plików do wspomagaczy i fakt potrzeby resetowania (czego nigdy nawet nie robiłem, bo komp sam chodzi 7/24) do torrenta wrzucam sobie 20-30 GB i na 3-4 dni jest spokój. @Kashek - tylko ściągam na razie. Jak będzie więcej ep. lub całość dopiero się zabieram :P |
Cytuj:
Cytuj:
A co do limitow - na MU jakies duze one nie sa (czesto mi ciagnelo 10x350MB. Przerwy miedzy plikami wynosily 40 sekund). No i z RS sie zgodze - ostatecznosc :d BTW. Jakie wy macie te torrenty, ze wam ciagnie po 500KB/s i nie zawala wam to lacza? :d |
boze a ja sie ciesze jak mam 130 kb/s.... Ludzie jakie wy nety macie ??!!
|
mi zwykle ciągnie po 400KB/s~ ale jak lapek wył. to po 1MB ściąga : p
10Mb/s(jakos tak) |
ja mam 1,5 MB po 23 mam 3 MB i jakos nie placze : p.
|
Ostatnio megaupload zaczął usuwać anime ze swoich serwerów, a prędkość też jakaś niższa jest. Póki działa tak jak teraz to ok, ale jak jeszcze zwolni to bede musiał się na torrenty przesiąść. W sumie torrenty są sporo wygodniejsze niż megaupload.
Nipah~! Corgar Frizz |
Rayza kupil sobie tego samego neta co ja :P
Chello 10Mb/s ;> A co do torrentow - uzywam utorrenta. Czesto sie zdarza, ze przy wlaczonym torrencie nic innego nie chce dzialac (w sensie - firefox, gry online itp.) a jestem pewien, ze calego pasma mi nie zabiera. np. teraz leci 250kb/s torrent i nic mi nie tnie neta, a kiedy indziej przycina az za mocno... |
ja jak sciagam cos z neta to transfer ok. 250 kb/s czyli u mnie torrenty by sie sciagaly troszke dlugo ;s
|
Cóż, z megauploadem denerwuje mnie niska stabilność. Przykład: Wczoraj kończyłem ściągać Ouran~. Odcinek 25 szedl z predkoscia 700kb/s, 26 juz po 50...byla 2 w nocy.
|
No i wlasnie mam ten sam problem... Z przegladarki idzie mi nawet po 1 mb/s, a torrent (mowie tu o plikach ~5 gb) max 100 przy pomyslnych wiatrach...
|
Muashuashuas Haruhi jest swietne! Narazie prucz tego iz anime jest kawaii, nie bede sie dalej wypowiadal... Musze zobaczyc wiecej! ;)
Btw. Heh, ja juz odliczam czas do Funekaia. Nawet cosplay juz jest gotowy >.< Dowiedzialem sie tez, ze jesli wakacje mi wypadna w dni konwentu to z wyjazdu na wakacje zrezygnuje (dalo sie rodzicow jakos namowic bez wiekszego wysilku xd). |
EY EY! TEMAEEEEE! a dla czego nie dałeś do sygny Konserwy spożywczej "Al"? : /
Darker than BLACK Długo szukałem takiego anime ^^,fajne oryginalne i wgl extra XD Chociaż momentami przewidywalne anime, i czasami jest zasada drugiej walki..no i nie liczac schematu 1 "akcja" trwa 2 odc. i zmieniają sie tylko wrogowie i powody etc : / ale aktualnie (jestem na 13 ep.) oceniam na 7/10 ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
jesli chodzi o prędkość, to myślałem, ze moje 230kb/s z torrenta to dużo i tym przyszpanuje :< GNOJE! |
Cytuj:
|
@2x Up
Nie, to nie to. @Higurashi Rei 01 Obejrzane w bardziej zrozumialym dla mnie jezyku. Fajne i odprezajace. @Clannad ~AS~ 21 Ukryty tekst:
|
aj tam marudzisz mnie sie podobał 21ep clannad as. Wzruszający był, teraz tylko czekam na true ending.
|
Cytuj:
|
@kołbaś
A gdzie ja marudze? @Gangrel Haha, pewnie tak ^^ |
o SAKE!
