Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

gyagen 14-05-2008 18:34

a co cukierka mieli dostać:D

Yoh Asakura 14-05-2008 20:32

Kwestia odejścia Adebayora jest już chyba jasna. Inne kluby mogą o nim zapomnieć.

Sza'hel 15-05-2008 07:59

Zenit,Zenit,Zenit!
Zenit 2-0 Rangers
Denisov 62'
Kirżanow 90+'

Fintex 15-05-2008 17:57

Jakże ja się cieszę, że Zenit wygrał :P Ruski ładnie sobie poradzili. Szkoda tylko, że w finale nie grali z Fiorentiną...

Cytuj:

FC Barcelona osiągnęła porozumienie z Gerardem Pique, na mocy którego piłkarz podpisze z katalońskim klubem 4-letni kontrakt - informuje "Mundo Deportivo"
Jest opcja z Kaką... R10 i Zambrotta do Milanu +20kk ojro a Kaka do Barcy.. ale szczerze wątpie, żeby to wypaliło :D Gazety piszą, żeby tylko szum zrobić :P

A dziś o 3 ładny meczyk w NBA ;) NOH@SAS. Oby NOH się przełamało i wygrało w San antonio. Na razie jest 3-2 dla noh.
Dziś niestety Lebron okazał się gorszy od Bostonu.. Kevin Garnett zmiażdżył wszystkich.

Ditto 15-05-2008 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2058380)
R10 i Zambrotta do Milanu +20kk ojro

Po pierwsze - troszku kosmiczna sumka.
Po drugie - nie widzę w żaden sposób Cristiano Ronaldo czy Kaki w Barcelonie (szybciej Real, ale także nie są dla nich najlepszą drużyną).
Po trzecie - Milan chyba się i tak nie skusi : P

@Edit

Pique do Manchesteru? raczej nie... <- ROTFL co ja napisałem xD

Xendriel 15-05-2008 18:21

Ja słyszałem że w razie potrzeby mogą jeszcze Deco dorzucić. Fajnie by było mieć Kake w zespole, ale w bajki nie wierze ;)
btw. Dzisiaj tak z nudów oglądałem różne filmiki i znalazłem takie Coś. Co sądzicie o tym chłopaku? Na mnie zrobił on spore wrażenie.

Fintex 15-05-2008 19:44

UP: coś pięknego.. jak się czegoś pragnie to wszystko można zdobyć! Ja teraz mam noge w gipsie (uszkodzone wiązadła) i tez śmigam o kulach :P ale jak bawiłem się z piłką to mało co nie złamalem se drugiej nogi :D
Tak poza tym to czarnuchy rządzą :)

Articuno 15-05-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2058380)
Dziś niestety Lebron okazał się gorszy od Bostonu.. Kevin Garnett zmiażdżył wszystkich.

Po tym lekko się wpieniłem :]

Fintex 15-05-2008 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2058842)
Po tym lekko się wpieniłem :]

Nie lubisz LeBrona?:D Większość go chyba nie lubi, hehe :P Ja znowu za Bostonem nie przepadam...:P Miami Heat z 15 zwycięstwami w zasadniczym nie miało szans na PO więc w PO kibicuje NOH.

Articuno 15-05-2008 22:54

Wpieniłem się, dlatego że Cleveland dostało ;]. Lebron mógłby wreszcie coś wygrać...

Bols 17-05-2008 23:29

groclin rozgromil legie 4:1
na to liczylem ;d

Fintex 18-05-2008 00:23

Majewski zagrał ładnie. Jak dla mnie to w pełni zasłużył sobie na powołanie do kadry. Mam nadzieje, że pojedzie na euro.

W niedziele i poniedziałek rozstrzygnie się kto zagra w finałach konferencji w NBA :) Mam nadzieję, że Cleveland i New Orlean wygrają swoje mecze i awansują dalej ;-)

Xendriel 18-05-2008 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2062459)
Majewski zagrał ładnie. Jak dla mnie to w pełni zasłużył sobie na powołanie do kadry. Mam nadzieje, że pojedzie na euro.

