![]() |
|
a co cukierka mieli dostać:D
|
|
Zenit,Zenit,Zenit!
Zenit 2-0 Rangers Denisov 62' Kirżanow 90+' |
Jakże ja się cieszę, że Zenit wygrał :P Ruski ładnie sobie poradzili. Szkoda tylko, że w finale nie grali z Fiorentiną...
Cytuj:
A dziś o 3 ładny meczyk w NBA ;) NOH@SAS. Oby NOH się przełamało i wygrało w San antonio. Na razie jest 3-2 dla noh. Dziś niestety Lebron okazał się gorszy od Bostonu.. Kevin Garnett zmiażdżył wszystkich. |
Cytuj:
Po drugie - nie widzę w żaden sposób Cristiano Ronaldo czy Kaki w Barcelonie (szybciej Real, ale także nie są dla nich najlepszą drużyną). Po trzecie - Milan chyba się i tak nie skusi : P @Edit Pique do Manchesteru? raczej nie... <- ROTFL co ja napisałem xD |
Ja słyszałem że w razie potrzeby mogą jeszcze Deco dorzucić. Fajnie by było mieć Kake w zespole, ale w bajki nie wierze ;)
btw. Dzisiaj tak z nudów oglądałem różne filmiki i znalazłem takie Coś. Co sądzicie o tym chłopaku? Na mnie zrobił on spore wrażenie. |
UP: coś pięknego.. jak się czegoś pragnie to wszystko można zdobyć! Ja teraz mam noge w gipsie (uszkodzone wiązadła) i tez śmigam o kulach :P ale jak bawiłem się z piłką to mało co nie złamalem se drugiej nogi :D
Tak poza tym to czarnuchy rządzą :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wpieniłem się, dlatego że Cleveland dostało ;]. Lebron mógłby wreszcie coś wygrać...
|
groclin rozgromil legie 4:1
na to liczylem ;d |
Majewski zagrał ładnie. Jak dla mnie to w pełni zasłużył sobie na powołanie do kadry. Mam nadzieje, że pojedzie na euro.
W niedziele i poniedziałek rozstrzygnie się kto zagra w finałach konferencji w NBA :) Mam nadzieję, że Cleveland i New Orlean wygrają swoje mecze i awansują dalej ;-) |
Cytuj:
Jak patrze na obecną grę Matusiaka to nie wiem jakim cudotwórcą musi być Leo jeśli wierzy że doprowadzi go do optymalnej formy... edit. Chciałbym aby dzisiaj Roma sięgnęła po tytuł. |
New Orelans nuby, zniszczyć ćwoków z SA!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla polskich koszofanów... tajemnica "wpaniałej" obrony Turowa: www.youtube.com/watch?v=G5e7XnO7uzI www.youtube.com/watch?v=HvEvvuid7ck |
Cytuj:
Cytuj:
|
Zlatan <3 uratowal mistrzostwo dla Interu ;] dwie piekne brameczki
|
Cytuj:
|
Kozaczy... On jeszcze wrócił chyba tyle co po kontuzji, nie?
Fajnie, że Milanu nie będzie w LM :D Dziś o 22:30 Cleveland@Boston EDIT: mecz jednak o 21:30 :D Więc oglądamy... ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |
|