przegrany stawia całemu teamowi sake na Funekaiu Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz, teraz Haruhi, Yuki, Asahine dorobie i bedzie bajer. ;p @topic Dzisiaj kolejna nocka, tym razem bedzie Haruhi, a mial byc Bleach ;< |
a ja wlasnie nocka na bleachu dzis prawdopodobnie... dopiero jestem na 16 odcinku ;s
|
@tompior - też mam prawie zawsze, że gdy torrent włączony reszta zamula, ale mi to obojętne :) Torrent on = pisanie pracy na PC lub oglądanie anime na laptopie. Co do MU jak ściągałem Inuyashe to myślałem że zawału dostane każdy odcinek osobno dodawać, a przerwy miałem dłuższe 30 min, nawet do godziny potrafiło stać i kręcić się w kółko limit przekroczony.
Już z tej listy co dałem zostały tylko 2 dolne pozycje 2 i 5 GB, reszta już na dysku. Rayza - Darker than Black bardzo dobry wybór <thumbs up> Ja oglądam teraz - Tenpou Ibun Ayakashi Ayashi |
Cytuj:
|
Nie rozumiem 21 odcinka higurashi i ciagle sie denerwuje : D ale tak mialo pewnie byc... Szczerze powiem ze zadne anime mnie tak nie wciagnelo... Przez dwa dni ogladania obejrzalem 22 epy : P
Druga czesc wskazane jest ogladac od razu czy mozna sobie jakas inna seryjke wplesc pomiedzy? |
@Topic:
Bounen no Xamdou skończony. Anime naprawdę polecam. Musze przyznać, że dawno nic mnie tak nie wciągnęło (serię oglądałem jak tylko miałem wolną chwilę). Fajnie znów się wkręcić tak, że na raz wciągasz 26 odcinków ;D A i w maire niedawno oglądałem Darker than Black. Było git, ale Bounen no Xamdou jest IMHO zdecydowanie lepszy. |
@topic
Dobra ze względów zdrowotnych XD (muszę iść sie na cieplic pod prysznic .....) kończę mój maratonik z DTB : p czyli 9 epów pod rząd(17 ep) ... i jeszcze bardziej utwierdziłem sie w "plusie-minusie" tego anime Jest tam dużo nawiązań do CG i to nie tylko przez sam design postaci,ale też przez niektóre fragmenty życia postaci Ukryty tekst:
|
No a ja powróciłem po kilkudniowym niebycie, i chyba wkońcu zrobie sobie sygnaturę na anime-planet :P
|
Nooo i tak wlasciwie zakonczylem Harushi... Dosc ciekawe anime, nieco podobne do LS. Ogolnie to bardziej podobalo mi sie LS, gdyz bylo wiecej humoru ktory do mnie trafial. ;p
Aktualnie sadzilem ze z Harushi spedze dzisiejszy wieczor, ale odziwo skonczylem ta serje nieco wczesniej. ;) Tak wiec zabieram sie teraz za Zero no Tsukaima. Polecacie czy nie i tak sie za to biore ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chociaz i tak powinni skonczyc na 2giej serii, i powinna zakonczyc sie lekko inaczej : P Btw. nikt nie zauwazyl ze szóstka mi sie na siodemke zamienila jakis czas temu ;< |
@Koszyk
Heh, ja nie zauważyłem, ale niedługo też mam urodziny^_^ |
ehh a ja nie mam jak bleacha online ogladac bo na wbijam.pl nie ma 1-szych odcinkow;s
|
Cytuj:
3 seria: /me nie poleca @up kreskowka fani? |
No i wpadła sygnaturka :P
Co do ZnT to radzę obejrzeć 2 pierwsze serie, bo trzecia to **@#&^*$@#! |
No dobra, jestem po 1st ep'ie ZnT. Jak narazie za wiele nie bede mowic i wyciagac pochopnych wnioskow z fabuly, ale powiem ze smierdzi mi Potterem (ehhh przecze sam sobie, mowiac ze nie bede mowic nic o fabule, ale musialem... >.<).
A odczucia po pierwszym ep'ie jak narazie sa pozytywne i zapowiada sie ciekawie. ;) @edit Aaaa, no wlasnie ja tez musze sobie jakas sygne sprawic z AP. ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |
|