Mi też podobała się gra Groclinu, szkoda że Sikora nie dostał powołania na Euro. W kadrze brakuje takiego szybkiego napastnika, a jak było widać wczoraj Adrian świetnie rozumie się z Majewskim.
Jak patrze na obecną grę Matusiaka to nie wiem jakim cudotwórcą musi być Leo jeśli wierzy że doprowadzi go do optymalnej formy...

edit. Chciałbym aby dzisiaj Roma sięgnęła po tytuł.

Nadrill 18-05-2008 11:08

New Orelans nuby, zniszczyć ćwoków z SA!

Yoh Asakura 18-05-2008 11:18

Cytuj:

New Orelans nuby, zniszczyć ćwoków z SA!
Kto by się takimi durnotami przejmował, kiedy wczoraj został rozegrany finał FA Cup ? Portsmouth - Cardiff City, mecz całkiem, całkiem, szkoda, że tak mało bramek. No i były też kontrowersje - gol na 1:1, w sumie mógł zostać uznany, ale sędzia wolał odgwizdać rękę. Szkoda też sytuacji Kanu - z ostrego kąta w słupek, ale później się zrekompensował i strzelił zwycięskiego gola. No i jeszcze a propos tego Kanu - ustrzelił hattricka, 2 Puchary Anglii z Arsenalem i 1 z Portsmouth.

Articuno 18-05-2008 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel
Chciałbym aby dzisiaj Roma sięgnęła po tytuł.

Również tego bym chciał i jestem przekonany, że tak będzie :).
Dla polskich koszofanów... tajemnica "wpaniałej" obrony Turowa: www.youtube.com/watch?v=G5e7XnO7uzI
www.youtube.com/watch?v=HvEvvuid7ck

Fintex 18-05-2008 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2062763)
Jak patrze na obecną grę Matusiaka to nie wiem jakim cudotwórcą musi być Leo jeśli wierzy że doprowadzi go do optymalnej formy...

Fragment wywiadu z Leo:

Cytuj:

Patrząc na grę Matusiaka, zastanawialiśmy się, kto popełnia błąd: trener Beenhakker, powołując jego, a nie Pawla Brożka na Euro, czy trener Skorża, który go nie wystawia w lidze.

- Postawiłem na piłkarzy, którzy udowodnili mi w eliminacjach, że potrafią wznieść się z poziomu ligowego na reprezentacyjny. To, że zawodnik dobrze gra w klubie, nie daje gwarancji, że tak samo zagra w kadrze. W dodatku mamy trzy mecze w dziesięć dni. Weźmy Macieja Iwańskiego. Dawałem mu szanse, bo grał w klubie na niezłym poziomie. Ale w kadrze grał na takim samym. Z kolei Łobodziński pokazał mi, choćby w meczu z Kazachstanem, że potrafi się wznieść, kiedy przychodzi konieczność. Matusiak jest dla mnie zagadką. Przyjrzę mu się podczas zgrupowania w Niemczech.
No i ma racje.. Chociaż takiego Sikory chyba nawet nie sprawdził :P

Faytah 18-05-2008 16:55

Zlatan <3 uratowal mistrzostwo dla Interu ;] dwie piekne brameczki

Yoh Asakura 18-05-2008 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2063480)
Zlatan <3 uratowal mistrzostwo dla Interu ;] dwie piekne brameczki

Ten gość jest rewelacyjny, dla mnie to aktualnie najlepszy napastnik.

Fintex 18-05-2008 17:15

Kozaczy... On jeszcze wrócił chyba tyle co po kontuzji, nie?
Fajnie, że Milanu nie będzie w LM :D

Dziś o 22:30 Cleveland@Boston

EDIT: mecz jednak o 21:30 :D Więc oglądamy... ;-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17.